Borusan Contemporary

Borusan Contemporary

Son dakika Borusan Contemporary haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Borusan Contemporary gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Borusan Contemporary haber sayfamızda...

Borusan Contemporary

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 98 borusan contemporary haberi bulunmuştur.
Gerçeğin resmi doğanın ritminde
Gerçeğin resmi doğanın ritminde Mat Collishaw yeni sergisi “Aritmi”de bilim ve sanatın nüanslarıyla dünyanın akıbetini sorguluyor. Felsefe ve bilim tarihini katederek doğayla bağ kurmak için kuramların yanı sıra duyuların ve hayal gücünün gerekliliğini vurguluyor.
17.09.2023 Kültür Sanat
Mimarlara kulak verin
Mimarlara kulak verin x Borusan Contemporary, mimarların perspektiflerini çağdaş sanat ile buluşturmaya devam ediyor.
17.03.2023 Kültür Sanat
Sergi
Sergi Evrenin sınırlarına 2003’te İngiliz sanatçı Matt Clark tarafından kurulan bir sanatçı kolektifi olan UVA kozmik bir yolculuğa davet ediyor...
18.12.2022 Kültür Sanat
Mimari ile sanat iş birliği yaptı
Mimari ile sanat iş birliği yaptı Borusan Contemporary, güncel koleksiyon sergisi “Hibrit Mekânlar” paralelinde bir etkinlik serisini hayata geçiriyor.
16.11.2022 Kültür Sanat
Antik dünyaya zamansız bakış
Antik dünyaya zamansız bakış Axel Hütte’nin Ege ve Akdeniz coğrafyasındaki antik kentleri yorumlayıp belgelediği görkemli projesi “Chronostasis”, antik dünyayı zamansız bir bakışla bugüne getiriyor
23.05.2022 Arkeoloji
Antik şehirlerin izinde
Antik şehirlerin izinde Borusan Contemporary’nin sergisi “Chronostasis”, Anadolu’nun antik kentlerinin zengin tarihini yeniden keşfetmeye çağırıyor...
15.05.2022 Kültür Sanat
‘Düş Suda’ şairini anlatıyor
‘Düş Suda’ şairini anlatıyor Borusan Contemporary, “Düş Suda” başlıklı sergisi paralelindeki etkinlik programlarına “Edip Cansever Üzerine Konuşmalar” serisi ile devam ediyor.
11.03.2022 Kültür Sanat
Trendyol’dan müzelere tam destek
Trendyol’dan müzelere tam destek Trendyol, Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı 180’den fazla müze ve özel müzeleri desteklemek amacıyla, “Türkiye’nin Müzeleri Trendyol’da” projesini başlattı.
30.06.2021 Ekonomi
Doğanın kentle uyumu
Doğanın kentle uyumu Contemporary İstanbul Vakfı (CIF) ve Borusan Contemporary’nin ortak çalışmasıyla düzenlenen “Hareket Eden Anılar” sergisi, 6 Ağustos’a kadar Fişekhane’deki Cocoon’da sanatseverlerle buluşuyor.
27.06.2021 Kültür Sanat
Fişekhane sezonu açtı
Fişekhane sezonu açtı İstanbul’da 200 yıllık tarihi geçmişe sahip olan ve şehrin yeni kültür sanat duraklarından olan Fişekhane’de yeni sezon başladı.
24.06.2021 Kültür Sanat
“Hareket Eden Anılar” sergisi Cocoon'da devam ediyor
“Hareket Eden Anılar” sergisi Cocoon'da devam ediyor Contemporary İstanbul Vakfı (CIF) ve Borusan Contemporary’nin ortak çalışmasıyla düzenlenen “Hareket Eden Anılar” sergisi, 6 Ağustos 2021 tarihine kadar Jotun iş birliğiyle Fişekhane’de devam ediyor.
23.06.2021 Kültür Sanat
Fişekhane yaz etkinliklerine başlıyor
Fişekhane yaz etkinliklerine başlıyor 200 yıllık tarihi geçmişiyle Fabrika-i Hümayun Fişekhane, dünya standartlarında yapılan restorasyon ile İstanbul’un kültür-sanat, lezzet ve yaşam haritasındaki yerini aldı. Yaz boyunca açık havada sürecek etkinlikleriyle genç, yaşlı herkes Fişekhane’de kendisinden bir şeyler bulabilecek.
23.06.2021 Kültür Sanat
Çağdaş sanatın merkezi İstanbul
Çağdaş sanatın merkezi İstanbul İstanbul’da son 20 yılda açılan müzeler, galeriler, sanat fuarları ve İstanbul Bienali, şehirde ‘kuvvetli’ bir sanat rüzgârının esmesine sebebiyet verdi. Bu süreçle birlikte İstanbul dünyanın çağdaş sanat merkezlerinden biri olmaya aday...
13.06.2021 Kültür Sanat
Çağdaş sanata bahar geldi
Çağdaş sanata bahar geldi Türkiye’nin önde gelen galeri, sanatçı, kurum ve kuruluşlarını bir araya getirmeyi hedefleyen 15. Contemporary Istanbul bugün başladı. Fuarda 290 sanatçının yaklaşık 500 eseri sergileniyor.
3.06.2021 Kültür Sanat
Fişekhane’de buluştular
Fişekhane’de buluştular Contemporary Istanbul Vakfı (CIF) ve Borusan Contemporary iş birliğinde düzenlenen ‘Hareket Eden Anılar’ sergisi, 6 Ağustos’a kadar Fişekhane bünyesinde yer alan sanat alanı Cocoon’da izleyiciyle buluşuyor.
