Boring Company

Boring Company

Son dakika boring company haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan boring company gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan boring company haber sayfamızda...

Boring Company

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 42 boring company haberi bulunmuştur.
Fikir Elon'dan geldi, Çin yaptı! Saatte 1000 kilometre
Fikir Elon'dan geldi, Çin yaptı! Saatte 1000 kilometre Çin'in yıllardır yatırım yaptığı Hyperloop hız treni test sürüşlerinde 500 kilometre hıza ulaştı. Yetkililerin amacı bu sürati yakın zaman içerisinde 1000 kilometreye çıkartmak.
23.01.2023 Dünya
Elon Musk'ın Twitter'ında kaos bitmiyor: Şirketin yarısını kovup kuzenlerini işe aldı!
Elon Musk'ın Twitter'ında kaos bitmiyor: Şirketin yarısını kovup kuzenlerini işe aldı! Elon Musk, zor durumdaki Twitter'ı 44 milyar dolara satın aldıktan sonra sosyal medya platformunun binlerce çalışanını işten çıkarmış olabilir ancak bu, şirketi rayına oturtmaya yardım etmesi için kuzenlerini işe almasını engellemedi.
8.12.2022 Dünya
Musk'ın The Boring Company'si de unicorn oldu
Musk'ın The Boring Company'si de unicorn oldu Elon Musk'ın The Boring Company'si 675 milyon dolar yatırım alarak 5,7 milyar dolar değere ulaştı. Musk'ın 5. şirketi de unicorn statüsü elde etti.
23.04.2022 Teknoloji
Elon Musk trafiğe çözüm için geliştirmişti! Trafikte kaldılar
Elon Musk trafiğe çözüm için geliştirmişti! Trafikte kaldılar Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk'ın trafiğe çözüm getirmek için geliştirdiği projede trafik yoğunluğu oluştu. Tüneldeki istasyonlardan birinin kapalı olduğu ve trafiğin muhtemelen bu sebeple yaşandığı belirtildi.
9.01.2022 Otomobil
Dünyanın en marjinal milyarderi: Elon Musk
Dünyanın en marjinal milyarderi: Elon Musk 115 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin üçüncü kişisi olan Elon Musk, bilim kurgu filmlerini aratmayan projeleri, çalkantılı özel hayatı ve yaptığı her açıklamayla gündem yaratıyor. Peki, hemen her gün farklı bir olayla karşımıza çıkan Elon Musk kim? İşte çılgın iş adamı ve hayatının bilinmeyenleri
6.09.2020 Dünya
Elon Musk, dünyanın 3’üncü en zengin insanı oldu
Elon Musk, dünyanın 3’üncü en zengin insanı oldu ABD’li ünlü girişimci Elon Musk'ın servetinin 115 milyar dolar olduğu açıklandı. Musk, servetiyle dünyanın en zengin insanları listesinde Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'i geride bırakarak dünya sıralamasında 3’üncü sıraya yerleşti.
2.09.2020 Teknoloji
Çılgın projede yeni gelişme!
Çılgın projede yeni gelişme! Elon Musk’ın trafik sorunu ortadan kaldırmak için kurduğu Boring Company, Las Vegas tünelinin kazısını bitirdi. Boring Company'nin inşa ettiği tünellerde ulaşımın hangi araçlarla sağlanacağı da netleşti.
23.07.2020 Otomobil
Tesla'dan elektrikli minibüs mü geliyor?
Tesla'dan elektrikli minibüs mü geliyor? Elektrikli otomobil üreticisi Tesla 12 koltuklu bir minibüs modeli geliştiriyor. Söz konusu araç Elon Musk’ın tünel projesinde kullanılacak. Söz konusu tünel Rancho Cucamonga şehrini Ontario Uluslararası Havaalanı’na bağlayacak.
11.06.2020 Otomobil
Tesla Cybertuck Elon Musk'ın tünellerinde görüldü!
