Gündem Elimi Bırakma 26. bölüm fragmanı! Azra Mert'i alabilecek mi?

Elimi Bırakma 26. bölüm fragmanı! Azra Mert'i alabilecek mi?

21.01.2019 - 08:12 | Son Güncellenme:

Elimi Bırakma son bölümü ile Pazar akşamı ekrana geldi. Son bölümde Sumru ortalığı karıştırmak için plan yapmaya devam eder. Sumru'nun şirkete ortak olması herkeste şok etkisi yaratır. Azra ise yeni bir eve taşınır. Elimi Bırakma 26. bölüm fragmanı yayınlandı.

Elimi Bırakma 26. bölüm fragmanı Azra Merti alabilecek mi

TRT 1'in ilgiyle takip edilen dizisi Elimi Bırakma 25. son bölümü ile ekrana geldi. Azra, Sumru'dan Mert'i almak için savaşmaya devam ediyor. Yeni bölümde sular durulmuyor.

Haberin Devamı

Elimi Bırakma 26. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümü 27 Ocak Pazar akşamı TRT 1'de.

ELİMİ BIRAKMA 26. BÖLÜM FRAGMANI

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cenk, kıskançlığın da etkisiyle Kadir ve Azra arasındaki yakınlığı yanlış yorumlar ve Kadir’le ciddi bir kavgaya tutuşur. Cenk’e olan bir anlık öfkesi yüzünden Kadir, sonradan çok pişman olacağı büyük bir hata yapar. Azra’nın kardeşinin velayetini almasını sağlayacak tek delili ortadan kaybeder…

Azra ve Cenk arasındaki ayrılığı kendi gözleriyle görüp teyit eden Sumru, Azra’nın artık Mert’i hak ettiğini düşünerek, kardeşini Azra’ya geçici olarak verir. Mert Azra’da kalmaya başlar.

Sumru, Çelen Grup’a ortak olmanın şevki içinde iş dünyası dergilerine röportajlar verirken, Cansu da annesinin hırsları yüzünden ondan uzaklaşıp geç kavuştuğu babasına yakınlaşmaya başlar.

Haberin Devamı

Tüm bunlar olurken Fatma’nın yattığı hastaneden gelen bir haber herkesi şok eder.