Gülay Uygun

Gülay Uygun

Son dakika Gülay Uygun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gülay Uygun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gülay Uygun haber sayfamızda...

Gülay Uygun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 314 gülay uygun haberi bulunmuştur.
Ümitcan Uygun'un annesinin ölümüyle ilgili soruşturmada takipsizlik
Ümitcan Uygun'un annesinin ölümüyle ilgili soruşturmada takipsizlik Ankara'da, Sema Esen'in ölümüyle ilgili soruşturmada şüpheli olan, Esra Hankulu'nu 'kasten öldürme'den ise tutuklu yargılanan Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un boş arazide ölü bulunmasına ilişkin soruşturmada savcılık, takipsizlik kararı verdi. Kararda, Uygun'un kendi iradesiyle yaşamına son verdiği belirtildi.
18.12.2021 Gündem
Yine şüpheli kadın ölümü yine o isim!
Yine şüpheli kadın ölümü yine o isim! Aleyna Çakır’ın ölümüyle ilgili hakkında soruşturma yürütülen ve uyuşturucu kullanmaktan girdiği cezaevinden 17 gün önce tahliye edilen Ümitcan Uygun, bu kez de Esra Hankulu’nun ölümüyle ilgili gözaltına alındı.
6.08.2021 Gündem
Uyuşturucu suçundan tutuklu Ümitcan Uygun tahliye edildi
Uyuşturucu suçundan tutuklu Ümitcan Uygun tahliye edildi Ankara'da, Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in (21) ölümüyle ilgili hakkında soruşturma yürütülen Ümitcan Uygun, 'uyuşturucu kullanımını özendirmek' suçundan tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edildi.
17.07.2021 Gündem
Son dakika... Aleyna Çakır'ın ölümünde flaş gelişme! Adli Tıp raporu ortaya çıktı
Son dakika... Aleyna Çakır'ın ölümünde flaş gelişme! Adli Tıp raporu ortaya çıktı Ankara'da Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in (21) şüpheli ölümüyle ilgili Adli Tıp Kurumu raporu dosyaya girdi. Raporda, asılma dışında iç kanama, beyin doku harabiyeti, iç organ ve büyük damar yaralanması ve zehirlenme gibi bulgulara rastlanmadığı belirtilerek, "Ölümün, ası sonucu meydana gelmiş olduğu oy birliğiyle mütalaa olunur" denildi.
7.01.2021 Gündem
Uygun’a bu kez ‘tehdit’ soruşturması
Uygun’a bu kez ‘tehdit’ soruşturması Ankara’da Aleyna Çakır’ın (21) ölü bulunmasının ardından gözaltına alınıp serbest bırakılan Ümitcan Uygun hakkında, ‘tehdit’ suçundan soruşturma başlatıldı.
26.12.2020 Gündem
Son dakika! Ümitcan Uygun canlı yayında böyle tehdit etmişti! Flaş gelişme...
Son dakika! Ümitcan Uygun canlı yayında böyle tehdit etmişti! Flaş gelişme... Ankara'da Aleyna Çakır'ın (21) evde ölü bulunmasının ardından gözaltına alınıp serbest bırakılan, ardından annesi şüpheli şekilde ölen Ümitcan Uygun hakkında, 'Tiktok' fenomeni Abdullah S.'yi tehdit ettiği gerekçesiyle soruşturma başlatıldı. Uygun, savcıya ifade verdikten sonra adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.
25.12.2020 Gündem
Son dakika haberler: Ümitcan Uygun'dan şok tehdit: 'Seni de öldürürüm'
Son dakika haberler: Ümitcan Uygun'dan şok tehdit: 'Seni de öldürürüm' Gelen son dakika haberine göre; Aleyna Çakır ölümünde baş şüpheli olarak bilinen Ümitcan Uygun, sosyal medyada tehditler savurdu. Canlı yayın esnasında Tiktok fenomenini ölümle tehdit eden Uygun'a katılımcılardan tepki yağdı.
23.12.2020 Gündem
