Gündem Polis memurunun acı sonu! Eşi fotoğrafına sarılarak gözyaşı döktü

Polis memurunun acı sonu! Eşi fotoğrafına sarılarak gözyaşı döktü

09.11.2023 - 17:01 | Son Güncellenme:

Kütahya'da spordan döndükten sonra kalp krizi geçiren polis memuru Ömer Uzuncaalan (31), hayatını kaybetti. Cenaze töreninde eşi, Uzuncaalan'ın fotoğrafına sarılarak gözyaşı döktü. Öte yandan Ankara’da trafik kazasına müdahale ettiği sırada bir otomobilin çarpması sonucu şehit olan Çarşı ve Mahalle Bekçisi Halil Kara için Ankara'da tören düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi'nde görevli polis memuru Ömer Uzuncaalan, akşam spor salonunda spor yaptıktan sonra evine döndü. Bir süre sonra rahatsızlanan Uzuncaalan, eşi ile otomobile binerek hastaneye gitmek için yola çıktı. Ancak Uzuncaalan, direksiyon başında fenalaştı. Ömer Uzuncaalan, sağlık ekiplerince Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği tespit edilen 2 çocuk babası Uzuncaalan, kurtarılamadı.

Haberin Devamı
1/19

2/19

3/19

4/19

5/19

6/19

7/19

8/19

9/19

10/19

11/19

12/19

13/19

14/19

15/19

16/19

17/19

18/19

19/19

12 yıllık polis memuru olan Ömer Uzuncaalan için Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi. Törene, Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı, Kütahya İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç, meslektaşları ve ailesi katıldı. Uzuncaalan'ın cenazesi, Ulu Camii'de kılınan namazın rdından Evliya Çelebi Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Polis memurunun acı sonu Eşi fotoğrafına sarılarak gözyaşı döktü

TRAFİK KAZASINDA ŞEHİT OLAN BEKÇİ İÇİN ANKARA'DA TÖREN

Öte yandan Ankara’da trafik kazasına müdahale ettiği sırada bir otomobilin çarpması sonucu şehit olan Çarşı ve Mahalle Bekçisi Halil Kara için Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde resmi cenaze töreni düzenlendi. Gece saatlerinde Yenimahalle ilçesi Demetevler Lalegül Kavşağı'nda meydana gelen kazaya müdahale eden Çarşı ve Mahalle Bekçisi Halil Kara, bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanarak hastaneye götürüldü.

Haberin Devamı

Polis memurunun acı sonu Eşi fotoğrafına sarılarak gözyaşı döktü

Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Kara şehit oldu. Genç bekçi için Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde resmi cenaze töreni düzenlendi. Kara’nın naaşı, törenin ardından gözyaşları arasında cenaze namazı için Ahmet Hamdi Akseki Camii'ne götürüldü. Kara'nın Karşıyaka Mezarlığı'ndaki şehitlikte defnedileceği bildirildi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Şehit çarşı ve mahalle bekçisi Halil Kara için Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde ikindide cenaze töreni düzenlendi. Törene CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Ankara Valisi Vasip Şahin, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve çok sayıda polis ile bekçi katıldı. Törende şehidin annesi Nurhan ve babası Zeki Kara, güçlükle ayakta durdu. Nurhan Kara, oğlunun tabutu cenaze aracına konulurken sinir krizi geçirdi. Şehidin cenazesi, kılınan namazın ardından Karşıyaka Mezarlığı'ndaki Polis Şehitliği'nde toprağa verildi.

1/6

2/6

3/6

4/6

5/6

6/6

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.