Ege İş Kadınları Derneği

Ege İş Kadınları Derneği

Son dakika EGE İş Kadınları Derneği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan EGE İş Kadınları Derneği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan EGE İş Kadınları Derneği haber sayfamızda...

Ege İş Kadınları Derneği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 151 ege iş kadınları derneği haberi bulunmuştur.
‘Kadın girişimci teşvik edilmeli’
‘Kadın girişimci teşvik edilmeli’ Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Şahika Yörükoğlu Aşkıner, iş hayatında daha çok kadının yer alması için özel desteklerin verilmesi gerektiğini söyledi.
2.03.2023 Ege
On binlercesinin hayatına dokunacak
On binlercesinin hayatına dokunacak Dezavantajlı bölgelerdeki kadınların istihdam olanaklarını artırmak hedefiyle İzmir’de başlatılan ‘Mira’ projesi, üç farklı ülkeye de umut oldu.
1.02.2023 Ege
Oda seçimlerinde EGİKAD rüzgarı
Oda seçimlerinde EGİKAD rüzgarı Geçtiğimiz günlerde TOBB’a bağlı odalarda gerçekleştirilen seçimlerde Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) üyeleri başarı sağlayarak yönetim kademelerindeki yerlerini aldı. 
3.11.2022 Ege
EGİKAD ile işlerini  geri kazanacaklar
EGİKAD ile işlerini geri kazanacaklar Uluslararası olarak organize edilen AB destekli “Dijital Çağ Becerileri, Geleceğin Meslekleri için Gerekli Beceriler” projesinin Türkiye paydaşı Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) oldu.
29.09.2022 Ege
Karavan ve kamp turizme güç katıyor
Karavan ve kamp turizme güç katıyor Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD), üye işyeri ziyaretleri kapsamında, Pınar Özer ile Leman Aktaş’ın kurucusu olduğu Adria İzmir’i ziyaret etti. Ziyarette karavan sektörü ve turizme etkileri konuşuldu.
27.06.2022 Ege
‘Toplumun itici gücü’
‘Toplumun itici gücü’ Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) düzenledikleri Biz Bize toplantısında bu ay 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Etkinlikte, Jinekoloji uzmanı Doç. Dr. Ahmet Özgür Yeniel de, idrar kaçırma ve jinekolojik sağlık sorunları ile ilgili bilgilendirme yaptı.
9.03.2022 Ege
Dönüşüme imza atacak
Dönüşüme imza atacak Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Emre Pınar Kılıç da kurucuları arasında yer aldığı Gaziemir Konut Yapı Kooperatifi’nin 2. Başkanı olarak Aktepe ve Emrez Mahalleleri kentsel dönüşüm projelerinin inşaatına başladı.
7.03.2022 Ege
İş kadınları Ata’nın sevdiği şarkıları söyledi
İş kadınları Ata’nın sevdiği şarkıları söyledi Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı, Atatürk’ün sevdiği şarkılara eşlik ederek kutladı.
27.10.2021 Ege
EGİKAD üyelerinin iş İngilizcesi gelişecek!
EGİKAD üyelerinin iş İngilizcesi gelişecek! Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) ile Ege Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu arasında işbirliği protokolü imzalandı.
28.09.2021 Ege
Kadın istihdamına AB’den 1.3 milyon
Kadın istihdamına AB’den 1.3 milyon İzmir Valiliği’nin koordinatörlüğünde yürütülen, kadın istihdamına katkı sağlayan projeye Avrupa Birliği tarafından bütçe desteği geldi
30.08.2021 Ege
Kamu-STK dayanışması
Kamu-STK dayanışması İzmir Valiliği koordinatörlüğünde; Türkiye, İngiltere, Portekiz ve Romanya ortaklığında yürütülen, Erasmus+ KA2 Yaratıcılık İçin Ortaklıklar Projesi “Creative Women in Labor Market” kapsamında proje ortaklarından Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) üyeleri Sinem Umsu Açan ve Nilüfer Toprak Binoğlu’nun firmalarına İzmir Vali Yardımcısı Hulusi Doğan’ın başkanlığında bir ziyaret gerçekleştirildi.
17.08.2021 Ege
‘Lanzarote Sözleşmesi’yle çocuklarımızı koruyabiliriz’
