6. Hafta

6. Hafta

Son dakika 6. hafta haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 6. hafta gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 6. hafta haber sayfamızda...

6. Hafta

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 59.032 6. hafta haberi bulunmuştur.
10'da 10 Yaptı, 163.984 TL Kazandı!
10'da 10 Yaptı, 163.984 TL Kazandı! Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, cumartesi bülteninden farklı liglerden 10 maç içeren 10 numara kupon oluşturdu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı, aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
22.04.2024 Diğer
Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe yönetimine eleştiri! 'Galatasaray daha iyi'
Tolgay Arslan'dan Fenerbahçe yönetimine eleştiri! 'Galatasaray daha iyi' Bir dönem Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma giyen, şu sıralar Melbourne City'de kariyerini sürdüren Tolgay Arslan, Fanatik'e açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım...
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım... Galatasaray ile Fenerbahçe, ligde diğer rakiplerinden koptu, gitti. İkisi arasındaki amansız yarış ise heyecanını kaybetmeden devam etti. Son 6 haftasına girilen ligin röntgenini çeken MİLLİYET yazarları, şampiyonluk düğümünün 37. haftada oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde çözüleceğini dile getirdi.
18.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de Dzeko ve Livakovic farkı!
Fenerbahçe'de Dzeko ve Livakovic farkı! Fenerbahçe, Fatih Karagümrük’ü yenerek zirve yarışında hata yapmadı. Forvet Edin Dzeko, Süper Lig’de 20. golünü atarken, kaleci Livakovic de Gaziantep maçının ardından en etkili performansını ortaya koydu, zaferin mimarı oldu.
16.04.2024 Fenerbahçe
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor?
'Dünyanın en büyük seçimi': Hindistan'da genel seçim neden 6 hafta sürüyor, nasıl yapılıyor? Hindistan'da genel seçim maratonu 19 Nisan'da başlayacak. Ülkede seçim bir gün değil, tam altı hafta sürüyor.
12.04.2024 Dünya
Arda Turan tarihi başarının eşiğinde! Caner Erkin'in kariyer sezonu
Arda Turan tarihi başarının eşiğinde! Caner Erkin'in kariyer sezonu Eyüpspor, tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselmenin eşiğinde. Arda Turan'ın takımı, Adanaspor deplasmanından alacağı 3 puanla yükselmeyi garantileyebilir.
2.04.2024 1.Lig
Dönüm noktası! Dünyanın gözü bu hastada
Dönüm noktası! Dünyanın gözü bu hastada Amerika’da 62 yaşındaki hastaya genetiği değiştirilmiş domuzdan böbrek nakli yapıldı. Konuyu değerlendiren Türk uzmanlar, operasyonun türler arası nakil için bir dönüm noktası ve umut verici olduğunu vurgulayarak sürecin tüm dünyaca takip edildiğini belirtti.
24.03.2024 Gündem
Galatasaray'da Sacha Boey sürprizi! Bayern Münih'te hayal kırıklığı yarattı
Galatasaray'da Sacha Boey sürprizi! Bayern Münih'te hayal kırıklığı yarattı Ocak ayında Türk futbol tarihine geçen rekor bedelle Bayern Münih'e transfer olan Fransız oyuncu, Almanya'da beklentilere henüz yanıt veremedi. Sarı-kırmızılılarda Boey sürprizi yaşandı. Bu durum camiada heyecan yarattı.
23.03.2024 Galatasaray
ABD Dışişleri Bakanı Blinken Sisi ile temaslarda bulundu