31.05.2021 Cadde
Contemporary Istanbul Vakfı ve Borusan Contemporary  Fişekhane’de buluşuyor
Contemporary Istanbul Vakfı ve Borusan Contemporary Fişekhane’de buluşuyor Contemporary Istanbul Vakfı (CIF) ve Borusan Contemporary iş birliğinde düzenlenen Hareket Eden Anılar sergisi, 27 Mayıs- 6 Ağustos 2021 tarihleri arasında, Fişekhane bünyesinde yer alan sanat alanı Cocoon’da izleyiciyle buluşuyor. Borusan Çağdaş Sanat Koleksiyonu’ndan 16 esere yer veren sergi, teknolojinin sanat üzerindeki etkisinin giderek arttığı bir çağı, İstanbul gibi metropollerin yaşam deneyimi üzerinden anlatıyor. Çok katmanlı kentlerin barındırdığı duygular, hatıralar, sosyokültürel geçmiş, doğanın kentsel dokuyla uyumu gibi konular üzerinde düşündüren sergide yer alan güncel sanat eserleri Fişekhane’nin tarihi dokusu ve mimarisi ile bütünlük kuruyor.
25.05.2021 Kültür Sanat
10 bin öğrenci bilimle buluşacak
10 bin öğrenci bilimle buluşacak Her çocuğun eşit eğitim hakkına sahip olması gerektiğini savunan Borusan Grubu, eğitimde fırsat eşitliği için bilim seferberliği gerçekleştiriyor.
23.04.2021 Eğitim
Bir kalpte tüm insanlık! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun
Bir kalpte tüm insanlık! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun Bugün Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Koronavirüs salgını nedeniyle çocuklar geçen yıl olduğu gibi bu yılda evde bayramlarını kutlayacak. Salgınla ön saflarda mücadele eden yüz binlerce sağlık çalışanı her gün olduğu gibi bugün de sokaklarda, hastanelerde olacak. Ortaokul öğrencisi 13 yaşındaki Naz Peri İrem Kutluk da onların mücadelesini ‘Sevgi her şeyi iyileştirir’ diyerek resmine taşıdı.
23.04.2021 Gündem
Perili Köşk’ün dışına taşınan sergi
Perili Köşk’ün dışına taşınan sergi Borusan Contemporary yeni koleksiyon sergisi “Düş Suda”yı sanatseverlerle buluşturuyor. Küratörlüğünü Dr. Necmi Sönmez’in üstlendiği sergi, Perili Köşk’te ve internette görülebilir
8.04.2021 Kültür Sanat
Borusan Contemporary’den yeni sergi deneyimi: Düş Suda
Borusan Contemporary’den yeni sergi deneyimi: Düş Suda Borusan Contemporary, Yeni Medya’nın gücüyle sınırları aşan Düş Suda başlıklı yeni koleksiyon sergisinde güncel sanat sahnesinin uluslararası temsilcilerini bir araya getiriyor. 7 Nisan’da açılacak olan sergi, AR ve VR teknolojilerini izleyici deneyimine dahil eden kurgusu ve kamusal alana yayılan seçkisiyle sanatseverlere özel bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.
7.04.2021 Kültür Sanat
Anadol, ‘renk  üzerine’ konuşacak
Anadol, ‘renk üzerine’ konuşacak Ayşegül Sönmez’in Borusan Contemporary iş birliğiyle Sanatatak’ın Instagram hesabı üzerinden gerçekleştirdiği “Renk Üzerine Konuşmalar” serisinin son konuğu Yeni Medya sanatçısı Refik Anadol olacak.
27.01.2021 Kültür Sanat
Renk Üzerine Konuşmalar'ın son konuğu Refik Anadol
Renk Üzerine Konuşmalar'ın son konuğu Refik Anadol Ayşegül Sönmez'in Borusan Contemporary iş birliğiyle Sanatatak'ın Instagram hesabı üzerinden gerçekleştirdiği “Renk Üzerine Konuşmalar” serisinin son konuğu Yeni Medya sanatçısı Refik Anadol.
25.01.2021 Kültür Sanat
Güncel sanatın  ‘Acı Reçete’si
Güncel sanatın ‘Acı Reçete’si Yasemin Baydar, Birol Demir sanatçı ikilisinden mürekkep: mentalKLINIK’in güncel sanat dünyasına “acı bir reçete” olarak sunduğu ve Borusan Contemporary’de devam eden “ACI REÇETE #02” sergisi kapsamında düzenlenen konuşma etkinliğinin sonuncusu yarın yapılacak.
20.01.2021 Kültür Sanat
Borusan Contemporary'de Acı Reçete Çevrimiçi Konuşmaları
Borusan Contemporary'de Acı Reçete Çevrimiçi Konuşmaları ACI REÇETE #02 sergisi kapsamında Borusan Contemporary YouTube kanalı üzerinden gerçekleştirilen “ACI REÇETE Çevrimiçi Konuşmalar” serisinin son konukları, MAK Müzesi Dijital Kültür Küratörü Marlies Wirth ile bağımsız küratör ve danışman Fredo De Smet.
19.01.2021 Kültür Sanat
2021’de sanat dünyasını neler bekliyor?
2021’de sanat dünyasını neler bekliyor? Pandemi nedeniyle bu yıl Türkiye ve dünyadaki pek çok sanat kurumu, sınırlı ziyaretçi kabul ederek etkinliklerini gerçekleştirmeye devam ediyor...
2.01.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Borusan Contemporary ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.