Elizabeth Warren

Elizabeth Warren

Son dakika Elizabeth Warren haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Elizabeth Warren gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Elizabeth Warren haber sayfamızda...

Elizabeth Warren

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 105 elizabeth warren haberi bulunmuştur.
Türkiye’nin e-ticaret kanunu
Türkiye’nin e-ticaret kanunu E-Ticaret Kanun Değişikliği ile e-ticaret ortamında adil rekabet ortamının sağlanması, iyi işleyen serbest piyasa koşullarının sürdürülmesi, ürün ve hizmet çeşitliliğinin artırılması, ürünlerin pazara erişiminin kolaylaştırılması, ülkemizin yatırım ve inovasyon potansiyelinin artırılması hedeflenmektedir.
21.02.2023 Milliyet Rekabet
Senato Bankacılık Komitesi'nden Powell'a onay
Senato Bankacılık Komitesi'nden Powell'a onay ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın ABD Başkanı Joe Biden'ın teklifi doğrultusunda yeniden bu göreve atanması Senato Bankacılık Komitesi'nin onayını aldı.
17.03.2022 Uzmanpara
Donald Trump sosyal medya şirketi için 1 milyar dolar yatırım aldığını açıkladı
Donald Trump sosyal medya şirketi için 1 milyar dolar yatırım aldığını açıkladı Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yeni sosyal medya şirketi Trump Media & Technology Group (Trump Medya ve Teknoloji Grubu) borsaya kaydolmadan önce yatırımcılardan 1 milyar dolar toplayabileceği anlaşmalara imza attı.
6.12.2021 Dünya
'Biden yarışmazsa Demokratların başkan adayı kim olur?' anketi: İki kadın açık ara önde
'Biden yarışmazsa Demokratların başkan adayı kim olur?' anketi: İki kadın açık ara önde Yeni bir ankete göre ABD Başkanı Joe Biden ikinci dönem için aday olmamayı seçerse, eski First Lady Michelle Obama ve Başkan Yardımcısı Kamala Harris'in, 2024'te Demokrat Parti adaylığı için favori isimler olduğu ortaya çıktı.
28.11.2021 Dünya
Biden'a 'Afganlar kadınlar' için mektup
Biden'a 'Afganlar kadınlar' için mektup ABD'de 24 kadın senatör, Başkan Joe Biden'a gönderdikleri mektupta, Afgan kadınların siyasi, ekonomik, sosyal ve temel insan haklarının korunması için kapsamlı bir plan geliştirilmesi çağrısında bulundu.
4.11.2021 Dünya
Biden, Fed Başkanı Powell'a güveniyor
Biden, Fed Başkanı Powell'a güveniyor Beyaz Saray sözcülerinden Karine Jean-Pierre, ABD Başkanı Joe Biden'ın ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'a güvenini devam ettirdiğini söyledi.
6.10.2021 Uzmanpara
Çin'e 'rehine diplomasisi' suçlaması
Çin'e 'rehine diplomasisi' suçlaması 3 yıldır Çin'den ayrılmalarına izin verilmeyen 2 Çin kökenli Amerikalı kardeşin, ülkelerine dönmelerine izin verildi.
28.09.2021 Dünya
ABD'de California Valisi referandum sonucunda görevinde kaldı
ABD'de California Valisi referandum sonucunda görevinde kaldı Demokratlar için tarihi önem taşıyan California Valisi Gavin Newsom'un görevden alınması referandumunda, büyük bir farkla valinin görevde kalması kararı çıktı.
15.09.2021 Dünya
SEC Başkanı'ndan kripto para açıklaması
SEC Başkanı'ndan kripto para açıklaması ABD'li finansal piyasalar regülatörü SEC'in Başkanı Gary Gensler, Senatör Elizabeth Warren'a gönderdiği mektupta kripto paralar konusunda daha fazla yetkiye ihtiyaç duyduklarını belirtti.
11.08.2021 Uzmanpara
‘Vergiden kaçırdığını uzaya harcadı’
‘Vergiden kaçırdığını uzaya harcadı’ E-ticaret devi Amazon’un kurucusu, ABD’li milyarder Jeff Bezos’un, şirketi “Blue Origin”in geliştirdiği “New Shepard” adlı roketle önceki gün yaptığı 11 dakikalık uzay yolculuğunun maliyetinin 5.5 milyar dolar olduğu açıklandı.
22.07.2021 Dünya
ABD'de milyarder iş adamlarının vergi kayıtlarının sızdırılması tartışmalara yol açtı
ABD'de milyarder iş adamlarının vergi kayıtlarının sızdırılması tartışmalara yol açtı ABD'nin bazı önde gelen bazı iş adamlarının vergi kayıtlarının araştırmacı gazetecilik kuruluşu Pro Republica tarafından yayınlanması, kişisel verilerin korunması ve vergi politikasıyla ilgili tartışmalara yol açtı.
11.06.2021 Ekonomi
'Servet vergisi değerlendirilebilir'
'Servet vergisi değerlendirilebilir' ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, "ABD Başkanı Joe Biden, federal bütçe açığını azaltmak için servet vergisi uygulamayı değerlendirebilir." ifadelerini kullandı.
17.03.2021 Uzmanpara
Bitcoin 50 bin doların altında seyrediyor
Bitcoin 50 bin doların altında seyrediyor Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in ardından, ABD'de Massachusetts Senatörü Elizabeth Warren'ın da, "spekülatiflik doğasında var" diye nitelendirdiği Bitcoin, hafta başında görüp, geri çekildiği 50,000 doların altında hareket ediyor.
