Galatasaray Transfer 2013

Galatasaray Transfer 2013

Son dakika galatasaray transfer 2013 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan galatasaray transfer 2013 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan galatasaray transfer 2013 haber sayfamızda...

Galatasaray Transfer 2013

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.148 galatasaray transfer 2013 haberi bulunmuştur.
Hajrovic idmana çıkmadı, kulüp Galatasaray'ı duyurdu
Hajrovic idmana çıkmadı, kulüp Galatasaray'ı duyurdu Hajrovic, Grasshoppers idmanına çıkmadı, Türk pasaportuna ‘evet’ dedi. İsviçre kulübü de internet sitesinden gelişmeleri duyurdu
30.06.2020 Galatasaray
Drogba: Mutsuzum
Drogba: Mutsuzum Drogba'nın sözleşme uzatmaya neden yanaşmadığı ortaya çıktı
30.06.2020 Galatasaray
Digne’den transfer açıklaması
Digne’den transfer açıklaması Sarı kırmızılıların Lille forması giyen genç sol bek adayı, “Başkan istemedikçe takımdan ayrılmam. Galatasaray’ı gazetelerden duydum” dedi
30.06.2020 Galatasaray
Umut Toulouse'a döndü
Umut Toulouse'a döndü Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen oyuncu Fransız kulübün kampına katıldı.
30.06.2020 Galatasaray
John Obi Mikel'e 20 milyon sterlin
John Obi Mikel'e 20 milyon sterlin Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen John Obi Mikel için Nijerya basını, "Chelsea teklifin 20 milyon sterline çıkmasını bekliyor" ifadelerine yer verdi.
30.06.2020 Beşiktaş
Galatasaray, Erman Kılıç'ı bitirdi
Galatasaray, Erman Kılıç'ı bitirdi Galatasaray Kulübü, Sivasspor'dan Erman Kılıç ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılı kulüp, Sivasspor'la sözleşmesi sona eren orta saha oyuncusu Erman Kılıç'la 2 1 yıllık sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya varıldığını borsaya bildirdi.
30.06.2020 Galatasaray
Meireles'ten Galatasaray'ın transferleri için ilginç yorum
Meireles'ten Galatasaray'ın transferleri için ilginç yorum Raul Meireles, Galatasaray’ın gerçekleştirdiği transferlerle ilgili ilginç yorumlar yaptı...
30.06.2020 Fenerbahçe
Sneijder, Galatasaray yönetimini ikiye böldü
Sneijder, Galatasaray yönetimini ikiye böldü Sneijder'in Galatasaray ile süren tartışmalı transfer flörtü, spor kamuoyunun bir numaralı gündemi olmaya devam ediyor.
30.06.2020 Galatasaray
Moratti: Bu iş uzamasın
Moratti: Bu iş uzamasın Sneijder'in kararsızlığı sonunda Inter Başkanı Moratti'yi de çileden çıkardı.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'a sürpriz isim: Ricardo Rodríguez...
Galatasaray'a sürpriz isim: Ricardo Rodríguez... Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda savunmanın soluna takviye amaçlı çalışmalar devam ediyor. Gündemde Brezilyalı Carlinhos var; ancak sarı kırmızılı takıma önemli bir isim daha önerildi.
30.06.2020 Galatasaray
Fatih Terim'in Terim’in Chadli ısrarı
Fatih Terim'in Terim’in Chadli ısrarı Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, iddialara göre 2011’den beri takip ettiği Nacer Chadli’nin Ocak ayında transfer edilmesi için yönetime raporunu sundu.
30.06.2020 Galatasaray
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi
Eyüpspor transfer iddialarını yalanlamıştı! Luka Modric kararını verdi Real Madrid ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Luka Modric'in geleceğine dair kararını verdiği öğrenildi. Hırvat yıldızla ilgili transfer iddiaları Eyüpspor tarafından yalanlanmıştı.
22.04.2024 İspanya La Liga
Galatasaray'dan Real Madrid'in yıldızına kanca! 34'lük savunmacı gündemde
Galatasaray'dan Real Madrid'in yıldızına kanca! 34'lük savunmacı gündemde Galatasaray'ın Real Madrid forması giyen 34 yaşındaki savunmacıyı kadrosuna katmak istediği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların gündemindeki yıldızın bu sezon gösterdiği performans parmak ısırttı.
18.04.2024 Galatasaray