Tesla Cybertuck Elon Musk'ın tünellerinde görüldü! Uzun zamandır fütüristik tasarımı ile gündeme gelen Tesla Cybertruck, Jay Leno ve Elon Musk'ın bir araya gelmesiyle birlikte Boring Company'nin açtığı tünellerde sürüldü.
29.05.2020 Teknoloji
‘Süper’ toplu taşıma
‘Süper’ toplu taşıma ABD merkezli elektrikli araçlar üreten otomotiv şirketi Tesla, CEO’su Elon Musk’ın üzerinde 14 yıldır çalıştığı gizli planını açıkladı...
20.12.2019 Dünya
Elon Musk yer altı tünelini açtı
Elon Musk yer altı tünelini açtı Tesla ve Space X’in sahibi Elon Musk, yapımı devam eden tünelinin ilk etabının açılışını gerçekleştirdi.
20.12.2018 Dünya
Musk’ın dev yeraltı tünelinin bir kısmı açıldı
Musk’ın dev yeraltı tünelinin bir kısmı açıldı ABD’li milyarder Elon Musk’ın sahibi olduğu Boring Company şirketinin inşaatını sürdürdüğü dev yeraltı tünelinin bir kısmı açıldı. Tesla ve SpaceX’in CEO’su Elon Musk, yol ve otoyollardaki trafik sıkışıklığını azaltmak için Boring Company şirketinin inşaatını sürdürdüğü dev yeraltı tüneli projesinin ilk etabının açılışını gerçekleştirdi. Bir süredir yapımı devam eden tünel, Los Angeles ile Boring Company ve SpaceX'in merkezlerinin bulunduğu Hawthorne arasında ulaşımı sağlayacak. O'Leary İstasyonu da dahil olmak üzere Hawthorne tünelinin ilk bölümü 18 Aralık 2018'de tamamlandı. Bugün açılışı gerçekleştirilen ilk etabın ilk sürüşü Tesla Model S araçlarla Los Angeles bölgesinden O'Leary istasyonuna kadar gerçekleştirdi. Projeye göre, otoyolda ilerleyen araçlar belirli istasyonlardan asansörlerle yer altındaki tünele geçiş yapabilecek. Böylece trafiğe takılmadan araçların ilerlemesi hedefleniyor. Bu kapsamda otomobillerin tünelde sürücüsüz olarak ilerlemesi sağlanacak. Tüneldeki ulaşımın ise saatte 240 kilometre hızla sağlanması amaçlanıyor.
11.09.2019 Teknoloji
The Boring Company garajları tünele bağlayacak
The Boring Company garajları tünele bağlayacak The Boring Company'nin tüneller söz konusu olduğunda oldukça büyük planları var. The Boring Company şimdi de sürücülerin garajlarından doğrudan tünellere bağlanmalarını sağlayacak özel bir prototip üzerinde çalışıyor.
14.09.2018 Teknoloji
Yetişkin filmi teklifi gelen Elon Musk magazin figürü olmamalı
Yetişkin filmi teklifi gelen Elon Musk magazin figürü olmamalı XBlaze adlı film şirketinin Elon Musk'a 'yer altı tüneli projesi'nden esinlenerek bir +18 parodisi teklifi götürdüğünü öğrendik. Elon Musk'a 150 bin dolar ve sınırsız keyif verici madde teklifi sunulmuş. Oldu olacak Jeff Bezos artı bir miktar para da teklif edilseymiş! Dünyayı değiştirme hedefiyle yola çıkan Musk, gittikçe sıradan bir magazin figürü haline getiriliyor ve bu durum hiç hoş değil.
28.09.2018 Geyik
The Boring Company'den makinelerini kontrol etmek için yeni yol: Xbox kumandası
The Boring Company'den makinelerini kontrol etmek için yeni yol: Xbox kumandası Elon Musk'ın şirketi The Boring Company, büyük çaplı sondaj makinelerini çalıştırmak için yeni bir yöntem gösterdi: Xbox kontrolörü. Şirket, bununla cihazın bir bölümünü kontrol eden operatörü Twitter'dan gösterdi.
10.09.2018 Teknoloji
Elon Musk, şimdi de tuğla işine giriyor
Elon Musk, şimdi de tuğla işine giriyor Elon Musk’ın kurduğu Boring Company adlı şirket tuğla üretmeye başladı. Los Angeles Uluslararası Havalimanı ile şehir merkezini birbirine bağlayacak tünel projesi ve Hyperloop adındaki hızlı tren için tüneller açan Boring Company, buralardan çıkan toprağı tuğlaya çevirecek.
