Cüneyt Paksoy

Cüneyt Paksoy

Son dakika Cüneyt Paksoy haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cüneyt Paksoy gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cüneyt Paksoy haber sayfamızda...

Cüneyt Paksoy

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 155 cüneyt paksoy haberi bulunmuştur.
Faiz kararı vatandaşın cebine nasıl yansıyacak? Ekonomistler merak edilen soruyu cevapladı
Faiz kararı vatandaşın cebine nasıl yansıyacak? Ekonomistler merak edilen soruyu cevapladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 40'a çıkardı. Peki bu karar vatandaşa nasıl yansıyacak? İşte detaylar...
23.11.2023 Ekonomi
Merkez Bankası'nın faiz kararı kredileri nasıl etkileyecek? Ekonomistler tek tek anlattı
Merkez Bankası'nın faiz kararı kredileri nasıl etkileyecek? Ekonomistler tek tek anlattı Piyasaların merakla beklediği faiz kararı açıklandı. Ekim ayı olağan toplantısını gerçekleştiren TCMB Para Politikası Kurulu politika faizini 5 puan artırarak yüzde 35'e çıkardı. Peki bu faiz artışı kredileri nasıl etkileyecek? İşte detaylar...
26.10.2023 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan faiz hamlesi! Ev ve araç kredileri nasıl etkilenecek? Ekonomistler cevapladı
Merkez Bankası'ndan faiz hamlesi! Ev ve araç kredileri nasıl etkilenecek? Ekonomistler cevapladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) politika faizi kararını açıkladı. Peki krediler nasıl etkilenecek? Ekonomistler cevapladı. İşte detaylar...
21.09.2023 Ekonomi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) politika faizini yüzde 25 seviyesine çıkardı. Peki uzman isimler sürpriz faiz kararı hakkında ne dedi? Kararın mevduat faizlerine etkisi ne olur? İşte detaylar...
24.08.2023 Uzmanpara
Merkez Bankası'nın yeni faiz kararına uzmanlar ne dedi? İşte ilk değerlendirmeler...
Merkez Bankası'nın yeni faiz kararına uzmanlar ne dedi? İşte ilk değerlendirmeler... Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), yeni faiz kararını açıkladı. Para Politikası Kurulu (Kurul), politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranının yüzde 8.5’den yüzde 15’e çıkarılmasına karar verdi. Merkez Bankası'nın yeni faiz kararına uzmanlar ne dedi? İşte ilk değerlendirmeler...
22.06.2023 Ekonomi
Merkez Bankası Başkanı değişti: İşte piyasalarda son durum!
Merkez Bankası Başkanı değişti: İşte piyasalarda son durum! Dr. Hafize Gaye Erkan, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'na (TCMB) atanan ilk kadın başkan oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Erkan'ın TCMB Başkanlığı'na atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Söz konusu atama ile Hafize Gaye Erkan, TCMB'nin ilk kadın başkanı oldu. Peki bu atamanın ardından piyasalarda son durum ne? İşte detaylar...
9.06.2023 Ekonomi
Borsada yükseliş sürebilir
Borsada yükseliş sürebilir Borsa İstanbul'da BIST 100 Endeksi, 4 haftadır devam eden ralli ile rekor kapanış yaparken, analistler endekste düzeltme ihtimali bulunduğunu ancak yükseliş eğiliminin bir süre daha devam etmesinin beklendiğini bildirdi.
7.11.2021 Uzmanpara
Borsa bir ayın en yüksek seviyesine çıktı
