Evan Blass

Evan Blass

Son dakika evan blass haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan evan blass gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan evan blass haber sayfamızda...

Evan Blass

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 66 evan blass haberi bulunmuştur.
Motorola Edge 20 serisi hakkında yeni detaylar ortaya çıktı
Motorola Edge 20 serisi hakkında yeni detaylar ortaya çıktı Motorola imzalı yeni akıllı telefon serisi hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. İki telefon modelini içinde barındırması beklenen serinin, kamera tarafında iddialı olması bekleniyor.
26.07.2021 Teknoloji
Oppo Watch 2'nin tasarımı netleşiyor
Oppo Watch 2'nin tasarımı netleşiyor Akıllı saat kullanımlarının artmasıyla beraber pek çok marka yeni cihazlarını tanıtıyor. Oppo Watch 2 de tam bu noktada karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Akıllı saatin, tasarımı netleşiyor.
24.07.2021 Teknoloji
Huawei Mate X2 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı
Huawei Mate X2 tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı Voice üzerinden Evan Blass tarafından Huawei Mate X2 görselleri sızdırılmıştı. Bunun ardından kısa bir süre sonra resmi olarak tanıtılan telefon 2019 yılının ardından serinin yeni üyesi oluyor. Telefon sızdırıldığı gibi görünüyor ve dikkat çeken bazı özelliklere sahip.
23.02.2021 Teknoloji
Samsung Galaxy S10'a ait en net görsel paylaşıldı
Samsung Galaxy S10'a ait en net görsel paylaşıldı Samsung’un yeni amiral gemisi telefonu Galaxy S10'u 2019'un Şubat ayında tanıtması bekleniyor. Şimdiyse Samsung Galaxy S10’un gerçek görüntüleri ortaya çıktı.
4.01.2019 Teknoloji
Huawei P30, üç arka kamera ve 5x kayıpsız yakınlaştırmayla gelecek
Huawei P30, üç arka kamera ve 5x kayıpsız yakınlaştırmayla gelecek Huawei P30'un üç arka kamera ve 5x optik yakınlaştırma özelliğiyle geleceği iddia ediliyor. Aynı zamanda 24MP selfie kamerasına da sahip olacak.
24.12.2018 Teknoloji
Android P işletim sistemi ne zaman kullanıma sunulacak?
Android P işletim sistemi ne zaman kullanıma sunulacak? Google, Android P işletim sisteminin geliştirici sürümlerini çok önceden kullanıma sundu, nihai sürümün ne zaman geleceği ise merak ediliyor. Android P'nin çıkış tarihi Evan Blass tarafından sızdırıldı.
3.08.2018 Teknoloji
Samsung Galaxy Note 9'un S Pen'i epey dikkat çekecek
Samsung Galaxy Note 9'un S Pen'i epey dikkat çekecek Samsung yeni amiral gemisi Galaxy Note 9'u, 9 Ağustos'ta tanıtmaya hazırlanıyor. Görünüşe göre Galaxy Note 9'un yanında gelecek S Pen'de bir hayli dikkat çekecek.
18.07.2018 Teknoloji
Sony Mobile, Türkiye pazarından çekiliyor
Sony Mobile, Türkiye pazarından çekiliyor Evan Blass, Sony Mobile'ın bu yılın sonunda Türkiye, Orta Doğu ve Afrika'daki operasyonlarını sonlandıracağını ve ofislerini kapatacağını söyledi. Şirket bu kararını Ekim ayında hayata geçirebilir.
28.06.2018 Teknoloji
Blackberry, Key2 modeli ile geri dönüyor
Blackberry, Key2 modeli ile geri dönüyor 7 Haziran'da resmi tanıtımı gerçekleşmesi beklenen Blackberry Key2, dün itibari ile Evan Blass tarafından Twitter'da tüm dünya ile paylaşıldı. Paylaşılan donanım özellikleri ile dikkat çeken ve dış tasarım olarak KeyOne'ın izinden giden yeni cihaz bazı önemli farklılıklar ve yenilikler sunuyor. İşte yeni Blackberry Key2'nun özellikleri...