3.03.2021 Uzmanpara
Amerikan borsasında 'GameStop' korkusu
Amerikan borsasında 'GameStop' korkusu ABD borsasında küçük ve büyük yatırımcılar arasında GameStop hisseleri üzerinden başlayan çekişme piyasaları tedirgin ederken, analistler, bu durumun başka hisse senetlerinde de görülebileceğini ve bazı yatırım kuruluşları için risk oluşturabileceğini belirtiyor.
29.01.2021 Uzmanpara
ABD Kongre üyesinden Austin'in Savunma Bakanlığı adaylığına itiraz
ABD Kongre üyesinden Austin'in Savunma Bakanlığı adaylığına itiraz Eski CIA analisti ve Michigan Temsilcisi Demokrat Elissa Slotkin, emekli Orgeneral Lloyd Austin'in Savunma Bakanlığına aday gösterilmesine ilişkin, Austin ve Joe Biden yönetiminin orduda sivil kontrolün kaybedileceğine yönelik kaygıları nasıl ele almayı planladıklarını anlamadan oy kullanmayacağını söyledi.
8.12.2020 Dünya
Yeni kabine şekilleniyor
Yeni kabine şekilleniyor ABD’de seçilmiş başkan Joe Biden’ın kabinesine yer alması muhtemel isimler belirginleşiyor. Bununla birlikte Biden’ın alması gereken günlük brifinglerin engellendiği ortaya çıkarken, bu durum ülkede tartışma yarattı.
13.11.2020 Dünya
Biden'ın kabinesinde kimler yer alacak? Dikkat çeken isimler...
Biden'ın kabinesinde kimler yer alacak? Dikkat çeken isimler... Beyaz Saray'a geçiş hazırlıklarına 500 kişilik bir ekiple başlayan ABD Başkanlığı görevine seçilen Joe Biden'ın kabinesinde yer alacak muhtemel isimler konuşulmaya başlandı.
11.11.2020 Dünya
ABD'de geri sayım başladı, seçimlere son 100 gün!
ABD'de geri sayım başladı, seçimlere son 100 gün! Başkan Trump'ın anketlerde hayli geride göründüğü ülkede, gündem koronavirüs salgını, ekonomide belirsizlik, artan işsizlik, polis şiddeti, ırkçılık karşıtı gösteriler ve seçimlere müdahale endişeleri.
26.07.2020 Dünya
Son dakika: ABD çalkalanıyor! Polis telsizine sızdı...
Son dakika: ABD çalkalanıyor! Polis telsizine sızdı... Son dakika haberlere göre, George Floyd'un polis tarafından öldürülmesiyle başlayan protesto dalgasında ünlü hacker grubu sahneye çıktı, ABD polis telsizinde çalan şarkıyı konuşuyor. Washington'daki gösterilere, Demokratların başkan aday adayı Elizabeth Warren'ın da katıldığı ortaya çıktı.
3.06.2020 Dünya
Trump'tan ABD'li askerlerle ilgili flaş açıklama!
Trump'tan ABD'li askerlerle ilgili flaş açıklama! ABD Başkanı Donald Trump, seçmenleriyle bir araya geldiği canlı yayında, dünyanın birçok yerindeki askerlerini evlerine geri getirmek istediğini, buna Suriye ve Afganistan'ın da dahil olduğunu belirtti.
6.03.2020 Dünya
ABD'de Elizabeth Warren başkanlık yarışından çekildi
ABD'de Elizabeth Warren başkanlık yarışından çekildi ABD'de kasımdaki başkanlık seçimlerindeki Demokrat aday adaylarından Elizabeth Warren yarışta yer almayacak.
5.03.2020 Dünya
Biden ‘Süper Salı’da zaferle döndü!..
Biden ‘Süper Salı’da zaferle döndü!.. ABD’de Demokrat Parti başkan adayının belirlenmesinde büyük önem taşıyan “Süper Salı” ön seçimlerinin galibi Joe Biden oldu. Yarışa geri dönen ve 14 eyaletin 9’unda kazanan Biden, Sanders’ın önüne geçti
5.03.2020 Dünya
Süper Salı'nın galibi Joe Biden
Süper Salı'nın galibi Joe Biden ABD'de 14 eyalette ön seçimlerin yapıldığı Süper Salı'da, şu ana kadarki sonuçlara göre, 9 eyalette ipi göğüsleyen eski Başkan Yardımcısı Joe Biden güven tazelerken, Vermont Senatörü Bernie Sanders ise 3 eyalette ön seçimleri önde bitirdi. Henüz sonuçları ilan edilmeyen delege zengini California'da, Sanders'ın kazanmaya yakın, Maine'de ise Biden'ın önde olduğu bildiriliyor.
4.03.2020 Dünya
Son dakika: Gözler 'Süper Salı'da! İlk sonuçlar geldi: Trump'ın rakibi belli oluyor
Son dakika: Gözler 'Süper Salı'da! İlk sonuçlar geldi: Trump'ın rakibi belli oluyor ABD'de 14 eyalette ön seçimlerin yapıldığı Süper Salı'da şu ana kadar sonuçları açıklanan 11 eyaletin 8'inde Joe Biden kazandı, ön seçimlerin şu ana kadarki favori ismi Bernie Sanders 3 eyaleti önde tamamladı.
4.03.2020 Dünya
Güney Carolina'daki ön seçimlerde Biden önde
Güney Carolina'daki ön seçimlerde Biden önde ABD'de Demokratlar arasındaki başkanlık adayı yarışında cumartesi günü Güney Carolina eyaletinde yapılacak ön seçimleri eski Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın önde götürdüğü belirtildi.
24.02.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Elizabeth Warren ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.