Bülent Kayabaş

Bülent Kayabaş

Son dakika Bülent Kayabaş haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bülent Kayabaş gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bülent Kayabaş haber sayfamızda...

Bülent Kayabaş

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 198 bülent kayabaş haberi bulunmuştur.
Kendini arayan Türk sineması
Kendini arayan Türk sineması 80’ler dünyada birçok şeyin aynı anda yapıldığı zamanlardı. Darbeyle gelen yasaklar, sosyal hayatta yaşanan değişimler sinemayı da etkilemişti. Etkinliğini yitiren Yeşilçam, seks filmleri, videolarla ayakta durmaya çalışırken toplumsal bakış açısı artık sinemalardaydı...
24.10.2023 Gündem
Emre Altuğ kimdir, kaç yaşında, nereli?
Emre Altuğ kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkılar Bizi Sözler programının konuklarından biri bu hafta Emre Altuğ... Altuğ şarkılarıyla programa renk katacak. Altuğ'un biyografisini merak edenler şimdi "Emre Altuğ kimdir, kaç yaşında, nereli?" sorusu yöneltiliyor.
6.05.2023 Bilgi Rehberi
Hababam Sınıfı Merhaba oyuncuları kim, konusu nedir? Hababam Sınıfı Merhaba filmi nerede çekildi?
Hababam Sınıfı Merhaba oyuncuları kim, konusu nedir? Hababam Sınıfı Merhaba filmi nerede çekildi? Hababam Sınıfı Merhaba film serisinden olan yapımın başrollerinde Mehmet Ali Erbil ve Halit Akçatepe ve Hülya Koçyiğit gibi isimler yer alıyor. Film 2003 yıllında vizyona girdi. Peki, Hababam Sınıfı Merhaba filmi oyuncuları arasında kimler var?
14.08.2022 Bilgi Rehberi
Camdaki Kız Feride kim, hastalığı nedir? Feride'yi oynayan Nur Sürer kaç yaşında, nereli? İşte, gençliği...
Camdaki Kız Feride kim, hastalığı nedir? Feride'yi oynayan Nur Sürer kaç yaşında, nereli? İşte, gençliği... Feride gerçek hayatta var mı, hastalığı nedir? Camdaki Kız dizisinde Nur Sürer, Feride karakteri ile izleyici karşısına çıktı. Oyuncu, dizide takıntılı bir anneyi canlandırıyor. Burcu Biricik tarafından hayat bulan Nalan'ın annesi oluyor. Peki, Nur Süre kimdir, nereli, kaç yaşında?
9.06.2022 Cadde
Camdaki Kız Feride öldü mü? Feride'yi oynayan Nur Sürer diziden ayrılıyor mu, kimdir, kaç yaşında?
Camdaki Kız Feride öldü mü? Feride'yi oynayan Nur Sürer diziden ayrılıyor mu, kimdir, kaç yaşında? Camdaki Kız dizisinin ekrana gelecek 42. bölümünde Feride'nin vasiyeti dikkat çekiyor. Öte yandan bir avuç dolusu ilacı içtiği görülen ''Feride ölecek mi, intihar mı ediyor?'' soruları peş peşe geldi. Peki, Nur Sürer Camdaki Kız dizisinden ayrılıyor mu?
12.05.2022 Cadde
Camdaki Kız Feride ölüyor mu? Feride'yi oynayan Nur Sürer diziden ayrılacak mı?
Camdaki Kız Feride ölüyor mu? Feride'yi oynayan Nur Sürer diziden ayrılacak mı? Nur Sürer, Camdaki Kız dizisinde Feride karakterine hayat veriyor. Dizide Nalan'ın annesi olarak ekrana gelen oyuncu, yayımlanan yeni bölüm fragmanı ile izleyeni merakta bıraktı. Peki, Feride ölecek mi, diziden mi ayrılıyor?
7.04.2022 Cadde
Buket Dereoğlu kimdir kaç yaşında? Buket Dereoğlu hayatı ve kariyeri...
