Ramzan ayı ne zaman, kaç gün kaldı? Ramazan Bayramı ne zaman?
Ramzan ayı ne zaman, kaç gün kaldı? Ramazan Bayramı ne zaman? Ramazan ayın için geri sayım sürüyor, şaban ayının yarısını geride bıraktık. 11 Ayın Sultanı yaklaşırken Müslümanlar tam tarihi merak edip Ramazan ayı ne zaman? Ramazan kaç gün kaldı? sorularını yöneltiyor. İşte o hayırlı gün...
9.04.2020 Gündem
Ramazan ne zaman? Ramazan Bayramı 2020 ne zaman?
Ramazan ne zaman? Ramazan Bayramı 2020 ne zaman? Ramazan ayı için geri sayım başlamış durumda... Müslümanlar 11 Ayın Sultanı'nı iple çekiyor. Manevi huzura ulaşmak isteyenlerin sıklıkla sorduğu soru ise şu sıralar Ramazan ne zaman? Ramazan Bayramı 2020 ne zaman? şeklinde... İşte detaylar...
17.03.2020 Gündem
2020 Ramazan ne zaman? Ramazan Bayramı tarihleri...
2020 Ramazan ne zaman? Ramazan Bayramı tarihleri... Recep ayını yavaş yavaş geride bırakmak üzereyiz. İslam alemi öncelikle Miraç Kandili'ni beklerken özellikle 2020 ramazan ne zaman? sorusunu soruyor. İşte ramazan ayı ve Ramazan Bayramı tarihleri...
14.03.2020 Gündem
2020 Ramazan ne zaman? Ramazan Bayramı hangi tarihte...
2020 Ramazan ne zaman? Ramazan Bayramı hangi tarihte... Üç ayların ikinci haftası içerisindeyiz. Mübarek ramazan ayının tam tarihi araştırılmaya başlandı. Müslüman vatandaşlar şu sıralar "Ramazan ayı ne zaman başlıyor? Ramazan Bayramı ne zaman?" sorusuna cevap arıyor.
8.03.2020 Gündem
2020 Ramazan ne zaman? Ramazan Bayramı tarihleri...
2020 Ramazan ne zaman? Ramazan Bayramı tarihleri... Üç aylar başladı. Bugün recep ayının üçüncü günü ve aynı zamanda Regaib Kandili... Milyonlarca Müslüman bu akşam Regaib Kandilini idrak ederken bir yandan da ramazan ayının başlangıç tarihini sorgulayacak. İşte detaylar...
27.02.2020 Gündem
Ramazan ayı ne zaman başlayacak? Ramazan ve Kurban Bayramı hangi tarihlere denk geliyor?
Ramazan ayı ne zaman başlayacak? Ramazan ve Kurban Bayramı hangi tarihlere denk geliyor? Ramazan ayı için geri sayım sürüyor. 2020 yılına girilmesi ile birlikte Ramazan ayı ne zaman sorusuna yanıt arayanlar sayısı da oldukça arttı. İslam aleminde çok özel bir yere sahip olan içerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi ve İslamın beş şartından biri olan Oruç ibadetini barındıran Ramazan ayının ne zaman başlayacağı belli oldu? Peki 2020 Ramazan ayı ne zaman? Ramazan Bayramı hangi tarihlere denk geliyor?
10.01.2020 Gündem
Ramazan ayı ne zaman başlıyor? 2020 Ramazan bayramı hangi günlere denk geliyor?
Ramazan ayı ne zaman başlıyor? 2020 Ramazan bayramı hangi günlere denk geliyor? 2020'nin başlamasıyla beraber en çok merak edilen konulardan biri de Ramazan ayı ve Ramazan bayramı oldu. Peki bugün hakkında en çok konuşulan konulardan biri olan Ramazan ayı ne zaman başlıyor? İşte bu sorunun yanıtı ve 2020 Ramazan bayramının denk geldiği günler...
7.01.2020 Gündem
Ramazan ne zaman? Ramazan 2020 tarihi belli oldu
Ramazan ne zaman? Ramazan 2020 tarihi belli oldu Ramazan ayı ne zaman? 2020 yılı dini günler takvimi belli oldu. 11 ayın sultanı olan Ramazan ayı için de geri sayım başladı. Vatandaşlar şimdiden 'Ramazan ne zaman?' sorusuna yanıt arıyor. Peki, Ramazan ayı ne zaman idrak edilecek? İşte 2020 dini günler...
20.12.2019 Gündem
Bu yıl Ramazan ayı hangi ay başlayacak? 2020 Ramazan ne zaman?
