Elektrik Santrali

Elektrik Santrali

Son dakika elektrik santrali haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan elektrik santrali gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan elektrik santrali haber sayfamızda...

Elektrik Santrali

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.590 elektrik santrali haberi bulunmuştur.
Rusya Ukrayna’nın enerjisini ‘çökertti’
Rusya Ukrayna’nın enerjisini ‘çökertti’ Rusya, Ukrayna’nın başkenti Kiev’in güneyindeki Tripilya Elektrik Santrali’ne füze ve insansız hava araçlarıyla saldırı düzenledi.
13.04.2024 Dünya
Putin saldırıyı özel olarak emretti! İHA ve füzeler aynı aynı anda vurdu, korkunç görüntüler
Putin saldırıyı özel olarak emretti! İHA ve füzeler aynı aynı anda vurdu, korkunç görüntüler Rusya, Ukrayna'nın başkenti Kiev'in 50 kilometre güneyindeki Tripilya Elektrik Santrali'ne saldırı düzenledi. Enerji tesisi, füzeler ve insansız hava araçlarıyla (İHA) vuruldu.
12.04.2024 Haberler
Putin saldırıyı özel olarak emretti! İHA ve füzeler aynı aynı anda vurdu, korkunç görüntüler
Putin saldırıyı özel olarak emretti! İHA ve füzeler aynı aynı anda vurdu, korkunç görüntüler Rusya, Ukrayna'nın başkenti Kiev'in 50 kilometre güneyindeki Tripilya Elektrik Santrali'ne saldırı düzenledi. Enerji tesisi, füzeler ve insansız hava araçlarıyla (İHA) vuruldu.
12.04.2024 Dünya
Halka arza başvurdu
Halka arza başvurdu Yenilenebilir enerji alanında 1993 yılından bu yana faaliyet gösteren Enda Enerji Holding, halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvurdu
4.04.2024 Ekonomi
Sidney Bienali’ne SAHA desteği
Sidney Bienali’ne SAHA desteği  Köken Ergun ve Özgür Kar, SAHA’nın desteklediği yeni projeleriyle 24. Sidney Bienali’nde sanatseverlerle buluştu.
15.03.2024 Kültür Sanat
Özay Şendir Gazze'deki dramı böyle anlattı: Hastaneler ölüyor, bombalamaya gerek yok!
Özay Şendir Gazze'deki dramı böyle anlattı: Hastaneler ölüyor, bombalamaya gerek yok! Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir, Gazze'de yaşanan dramı CNN TÜRK canlı yayınında anlattı. İsrail'in saldırılarına tepki gösteren Şendir, 'Hastaneyi vurmak için illa tepesine bomba bırakmaya gerek yok. Elektriksiz bırakırsınız. Hastaneler ölüyor' ifadelerini kullandı.
23.10.2023 Haberler
Özay Şendir Gazze'deki dramı böyle anlattı: Hastaneler ölüyor, bombalamaya gerek yok!
Özay Şendir Gazze'deki dramı böyle anlattı: Hastaneler ölüyor, bombalamaya gerek yok! Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir, Gazze'de yaşanan dramı CNN TÜRK canlı yayınında anlattı. İsrail'in saldırılarına tepki gösteren Şendir, 'Hastaneyi vurmak için illa tepesine bomba bırakmaya gerek yok. Elektriksiz bırakırsınız. Aslında hastaneler ölüyor' ifadelerini kullandı.
23.10.2023 Dünya
Çin'in güneş enerjisi kapasitesi, dünyanın tamamını geçti
Çin'in güneş enerjisi kapasitesi, dünyanın tamamını geçti Global Energy Monitor (GEM) adlı bağımsız araştırma kuruluşunun yeni araştırmasına göre Çin'de rüzgar ve güneş enerjisi üretiminde önemli bir artış yaşanıyor, ülkenin 2030 yılı için belirlediği hedeflere erken ulaşması bekleniyor.
29.06.2023 Dünya
ABD'de doğal gaz aramaları geriledi
ABD'de doğal gaz aramaları geriledi ABD'de doğal gaz aramaları sanayi, ısıtma ve elektrik santrali yakıtı fiyatlarının düşmesi nedeniyle 7 yılın en hızlı düşüşünü yaşadı.
13.05.2023 Uzmanpara
Bu acı ders, dağıtık ve akıllı mikro şebekelerin önemini gösterdi
Bu acı ders, dağıtık ve akıllı mikro şebekelerin önemini gösterdi Biz şebekemizi ne kadar parçalarsak, ne kadar dağıtık üretime geçersek, yani elektriği tükettiğimiz yerde üretirsek, bu tip afetlerdeki kırılganlığımız azalır. Afet toplanma alanları bataryalı mikro GES’le tasarlanırsa, toplanma alanları birer enerji merkezi haline gelebilir.
30.03.2023 Milliyet Enerji
En şiddetli depremde bile nasıl ayakta kaldı? 4 bin 500 yıllık piramit detayı 'pes' dedirtiyor
En şiddetli depremde bile nasıl ayakta kaldı? 4 bin 500 yıllık piramit detayı 'pes' dedirtiyor Mısır’ın başkenti Kahire yakınlarındaki Gize'de yer alan Mısır Piramitleri dünyanın 7 harikasından biri sayılıyor. Geçtiğimiz günlerde piramitlerin en büyüğü olan Keops Piramidi’nin (Kral Khufu Piramidi) içindeki gizli bir geçidin keşfi de gözleri tekrar buraya çevirdi. İşte Büyük Piramit'e dair çoğu kişinin bilmediği detaylar ve şaşırtan o teoriler...
6.03.2023 Dünya
AVM çatılarına GES
AVM çatılarına GES Akenerji ve Akiş Gayrimenkul arasında Akasya ve Akbatı alışveriş merkezlerinin çatı alanlarında kurulmak üzere güneş elektrik santrali anlaşması imzalandı. “Yap-İşlet-Devret Modeli” ile gerçekleşecek proje kapsamında Akenerji, santrallerin kurulumunu ve enerji yönetimini Esco modeliyle gerçekleştirecek.
4.10.2022 Ekonomi
Küba karanlığa gömüldü! ABD korkuyor
