Agıl

Agıl

Son dakika agıl haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan agıl gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan agıl haber sayfamızda...

Agıl

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 266 agıl haberi bulunmuştur.
Kadınlar Futbol 3. Ligi'nde arbede: 7 oyuncu yaralandı
Kadınlar Futbol 3. Ligi'nde arbede: 7 oyuncu yaralandı Aksaray'da oynanan Tuz Gölüspor-Mezitli Mercanlar maçında iki takım oyuncuları arasında kavga çıktı. Her iki takımın futbolcuları darp raporu alarak birbirlerinden şikayetçi oldu.
2.05.2024 Futbol
Bakan Yerlikaya duyurdu! "200 bin konutu teslim edeceğiz"
Bakan Yerlikaya duyurdu! "200 bin konutu teslim edeceğiz" Kahramanmaraş depremlerinde ağır yara alan Malatya'da deprem konutlarından 6 bin 181’i Bakan Yerlikaya'nın katılımıyla hak sahiplerine verildi. Yerlikaya "Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz" dedi.
17.02.2024 Gündem
Gıda denetimleri ikiye katlanacak
Gıda denetimleri ikiye katlanacak Tarım ve Orman Bakanlığı 2024-2028 yıllarına ilişkin stratejik planını yayımladı.
16.01.2024 Ekonomi
9 kişi dehşeti yaşadı! Sürücünün yaptığı herkesi şaşırttı
9 kişi dehşeti yaşadı! Sürücünün yaptığı herkesi şaşırttı Antalya’da personel servisinin kamyonete çarptığı kazada 9 kişi yaralandı. Midibüs sürücüsü Türkay Ağıl'ın, kurtarılmayı beklerken dakikalarca telefonla konuştuğu görüldü.
12.01.2024 Gündem
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlattı ve ekledi: Gecikmiş bir itiraf
Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlattı ve ekledi: Gecikmiş bir itiraf Geçtiğimiz gün gerçekleşen CHP kurultayıyla ilgili MHP lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sarf ettiği sözlerini hatırlatarak bunların gecikmiş bir itiraf olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu ve Özel'in kurultayda Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya selam göndermelerine de tepki gösteren Bahçeli, 'Biliniz ki bu tiplerden millete hayır gelmez, gelmeyecektir.' dedi.
7.11.2023 Haberler
Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlattı ve ekledi: Gecikmiş bir itiraf
Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sözlerini hatırlattı ve ekledi: Gecikmiş bir itiraf Geçtiğimiz gün gerçekleşen CHP kurultayıyla ilgili MHP lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun sarf ettiği sözlerini hatırlatarak bunların gecikmiş bir itiraf olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu ve Özel'in kurultayda Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya selam göndermelerine de tepki gösteren Bahçeli, 'Biliniz ki bu tiplerden millete hayır gelmez, gelmeyecektir.' dedi.
7.11.2023 Gündem
Atatürk’ün ağaç sevgisi sergisi
Atatürk’ün ağaç sevgisi sergisi 40 yıllık gazetecilik yaşamının 24 yılını çevre yazıları yazıp, tv programları yaparak sürdüren İzmirli gazeteci Ahmet Aydın Akansu, 30 yıldır Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden çektiği asırlık anıt ağaçları fotoğraflarını Cumhuriyet’in 100’üncü yılında Atatürk’ün ağaç sevgisi ile birleştirerek sergi haline getirdi.
28.10.2023 Ege
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Hale İsminin Anlamı Nedir? Hale Ne Demek, Hangi Anlama Gelir?
Hale İsminin Anlamı Nedir? Hale Ne Demek, Hangi Anlama Gelir? Özellikle okunuşu ile dikkat çekici bir isim olmasının yanı sıra, Hale kız çocuklar için en anlamlı adları arasında gelir. Naif bir telaffuz imkanı sağlayan bu güzel isim, minik yavrulara güzel bir mana da katıyor. Peki, Hale isminin anlamı nedir? Hale ne demek, hangi anlama gelir? İşte merak edilen bilgiler.
25.09.2023 Eğitim
Çanakkale yandı, Edirne siyaha büründü! 'Lavların küllerine benzetiyorum'
Çanakkale yandı, Edirne siyaha büründü! 'Lavların küllerine benzetiyorum' Çanakkale'de geçtiğimiz günlerde çıkan yangının ardından Edirne'nin Saros Körfezi siyaha büründü.
2.09.2023 Haberler
Çanakkale yandı, Edirne siyaha büründü! 'Lavların küllerine benzetiyorum'
Çanakkale yandı, Edirne siyaha büründü! 'Lavların küllerine benzetiyorum' Çanakkale'de geçtiğimiz günlerde çıkan yangının ardından Edirne'nin Saros Körfezi siyaha büründü. İşte haberin ayrıntıları...
2.09.2023 Gündem
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir?