Borsa bir ayın en yüksek seviyesine çıktı Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, açılan bilanço sezonu, oldukça ucuz olan değerlemeler ve banka hisselerinde dünden beri etkili olan alışlarla son bir ayın en yüksek seviyesine çıktı.
20.10.2021 Uzmanpara
Ekonomistler faiz kararını değerlendirdi
Ekonomistler faiz kararını değerlendirdi Ekonomistler, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) politika faizini indirmesine gerekçe olarak, enflasyondaki yükselişin geçici unsurlara bağlı olması, ticari kredilerin öngörülenden fazla daralması ve bireysel kredileri sınırlamaya yönelik tedbirlerin alınmasını gösterdiğini bildirdi.
23.09.2021 Uzmanpara
Uzman isimden kritik altın tahmini
Uzman isimden kritik altın tahmini Son zamanlarda genel olarak satıcılı seyrin hakim olduğu ons altın haftanın son işlem gününde 1800 dolar civarında işlem görüyor. Dolar ve euro bugün geri çekilirken, gram altın ise düşüş kaydediyor. Peki altın fiyatlarında gidişat ne yönde olacak? Hangi fiyatlar üzerinden alım-satım yapılabilir? Altın yatırımcılarının merakla takip ettiği gelişmeleri Stratejist Cüneyt Paksoy Uzmanpara'ya değerlendirdi. İşte detaylar...
10.09.2021 Uzmanpara
Ekonomistler büyüme rakamlarını değerlendirdi: Güçlü bir ilerleme kaydedildi
Ekonomistler büyüme rakamlarını değerlendirdi: Güçlü bir ilerleme kaydedildi Ekonomistler, Türkiye ekonomisinin ikinci çeyrekteki yıllık yüzde 21,7'lik büyümenin detaylarına bakıldığında tüketim, yatırım ve ihracat kalemlerinden gelen sinyallerin gelecek dönem açısından umut verdiğini belirtirken, 2021 sonunda yüzde 8 ila 9,5 arasında bir büyüme rakamına erişilebileceğini vurguluyor.
2.09.2021 Ekonomi
Son dakika haberi: İş dünyasının gözü kulağı bu haberdeydi! Büyüme rakamları açıklandı...
Son dakika haberi: İş dünyasının gözü kulağı bu haberdeydi! Büyüme rakamları açıklandı... Son dakika haberlere göre, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yılın ikinci çeyreğine ilişkin Gayri Safi Yurt içi Hasıla (GSYH) verilerini açıkladı. Buna göre; Türkiye ekonomisi, bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 21,7 büyüdü. Prof. Dr. Sefer Şener ve Stratejist Cüneyt Paksoy büyüme rakamlarını değerlendirdi. Paksoy milliyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada, "Atılan adımların ve buna bağlı ekonomik aktiviteyi koruma adımlarının karşılık bulduğunu görmekteyiz." dedi.
1.09.2021 Ekonomi
Uzmanlar büyüme rakamlarını değerlendirdi! Devamı gelecek
Uzmanlar büyüme rakamlarını değerlendirdi! Devamı gelecek Türkiye ekonomisi, 2021'in ikinci çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre, yüzde 21,7 büyüdü. Prof. Dr. Sefer Şener ve Stratejist Cüneyt Paksoy büyüme rakamlarını değerlendirdi.
1.09.2021 Ekonomi
Milliyet'te Haftanın Özeti (28 Mayıs 2021)
Milliyet'te Haftanın Özeti (28 Mayıs 2021) İşte Türkiye'de ve dünyada bu haftanın öne çıkan haber başlıkları;
28.05.2021 Haberler
Cüneyt Paksoy'dan dolar ve altın yorumu
Cüneyt Paksoy'dan dolar ve altın yorumu Stratejist Cüneyt Paksoy, piyasalarda yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Paksoy, dolar ve altın fiyatlarına ilişkin de kritik açıklamalarda bulundu, dikkat çeken seviyeleri paylaştı.