Bu yıl Ramazan ayı hangi ay başlayacak? 2020 Ramazan ne zaman? İslam alemi için anlam ve önemi büyük olan Ramazan ayı bu yıl hangi ayda başlayacak? Hangi ayda sona erecek? Ramazan, Hicrî takvime göre 9. ay ve İslam dininin inancına göre Muhammed' e Kuran-ı Kerim ayetlerinin inmeye başladığı, aynı zamanda Müslümanlarca oruç tutulmaya başlanılan aydır. Bu ayda oruç tutmak İslam'ın beş şartı'ndan birisidir. Peki Ramazan ayı ne zaman?
25.10.2019 Gündem
2020 Ramazan ne zaman? Bayram hangi gün?
2020 Ramazan ne zaman? Bayram hangi gün? İslam dininin inancına göre Kuran-ı Kerim ayetlerinin inmeye başladığı, aynı zamanda Müslümanlarca oruç tutulmaya başlanılan ay olan Ramazan ayı büyük bir heyecanla bekleniyor. 11 ayın sultanı için sabırsızlanan müminler "2020 Ramazan ne zaman?" sorusunu sormaya başladı bile...
21.10.2019 Gündem
9 kişinin toprak altında kaldığı İliç'te 6 kişi tutuklanmıştı! İfadeleri ortaya çıktı
9 kişinin toprak altında kaldığı İliç'te 6 kişi tutuklanmıştı! İfadeleri ortaya çıktı Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında kayan toprağın altında kalan 9 işçi ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınıp, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilen 6 kişinin ifadeleri ortaya çıktı.
19.02.2024 Gündem
Halde hamsi kılçığı! Balıkçıyla toptancı karşı karşıya
Halde hamsi kılçığı! Balıkçıyla toptancı karşı karşıya Kilosu 50 TL’den balık satılamayacağını söyleyerek denize açılmayan İstanbullu balıkçılar sonunda “vira bismillah” dese de halde gerilim sürüyor...
23.09.2023 Ekonomi
Fitre 2023 Ne Kadar? Fitre Bedeli Kaç Para Oldu? Geçmiş Yıllara Ait Diyanet Fitre Miktarları
Fitre 2023 Ne Kadar? Fitre Bedeli Kaç Para Oldu? Geçmiş Yıllara Ait Diyanet Fitre Miktarları Gücü yeten Müslümanların ramazan ayı içerisinde ihtiyacı olan kişilere vermesi gereken sadakaya fitre denir. Fitre miktarı her yıl Diyanet tarafından açıklanır. Mali bir ibadet olan fitre vermenin belli başlı şartları vardır. Fitrenin kendi ailesinin dışında bakmakla yükümlü olmadığı ihtiyaç sahibi kişilere verilmektedir. Fitrenin bayramdan önce verilmesi makbuldür. Ayrıca belirlenen fitre miktarı aynı zamanda, günlük fidye miktarıdır. 2023 yılına ait fitre miktarı diyanet tarafından açıklandı. Fitre ne kadar? 2023 fitre kaç para oldu? Geçmiş yıllara ait diyanet fitre miktarları ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.08.2023 Dini Bilgiler
Son dakika: Erdoğan'dan çifte doğal gaz müjdesi! 1 yıl ücretsiz
Son dakika: Erdoğan'dan çifte doğal gaz müjdesi! 1 yıl ücretsiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filyos Türkiye Petrolleri Limanı’nda Karadeniz Doğal Gazı Devreye Alma Töreni’ne konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vatandaşlarımızın evlerindeki mutfaklarında ve sıcak su tüketiminde kullandıkları doğal gazı bir yıl süreyle ücretsiz veriyoruz." ifadelerini kullandı.
20.04.2023 Gündem
Erdoğan'dan '14 Mayıs' mesajı: Siyasi mevta haline gelecekler
Erdoğan'dan '14 Mayıs' mesajı: Siyasi mevta haline gelecekler Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir'de toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biliyorlar ki eğer Cumhur İttifakı işbaşında olursa teröristlere bu ülkede aman yok. 14 Mayıs, bunların siyasi mevta haline gelmesi olacaktır." ifadelerini kullandı.
18.04.2023 Gündem
Şahin: Malatya’yı kayısı kurtaracak
Şahin: Malatya’yı kayısı kurtaracak Depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya’da enkaz kaldırma çalışmalarının bayrama kadar tamamlanması planlanıyor. Vali Hulusi Şahin, 3 binadan 1’nin dönüşmesi gerekten kente 10 bin konut yapılacağını belirtirken ‘Malatya’yı kayısı kurtaracak’ dedi.
11.04.2023 Gündem
Stefan Kuntz'u sinirlendiren soru! 'Tamamen yalan'
Stefan Kuntz'u sinirlendiren soru! 'Tamamen yalan' Ermenistan'ı 2-1 yenerek EURO 2024 Elemeleri'ne galibiyetle başlayan A Milli Takımımız'da teknik direktör Kuntz ve kaleci Mert Günok yarın oynanacak Hırvatistan maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
27.03.2023 Milli Takım
Ahmet Nur Çebi'den Fenerbahçe ve Galatasaray tepkisi: Onlar susacak mıydı?