Küba karanlığa gömüldü! ABD korkuyor Ada ülkesinde elektrik sisteminin tamamen çökmesine yol açan felaket, bugün ABD'ye ulaşacak. Florida sahilleri tamamen kaybolabilir, Başkan Biden 'acil' durum ilan etti.
28.09.2022 Dünya
Bakan Dönmez'den önemli açıklamalar
Bakan Dönmez'den önemli açıklamalar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Avrupa'nın ve bölgenin rüzgarda yeni üretim ve inovasyon merkezi haline gelmeyi amaçlıyoruz." dedi.
27.09.2022 Ekonomi
‘Enerji bizden rekolte sizden’
‘Enerji bizden rekolte sizden’ Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gaziantep’te ‘GAP Küçük Ölçekli Sulama İşleri’ projesinin imza töreni ve Nizip ilçesindeki Hancağız Güneş Enerjisi Santrali’nin açılışına katıldı.
25.09.2022 Ekonomi
Çin'in önde gelen silah bilimcisinden nükleer füzyon açıklaması
Çin'in önde gelen silah bilimcisinden nükleer füzyon açıklaması Ülkenin önde gelen nükleer silah bilimcilerinden birine göre Çin, gelecek 6 yıl içinde nükleer füzyon enerjisiyle neredeyse sınırsız temiz enerji üretmeyi umuyor.
15.09.2022 Dünya
Gözler yine Kırım’da!
Gözler yine Kırım’da! Ukrayna’nın, Rusya ile savaşta güney cephesinde başlattığı karşı saldırılar sonuç veriyor. Kırım’da bir haftada ikinci Rus üssü hedef oldu.
17.08.2022 Dünya
Rusya Savunma Bakanlığı: 'Kırım'daki patlamanın nedeni sabotaj'
Rusya Savunma Bakanlığı: 'Kırım'daki patlamanın nedeni sabotaj' Rusya Savunma Bakanlığı, Kırım'da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamanın ardından yaptığı açıklamada, "Patlamanın nedeni sabotaj" ifadelerini kullandı.
16.08.2022 Dünya
Türkiye’nin dibinde korkutan arıza!
Türkiye’nin dibinde korkutan arıza! Türkiye’nin batı bölgesine en yakın nükleer santral olan Bulgaristan’daki “Kozloduy” Nükleer Elektrik Santrali’nde olağan üstü olaylar yaşandı.
23.06.2022 Dünya
Galatasaray, Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi! 1 milyar liralık gelir
Galatasaray, Guinness Rekorlar Kitabı’na girdi! 1 milyar liralık gelir Galatasaray ve Enerjisa Enerji’nin iş birliğiyle Nef Stadı’nda geçen yıl kurulumuna başlanan güneş enerjisi santrali, dünyanın en büyük stadyum üstü güneş enerjisi projesi olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başardı.
23.03.2022 Galatasaray
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dijital seferberlik çağrısı
Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dijital seferberlik çağrısı Ankara'da düzenlenen "Forum Metaverse" programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin potansiyeli kendi Silikon Vadisini oluşturacak düzeydedir." dedi. Programın sloganına dikkat çeken Erdoğan, "Önümüzdeki dönemi bir dijital seferberlik dönemi olarak ilan ediyorum." ifadelerini kullandı.
21.03.2022 Siyaset
Muhsin Bayrak kimdir kaç yaşında? Mutki aşireti lideri Muhsin Bayrak mal varlığı nedir?
Muhsin Bayrak kimdir kaç yaşında? Mutki aşireti lideri Muhsin Bayrak mal varlığı nedir? İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'yi satın almak için teklif yapmaya hazırlanan Türk iş insanı Muhsin Bayrak kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Aslen Bitlisli olan ve AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Muhsin Bayrak'ın kişisel mal varlığı da merak edilen konular arasında! Peki Muhsin Bayrak kimdir?
17.03.2022 Futbol
Bizum Hoca 2 filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Bizum Hoca 2 filmi kaç yılında çekildi?
Bizum Hoca 2 filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Bizum Hoca 2 filmi kaç yılında çekildi? Kanal D ekranında bu akşam izleyici ile buluşacak olan Bizum Hoca filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 2020 yılında vizyona giren Bizum Hoca filminin başrollerinde Cezmi Baskın, Levent Ülgen Özge Gürel gibi isimler yer alıyor. İşte Bizum Hoca filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
1.01.2022 Cadde
Hafif ticari araç kanala düştü: 1'i AFAD personeli 3 kişi hayatını kaybetti
Hafif ticari araç kanala düştü: 1'i AFAD personeli 3 kişi hayatını kaybetti Amasya'nın Taşova ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan hafif ticari araç, Hidro Elektrik Santrali (HES) kanalına düştü. Kazada araçtaki sürücü Murat Şahin (18), Fatma Özdemir (25) ile katıldığı kurtarma çalışmaları sırasında dengesini kaybederek kanala düşen AFAD personeli Mürsel Demir (47), hayatını kaybetti.
18.12.2021 Gündem
Vali ve başkandan jeotermal inceleme
Vali ve başkandan jeotermal inceleme İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Tunç Soyer, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger ile birlikte, iki kurumun ortak olduğu İzmir Jeotermal A.Ş’nin Seferihisar’daki tesislerini inceledi.
22.10.2021 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Elektrik Santrali ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.