Son dakika | Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti! Kulüplerden başsağlığı mesajları
Son dakika | Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti! Kulüplerden başsağlığı mesajları Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti. 44 yaşında vefat eden merhum için kulüplerden başsağlığı mesajları geldi.
19.03.2024 Futbol
Acun Ilıcalı Survivor'da bombayı patlatıyor! Mesut Özil iddiası
Acun Ilıcalı Survivor'da bombayı patlatıyor! Mesut Özil iddiası Survivor All Star'da Acun Ilıcalı, yeni bir ismin katılacağını duyurdu. 'Dünyaca ünlü bir futbolcu' demesi Mesut Özil iddialarını beraberinde getirdi.
20.02.2024 Futbol
City Football Group ile Başakcity hamlesi!
City Football Group ile Başakcity hamlesi! İstanbul Başakşehir ile City Football Group futbol odaklı iş birliği anlaşması imzaladı. Manchester City’nin de sahibi olan CFG, Başakşehir’e uzun dönemli futbol stratejisi, oyuncu tarama, akademi ve transferde destek verecek.
19.02.2024 Basaksehir
SON DAKİKA | Okan Buruk'tan Sparta Prag maçında Aurier kararı! Nevzat Dindar açıkladı
SON DAKİKA | Okan Buruk'tan Sparta Prag maçında Aurier kararı! Nevzat Dindar açıkladı Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda yarın Sparta Prag'ı sahasında ağırlayacak. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri aktardı.
14.02.2024 UEFA Avrupa Ligi
Afrika Uluslar Kupası yarın sahibini buluyor! Süper Lig'den tanıdık yüzler
Afrika Uluslar Kupası yarın sahibini buluyor! Süper Lig'den tanıdık yüzler Afrika Uluslar Kupası finalinde Nijerya ile Fildişi Sahili, yarın karşı karşıya gelecek.
10.02.2024 Dünyadan Futbol
Manisa FK, Sinan Osmanoğlu'nu kadrosuna kattı!
Manisa FK, Sinan Osmanoğlu'nu kadrosuna kattı! Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK, savunma hattını Sinan Osmanoğlu ile güçlendirdi.
19.01.2024 1.Lig
Tazminat kralı Jose Mourinho! Servet kazandı
Tazminat kralı Jose Mourinho! Servet kazandı Roma ile yollarını ayıran Portekizli Teknik Direktör Jose Mourinho bugüne kadar tazminatlardan kazandığı paralarla servet elde etti.
17.01.2024 İtalya Serie A
Fenerbahçe'nin Krunic için ödeyeceği bonservis belli oldu! İşte yıldız oyuncunun İstanbul'a geliş tarihi
Fenerbahçe'nin Krunic için ödeyeceği bonservis belli oldu! İşte yıldız oyuncunun İstanbul'a geliş tarihi Fenerbahçe, Milan'ın Bosna Hersekli yıldızı Rade Krunic'i renklerine bağladı. İtalyan basını Fenerbahçe'nin Krunic için Milan'a ödeyeceği bonservisi duyururken yıldız oyuncunun İstanbul'a geliş tarihi netlik kazandı.
11.01.2024 Fenerbahçe
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Yeni yılla birlikte Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
8.01.2024 Milliyet Executive
Fenerbahçe'de Stefan Savic transferini Edin Dzeko bitirdi!
Fenerbahçe'de Stefan Savic transferini Edin Dzeko bitirdi! Fenerbahçe’nin kaptanı, transferlerde önemli rol oynamaya devam ediyor. Sarı-lacivertliler, Atletico Madrid’in tecrübeli ismi Savic için birçok kulüp ile yarışa girerken, Edin Dzeko devreye girdi, arkadaşını ikna etti.
4.01.2024 Fenerbahçe
Umut Bulut buz ısırması vakasını anlattı! 'Rüzgar tokat gibi vuruyordu'
Umut Bulut buz ısırması vakasını anlattı! 'Rüzgar tokat gibi vuruyordu' Süper Lig tarihinin en çok maça çıkan oyuncusu Umut Bulut suskunluğunu bozdu. 40 yaşındaki emektar golcü, Sivasspor maçında uğradığı buz ısırması vakasını anlattı.
27.12.2023 Süper Lig
Mesut Özil'in son halini görenler şaşkına döndü! Sosyal medya hesabından paylaştı
Mesut Özil'in son halini görenler şaşkına döndü! Sosyal medya hesabından paylaştı Kariyerinde Real Madrid ve Arsenal gibi dev takımlarda forma giyen eski Fenerbahçeli yıldız Mart 2022'de aktif futbol kariyerine nokta koymuştu. Mesut'un son halini görenler çok şaşırdı,
21.12.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaray Transfer 2013 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.