France 24

France 24

Son dakika France 24 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan France 24 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan France 24 haber sayfamızda...

France 24

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 495 france 24 haberi bulunmuştur.
Bizim için büyük onur
Bizim için büyük onur Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hamas ile ilgili sözleri konusunda, “Kendilerinin duruşu bizi çok onurlandırdı ve söylemleri bizi çok mutlu etti. TBMM’de Hamas’ın Kuvayımilliye olduğunu söylemesi kesinlikle bizim için büyük bir onurdur” dedi.
22.04.2024 Gündem
Dünya medyası Ankara'nın Orta Doğu'daki hamlesini yazdı: Arabulucu ülke Türkiye olacak
Dünya medyası Ankara'nın Orta Doğu'daki hamlesini yazdı: Arabulucu ülke Türkiye olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan Hamas lideri İsmail Haniye ile temaslarda bulundu. Dünya medyası ise bu temasların neden olabileceği sonuçları yazdı.
21.04.2024 Dünya
Dünya medyası Türkiye'ye F-16 satışını yazdı! Yunan basını: Erdoğan'dan yeni meydan okuma
Dünya medyası Türkiye'ye F-16 satışını yazdı! Yunan basını: Erdoğan'dan yeni meydan okuma AFP ABD'nin verdiği onayla aylar süren müzakerelerin bittiğini kaydetti, Washington Post gerilim kaynaklarından birinin hafifleyeceği yorumunu yaptı. Yunan medyası ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir'den yaptığı açıklamaları ilk sayfasına taşıdı.
28.01.2024 Dünya
İsrailli yetkilinin yalanı patladı! 'Hamas'ın tünellerine intihar köpekleri'
İsrailli yetkilinin yalanı patladı! 'Hamas'ın tünellerine intihar köpekleri' İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun sözcüsü, ordunun tatbikatını Hamas'a yönelik bir operasyonmuş gibi X hesabından yayınladı. Görüntülerde İsrail ordusunun tünellere karşı yeni bir taktik geliştirdiği görüldü.
8.11.2023 Haberler
İsrailli yetkilinin yalanı patladı! 'Hamas'ın tünellerine intihar köpekleri'
İsrailli yetkilinin yalanı patladı! 'Hamas'ın tünellerine intihar köpekleri' İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun sözcüsü, ordunun tatbikatını Hamas'a yönelik bir operasyonmuş gibi X hesabından yayınladı. Görüntülerde İsrail ordusunun tünellere karşı yeni bir taktik geliştirdiği görüldü.
8.11.2023 Dünya
İsrail'in Gazze planı sızdı! Önümüzdeki hafta bütün strateji değişiyor
İsrail'in Gazze planı sızdı! Önümüzdeki hafta bütün strateji değişiyor ABD basınına konuşan ve isimlerini saklayan diplomatlar, İsrail ordusunun savaş taktiklerinde bu hafta başında değişikliğe gideceğini bildirdi.
4.11.2023 Dünya
1900 kilometre ötede aynı taktik: İsrail geri çekilmeye mecbur kalacak!
1900 kilometre ötede aynı taktik: İsrail geri çekilmeye mecbur kalacak! İngiliz medyasında çıkan haberlerde Hamas'ın İsrail ordusuna karşı yürüttüğü İHA saldırılarının detayları ve bu taktiğin işe yarayıp yaramayacağı ortaya kondu.
2.11.2023 Dünya
İsrail ve ABD ajanlarını uyutan taktik! Hamas'ın yeraltına kurduğu gizli düzenek
İsrail ve ABD ajanlarını uyutan taktik! Hamas'ın yeraltına kurduğu gizli düzenek Hamas'ın dünyayı şoke eden İsrail saldırısındaki sır perdesi aralanmaya başladı. ABD'li ajanlar CNN International'e hem Washington hem de Tel Aviv için görev yapan istihbarat çalışanlarının saldırıyı nasıl fark etmediğini anlattı.