ABD Dışişleri Bakanı Blinken Sisi ile temaslarda bulundu ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, 6. Orta Doğu turu kapsamında geldiği Mısır'da Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile bir araya geldi.
21.03.2024 Dünya
Beşiktaş geri dönemiyor! Oyuncular reaksiyon göstermiyor
Beşiktaş geri dönemiyor! Oyuncular reaksiyon göstermiyor Bu sezon ligde 11 maçta ilk golü yiyen siyah-beyazlı takım, söz konusu müsabakaların 9’unu kaybetti, sadece 1’inden galibiyetle ayrıldı.
14.03.2024 Beşiktaş
Köye sızan gaz 'uyku deliliği' yaptı! Dünyada eşi benzeri yok, haftalarca sürüyor
Köye sızan gaz 'uyku deliliği' yaptı! Dünyada eşi benzeri yok, haftalarca sürüyor Dünyada üzerinde öyle bir köy var ki bilim insanlarının bile tam anlamıyla nasıl ortaya çıktığını anlayamadığı bir hastalıkla yaşıyor. Burada yürürken, konuşurken ya da günlük işlerini yaparken aniden derin bir uykuya dalanlar, günlerce uykuda kalabiliyor.
8.03.2024 Yaşam
Hamas: 24 ila 48 saat içinde ateşkes sağlanabilir
Hamas: 24 ila 48 saat içinde ateşkes sağlanabilir Kahire'de ABD ve Katarlılarla buluşmaya hazırlanan Hamas heyeti adına açıklama yapan bir yetkili, ateşkes için İsrail'in yerine getirmesi gereken şartları sıraladı.
3.03.2024 Dünya
Trabzonspor'da Paul Onuachu depremi! Kırık şoku
Trabzonspor'da Paul Onuachu depremi! Kırık şoku Başakşehir’le oynanan kupa maçında sakatlanan Trabzonsporlu golcünün sol kolunda kırık belirlendi. Nijeryalı futbolcunun yaklaşık 1,5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
1.03.2024 Trabzonspor
Ateşkes için ‘4 Mart’ umudu
Ateşkes için ‘4 Mart’ umudu İsrail’in Gazze’de Hamas’a karşı başlattığı savaş devam ederken, son dönemdeki müzakereler sonrası yeni bir ateşkes anlaşması için umutlar arttı.
28.02.2024 Dünya
İsrail'e ‘Yapma’ baskısı... ABD bile istemiyor
İsrail'e ‘Yapma’ baskısı... ABD bile istemiyor ABD, Refah’a operasyon düzenlememesi konusunda İsrail’e baskıyı sürdürürken, Güney Afrika, Uluslararası Adalet Divanı’ndan operasyonu durdurmak için yetki kullanmasını istedi.
14.02.2024 Dünya
Biden'dan İsrail'e Refah uyarısı! Gazze'de 6 haftalık ateşkes umudu...
Biden'dan İsrail'e Refah uyarısı! Gazze'de 6 haftalık ateşkes umudu... İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarında 27 binden fazla masum sivilin öldürüldüğünü belirten ABD Başkanı Biden, İsrail'in iyi hazırlanmış bir plan olmadan Refah'a girmemesi gerektiğini açıkladı. Biden, ayrıca 6 haftalık bir ateşkes üzerinde çalıştıklarını söyledi.
13.02.2024 Dünya
Katar'dan esir takasıyla ilgili açıklama! 'Olumlu olduğunu söyleyebiliriz'
Katar'dan esir takasıyla ilgili açıklama! 'Olumlu olduğunu söyleyebiliriz' Katar Başbakanı Şeyh Muhammed bin Abdulrahman Al Thani, Hamas’ın İsrail ile yeni esir takası anlaşmasına dair sunulan teklife yanıt verdiğini belirterek, “Hamas'ın teklif hakkında bazı yorumları oldu ancak genel olarak olumlu olduğunu söyleyebiliriz” açıklamasında bulundu.
6.02.2024 Dünya
‘Washington’ın planı Hamas’ı böldü...’
‘Washington’ın planı Hamas’ı böldü...’ Amerikan Wall Street Journal gazetesi, masada olan ve Washington’ın desteklediği ateşkes planının Hamas yönetimi içinde ihtilaf yarattığını öne sürdü.
4.02.2024 Dünya
14 yaşındaki kız çocuğunun hamile kalmasında sanığın cezası belli oldu