16.07.2018 Teknoloji
Elon Musk'ın trafik sorununu bitirecek tünel projesi Tesla Model X ile test edildi
Elon Musk'ın trafik sorununu bitirecek tünel projesi Tesla Model X ile test edildi The Boring Company'nin kazdığı tünel, Tesla Model X ile test edildi. Musk, büyükşehirlerde, metropollerde yaşanan trafik sorunlarını The Boring Company'nin tünel projeleriyle ortadan kaldırmayı planlıyor
18.06.2018 Teknoloji
Elon Musk'ın mükemmel gazetecilik iddiasının arkasında seks tarikatı mı var?
Elon Musk'ın mükemmel gazetecilik iddiasının arkasında seks tarikatı mı var? Elon Musk, medya ve haber organlarının güvenilirliğinin oylanacağı bağımsız bir internet sitesi kuracaklarını açıkladı. Musk, bu platforma "Pravda ismini verecek. Ancak şöyle bir problem var. İddialara göre Elon Musk'ın mükemmel gazetecilik iddiasının arkasında bir seks tarikatı olabilir.
28.05.2018 Teknoloji
Elon Musk, medyaya güvenilirlik oranı vermek için yeni bir site kuruyor
Elon Musk, medyaya güvenilirlik oranı vermek için yeni bir site kuruyor Elon Musk, medya ve haber organlarının güvenilirliğinin oylanacağı bağımsız bir internet sitesi kuracaklarını açıkladı. Musk, bu platforma "Pravda ismini verecek.
24.05.2018 Teknoloji
Elon Musk, 30 km'lik Hyperloop yolculuğu için 1 dolar istiyor
Elon Musk, 30 km'lik Hyperloop yolculuğu için 1 dolar istiyor Elon Musk, Los Angeles'ta gerçekleştirdiği konuşmada Hyperloop projesi ile ilgili bilet fiyatını ilk defa açıkladı. Musk, bilet fiyatının 1 dolar olacağını açıkladı.
18.05.2018 Teknoloji
Elon Musk şimdi de şekerleme işine giriyor
Elon Musk şimdi de şekerleme işine giriyor Elon Musk henüz yeni ve garip bir girişim tasarlamadı. Boring Company ile ateş silahı üretiminin ardından Musk, şekerleme şirketi kuracağını açıkladı.
7.05.2018 Teknoloji
Elon Musk tünel hafriyatından lego üretecek! Nasıl mı?
Elon Musk tünel hafriyatından lego üretecek! Nasıl mı? Elon Musk, sahibi olduğu Boring Company şirketinin, tünel kazma projelerinde yerin altından çıkardığı kayalardan "birbirine kenetlenebilen", lego benzeri yapı taşları üreteceğini duyurdu.
27.03.2018 Teknoloji
Elon Musk'a verilecek 2.6 milyar dolarlık ikramiye tartışma yarattı
Elon Musk'a verilecek 2.6 milyar dolarlık ikramiye tartışma yarattı Tesla'nın kurucusu ve CEO'su Elon Musk'a verilmesi planlanan 2.6 milyar dolarlık ikramiye, hissedarlar arasında tartışmaya neden oldu.
22.03.2018 Teknoloji
Elon Musk'tan yaya ve bisikletliler için yeni proje: Urban Loop
Elon Musk'tan yaya ve bisikletliler için yeni proje: Urban Loop Elon Musk geçtiğimiz günlerde, The Boring Company'nin planları hakkında bir dizi güncelleme yayınladı. Elon Musk yeni projesi Urban Loop ile bisikletliler ve yayalar için özel bir ulaşım sisteminin inşasına öncelik vereceğini belirtti.
12.03.2018 Teknoloji
Elon Musk: İleride Mars'ta çok iş fırsatı olacak
Elon Musk: İleride Mars'ta çok iş fırsatı olacak Elon Musk, ABD'de düzenlenen bir konferansta yaptığı konuşmada, 2008 yılında iflasın eşiğinden döndüğünü söyledi. Şirketlerinin gelişimi ve gelecekle ilgili görüşlerini paylaşan Musk ayrıca "İleride Mars'ta çok iş fırsatı olacak" dedi.
12.03.2018 Populer Bilim

Benzer Haber Etiketleri

Boring Company ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.