Ahmet Nur Çebi'den Fenerbahçe ve Galatasaray tepkisi: Onlar susacak mıydı? Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün 2023 yılı 1. Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
25.03.2023 Beşiktaş
Adliye önünde eski kayınbiraderini vuran sanık için 28 yıl hapis talebi
Adliye önünde eski kayınbiraderini vuran sanık için 28 yıl hapis talebi Antalya’da ayrıldığı eşi Güllü Akman'ın (25) kardeşi Bilal Akman'ı (23), tekerlekli sandalyeyle geldiği Antalya Adliyesi önünde silahla vuran Onur Duygulu (25) hakkında 'tasarlayarak kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 20, 'ruhsatsız silah bulundurma ve kullanma' suçundan 8 yıla kadar hapis istendi.
15.11.2022 Gündem
Adliye önünde eski kayınbiraderini vuran sanıktan şok sözler!
Adliye önünde eski kayınbiraderini vuran sanıktan şok sözler! Antalya’da ayrıldığı eşi Güllü Akman'ın (25) kardeşi Bilal Akman'ı (23), Antalya Adliyesi önüne tekerlekli sandalyeyle gelip silahla vuran Onur Duygulu (25), ikinci kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada, "Hangi elinle ateş ettin" sorusu üzerine Duygulu, “Ben Yörük çocuğuyum, hem sağ hem sol elimle ateş edebiliyorum. O gün sol elimle ateş ettim. İsteseydim öldürürdüm" dedi.
19.07.2022 Gündem
Fenerbahçe'de Serdar Dursun'dan derbi ve Arda Güler yorumu
Fenerbahçe'de Serdar Dursun'dan derbi ve Arda Güler yorumu Fenerbahçeli futbolcu Serdar Dursun, Beşiktaş derbisi öncesi yaptığı açıklamada, “Son 3 maçta atabildiğim kadar gol atmak istiyorum” dedi.
4.05.2022 Fenerbahçe
Bakan Dönmez: Karadeniz gazını 2023’e yetiştirmek için çalışıyoruz
Bakan Dönmez: Karadeniz gazını 2023’e yetiştirmek için çalışıyoruz Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz gazını 2023’e yetiştirmek için ekiplerin büyük bir gayretle sahada çalıştıklarını belirterek, “Yavuz’un göreve başlamasıyla böylece 3 gemimiz de aynı anda Karadeniz’de çalışmaya başladı" dedi.
22.04.2022 Ekonomi
HAC KURASI 2022 ne zaman, bu sene hac var mı? Ali Erbaş'tan Hac fiyatları ve kontenjanı açıklaması
HAC KURASI 2022 ne zaman, bu sene hac var mı? Ali Erbaş'tan Hac fiyatları ve kontenjanı açıklaması Hac başvuruları ve kura çekimi ile ilgili yeni gelişmeler hacı adaylarının gündeminde. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ise bir süredir koronavirüs nedeniyle kısıtlı şekilde gerçekleştirilen hac vazifesi için beklenen haberi verdi. 2022 hac kontenjanının ise kısa süre içinde belli oalcağını duyurdu. Peki, hac başvuruları başladı mı?
13.04.2022 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Türkiye'nin hac kontenjanını Suudi Arabistan gelecek haftalarda açıklayacak
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Türkiye'nin hac kontenjanını Suudi Arabistan gelecek haftalarda açıklayacak Ankara'da iftarda medya mensuplarıyla bir araya gelen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Suudi Arabistan'ın bu yıl hac ibadeti için ülke içinden ve dışından toplam 1 milyon ziyaretçiyi kabul edeceğini, ancak Türkiye’ye ayrılacak kontenjanla ilgili detayların gelecek haftalarda açıklanacağını söyledi.
13.04.2022 Siyaset
Eski enişte tekerlekli sandalyeyle geldiği adliye önünde dehşet saçtı
Eski enişte tekerlekli sandalyeyle geldiği adliye önünde dehşet saçtı Antalya’da ayrıldığı eşi Güllü Akman'ı (25) yaraladığı gerekçesiyle hakim karşısına çıkan Onur Duygulu (25) dava sonrası adliye çıkışında tekerlekli sandalyesinden çıkardığı tabanca ile eski eşi ve ailesine kurşun yağdırdı. Olayda Güllü Akman'ın kardeşi Bilal Akman (23) yaralandı, Onur Duygulu ile tabancayı dışarıda verdiği tahmin edilen arkadaşı gözaltına alındı.
5.04.2022 Gündem