27.05.2021 Uzmanpara
Altın fiyatları için önemli tahmin!
Altın fiyatları için önemli tahmin! Ons altın dün 1912 dolar seviyesine doğru yükselişin ardından 1900 dolar seviyesinin altına doğru sınırlı da olsa düşüş kaydetmiş durumda. Gram altın ise 516 lira seviyesinde işlem görüyor. Peki altın fiyatları yükselecek mi düşecek mi? Stratejist Cüneyt Paksoy, piyasalarda yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. Paksoy, dolar ve altın fiyatlarına ilişkin de kritik açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
27.05.2021 Altın
Paksoy'dan kritik altın yorumu
Paksoy'dan kritik altın yorumu Stratejist Cüneyt Paksoy, altın yatırımı yapanlar ve yapmayı düşünenler için kritik açıklamalarda bulundu. Paksoy, gram altında orta ve uzun vadede beklediği fiyat aralıklarını açıkladı.
20.05.2021 Uzmanpara
Paksoy'dan önemli altın ve piyasa yorumu
Paksoy'dan önemli altın ve piyasa yorumu Stratejist Cüneyt Paksoy, yatırımcılar tarafından merakla takip edilen altın fiyatları için kritik seviyelere dikkat çekti. Paksoy, kısa, orta ve uzun vadede altında yaşanabilecek fiyatlamaları değerlendirdi.
6.05.2021 Uzmanpara
Paksoy'dan kritik dolar ve altın yorumu
Paksoy'dan kritik dolar ve altın yorumu Stratejist Cüneyt Paksoy, merakla takip edilen dolar ve altın fiyatları ile ilgili kritik seviyelere dikkat çekti. Paksoy kısa vadede alım ve kâr seviyelerini açıkladı.
29.04.2021 Uzmanpara
Paksoy: Buharlaşan bir paranın olmadığı netleşti
Paksoy: Buharlaşan bir paranın olmadığı netleşti Stratejist Cüneyt Paksoy, Bakan Elvan'ın 128 milyar dolar rezervi açıklamalarının ardından değerlendirmelerde bulundu. Paksoy, "Buharlaşan bir paranın olmadığı netleşti." ifadelerini kullandı.
19.04.2021 Haberler
Paksoy: Buharlaşan bir paranın olmadığı netleşti
Paksoy: Buharlaşan bir paranın olmadığı netleşti Stratejist Cüneyt Paksoy, Bakan Elvan'ın 128 milyar dolar rezervi açıklamalarının ardından değerlendirmelerde bulundu. Paksoy, "Buharlaşan bir paranın olmadığı netleşti." ifadelerini kullandı.
19.04.2021 Ekonomi
Paksoy'dan kritik dolar ve altın tahmini
Paksoy'dan kritik dolar ve altın tahmini Stratejist Cüneyt Paksoy, piyasalardaki son gelişmeleri yorumladı. Paksoy, dolar ve altın fiyatlarındaki beklentileri ve kritik seviyeleri açıkladı.
15.04.2021 Altın
Cüneyt Paksoy'dan altın değerlendirmesi
Cüneyt Paksoy'dan altın değerlendirmesi Stratejist Cüneyt Paksoy piyasalardaki son durumu değerlendirdi. Paksoy, altın alacaklara da önemli tavsiyelerde bulundu.
13.04.2021 Altın
Paksoy'dan kritik altın yorumu
Paksoy'dan kritik altın yorumu Stratejist Cüneyt Paksoy, vatandaşların yakından takip ettiği altın fiyatlarına ilişkin kritik yorumlarda bulundu. Paksoy kısa ve uzun vadede altındaki beklentisini açıkladı.
13.04.2021 Altın
Paksoy'dan dolar endeksi ve altın yorumu
Paksoy'dan dolar endeksi ve altın yorumu Stratejist Cüneyt Paksoy, vatandaşların yakından takip ettiği gram altın ile ilgili "450 lira altında 400-420 lira bandı alım fırsatı oluyor. Altın mutlaka portföylerde bulunmaya devam etmeli." ifadelerini kullandı.
13.04.2021 Altın

Benzer Haber Etiketleri

Cüneyt Paksoy ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.