25.10.2023 Dünya
Eski İsrail Başbakanı: Netanyahu, halkın ve ordunun güvenine sahip değil
Eski İsrail Başbakanı: Netanyahu, halkın ve ordunun güvenine sahip değil Eski İsrail Başbakanı Ehud Barak, Hamas saldırıları sonrasında ülkenin lideri Benjamin Netanyahu'nun halkın ve askerlerin güvenine sahip olmadığını söyledi.
17.10.2023 Dünya
İsrail'i olası kara harekatında bekleyen tehlikeler: En büyük korku 'Gazze Metrosu'
İsrail'i olası kara harekatında bekleyen tehlikeler: En büyük korku 'Gazze Metrosu' İsrail ordusu Hamas saldırısı sonrası ülkenin güneyinde kontrolü sağladı. Şimdilik havadan Gazze'yi bombalayan İsrail'in saldırıya misilleme olarak bir kara harekatı düzenlemesi gündemde. Askeri uzmanlar ise bu durumun faciaya yol açacağını düşünüyor.
10.10.2023 Dünya
Rus medyası adresi gösterdi: Kremlin bugün hazır değil!
Rus medyası adresi gösterdi: Kremlin bugün hazır değil! Tahıl anlaşmasına geri dönülmesi için Moskova'nın dile getirdiği şartların tümünün karşılanmasının mümkün olmadığı belirtildi, Kommersant sorunun çözümü için Erdoğan-Putin randevusunu adres gösterdi.
1.09.2023 Dünya
ABD ve Rusya'nın planı, Türkiye'nin teklifi! Dünya medyasında manşet
ABD ve Rusya'nın planı, Türkiye'nin teklifi! Dünya medyasında manşet Washington, iki ülkeyle Ankara'nın alternatifine karşı çıktığı rota için görüşüldüğünü duyurdu, Rusya Türkiye'yi merkeze koyan yeni bir plan sundu. Rus medyası Moskova'daki hassas randevu öncesinde Türkiye'nin teklifini sayfasına taşırken, Amerikan medyası Ankara'nın dünya için umutları artırdığını yazdı.
31.08.2023 Dünya
Batı Afrika yeni bir savaşa sürükleniyor!
Batı Afrika yeni bir savaşa sürükleniyor! Nijer’de Batı Afrika Ekonomik Birliği’nin (ECOWAS), darbeyle devrilen Cumhurbaşkanı Muhammed Bazum’un bir hafta içinde serbest bırakılıp göreve iade edilmesi, aksi halde askeri müdahaleye hazırlıklı olunması gerektiği şeklindeki ültimatomu ve tanıdığı süre dün doldu.
7.08.2023 Dünya
Seçimlerde manşetleri damga vurmuştu! Economist'ten yeni kapak
Seçimlerde manşetleri damga vurmuştu! Economist'ten yeni kapak Türkiye'nin tarihi seçimi ABD'den İngiltere'ye, Almanya'dan Yunanistan ve Rusya'ya bütün dünyada ilk haber, manşetlerde dikkat çekici başlıklar var.
28.05.2023 Dünya
Dünya medyası yanıt arıyor: Milliyetçi oylar nereye gidecek?
Dünya medyası yanıt arıyor: Milliyetçi oylar nereye gidecek? İkinci tur seçimlerini yakından takip eden dünya medyası ilk tur sonrası taktik değişikliğine giden Kılıçdaroğlu'nu ve bu değişikliğin seçime etki edip edemeyeceği yazıldı.
26.05.2023 Dünya
DEAŞ liderinin etkisiz hale getirildiği operasyonunun perde arkası
DEAŞ liderinin etkisiz hale getirildiği operasyonunun perde arkası MİT'in Suriye'de 4 saatlik operasyonla etkisiz hale getirdiği DEAŞ'ın sözde elebaşı Kureyşi'nin etkisiz hale getirildiği operasyona ilişkin bilgiler ortaya çıktı.
1.05.2023 Haberler
Son dakika: DEAŞ liderinin etkisiz hale getirildiği operasyonunun perde arkası
Son dakika: DEAŞ liderinin etkisiz hale getirildiği operasyonunun perde arkası MİT'in Suriye'de 4 saatlik operasyonla etkisiz hale getirdiği DEAŞ'ın sözde elebaşı Kureyşi'nin etkisiz hale getirildiği operasyona ilişkin bilgiler ortaya çıktı.