‘Lanzarote Sözleşmesi’yle çocuklarımızı koruyabiliriz’ Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Başkanı Pınar Kılıç, Elmalı Davası olarak anılan, iki çocuğun cinsel istismarı davasında faillerin tutuksuz yargılanmasına tepki gösterdi.
30.06.2021 Ege
Tersine mentörlük projesi başlayacak
Tersine mentörlük projesi başlayacak EGE İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Kılıç, Kafkas Dernekleri Federasyonu’nun YouTube kanalından yayınlanan Girişimciler Anlatıyor Serisi’ne konuk oldu.
25.05.2021 Ege
EGİKAD’dan 26 bin fide
EGİKAD’dan 26 bin fide Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD), İzmir Tarım İl Müdürlüğü’nün Tarımda35inİzi Projesi’nin Urla bölümüne, 26 bin biber fidesi ile sponsor oldu.
19.05.2021 Ege
İspanya, Yunanistan’a girişim köprüsü
İspanya, Yunanistan’a girişim köprüsü İzmir Ticaret Borsası Başkanı Işınsu Kestelli, Yunan İspanyol ve Türk kadın girişimcileri arasında köprü inşa ettiklerini belirtti, “Birliktelik güç yaratacak” dedi
8.05.2021 Ege
Ekonomik okur yazarlık CEBİNİZİ KORUR
Ekonomik okur yazarlık CEBİNİZİ KORUR Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD), İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi, Ekonomist Prof. Dr. Coşkun Küçüközmen’i ağırladı.
2.05.2021 Ege
Kadınların barış projesi finalde
Kadınların barış projesi finalde EGİKAD Başkan Vekili Sinem Umsu Açan Türkiye, Yunanistan ve İspanya’dan iş kadınlarının barış projesinin finale ulaştığını belirtti “Kadınların hayatına dokunduk” dedi
24.04.2021 Ege
İklim krizini, kadınların öncülüğünde aşabiliriz
İklim krizini, kadınların öncülüğünde aşabiliriz 2021 yılı faaliyetlerinin ana temasını ‘küresel iklim krizi’ olarak belirleyen Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD), bu kapsamda ilk toplantısını yaptı.
17.03.2021 Ege
Yenilik yoksa işe girişmeyin
Yenilik yoksa işe girişmeyin Ege İş Kadınları Derneği’nin (EGİKAD) düzenlediği Dijital Toplantılara katılan reklamcı ve girişim danışmanı Onur Yanık, “Yeni bir iş modeli geliştiremiyorsanız, girişmeyin. Dikkatli olmazsanız giriştiğiniz iş size girişir” dedi.
27.02.2021 Ege
Sorunlar işbirliğiyle çözülecek
Sorunlar işbirliğiyle çözülecek Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Başkanı Emre Pınar Kılıç, kadınların iş hayatında karşılaştığı sorunlara çözüm üretecek projelere için İzmir Ticaret Odası’nın (İZTO) desteğini istedi.
13.02.2021 Ege
EGİKAD üyelerine deprem eğitimi
EGİKAD üyelerine deprem eğitimi Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD), düzenlediği online toplantı ile Arama Kurtarma Derneği’nden (AKUT) deprem semineri aldı...
16.11.2020 Ege
Cesaret aşılıyor
Cesaret aşılıyor Erkek egemen demir çelik sektörünün güçlü oyuncularından Mutlu Metal’in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gülesin Atalay, “Kadının yapamayacağı bir iş yok. Buna en büyük delil benim” dedi.
26.10.2020 Ege
Birlikte büyütelim
Birlikte büyütelim Görme engellilerin okuyabildiği özel alfabe ile basılmış 2 bin kitabın yer aldığı TÜRGÖK Kütüphanesi’ne EGİKAD’dan önemli bir katkı geldi
17.10.2020 Ege
İzmirli başarılı iş kadını Masterchef’de
İzmirli başarılı iş kadını Masterchef’de Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) üyesi İzmirli iş kadını Selin Aydın, TV8’de yayınlanan Masterchef programının final etabına yeni yarışmacı olarak katıldı...
16.09.2020 Ege
‘Çocuklarımız için Lanzarote şart’
‘Çocuklarımız için Lanzarote şart’ Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Pınar Kılıç, son dönemde çocuk kitaplarında ortaya çıkan taciz ve tecavüz skandallarının ardından Lanzarote Sözleşmesi’ne dikkat çekti.
13.09.2020 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Ege İş Kadınları Derneği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.