Ayda Bebek

Ayda Bebek

Son dakika Ayda bebek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ayda bebek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ayda bebek haber sayfamızda...

Ayda Bebek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.258 ayda bebek haberi bulunmuştur.
Bayraklı’dan gönül köprüsü
Bayraklı’dan gönül köprüsü Deprem mağduru çocuklar için hazırladıkları yardım paketlerini afet bölgesine ulaştıran Bayraklı Belediyesi Ayda Bebek Anaokulu öğrencilerinin davranışı Osmaniye’deki akranlarından karşılık buldu.
2.03.2023 Ege
Bayraklı’nın desteği çığ gibi büyüyor
Bayraklı’nın desteği çığ gibi büyüyor Bayraklı Belediyesinin, Türkiye’yi sarsan deprem felaketi sonrası başlattığı yardım kampanyası çığ gibi büyüdü. Binlerce sağduyulu vatandaşın katkılarıyla 4 TIR dolusu yardım malzemesi, İBB Koordinasyon Merkezi’ne iletildi.
8.02.2023 Ege
Gönüllerince eğlendiler
Gönüllerince eğlendiler Bayraklı’da Ayda Bebek Anaokulu öğrencileri Cumhuriyet Bayramı’nı şarkılar, danslarla kutladı. Başkan Serdar Sandal, coşkuya ortak oldu.
29.10.2022 Ege
Her şey ‘canlar’ için
Her şey ‘canlar’ için Canlar unutulmadı. Ege’de patili dostlar için eğitim alanı açıldı. Belediyeler, bakımları için var güçleriyle çalışıyor
5.10.2022 Ege
İzmir’in en büyüğü!
İzmir’in en büyüğü! Bayraklı Belediyesi Ayda Bebek Anaokulu nisan ayında kapılarını açacak. Ailelerin bütçesine göre ücretlendirme yapılacak.
1.03.2022 Ege
‘Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’
‘Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ Depremin 1. yıl dönümünde Milliyet’e konuşan Ayda’nın babası Uğur Gezgin, “Acımız hâlâ taze. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Deprem bilincinin oluşması şart. Hâlâ hasarlı binalarda oturan insanlar var” dedi
30.10.2021 Gündem
İzmir depreminde 91 saat sonra kurtarılan Ayda'nın annesinin adı parkta yaşatılacak
İzmir depreminde 91 saat sonra kurtarılan Ayda'nın annesinin adı parkta yaşatılacak İzmir'de 30 Ekim 2020'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde, 91 saat sonra Rızabey Apartmanı enkazından çıkarılan Ayda'nın, aynı binada ölen annesi Fidan Keskin Gezgin adına park açıldı.
27.10.2021 Haberler
Önce kanser sonra deprem! 'Ben bir mucizeyim'
Önce kanser sonra deprem! 'Ben bir mucizeyim' İzmir’de zorlu bir tedavi sürecinin ardından lenf kanserini yenen Olcay Maşa (46), depreme İzmir’de 37 kişinin öldüğü Rıza Bey Apartmanı'nda yakalandı. Birinci kattaki diş polikliniğinde Seferihisar ilçesindeki kız kardeşi ile görüntülü konuştuğu sırada depremi fark edip ablası ile bina yıkılmadan saniyeler önce dışarıya çıkmayı başaran Olcay Maşa "Basamakları ikişer, üçer indim. Duvarlar patır patır açılıyordu. Üzerimize molozlar düşüyordu" dedi.
24.10.2021 Gündem
Son dakika | İzmir depreminde 91 saat sonra enkazdan çıkmıştı! Ayda bebek sürprizi...
Son dakika | İzmir depreminde 91 saat sonra enkazdan çıkmıştı! Ayda bebek sürprizi... İzmir'de 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremde 91 saat sonra enkaz altından kurtarılan Ayda bebek, umudun sembolü olmuştu. Minik Ayda, bugün Süper Lig ekibi Göztepe'nin antrenmanını ziyaret etti, futbolcular ve teknik heyetle fotoğraf çektirdi.
26.02.2021 Göztepe
İzmir'de deprem evleri ağustosta teslim edilecek
İzmir'de deprem evleri ağustosta teslim edilecek Elazığ depreminin birinci yıl dönümünde sekiz bin konutu tamamlayıp hak sahiplerine teslim eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İzmir'de de depremin yaralarını hızla sarıyor. En ağır hasar gören Bayraklı ilçesinde yapılacak 1.841 konut için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla temel atma töreni düzenlendi.
23.02.2021 Ekonomi
‘Berat Bey’in damat sıfatı başarısının önüne geçirildi’
‘Berat Bey’in damat sıfatı başarısının önüne geçirildi’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı hedef alan açıklamalara sert bir dille tepki gösterirken şunları söyledi:
23.02.2021 Siyaset
Erdoğan çifti, Ayda bebek ve ailesiyle bir araya geldi
Erdoğan çifti, Ayda bebek ve ailesiyle bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, İzmir'deki depremde enkazın altından 91 saat sonra kurtarılan Ayda bebeğin yakınları ile görüştü.
22.02.2021 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Ayda bebekle bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Ayda bebekle bir araya geldi Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, İzmir'deki depremde enkazın altından 91 saat sonra kurtarılan Ayda bebeğin yakınları ile görüştü.  
