Gündem Ne Zaman Emekli Olurum Hizmetleri İle Tüm Kurumlar İçin Emeklilik Tarihi Hesaplama

Ne Zaman Emekli Olurum Hizmetleri İle Tüm Kurumlar İçin Emeklilik Tarihi Hesaplama

01.06.2015 - 12:19 | Son Güncellenme:

Ne zaman emekli olurum uygulaması vatandaşlara emeklilik hakkında önemli bilgiler vermektedir. Ne zaman emekli olurum uygulamaları hakkında detaylı bilgiyi ve ne zaman emekli olurum uygulamalarının nasıl kullanıldığını ayrıntılı olarak haberimizden öğrenebilirsiniz.

Ne Zaman Emekli Olurum Hizmetleri İle Tüm Kurumlar İçin Emeklilik Tarihi Hesaplama

Sigorta mükellefleri dijital SGK hizmetleri ile sigortalarına ilişkin olarak önemli kolaylıklardan yararlanabiliyor. Özellikle de dijital platformda bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ne zaman emekli olurum uygulaması ile sigorta mükellefleri için en önemli konulardan birisi olan emeklilik hakkında merak edilen tüm konulara ilişkin olarak ayrıntılı bilgiler alabilme fırsatına sahip olunabiliyor. Dijital platform üzerinde Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından hizmet açılan ve sigorta mükelleflerine sunulan daha pek çok online sigorta hizmet uygulaması ile sigorta işlemleri ve sigortaya ilişkin tüm merak edilen soruların yanıtlarını alabilme imkanına sahip olunabiliyor. Modern teknolojinin sağlamakta olduğu yeni nesil imkanlar ile birlikte vatandaş internet üzerinden ne zaman emekli olabileceği öğrenebilme şansını yakalıyor. Dijital platform üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ne zaman emekli olurum uygulaması ile vatandaşlar son derece pratik bir şekilde emekliliklerinin ne zaman olacağını öğrenebilme imkanına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

NE ZAMAN EMEKLİ OLURUM UYGULAMASI İÇİN TIKLAYINIZ!

EMEKLİLİK YAŞI HESAPLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Dijital platform üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun geniş online sigorta hizmet ağı ile birlikte artık vatandaşlar son derece pratik bir şekilde sigorta işlemlerini gerçekleştirebilme imkanına sahip olabiliyor. SGK’ nın internette geliştirdiği ve vatandaşın hizmetine sunduğu online hizmetleri ile birlikte çok daha pratik bir şekilde sigorta işlemlerinin dijital dünyanın sağladığı avantajlardan yararlanarak yapılabilmesine yardımcı oluyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun online hizmet uygulamaları ile birlikte vatandaşın, sigorta işlemlerinde son derece önemli kolaylıklardan ve fırsatlardan yararlanabilmeleri sağlanabiliyor. Özellikle de internetin yaşamın her alanında yer aldığı bugünlerde sigorta mükelleflerinin sigorta işlemlerinde de bu internet avantajlarından faydalanabilmelerine olanak sağlamayı amaçlayan Sosyal Güvenlik Kurumu internet teknolojisini sigorta hizmetlerinde en aktif şekilde kullanıyor. Dijital platform üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun internet üzerinde oluşturmuş olduğu geniş online hizmet ağı içerisinde sigorta mükelleflerinin işlemlerini kolay bir şekilde internet kolaylığında yapabilmelerine yardımcı olacak birbirinden farklı sigorta hizmetlerine hitap eden uygulamalar bulunuyor.

Haberin Devamı

Bu kapsamda Sosyal Güvenli Kurumu’nun dijital platform üzerinde yer alan resmi web sitesi üzerinden kolay bir şekilde online hizmet uygulamalarına erişim sağlanabiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun resmi internet sayfasında bulunan online hizmetleri aracılığı ile birlikte artık çok daha kolay bir şekilde emekliliklerinin ne zaman olacağını öğrenebilme fırsatına ne zaman emekli olurum uygulaması ile ulaşabilme imkanına sahip olabiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun güncel SSK emeklilik şartlarına göre emekliliklerinin ne zaman olacağını internet üzerinden kolay bir şekilde öğrenebilen sigorta mükellefleri, kariyer planlamalarını da kolay bir şekilde gerçekleştirebilme imkanına sahip olabiliyor. Bu neden ile de oldukça yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı

Sigorta mükelleflerinin dijital platform üzerinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun resmi internet sayfasındaki online hizmetler menüsünden ulaşabildikleri ne zaman emekli olurum uygulaması üzerinde öncelikli olarak ‘cinsiyet’, ‘doğum tarihi’, ‘hizmet başladığı tarih’, ‘maluliyet durumu’ ve ‘erken yaşlanmasının olup olmadığını’ girmeleri gerekiyor. Güncel bilgileri giren sigorta mükellefleri uygulama ekranında daha sonra ‘SSK prim ödeme gün sayısı’, ‘diğer sandıklara ait gün sayısı’, ‘askerlik/sanatçı gün sayısı’, ‘fiili gün sayısı’, ‘yurtdışı gün sayısı’ ve 3600 günden emeklilik bilgisi için ‘3600 günün doldurulduğu tarih’ bilgilerini eksiksiz ve hatasız olarak girmeleri gerekiyor. Sigorta mükellefleri girdikleri bu sigorta bilgileri ile internet üzerinden kolay bir şekilde ‘kalan emeklilik yaşı’, ‘kalan SSK prim ödeme gün sayısı’ ve ‘kalan hizmet süresi’ bilgilerini tüm detayları ile öğrenebiliyor.

Haberin Devamı

Vatandaşların dijital platform üzerinde bulunan ne zaman emekli olurum uygulaması üzerinden yapabildikleri bu emeklilik hesaplama uygulaması üzerinde girilmesi gereken sigorta bilgilerinin güncel halini bilmeyen veya ayrıntılarına ilişkin detaylı bilgi sahibi olmamaları durumunda Sosyal Güvenlik Kurumu’nun dijital platform üzerinde yer alan bir diğer online sigorta hizmet uygulaması olan E-SGM uygulaması kullanılabiliyor. Sigorta mükellefleri T.C. ile sigorta sorgulama işlemlerini Sosyal Güvenlik Kurumu resmi web sitesinde bulunan resmi web sitesi üzerindeki E-SGM uygulaması üzerinde girecekleri güncel sigorta bilgilerini tüm ayrıntıları ile birlikte öğrenebilme fırsatına sahip olabiliyor. Böylelikle ne zaman emekli olurum uygulamasından kolay bir şekilde ne zaman emekli olunacağı öğrenilebiliyor. Bu neden ile de Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ne zaman emekli olurum uygulamalarını yoğun şekilde kullanılıyor.