14 yaşındaki kız çocuğunun hamile kalmasında sanığın cezası belli oldu Bursa'da lise öğrencisi C.B.'ye (14) cinsel istismarda bulunup, hamile kalmasına neden olan Şahin K. (22), tutuklu yargılandığı davada, 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, suçunu sabit gördüğü sanığın cezasında indirim yapmadı.
30.01.2024 Gündem
Wall Street Journal yazdı! İsrail ve Filistin arasında 4 aylık ateşkes planı
Wall Street Journal yazdı! İsrail ve Filistin arasında 4 aylık ateşkes planı ABD merkezli Wall Street Journal gazetesinde yer alan haberde, İsrail ve Filistin arasında tüm esirlerin serbest bırakılmasını içeren yaklaşık 4 aylık ateşkes planı üzerinde çalışıldığı iddia edildi. Planın detayları ortaya çıktı.
28.01.2024 Dünya
SON DAKİKA | Fenerbahçe'yi yıkan Fred haberi! İşte sahalara dönüş tarihi
SON DAKİKA | Fenerbahçe'yi yıkan Fred haberi! İşte sahalara dönüş tarihi Fenerbahçe Kulübü, Samsunspor maçının son bölümünde sakatlanarak oyundan çıkan Fred'in sağlık durumu ile ilgili açıklama yayımladı. Yıldız ismin sahalara geri dönüş tarihi belli oldu.
22.01.2024 Fenerbahçe
Misli'den Günün Süper Tercihleri
Misli'den Günün Süper Tercihleri Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…
13.01.2024 Futbol
TAMAM YA DA DEVAM! Newcastle United-Milan Şampiyonlar Ligi F grubu maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
TAMAM YA DA DEVAM! Newcastle United-Milan Şampiyonlar Ligi F grubu maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi F grubu 6. hafta maçında bu akşam Newcastle United-Milan karşı karşıya gelecek. St. James' Park'ta oynanacak olan mücadelede Hollandalı hakem Danny Makkelie düdük çalacak. Son mücadele öncesinde F grubu'nda iki takımda 5 puanda yer alırken mücadeleden galip ayrılan takım Borussia-Dortmund-PSG maç sonucuna göre gruptan çıkma şansı elde edecek. Peki Newcastle United-Milan maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?
13.12.2023 Bilgi Rehberi
GALATASARAY MUHTEMEL RAKİPLER 🟡🔴 UEFA Avrupa Ligi play-off kura çekimi ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?
GALATASARAY MUHTEMEL RAKİPLER 🟡🔴 UEFA Avrupa Ligi play-off kura çekimi ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi 6. hafta maçında deplasmanda Kopenhag ile mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, sahadan 1-0'lık skorla mağlup ayrıldı. Bayern Münih deplasmanda Manchester United'ı tek golle geçerken Galatasaray grubu 3. sırada tamamladı ve Avrupa Ligi'ne kaldı. Peki UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
13.12.2023 Bilgi Rehberi
ŞAMPİYONLAR LİGİ SON 16 TURU KURA ÇEKİMİ ⚽ 2023-2024 Şampiyonlar Ligi'nde 16 turu kura çekimi ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?
ŞAMPİYONLAR LİGİ SON 16 TURU KURA ÇEKİMİ ⚽ 2023-2024 Şampiyonlar Ligi'nde 16 turu kura çekimi ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi son 16 turu kura çekimi ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Bu akşam başlayacak 6. hafta maçları yarın da devam edecek. Son maçlar öncesinde 12 takım bir üst tura adını yazdırırken 4 takım ise son müsabakaların ardından belli olacak. Peki Şampiyonlar Ligi son 16 turu kura çekimi ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?
12.12.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

6. Hafta ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.