1.05.2023 Gündem
Türkiye vurdu! İlk fotoğraf geldi: DEAŞ lideri MİT'ten kaçamadı
Türkiye vurdu! İlk fotoğraf geldi: DEAŞ lideri MİT'ten kaçamadı DEAŞ'ın sözde lideri MİT operasyonu sonucu etkisiz hale getirildi. Söz konusu operasyon ise kısa sürede ABD, İngiliz, Yunan ve Fransız basınında manşet oldu.
1.05.2023 Dünya
Türkiye dünyada manşet! 'Osmanlı'dan bu yana en önemlisi'
Türkiye dünyada manşet! 'Osmanlı'dan bu yana en önemlisi' Erdoğan'ın seçim mitinglerine geri dönmesi AFP'den Forbes'a birçok yayın organında ses getirdi, Financial Times ise Almanya Essen'de sandığa koşan seçmenlerin çoğunun Erdoğan'a oy verdiğini yazdı.
1.05.2023 Dünya
Batının Erdoğan sessizliği! Perde arkası aralandı
Batının Erdoğan sessizliği! Perde arkası aralandı Uluslararası medya Kayseri, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Şanlıurfa gibi şehirlerdeki atmosferi okurlarına aktardı, France 24 ise 'Batı ve Rusya Türk seçimlerini nasıl görüyor?' sorusunu yanıtladı.
26.04.2023 Dünya
'Erdoğan'ın dünyayı yönettiği yer'
'Erdoğan'ın dünyayı yönettiği yer' Türkiye'deki seçim yarışının nefes kesici olduğunu kaydeden ve son anketleri yayımlayan uluslararası medya, Erdoğan'ın hâlâ sadık taraftarlarına güvenebileceğini yazdı. Alman Welt am Sonntag gazetesi ise, Rize için "Türkiye Cumhurbaşkanı'nın başarısının anahtarı, liberal Batı kıyılarından çok uzakta" dedi.
19.04.2023 Dünya
Tüm seçim anketlerini yayınladılar! 'Muhalefetin umudu suya düştü'
Tüm seçim anketlerini yayınladılar! 'Muhalefetin umudu suya düştü' '2023'ün en önemli seçimi: Türkiye' diyen Politico, sonucun NATO'dan ABD, Avrupa Birliği ve Rusya ilişkilerine kadar belirleyici olacağını kaydedip Batı cephesindeki korkuları sıraladı. Bütün anket sonuçlarını sayfasına taşıyan Frankfurter Rundschau, Türkiye'de uzun süredir en heyecanlı yarışa açık şekilde işaret ettiği yorumunu yaptı. Freiheit ise, 'Türkiye değişmek üzere mi?' diye sordu.
17.04.2023 Dünya
PKK şantajları Fransız basınında! Tehditle keyfi para istediler
PKK şantajları Fransız basınında! Tehditle keyfi para istediler Fransa'da terör örgütü PKK mensubu 11 kişinin, örgüte finansman sağlama ve zorla üye toplama suçlarından yargılanmasına ilişkin detaylar gündemde.
8.04.2023 Dünya
Dünya medyası: Kılıçdaroğlu HDP'ye ne teklif edecek?
Dünya medyası: Kılıçdaroğlu HDP'ye ne teklif edecek? France 24'e konuşan uzman, HDP'nin muhalefete destek teklifinin Altılı Masa'dan elde edilecek bazı garantilere bağlı olduğunu söyledi. Amerikan Politico dergisi ise, "İstanbul Türkiye'nin seçim fay hatlarını açığa çıkarıyor" dedi.
11.03.2023 Dünya
Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı dünya medyasında: 'Her seçimi kaybetmesiyle bilinir!'
Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı dünya medyasında: 'Her seçimi kaybetmesiyle bilinir!' Türkiye'de muhalefet bloğunun 14 Mayıs'taki seçimlerde yarışacak adayını duyurması, ABD'den Almanya'ya, Çin'den İngiltere'ye, İsrail'den Fransa'ya dünyanın dört bir yanında yankı buldu.
7.03.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

France 24 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.