6.06.2018 Teknoloji
Google'ın Pixel markalı akıllı saatleri bu yıl geliyor
Google'ın Pixel markalı akıllı saatleri bu yıl geliyor Google'ın, kendi telefonlarıyla çalışacak ve Pixel markasını taşıyacak akıllı saati üzerinde çalıştığı bildirildi. Google'ın Android Wear OS ile çalışacak akıllı saatlerinin Apple Watch ile rekabet edebileceği söyleniyor.
11.05.2018 Teknoloji Haberleri
BlackBerry'den beklenmeyen bir tasarım ile geri dönüyor!
BlackBerry'den beklenmeyen bir tasarım ile geri dönüyor! BlackBerry bir dönemin akıllı telefon devleri arasındaydı. Yakın zamanda Twitter'dan paylaşılan bir görsel akıllı telefon piyasasında bitme noktasına gelen BlackBerry'i yeniden ayağa kaldırabilecek bir tasarıma ait olduğu söyleniyor.
27.02.2018 Teknoloji
MWC 18'de tanıtılacak Galaxy S9 hangi özelliklere sahip olacak? Samsung Galaxy S9’dan beklentilerimiz neler?
MWC 18'de tanıtılacak Galaxy S9 hangi özelliklere sahip olacak? Samsung Galaxy S9’dan beklentilerimiz neler? Samsung Galaxy S9’un duyurulmasına çok az bir süre hatta saatler kaldı. Hatta Galaxy S9'un lansman videosu bile internette paylaşıldı. Peki Samsung Galaxy S9 ile bizleri neler bekliyor? Samsung Galaxy S9: Unpacked 2018 etkinliğinden neler göreceğiz? Samsung Galaxy S9, iPhone X'e rakip olabilecek mi? Detayları haberimizin devamında.
24.02.2018 Teknoloji
Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın Avrupa satış fiyatı belli oldu
Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın Avrupa satış fiyatı belli oldu Mobil Dünya Kongresi 2018 öncesinde, Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın fiyatları Twitter'dan paylaşıldı. Peki Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ın Avrupa satış fiyatı ne kadar olacak?
23.02.2018 Teknoloji
LG'nin bir sonraki akıllı telefonunun kod adı ve özellikleri belli oldu
LG'nin bir sonraki akıllı telefonunun kod adı ve özellikleri belli oldu LG'nin yeni telefonu üzerinde yapılan çalışmaların devam ettiği ve haziran ayında piyasaya çıkacağı bildirildi. Amiral gemisi akıllı telefonunun "Judy" kod adına ve yeni özelliklere sahip olacağı söyleniyor.
19.02.2018 Teknoloji
Samsung Galaxy S9 ve S9+ ile birlikte yeni bir renk seçeneği geliyor
Samsung Galaxy S9 ve S9+ ile birlikte yeni bir renk seçeneği geliyor Samsung, Galaxy S9 ile birlikte müşterilerine yeni bir renk seçeneği sunacak. Mobil Dünya Kongresi'nden önce Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus'ın mor rengi sızdırıldı.
6.02.2018 Teknoloji
Sony Xperia XA2 ve Xperia L2 modellerinin tasarımları tam bir hayal kırıklığı
Sony Xperia XA2 ve Xperia L2 modellerinin tasarımları tam bir hayal kırıklığı Sony’nin tanıtılması beklenen orta seviye modelleri Xperia XA2, Xperia XA2 Ultra ve Xperia L2’nin tasarımları sızdırıldı. Sony'den tamamen çerçevesiz bir tasarım beklerken firmanı hala eski modayı takip ettiğini görüyoruz.
5.01.2018 Teknoloji
Huawei P11, üç lensli arka kamerayla gelebilir
Huawei P11, üç lensli arka kamerayla gelebilir Huawei P11, üç lensli arka kamerayla gelebilir. P11’in arkasında Leica ile birlikte geliştirilmiş üç lensten oluşan, 40 MP çözünürlükte bir kurulum bulunacağı söyleniyor.
