Esnek Ekranlı Telefon

Esnek Ekranlı Telefon

Son dakika esnek ekranlı telefon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan esnek ekranlı telefon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan esnek ekranlı telefon haber sayfamızda...

Esnek Ekranlı Telefon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34 esnek ekranlı telefon haberi bulunmuştur.
Cepte ‘katlama’ devrimi
Cepte ‘katlama’ devrimi Katlanabilir cep telefonları sonunda gerçek oluyor. Bu alandaki ilk gerçek deneme olan Samsung’un Galaxy Fold modeli tanıtıldı. Telefon pek çok yeni özelliğiyle cepte ezberleri bozmaya geliyor. Yeni telefonun mayıs ayında Türkiye’de satışta olması bekleniyor
21.02.2019 Ekonomi
Samsung'un katlanabilir telefonu tek parça esnek ekran olmayacak
Samsung'un katlanabilir telefonu tek parça esnek ekran olmayacak Samsung, geçtiğimiz dönemde katlanabilir telefonunu tanıtmıştı. Samsung'un yeni patentine göre katlanabilir telefon, tek parça esnek bir ekran yerine iki farklı ekrandan oluşacak.
30.11.2018 Teknoloji
Samsung'un katlanabilir telefonu böyle görünecek
Samsung'un katlanabilir telefonu böyle görünecek Samsung, merakla beklenen katlanabilir telefonunu kısa süre önce düzenlediği geliştirici konferansında ortaya çıkardı. Şimdiyse şirketin katlanabilir telefonuyla ile ilgili konsept bir görsel yayınlandı.
16.11.2018 Teknoloji
Samsung katlanabilir ilk akıllı telefonunun bu sene geleceğini doğruladı
Samsung katlanabilir ilk akıllı telefonunun bu sene geleceğini doğruladı Samsung, esnek telefon cihazının üretimini hızlandırmak için birkaç nedene sahip olabilir. Samsung'un mobil departman CEO'su DongJin Koh şirketin ilk katlanabilir akıllı telefonunun bu yıl geleceğini doğruladı.
10.09.2018 Teknoloji
Oppo ve Xiaomi da katlanabilir ekranlı akıllı telefon yarışına katılıyor
Oppo ve Xiaomi da katlanabilir ekranlı akıllı telefon yarışına katılıyor Samsung ve Huawei'nin ardında esnek ekranlı akıllı telefon yarışına Xiaomi ve Oppo da katıldı. Xiaomi ve Oppo'nun bükülebilir ekranlı telefonlar üzerinde çalışmalara başladığı iddia edildi.
1.08.2018 Teknoloji
Samsung'un katlanabilir telefonu Galaxy X sınırlı sayıda üretilecek
Samsung'un katlanabilir telefonu Galaxy X sınırlı sayıda üretilecek Samsung’un katlanabilir ekranlı telefonu Galaxy X'in özel bir model olacağı ve yalnızca 100 bin adet üretileceği söyleniyor.
6.10.2017 Teknoloji
Samsung ilk katlanabilir telefonunu bu yıl üretebilir
Samsung ilk katlanabilir telefonunu bu yıl üretebilir Samsung’un 26 Şubat'ta Barselona'da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi 2017 etkinliğinde katlanabilir bir telefon prototipini görücüye çıkartacağı iddia ediliyor.
10.02.2017 Teknoloji
İlk Esnek Ekranlı Telefon Samsung’dan Geldi!
İlk Esnek Ekranlı Telefon Samsung’dan Geldi! Son dönemin en çok konuşulan konuları arasında yer alan esnek ekranlı telefonların başını Samsung, Galaxy Round ile çekti.
9.10.2013 Teknoloji
Periyodik Tablo ve Cetveli: Periyodik Sistemde Kaç Tane Element Vardır? Periyodik Tablo ve Sıralaması Nasıldır?