22.02.2021 Gündem
Erdoğan çifti, Ayda bebek ve ailesiyle bir araya geldi
Erdoğan çifti, Ayda bebek ve ailesiyle bir araya geldi Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, İzmir'deki depremde enkazın altından 91 saat sonra kurtarılan Ayda bebeğin yakınları ile görüştü.
22.02.2021 Gündem
Jet hızıyla dev dönüşüm
Jet hızıyla dev dönüşüm Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremle sarsılan İzmir’de ilk etapta temeli atılan konutların teslimi ağustosta yapılacak. Bakan Kurum, “İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşüm çalışmasını başlattık” dedi.
22.02.2021 Ekonomi
Bebeğin Anne Karnındaki Gelişimi Nasıl Olur? Hangi Faktörler Gelişimini Etkiler?
Bebeğin Anne Karnındaki Gelişimi Nasıl Olur? Hangi Faktörler Gelişimini Etkiler? Bebek bekleyen anne babaların heyecanı gün geçtikçe artar. Hafta hafta, ay ay bebeğin anne karnında gelişimi takip edilir. Annelik bir yolculuktur. Bu yolculukta gerekli bilgilerin bilinmesi doğru hareket edinmesi oldukça önemlidir. Bebeğin anne karnındaki gelişimi nasıl olur? Hangi faktörler gelişimini etkiler? Sorularına ilişkin cevapları içeren bilgileri araştırıp detayları ile derledik
25.12.2020 Ebeveyn
İyi ki doğdun Ayda Bebek
İyi ki doğdun Ayda Bebek İzmir depreminden 91 saat sonra Rıza Bey Apartma’nın enkazından kurtarılan Ayda Gezgin 4 yaşına bastı.
18.12.2020 Ege
Sinan Akçıl, Ayda Bebek'in doğum gününü kutladı
Sinan Akçıl, Ayda Bebek'in doğum gününü kutladı 'Aslı Hünel ile Rengarenk' programının konuğu Sinan Akçıl oldu. Sinan Akçıl, geçtiğimiz günlerde evinde ziyaret ettiği, İzmir depreminde yıkılan binanın enkazından 91 saat sonra kurtarılan Ayda Bebek'in doğum gününü canlı yayında kutladı.
17.12.2020 Cadde
Milli cimnastikçi İbrahim Çolak, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı
Milli cimnastikçi İbrahim Çolak, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı Dünya ve Avrupa Şampiyonu Milli Cimnastikçi İbrahim Çolak, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.
17.12.2020 Diğer
Ayda'ya sürpriz doğum günü kutlaması
Ayda'ya sürpriz doğum günü kutlaması İzmir'de, 30 Ekim'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde 91 saat sonra Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından çıkarılan Ayda Gezgin için 4. yaş gününde kutlama yapıldı.
16.12.2020 Haberler
Davor Suker Ayda bebekle tanıştı, Gürsel Aksel Stadı'na hayran kaldı
Davor Suker Ayda bebekle tanıştı, Gürsel Aksel Stadı'na hayran kaldı Süper Lig’de Aytemiz Alanyaspor’u 1-0 yenen Göztepe, Gürsel Aksel Stadı’nda önemli bir konuğu ağırladı. Şu an Hırvatistan Futbol Federasyonu Başkanı olan dünyaca ünlü eski futbolcu Davor Suker, Göztepe-Aytemiz Alanyaspor maçını özel locadan izledi.
11.12.2020 Göztepe
Göztepe - Alanyaspor: 1-0
Göztepe - Alanyaspor: 1-0 Süper Lig'de İzmir'deki deprem nedeniyle ertelenen 7. hafta karşılaşmasında Göztepe evinde Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti.
10.12.2020 Alanyaspor
Ayda Bebek Pınar KSK’ye şans getirdi
Ayda Bebek Pınar KSK’ye şans getirdi İzmir’de yaşanan deprem felaketinden tüm Türkiye’ye umut olan Ayda bebek, Pınar Karşıyaka’nın HDI Sigorta Afyon Belediyesi’ni konuk ettiği maçı tribünden takip etti. Yeşil kırmızılı camia, kazanılan galibiyeti Ayda bebeğe armağan etti
22.11.2020 Ege
Ayda'nın annesi, enkaz altında, 'Baban bizi kurtaracak’ demiş
Ayda'nın annesi, enkaz altında, 'Baban bizi kurtaracak’ demiş İzmir’de, depremde çöken Rıza Bey Apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra kurtarılan 3 yaşındaki Ayda Gezgin'in ölen annesi Fidan Gezgin ile ilgili enkaz altındaki son konuşmaları duygulandırdı. Uğur Gezgin, enkaz altında eşinin kızı Ayda’ya moral vermek için “Baban bizi gelip kurtaracak merak etme demiş" dedi.
18.11.2020 Haberler
Ceylin Akçalı neden Ayda bebeği canlandırdı?
Ceylin Akçalı neden Ayda bebeği canlandırdı? Sosyal medyada her geçen gün garip olaylarla karşılaşıyoruz. Dikkat çekmek, tepki toplamak, belki yardım etmek belki de takipçi kasmak niyetiyle bir ton şey yapılıyor. Ama bu defa sınırlar iyice zorlanmış. Ceyda Akçalı isimli TikTok fenomeni, Ayda bebeğin enkaz altından çıkarılma anını canlandırarak video paylaşmış. Peki, Ceyda Akçalı’nın yaptığı 'Ayda' canlandırması ne kadar gerekliydi?
12.11.2020 Hayat

Benzer Haber Etiketleri

Ayda Bebek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.