6.12.2017 Teknoloji
Galaxy S9'un ilk görüntüleri internette paylaşıldı
Galaxy S9'un ilk görüntüleri internette paylaşıldı 2018'e kadar büyük üreticilerin yeni bir amiral gemisi tanıtması beklenmiyor. Galaxy S9'un tasarımına dair ilk görsel sızıntılar da geldi. Bir aksesuar üreticisi yeni kılıflarıyla birlikte Galaxy S9'un görüntülerini paylaştı.
22.11.2017 Teknoloji
Galaxy S9, iPhone X gibi pek çok yenilikle birlikte gelecek
Galaxy S9, iPhone X gibi pek çok yenilikle birlikte gelecek Evan Blass ya da @evleaks, Samsung'un yaklaşmakta olan amiral gemisi Galaxy S9 ile ilgili birkaç bilgi paylaştı. Galaxy S9'un pek çok yenilikle birlikte geleceğini iddia eden Blass, cihazın model numaralarını ve teknik özelliklerini açıkladı.
22.11.2017 Teknoloji
BlackBerry'nin suya dayanıklı yeni akıllı telefonu Motion'a ait ilk görüntü geldi
BlackBerry'nin suya dayanıklı yeni akıllı telefonu Motion'a ait ilk görüntü geldi BlackBerry'nin yeni akıllı telefonu BlackBerry Motion'a ait ilk görüntü, Evan Blass tarafından paylaşıldı. Fiziksel bir klavyeye sahip olmayan BlackBerry Motion'ın diğer teknik özellikleri şu şekilde.
6.10.2017 Teknoloji
Huawei Mate 10 Lite dört adet kamera ile gelebilir
Huawei Mate 10 Lite dört adet kamera ile gelebilir Huawei, bir aydan daha az bir süre sonra Mate akıllı telefon serisinin üç yeni modelini tanıtacak. Bunlar Mate 10, Mate 10 Pro ve Mate 10 Lite. Mate 10 Lite’ın önünde ve arkasında ikişer adet olmak üzere toplamda 4 adet kamera ile geleceği söyleniyor.
22.09.2017 Teknoloji
Google Pixel 2, Snapdragon 836 ile gelmeyecek
Google Pixel 2, Snapdragon 836 ile gelmeyecek XDA Developers ve Android Police tarafından paylaşılan bilgilere göre Google'ın yeni model akıllı telefonu Pixel 2'nin Snapdragon 836 işlemcisi kullanmayacağı bildirildi.
7.09.2017 Teknoloji
BlackBerry'nin yeni cihazı Bluetooth sertifikasını aldı
BlackBerry'nin yeni cihazı Bluetooth sertifikasını aldı Uzun bir süredir yeni bir telefon tanıtmayan BlackBerry sessizliğini bozuyor. Firmanın Bluetooth sertifikasını alan yeni telefonu, eylül-ekim gibi kullanıcıların karşısına çıkabilir.
30.08.2017 Teknoloji
Google Pixel 2, Galaxy Note 8'den daha güçlü olacak
Google Pixel 2, Galaxy Note 8'den daha güçlü olacak Google'ın kısa bir süre tanıtması beklenen akıllı telefonu Google Pixel 2'nin hangi işlemciyle çalışacağı ve ne zaman tanıtılacağı belli oldu. İddialar göre Google Pixel 2, Galaxy Note 8'den güçlü olacak.
24.08.2017 Teknoloji
Samsung Galaxy Note 8'in yeni renk seçeneği ortaya çıktı
Samsung Galaxy Note 8'in yeni renk seçeneği ortaya çıktı Samsung'un bugün New York'ta düzenleyeceği özel bir etkinlikle tanıtacağı Galaxy Note 8'in farklı bir rengi daha ortaya çıktı. İşte Galaxy Note 8'in yeni renk seçeneği.
23.08.2017 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Evan Blass ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.