Periyodik Tablo ve Cetveli: Periyodik Sistemde Kaç Tane Element Vardır? Periyodik Tablo ve Sıralaması Nasıldır? Kimyasal elementlerin sınıflandırılması ile oluşan periyodik tablo özellikle lise öğrencilerinin karşısına çıkan konulardan bir tanesidir. Özellikle p, k, s elementi en çok merak edilen elementlerdendir. Periyodik cetvel, periyodik çizelge, periyodik sistem, element tablosu gibi pek çok farklı isimle de bilinmektedir. Periyodik tablo grup, periyot ve bloklara göre ayrılmaktadır. Artan atom numaralarına göre sıralanan elementler atom yarıçapı, iyonlaşma enerjisi, elektronegatiflik özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Periyodik cetveldeki elementlerin özellikleri nelerdir? Periyodik tablo ve grup isimleri ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.08.2023 Eğitim
Yeni Citroën C4 Türkiye’de
Yeni Citroën C4 Türkiye’de Citroën, kompakt hatchback sınıfına iddialı bir giriş yapan yeni C4 modelini Türkiye’de 4 farklı motor ve 4 farklı donanım seçeneğiyle satışa sundu.
7.05.2021 Otomobil
Samsung, Z Fold 3 için yeni planlar yapıyor
Samsung, Z Fold 3 için yeni planlar yapıyor Samsung bir süre önce Note serisinin fişini çekecek olmasıyla gündeme gelmişti. Pek çok açıdan eleştirilen ancak S Pen aksesuarını 'S' serisi ile devam ettireceği ortaya çıkmıştı. İşte kalem desteğinin kazanacağı modeller arasına cihazlar da ekleniyor.
22.02.2021 Teknoloji
Mate Xs 8 Nisan’da satışa sunulacak!
Mate Xs 8 Nisan’da satışa sunulacak! Akıllı telefon ve tablet modlarında güçlü performans ve kusursuz bir kullanıcı deneyimi sunan Huawei’nin en yeni teknolojileriyle dolu katlanabilir telefonu Huawei Mate Xs, 8 Nisan 2020 tarihinde Huawei Online Mağazası’nda satışa sunulacak:
7.04.2020 Android
İçeri mi katlansın dışarı mı?
İçeri mi katlansın dışarı mı? Cepte devrim niteliği taşıyan yeni model telefonlar birbiri ardına geldi. Samsung Galaxy Fold ve Huawei’nin Mate X’i lanse edildi. Geçen haftaya damgasını vuran bu iki katlanabilir ekranlı cep telefonu modelini karşı karşıya getirdik
3.03.2019 Ekonomi
Aç konuş ‘katla’ kapat!
Aç konuş ‘katla’ kapat! Cep’te katlanabilir ekran rüzgarı esiyor. Neredeyse tüm üreticiler bu özelliğe sahip telefonlar üzerinde çalışıyor. Şimdilik Royole’nin Flexpai telefonu satışta, büyük üreticiler ise 2019’la birlikte sahneye çıkacak
3.02.2019 Ekonomi
Samsung Infinity Flex ekran özellikleri neler?
Samsung Infinity Flex ekran özellikleri neler? Samsung Geliştirici Konferansı kapsamında Güney Koreli şirketin uzun zamandır merakla beklenen katlanabilir ekranlı telefonu Infinity Flex'i sonunda açığa çıkardı. Ekran açık durumdayken 7.3 inçlik bir ekran elde ediliyor. Peki Samsung Infinity Flex ekranın teknik özellikleri neler?
9.11.2018 Teknoloji
Samsung'un katlanabilir ekranlı akıllı telefonundan ilk resmi görüntüler geldi
Samsung'un katlanabilir ekranlı akıllı telefonundan ilk resmi görüntüler geldi Samsung Geliştirici Konferansı kapsamında Güney Koreli şirketin uzun zamandır merakla beklenen katlanabilir ekranlı telefonu sonunda açığa çıkardı. Ekran açık durumdayken 7.3 inçlik bir ekran elde ediliyor.
