Empire State

Empire State

Son dakika Empire State haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Empire State gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Empire State haber sayfamızda...

Empire State

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 222 empire state haberi bulunmuştur.
İstanbul, turistin de yıldızı
İstanbul, turistin de yıldızı Euromonitor International’ın ‘En İyi 100 Şehir’ listesinde Türkiye’den İstanbul, Antalya ve Muğla yer aldı. İstanbul, 20.2 milyon uluslararası varışla dünyanın en popüler yabancı destinasyonu oldu
13.12.2023 Gündem
12 dakika sonra dehşeti yaşayacaklardı! Denizin dibinde ölümle burun buruna tam 4 gün
12 dakika sonra dehşeti yaşayacaklardı! Denizin dibinde ölümle burun buruna tam 4 gün 1973 yılının Ağustos ayında iki İngiliz denizci başlarına geleceklerden habersizdi. Roger Chapman ile meslektaşı Roger Mallinson, deniz tabanına telefon kablosu döşerken talihsiz bir şekilde denizaltı içinde mahsur kaldı. Okyanusun dibinde günlerce kurtarılmayı bekleyen ikili yaşam mücadeleleri ile tarihe geçti.
2.12.2023 Yaşam
‘Güçlü kaslar için merdiven çıkın’
‘Güçlü kaslar için merdiven çıkın’ Bacakları tümüyle çalıştıran merdiven çıkma sporu, egzersiz yapanlar arasında yeni bir trend olarak yayılıyor.
15.10.2023 Dünya
Başka örneği yok, 85. katta kefeni yırtan kadın! Kurtuluşun ardındaki sır 1 gün sonra çözüldü
Başka örneği yok, 85. katta kefeni yırtan kadın! Kurtuluşun ardındaki sır 1 gün sonra çözüldü Bir gece yarısı dünyaca ünlü binanın 86'ncı katına çıktı. Hayatının en umutsuz anıydı ve bu kararı isteğiyle vermişti. Tüm sıkıntıları geride bırakmak isteyen 29 yaşındaki genç kadın kendini öylece boşluğa bıraktı. Ancak ters giden bir şeyler vardı, gözünü açtığında hayattaydı. Bu nasıl olmuştu, onu kurtaran şey neydi? İşte tüm dünyanın konuştuğu bu kurtuluşun ardındaki 'yok artık' dedirtecek gerçek.
3.06.2023 Dünya
Dolar ne kadar oldu?
Dolar ne kadar oldu? Dolar/TL haftanın ikinci işlem gününe 19.39’un üzerinde başladı.
18.04.2023 Uzmanpara
Altın fiyatlarında son durum ne?
Altın fiyatlarında son durum ne? Geçtiğimiz hafta rekor seviyelerden gerileyen altın fiyatları dün itibarıyla dikkat çeken hareketlere sahne oldu. Ons altın 2000 dolar kritik eşiğin altına sarktı. Peki bugün piyasada son durum ne? İşte detaylar...
18.04.2023 Uzmanpara
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Keyifleri yerinde Hailey ve Justin Bieber, hafta sonunda birlikte görüntülendi...
24.01.2023 Cadde
Elektrikli uçan taksi test edildi
Elektrikli uçan taksi test edildi Çinli XPeng Inc şirketi, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki  Dubai’de elektrikli uçan taksiyi test etti.
12.10.2022 Dünya
Prens Selman'ın çılgın projesi! 1 trilyon dolar harcayacak
Prens Selman'ın çılgın projesi! 1 trilyon dolar harcayacak Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman, Mısır Piramitleri’nden daha büyük bir mimari proje planlıyor. 120 kilometre uzunluğunda 1 trilyon dolarlık iki ‘yandelen’ inşa edilecek.
25.07.2022 Ekonomi
Kritik tarih: 18 Ocak 2022, saat 21.51! NASA açıkladı: Göktaşını saklamanın bir yolu olmazdı...
Kritik tarih: 18 Ocak 2022, saat 21.51! NASA açıkladı: Göktaşını saklamanın bir yolu olmazdı... Kısa bir süre önce vizyona giren ve her haliyle bir sistem eleştirisi olan "Don’t Look Up" filminde bahsi geçen göktaşı olayının bir benzerinin gerçek olabileceği ihtimali korkutuyor. İnsanlığı tehdit edebilecek potansiyelde bir göktaşının Dünya'ya çarpma olasılığı gerçekten var mı? Böyle bir durumda yetkililer sessiz mi kalacak yoksa, 'Yukarı bak' mı diyecek? Peki ya bugüne kadar atmosferi aşıp yeryüzüne düşenler... Şimdi kafamızı gökyüzüne çevirmenin tam zamanı!
20.03.2022 Gündem
Videodaki ‘manzara’ görünenin ötesinde
Videodaki ‘manzara’ görünenin ötesinde Cocoon’un yeni sergisi “Videodaki Manzara” geçmiş ve bugünle ilgili sadece “karenin içindekiler” kadar var olan meselelerin perde arkasına ışık tutuyor.
2.01.2022 Kültür Sanat
THY, New York Borsası’nda zili çaldı
THY, New York Borsası’nda zili çaldı Türk Hava Yolları (THY), dünyanın en önemli simgelerinden biri olan Empire State Binası’na çıkma koşusu nedeniyle düzenlenen etkinlikte New York Borsası’nın kapanış zilini çaldı.
27.10.2021 Ekonomi
THY New York borsasında kapanış zilini çaldı
THY New York borsasında kapanış zilini çaldı Türk Hava Yolları (THY), dünyanın en önemli simgelerinden biri olan Empire State Binası'na çıkma koşusu nedeniyle düzenlenen etkinlikte New York borsasının kapanış zilini çaldı.