Buket Dereoğlu kimdir kaç yaşında? Buket Dereoğlu hayatı ve kariyeri... Buket Dereoğlu kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bizimkiler dizisinde Sekreter Demet karakteri ile bilinen Buket Dereoğlu birçok dizi ve filmde rol aldı. TRT 1 ekranında yayımlanan Alişan'la Hayata Gülümse programına konuk olan Buket Dereoğlu üvey babası Ercan Yazgan hakkında bilinmeyenleri ve zorlu süreçleri anlatıyor.
14.03.2022 Cadde
'Camdaki Kız'ın ünlü oyuncusu Nur Sürer: Annem Feride gibiydi
'Camdaki Kız'ın ünlü oyuncusu Nur Sürer: Annem Feride gibiydi Kanal D'nin sevilen dizisi ‘Camdaki Kız'da 'Feride' karakterini canlandıran Nur Sürer, Armağan Çağlayan’ın sunduğu YouTube 'Dur Bi Dinle' programına konuk oldu. Reyting rekorları kıran dizide otoriter bir anneye hayat veren Sürer, Feride rolünü kendi annesine benzettiğini söyledi.
3.03.2022 Cadde
Buket Deroğlu kaç yaşında aslen nereli? Bizimkiler dizisinin Sekreter Demet'i Buket Deroğlu film ve dizileri...
Buket Deroğlu kaç yaşında aslen nereli? Bizimkiler dizisinin Sekreter Demet'i Buket Deroğlu film ve dizileri... Buket Deroğlu kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bizimkiler dizisinde Sekreter Demet karakteri ile hafızalarda yer edinen Buket Deroğlu, Tatlı Kaçıklar, Arka Sokaklar, Hekimoğlu gibi dizilerde de rol aldı. İşte Buket Dereoğlu hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
18.02.2022 Cadde
Bir Baba Hindu oyuncuları kim? Bir Baba Hindu filmi nerede çekildi, konusu nedir?
Bir Baba Hindu oyuncuları kim? Bir Baba Hindu filmi nerede çekildi, konusu nedir? Bir Baba Hindu filmi 2016 yılında vizyona girdi. Filmin başrollerinde Sermiyan Midyat, Burak Satıbol, Nicole Faria ve Şafak Sezer yer alıyor. Filmde Fadıl'ın aşkı anlatılır. İşte, Bir Baba Hindu oyuncu kadro...
10.02.2022 Cadde
Kırmızı Oda oyuncusu Emre Altuğ kimdir? Emre Altuğ kaç yaşında?
Kırmızı Oda oyuncusu Emre Altuğ kimdir? Emre Altuğ kaç yaşında? Kırmızı Oda dizisi bu akşam 50.bölümü ile izleyicilerle buluşacak. Kırmızı Oda dizisine şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ katılıyor. Emre Altuğ, dizinin fragmanında yer aldı. Peki Kırmızı Oda oyuncusu Emre Altuğ kimdir, kaç yaşında?
5.11.2021 Cadde
Uğurtan Sayıner yarın son yolculuğuna uğurlanacak
Uğurtan Sayıner yarın son yolculuğuna uğurlanacak İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki evinde, dün yaşamını yitiren Bizimkiler dizisinin Cemil'i, dizi oyuncusu ve tiyatro sanatçısı Uğurtan Sayıner'in (77) cenazesi, yarın Karşıyaka Ahmet Piriştina Kültür Merkezi'nde düzenlenecek törenin ardından son yolculuğuna uğurlanacak.
28.06.2021 Cadde
Bizimkiler'in Cemil'i vefat etti! Uğurtan Sayıner neden öldü, kimdir?
Bizimkiler'in Cemil'i vefat etti! Uğurtan Sayıner neden öldü, kimdir? Bizimkiler dizisinde Cemil karakteri ile hafızalara kazınan Uğurtan Sayıner vefat etti. Birçok dizi ve filmde yer alan oyuncu, yaşlılığa bağlı nedenlerden hayatını kaybetti. Sevenleri ise Uğurtan Sayıner nereli, kaç yaşındaydı gibi sorulara yanıt arıyor...