8.11.2018 Teknoloji
Giyilebilir robotla hayat daha kolay
Giyilebilir robotla hayat daha kolay IFA 2018’de yapay zeka teknolojili ürünler dikkat çekiyor. Fuarda ev elektroniği yanında giyilebilir robot, devrilmeyen paten, bulaşık yıkayan yapay zeka ürünleri sergileniyor.
31.08.2018 Ekonomi
Samsung'un Project V adlı katlanabilir telefonu ortaya çıktı
Samsung'un Project V adlı katlanabilir telefonu ortaya çıktı Samsung'un iptal edilen Project V adlı katlabilir telefonu, bir Twitter kullanıcısı tarafından ortaya çıkarıldı. Katlanabilir ekrana sahip Project V'nin ZTE Axon M'i andırdığını söyleyebiliriz.
18.06.2018 Teknoloji
Mobil cihazlar eğilip bükülmeye başlıyor
Mobil cihazlar eğilip bükülmeye başlıyor Katlanabilen, esneyebilen ve bükülebilen ekranlar sayesinde mobil cihazlarda rekabet kızışacak.
9.02.2018 Cumartesi
Çinli ekran üreticisi Apple'a özel bir OLED fabrikası kurabilir
Çinli ekran üreticisi Apple'a özel bir OLED fabrikası kurabilir Çin'in önde gelen ekran üreticisi BOE'nin,  LED ekran ihalesini elde etme için Apple'a teklif sunduğu söyleniyor. iPhone X için Apple'dan sipariş almayı amaçlayan BOE, OLED üretim hatlarına milyarlarca dolarlık yatırım yapıyor.
1.12.2017 Apple
Kırılmayan akıllı telefon ekranları yolda
Kırılmayan akıllı telefon ekranları yolda İngiltere’de bulunan Sussex Üniversitesi araştırmacıları akıllı telefonların kronik sorunu olan ekran kırılmasına karşı bir çözüm buldu.
3.11.2017 Teknoloji
Samsung önümüzdeki yıl katlanabilir bir telefon çıkarabilir
Samsung önümüzdeki yıl katlanabilir bir telefon çıkarabilir Geçen ay yeni Galaxy Note 8'in tanıtımını gerçekleştiren Samsung, katlanabilir ekranlı telefonu hakkında önemli bir isimden açıklamada bulundu. Samsung Mobile başkanı Koh Dong-jin, katlanabilir telefonun çıkacağı tarihi kullanıcılarla paylaştı.
12.09.2017 Teknoloji
Samsung, dünyanın ilk esnek OLED ekranını tanıtmaya hazırlanıyor
Samsung, dünyanın ilk esnek OLED ekranını tanıtmaya hazırlanıyor Samsung’a yakın kaynaklardan biri olan The Korea Herald sitesine göre firma, esnek OLED ekranını bu hafta Los Angeles’ta düzenelenecek Society for Information Display 2017 etkinliğinde duyuracak.
22.05.2017 Teknoloji
OLED ekran iPhone 8'in maliyetini arttırabilir
OLED ekran iPhone 8'in maliyetini arttırabilir Apple'ın bu yılın en çok beklenen telefonu olan iPhone 8'de kullanacağı OLED ekran yüzünden 3D Touch maliyetlerinin artacağı iddia edildi. OLED ekran için üretilecek 3D Touch modülünün LCD ekranın 3D Touch modülüne göre yüzde 150 daha maliyetli olduğu belirtiliyor.
20.05.2017 Teknoloji
Samsung Galaxy S8+ incelemesi (Video)
Samsung Galaxy S8+ incelemesi (Video) Samsung’un 6.2 inç boyutunda ve sınırsız ekran tasarımına sahip yeni amiral gemisi telefonu Galaxy S8+'ı sizler için inceledik. Bakalım Galaxy S8+ bizlere neler sunuyor?
9.05.2017 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Esnek Ekranlı Telefon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.