25.10.2021 Ekonomi
Mert Onaran eşsiz yarışta
Mert Onaran eşsiz yarışta İzmirli Triatlon Milli Takım Antrenörü Mert Onaran, dünyanın en sembolik binalarından ABD’nin New York kentindeki Empire State’te eşsiz ve çok anlamlı bir yarışa katılacak.
25.10.2021 Ege
Saatte 400 milyon dolarlık zarar
Saatte 400 milyon dolarlık zarar Mısır’daki Süveyş Kanalı’nda karaya oturan 200 bin tonluk yük gemisi ‘The Ever Given’in kurtarılması için çalışmalar devam ederken geminin ikiye bölünmesi riski nedeniyle operasyonun haftalarca sürebileceği endişeleri artırdı.
27.03.2021 Dünya
Andy Warhol: Pop Art'ı dünyaya sevdiren adam
Andy Warhol: Pop Art'ı dünyaya sevdiren adam Pop Art’ın en önemli temsilcilerinden biri olan Andy Warhol popüler kültüre de damga vurmuş bir isim. Sanata farklı bir yorum katan, birçok genç sanatçıya ilham olan ve destek veren, bizlere Pop Art’ı sevdiren adam olan Andy Warhol’un sanatına ve hayatına Molatik oluyoruz…
5.05.2021 Sanat
Empire State filmi oyuncuları kim? Empire State konusu nedir?
Empire State filmi oyuncuları kim? Empire State konusu nedir? Empire State filmi ABD yapımı yabancı sinema filmidir. Aksiyon dram türündeki filmin başrol oyuncuları da konusu kadar dikkat çekici. Televizyon ekranlarında ilgiyle izlenen film 2013 yılında vizyona girdi. Peki, Empire State filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
16.02.2021 Cadde
New York Valisi’ne  taciz suçlaması
New York Valisi’ne taciz suçlaması New York Valisi Andrew Cuomo’nun eski yardımcısı Lindsey Boylan, valiyi birlikte çalışırken kendisine cinsel tacizde bulunmakla suçladı. Boylan, Twitter’daki paylaşımında cinsel istismara birçok kişinin tanık olduğunu öne sürerken Vali Cuomo suçlamayı reddetti
16.12.2020 Dünya
Katar’ın yurt dışı yatırımları hız kesmiyor
Katar’ın yurt dışı yatırımları hız kesmiyor Sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) zengini Katar, 40’dan fazla ülkede 400 milyar dolardan fazla yatırım gerçekleştirirken, pek çok tanınmış dünya markasının da hissedarları arasında yer alıyor.
27.11.2020 Uzmanpara
LNG zengini Katar’ın yurt dışı yatırımları hız kesmiyor
LNG zengini Katar’ın yurt dışı yatırımları hız kesmiyor Sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) zengini Katar, 40’dan fazla ülkede 400 milyar dolardan fazla yatırım gerçekleştirirken, pek çok tanınmış dünya markasının da hissedarları arasında yer alıyor.
27.11.2020 Ekonomi
Kelime hazinesini değiştirdi
Kelime hazinesini değiştirdi 91 yaşında hayatını kaybeden ve şehri için tasarladığı “New York’u Seviyorum” logosuyla ünlenen Milton Glaser, 1960’ların tasarım anlayışını şekillendiren bir isimdi
29.06.2020 Kültür Sanat
İstanbul Havalimanı... 4,5 yıllık süreç 56 dakikalık belgesel haline getirildi
İstanbul Havalimanı... 4,5 yıllık süreç 56 dakikalık belgesel haline getirildi Cumhuriyet tarihimizin en büyük projelerinden biri olan İstanbul Havalimanı’nın fikir aşamasından tam kapasite ile operasyona başladığı döneme kadar geçen süre belgesel haline getirildi. 56 dakikalık ‘Bir Zafer Anıtı: İstanbul Havalimanı’ adlı belgesel bugün sosyal medya hesaplarından ve televizyonlardan yayınlanacak.
31.05.2020 Ekonomi
Bu kez sağlık çalışanları için ışıklandırıldı
Bu kez sağlık çalışanları için ışıklandırıldı Empire State binası inşa edildiği 1930'lu yıllardan beri New York'un en önemli simgelerinden. Eiffel Kulesi'nin uzun süre devam eden dünyanın en uzun yapısı olma rekorunu kıran Empire State, tarihi olayların yaşandığı dönemde o ana uygun bir şekilde ışıklandırılmasıyla ünlü. Manhattan'daki gökdelen bu sefer de corona virüs salgını ile mücadele eden sağlıkçılara destek ve teşekkür için aydınlatıldı.
2.04.2020 Tatil
Çin’deki vaka ve ölümler incelendi: Orta yaşta risk yüksek
Çin’deki vaka ve ölümler incelendi: Orta yaşta risk yüksek Çin anakarasındaki Kovid-19 ölümleri ve hastanede tedavi edilen vakalarla ilgili yapılan araştırma, hastalıktan ölüm oranının yüzde 1.38 olduğunu ve orta yaştan itibaren riskin ciddi oranda arttığını ortaya koydu
1.04.2020 Dünya
Empire State Kobe için aydınlatıldı
Empire State Kobe için aydınlatıldı ABD'nin New York şehrindeki simge yapılardan 'Empire State Binası', helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant'ın anısına formasını giydiği Los Angeles Lakers takımının renkleriyle ışıklandırıldı.
28.01.2020 Tatil

Benzer Haber Etiketleri

Empire State ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.