Son dakika! AK Parti'de üç dönemliklere formül aranıyor
Son dakika! AK Parti'de üç dönemliklere formül aranıyor AK Parti, pazar günü Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) sunacağı milletvekili aday listesini büyük ölçüde tamamladı.
6.04.2023 Gündem
'Yunan askerleri özel ABD zırhlılarıyla Türkiye sınırında!'
'Yunan askerleri özel ABD zırhlılarıyla Türkiye sınırında!' Bir Türk insansız hava aracının Ege Denizi ortasındaki Kinaros (Ardıççık) adasının üstünde uçtuğunu yazan Yunan medyası, Meriç Nehri kenarında ise 'kırmızı alarm' verildiğini bildiriyor.
6.06.2022 Dünya
SON DAKİKA HABERİ: Almanya'dan U dönüşü! Selanik yolcusu, Yunanistan'da bayram
SON DAKİKA HABERİ: Almanya'dan U dönüşü! Selanik yolcusu, Yunanistan'da bayram Son dakika haberlere göre, hafta başında Türkiye'ye karşı sürpriz bir çıkış yapan Almanya Başbakanı Scholz'un yeni hamlesini Yunan medyası ilk haber olarak veriyor. İşte detaylar...
3.06.2022 Dünya
'Milletimiz değerlerine sahip çıkacaktır'
'Milletimiz değerlerine sahip çıkacaktır' Hacı Bektaş Veli anma törenlerine mesaj gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Aziz milletimiz, kadim medeniyetimizden bugüne miras kalan değerlerine sahip çıkacaktır’ dedi.
17.08.2019 Siyaset
Kurtuluş ve kuruluşa can suyu: İlk Meclis
Kurtuluş ve kuruluşa can suyu: İlk Meclis Mustafa Kemal, 19 Mart 1920’de yayımladığı genelgeyle Ankara’da olağanüstü yetkilere sahip bir Meclis’in açılması gerektiğini ilan eder. 23 Nisan 1920’de ilk toplantısını yapan Meclis, hem Kurtuluş Savaşı’nı yönetir hem de kurulacak bağımsız devletinin temeline taşlar döşer...
23.04.2018 Gündem
Mevlid Kandili ne zaman?
Mevlid Kandili ne zaman? 2015 yılına Mevlid Kandili ile merhaba diyeceğiz. Peki Mevlid Kandili ne zaman? Peygamber Efendimiz'in doğum günü olan Mevlid Kandili bugün idrak edilecek.
23.07.2015 Gündem
Mevlid Kandili ibadeti ve duası
Mevlid Kandili ibadeti ve duası 2015 yılına Mevlid Kandili ile merhaba diyeceğiz. Peki Mevlid Kandili ne zaman? Peygamber Efendimiz'in doğum günü olan Mevlid Kandili bugün idrak edilecek.
23.07.2015 Gündem
Bahçeli ülkücü tahliyelerini savundu
Bahçeli ülkücü tahliyelerini savundu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Katillik gibi kabul edilemez bir hakaret ve suçlamayla ülkücüleri yan yana getirmeye çalışanlar önce sicillerine bakmalı ve kanına girdikleri milliyetçilerin vebalini ödemelidir. Ölümde bile taraf tutan, kinlerini dökülen kanlarla bileyen merhametsiz ve sevimsizler üzülerek görüyorum ki her fırsatı değerlendirerek milliyetçi-ülkücü hazımsızlığı zinde ve diri tutmaktadırlar” dedi.
18.07.2012 Siyaset
Erdoğan: Hedefe kilitlendik
Erdoğan: Hedefe kilitlendik Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin yüzde 8,9 gibi yüksek bir oranda büyümüş olmasının "gurur ve umut verici olduğunu" ifade etti.
5.04.2011 Siyaset
Vaat tufanına karşı rehber
Vaat tufanına karşı rehber Milliyet'ten okurlarına Kalaycıoğlu, bu benzetmeyi 3 Kasım 2002 seçimlerinde parti değiştirdiği gözlenen seçmenlerin oranının yüzde 43...
1.07.2007 Yaşam
Yeniden ısınacağız
Yeniden ısınacağız Önümüzdeki hafta salı gününden itibaren batıdan başlayarak hava ısınacak
8.06.2007 Cumartesi
Ege'de barışı belediyeler kuracak
Ege'de barışı belediyeler kuracak Ege'de barışı belediyeler kuracak
15.11.1998 Yazarlar