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir? Dünya dilleri arasında yer alan İngilizce günümüzde en çık kullanılan diller arasında yer alır. Yeni bir dil öğrenmenin en temel kriterleri arasında kelimeler ve dil bilgisi konusu gelmektedir. Bu yüzden İngilizce öğrenmede İngilizce kelimeler ve anlamları konusu oldukça önemlidir. İngilizcede her ne kadar bir milyona yakın kelime bulunsa da günlük konulma dili, yazı dili, kitap ve dergilerde kullanılan kelime sayısı yarısı kadardır. İngilizce'de en çok kullanılan kelimeleri ve anlamlarını bilmek yeterli olacaktır. İngilizcede en çok kullanılan kelimeler nelerdir? İngilizce kelimeler ve anlamları ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
28.08.2023 Eğitim
Yanan alan 5750 futbol sahası kadar
Yanan alan 5750 futbol sahası kadar Çanakkale’deki orman yangını 48 saatte kontrol altına alındı. Bakan Yumaklı, 4080 hektarın zarar gördüğünü belirterek ‘Çanakkale ruhunu gösteren tüm Türkiye’ye teşekkür ediyorum’ dedi.
25.08.2023 Gündem
ÇANAKKALE ORMAN YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ MÜ? Çanakkale orman yangını son gelişmeler neler? Yangın kontrol altında mı? İşte son durum...
ÇANAKKALE ORMAN YANGINI SÖNDÜRÜLDÜ MÜ? Çanakkale orman yangını son gelişmeler neler? Yangın kontrol altında mı? İşte son durum... Çanakkale'de 22 Ağustos Salı günü öğle saatlerinde başlayan yangına ilişkin son gelişmeler merak edilmeye devam ediyor. Yangından en fazla etkilenen köy olan Yağcılar Köyü'ndeki acı tablo günün ağarması ile ortaya çıktı. Köyde 4 ev yanarken birçok ağıl ve ahır da kullanılamaz hale geldi. Yangın söndürme çalışmalarında ikinci güne gidilirken Bakan Yumaklı'dan açıklama geldi. İşte Çanakkale Orman yangınında son durum!
24.08.2023 Bilgi Rehberi
Çanakkale'deki yangın kontrol altına alındı
Çanakkale'deki yangın kontrol altına alındı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale'deki yangının kontrol altına alındığı duyurdu. Bakan Yumaklı, 'Ben bir kez daha Çanakkale ruhunu bütün Türkiye'ye gösteren tüm taraflara canı gönülden teşekkür ediyorum.' dedi.
24.08.2023 Haberler
Çanakkale'deki yangın kontrol altına alındı
Çanakkale'deki yangın kontrol altına alındı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Çanakkale'deki yangının kontrol altına alındığı duyurdu. Bakan Yumaklı, 'Ben bir kez daha Çanakkale ruhunu bütün Türkiye'ye gösteren tüm taraflara canı gönülden teşekkür ediyorum.' dedi.
24.08.2023 Gündem
Çanakkale'de acı tablo: Adeta hayalet köye dönüştü
Çanakkale'de acı tablo: Adeta hayalet köye dönüştü Çanakkale’de yangın 3 gündür sürüyor. Yangınının vurduğu Yağcılar köyünde acı tablo sabahın ilk ışıkları ile gözler önüne serildi.
24.08.2023 Gündem
Son dakika! Çanakkale'de orman yangını: Köyler boşaltıldı
Son dakika! Çanakkale'de orman yangını: Köyler boşaltıldı Çanakkale merkeze bağlı Kayadere köyü yakınlarında başlayan orman yangınına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. Bakan Yumaklı yangınla ilgili son durumu aktardı.
23.08.2023 Gündem
Akın Fight Arena, D-Smart ve D-Smart GO'da nefesleri kesti
Akın Fight Arena, D-Smart ve D-Smart GO'da nefesleri kesti Kick boks branşında Türkiye’nin en önemli organizasyonlarından Akın Fight Arena büyük çekişmeye sahne oldu.
20.08.2023 Diğer
Artvin’deki yangında faciadan dönüldü! Köylüler evde değişmiş
Artvin’deki yangında faciadan dönüldü! Köylüler evde değişmiş Artvin merkeze bağlı Hızarlı köyünde çıkan yangına elektrik kontağının sebep olduğu belirlendi. Köylülerin yaz rutinleri büyük bir facianın yaşanmasına engel oldu. İşte detaylar...
9.08.2023 Gündem
Şişe bırakma, ormanı yakma
Şişe bırakma, ormanı yakma Ege ve Akdeniz bölgesinde meydana gelen orman yangınları sonucu 1 milyar 780 milyon metrekarelik alan ağaçsız kalırken 8 kişi hayatını kaybetmişti.ikl
12.07.2023 Gündem
Mersin'de orman yangını! 6 saatte söndürüldü, 51 dönüm zarar gördü
Mersin'de orman yangını! 6 saatte söndürüldü, 51 dönüm zarar gördü Mersin’in Anamur ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan ekiplerin müdahalesiyle 6 saatte söndürüldü. Yangında 51 dönümlük alan zarar gördü.
11.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Agıl ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.