Gündem Şahin Kendirci kimdir? Şahin Kendirci kaç yaşında?

Şahin Kendirci kimdir? Şahin Kendirci kaç yaşında?

23.10.2018 - 09:10 | Son Güncellenme:

Şahin Kendirci kimdir? sorusu merakla araştırılıyor. Son zamanlarda gündemden düşmeyen Şahin Kendirci, Müslüm Gürses'in hayatının anlatıldığı filmde oynadı. Müslüm Gürses'in çocukluğunu canlandıran Şahin Kendirci, ilk olarak Yetenek Sizsiniz yarışmasında kendini gösterdi. Daha sonra O Ses Türkiye Çocuklar yarışmasında şampiyon olan Şahin Kendirci, bugünlerde oynadığı sinema filmi hakkında çok konuşuluyor.

Şahin Kendirci kimdir Şahin Kendirci kaç yaşında

Şahin Kendirci kimdir? Kendini Yetenek Sizsiniz ve O Ses Türkiye Çocuklar yarışmasında tanıtan Şahin Kendirci, sesiyle büyük ilgi gördü. İşte Şahin Kendirci hakkında merak edilen bilgiler...

Haberin Devamı

ŞAHİN KENDİRCİ KİMDİR?

Aslen Şanlıurfalı olan Şahin Kendirci, 19 Nisan 2001 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Küçük yaşlardan beri müziğe ilgisi olan Kendirci 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasına katılmasının ardından popülerlik kazandı. Bu yarışmanın ardından 2014'de 'O Ses Çocuklar' yarışmasına da katılmış ve yarışmayı kazanarak adından uzun süre söz ettirmiştir.

Şahin Kendirci kimdir Şahin Kendirci kaç yaşında

Yarışmanın ardından Burak Aksak'ın yazıp yönettiği 'Bana Masal Anlatma' filminde 'Tamirci Çırağı' rolü ile sinema dünyasına adım atan Kendirci filmde Hande Doğandemir, Fatih Artman, Cengiz Bozkurt ve Sadi Celil Cengiz ile birlikte rol almıştır.

Şahin Kendirci kimdir Şahin Kendirci kaç yaşında

26 Ekim 2018 tarihinde vizyona girecek olan ve başrollerinde Timuçin Esen ile Zerrin Tekindor'un olduğu Müslüm' filmide Müslüm Gürses'in küçüklüğünü canlandıran Şahin Kendirci, bu gelişmenin ardından basına konu olmaya devam etti.