27.06.2021 Cadde
Son dakika! 'Bizimkiler'in Cemil'i Uğurtan Sayıner hayatını kaybetti
Son dakika! 'Bizimkiler'in Cemil'i Uğurtan Sayıner hayatını kaybetti Son dakika haberine göre, Türk televizyonuna damga vuran ve 1989- 2002 yılları arasında yayınlanan 'Bizimkiler' dizisinde Cemil karakterine hayat veren tiyatro sanatçısı 77 yaşındaki Uğurtan Sayıner, yaşamını yitirdi.
27.06.2021 Cadde
Pardon filmi ne zaman çekildi? İşte, Pardon filmi oyuncuları ve konusu
Pardon filmi ne zaman çekildi? İşte, Pardon filmi oyuncuları ve konusu Rasim Öztekin ve Ferhan Şensoy'un yer aldığı komedi filmi Pardon, televizyon ekranlarında sinemaseverlerle olacak. Film gerçekte bir tiyatro oyunundan beyazperdeye aktarıldı. Dikkat çeken filmin konusu da oldukça beğenildi. Pardon filmi oyuncu kadrosu haberimizde.
14.03.2021 Cadde
Devlet Kuşu filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Devlet Kuşu filmi kaç yılında çekildi?
Devlet Kuşu filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Devlet Kuşu filmi kaç yılında çekildi? Yeşilçam klasiklerinden biri olan Devlet Kuşu filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak. Gecekondu mahallesinde yaşayan Mustafa mahalleden arkadaşları Sülo ve Murat ile aylaklık etmektedir. Hangi işe girseler dikiş tutturamayan üç kafadarın yolu mahalleye gelen zengin iş adamı Zülfikar'ın kızı Hülya'nın adına mahallede apartman yaptıracağına karar vermesi ile değişir. Hülya Mustafa'yı görünce aşık olur. Ailesinin baskısı ile Hülya ile yakınlaşan ve arkadaşların uzaklaşan Belmondo Mustafa, paranın mutluluk vermeyeceğini anlar ve arkadaşlarına ve mahallesine geri döner. İşte filmin konusu ve oyuncu kadrosu...
7.07.2020 Cadde
Çinliler Geliyor konusu nedir? İşte Çinliler Geliyor oyuncuları ve karakterleri...
Çinliler Geliyor konusu nedir? İşte Çinliler Geliyor oyuncuları ve karakterleri... Çinliler Geliyor filmi bu akşam televizyonda yayınlanacak.Cüneyt Türel, Yaman Tarcan, Nilgün Belgün ve Bülent Kayabaş'ın oyuncu kadrosunda olduğu filmde birçok isim rol alıyor. İşte Çinliler Geliyor filminin konusu ile ilgili ayrıntılar...
6.06.2020 Gündem
Şaşkın Damat nerede, ne zaman, kaç yılında çekildi? - Şaşkın Damat filmi konusu nedir, başrol oyuncuları kimlerdir?
Şaşkın Damat nerede, ne zaman, kaç yılında çekildi? - Şaşkın Damat filmi konusu nedir, başrol oyuncuları kimlerdir? Şaşkın Damat filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 1975 yılında vizyona giren Şaşkın Damat filminin başrollerinde Kemal Sunal ve Meral Zeren yer alıyor. Şaşkın Damat filmi amcasının mirasından yararlanmak isteyen ve yaptıkları harcamalar ile her geçen gün zor durumda kalan genç bir kızın hikayesini konu alıyor. Usta oyuncu Kemal Sunal'ın ölümünün üzerinden geçen 19 yıla rağmen ekrana gelen filmleri hala ilk günkü tadında seyredilmeye devam ediyor.
21.05.2020 Cadde
Hababam Sınıfı Merhaba konusu nedir? İşte Hababam Sınıf Merhaba oyuncuları
Hababam Sınıfı Merhaba konusu nedir? İşte Hababam Sınıf Merhaba oyuncuları Hababam Sınıfı Merhaba filmi televizyon ekranlarında yayınlanacak. İlk çıktığı dönemden bu yana Hababam Sınıfı serileri izleyicilerin beğenisini topluyor. Kartal Tibet'in yönettiği Hababam Sınıf Merhaba, 2004 yılında yapıldı. Peki Hababam Sınıfı Merhaba konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir?
28.03.2020 Gündem
Buket Dereoğlu kimdir, kaç yaşında? Buket Deroğlu biyografisi
Buket Dereoğlu kimdir, kaç yaşında? Buket Deroğlu biyografisi Buket Dereoğlu kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. 1970 yaşında İstanbul'da dünyaya gelen asıl adı Selin Buket Deroğlu olan güzel oyuncu İzmir'de dünyaya geldi. Bir döneme damga vuran dizi olan Bizimkiler dizisinin kadrosunda yer alan Buket Deroğlu sonrasında Cümbüş Sokak, Sarı Gacı ve Tatlı Kaçıklar dizilerinde rol aldı. İşte Buket Deroğlu hakkında merak edilenler...
28.01.2020 Gündem
Emre Altuğ kimdir? Emre Altuğ yaşı ve şarkıları
Emre Altuğ kimdir? Emre Altuğ yaşı ve şarkıları 14 Nisan 1970'de İstanbul'da doğan Emre Altuğ, şarkıcı ve oyuncu. İstanbul'un Levent semtinde ev hanımı bir anne ve diş hekimi bir babanın ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. Ailesi Niğde kökenlidir.
1.11.2019 Gündem
Şaşkın Damat nerede çekildi? Şaşkın Damat konusu ve oyuncuları
Şaşkın Damat nerede çekildi? Şaşkın Damat konusu ve oyuncuları Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal'ın kült filmlerinden biri olarak gösterilen Şaşkın Damat filmi, bu akşam bir kez daha izleyiciyle buluşuyor. 1975 yılında İstanbul'da çekilen ve yönetmen koltuğunda Zeki Ökten'in oturduğu Şaşkın Damat filmi konusu ve oyuncuları ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik...
12.08.2019 Gündem
Fırıldak Ailesi filmindeki karakterleri kimler seslendiriyor?
Fırıldak Ailesi filmindeki karakterleri kimler seslendiriyor? Haluk Can Dizdaroğlu ve Berk Tokay'ın yönetmenliğini yaptığı animasyon türündeki Fırıldak Ailesi izleyenlere keyifli dakikalar yaşatıyor. Seslendirme kadrosunda ise sevilen isimler yer alıyor. Peki, Fırıldak Ailesi'nde karakterleri kimler seslendiriyor?
3.08.2019 Gündem
Şaşkın Damat filmi konusu ve başrol oyuncuları
Şaşkın Damat filmi konusu ve başrol oyuncuları Şaşkın Damat filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 19. ölüm yıldönümünde saygı ile anılan usta oyuncu Kemal Sunal'ın başrollerinde yer aldığı Şaşkın Damat filmi 1975 yılında vizyona girdi. Zeki Ökten'in yönetmen koltuğunda yer aldığı Şakın Damat filminde Kemal Sunal'a eşlik eden oyuncular Meral Zeren ve Bülent Kayabaş olarak öne çıkıyor.
3.07.2019 Gündem
Buket Dereoğlu kimdir? Buket Dereoğlu kaç yaşında?
Buket Dereoğlu kimdir? Buket Dereoğlu kaç yaşında? Çok sayıda dizide rol alan Buket Dereoğlu kimdir? Buket Dereoğlu'nu hangi dizilerden hatırlıyoruz? İşte Buket Dereoğlu'nun hayatı ile ilgili merak edilenler...
15.05.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bülent Kayabaş ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.