Son dakika haberi: Aleyna Çakır'ın ev arkadaşına tehdit! İfadeni değiştirmezsen...
Son dakika haberi: Aleyna Çakır'ın ev arkadaşına tehdit! İfadeni değiştirmezsen... Gelen son dakika haberine göre; Aleyna Çakır soruşturmasında tanık olarak ifade veren S.E. “Beni gizli numaradan aradı. 1 haftadır Ümitcan Uygun tarafından tehdit mesajları alıyorum. İfademi değiştirmemi istiyor” dedi. Öte yandan Gülay Uygun'un, ölmeden önceki son görüntüsü de ortaya çıktı.
30.09.2020 Gündem
‘Ümitcan tehdit mesajları atıyor’
‘Ümitcan tehdit mesajları atıyor’ Aleyna Çakır soruşturmasında tanık olarak ifade veren S.E. “Beni gizli numaradan aradı. 1 haftadır Ümitcan Uygun tarafından tehdit mesajları alıyorum. İfademi değiştirmemi istiyor” dedi
30.09.2020 Gündem
İntihar olasılığı ağırlık kazandı
İntihar olasılığı ağırlık kazandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Aleyna Çakır’ın (21) evde ölü bulunmasının ardından gözaltına alınıp serbest bırakılan Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun’un (48) ölümüyle ilgili soruşturmada, “Kriminal inceleme neticesinde sadece Gülay Uygun’un el svaplarında atış artığına rastlanılmıştır” açıklamasını yaptı.
24.09.2020 Gündem
Gülay Uygun'un ölümü ile ilgili ilk rapor çıktı
Gülay Uygun'un ölümü ile ilgili ilk rapor çıktı Aleyna Çakır'ın ölümündeki şüphelilerden olan Ümitcan Uygun'un annesinin ormanda ölü bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı anne Gülay Uygun'un elinde barut izine rastlanıldığını açıkladı.
23.09.2020 Televizyon
Son dakika: Gülay Uygun'un ölümü ile ilgili ilk rapor çıktı!
Son dakika: Gülay Uygun'un ölümü ile ilgili ilk rapor çıktı! Gelen son dakika haberine göre; Aleyna Çakır'ın ölümündeki şüphelilerden olan Ümitcan Uygun'un annesinin ormanda ölü bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı anne Gülay Uygun'un elinde barut izine rastlanıldığını açıkladı.
23.09.2020 Gündem
Aleyna Çakır kimdir, nasıl öldü? Aleyna Çakır olayında yeni gelişme!
Aleyna Çakır kimdir, nasıl öldü? Aleyna Çakır olayında yeni gelişme! Aleyna Çakır kimdir, Aleyna Çakır olayı nedir? Son zamanlarda gündemden düşmeyen Aleyna Çakır olayı her geçen gün daha fazla merak konusu oluyor. Günden güne yaşanan gelişmeler vatandaşları araştırmaya geçiriyor. 3 Haziran 2020 tarihinde evde ölü olarak bulunan Aleyna Çakır hakkında gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
23.09.2020 Gündem
Aleyna Çakır olayı nedir, neden öldü, kaç yaşındaydı? Ümitcan Uygun açıklama yaptı! Müge Anlı konuştu!
Aleyna Çakır olayı nedir, neden öldü, kaç yaşındaydı? Ümitcan Uygun açıklama yaptı! Müge Anlı konuştu! Aleyna Çakır olayı gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. 3 Haziran 2020 tarihinde Aleyna Çakır, Ankara'nın Keçiören ilçesinde bir evde ölü olarak bulunmuştu. Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheli olarak gösterilen Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun da geçtiğimiz günlerde ölü olarak bulundu. Aleyna Çakır olayı ile ilgili Ümitcan Uygun bir son dakika açıklaması yaptı. Peki Aleyna Çakır olayı nedir? Aleyna Çakır ve Gülay Uygun olayları ile ilgili detaylar...
22.09.2020 Gündem
Son dakika: Gülay Uygun'un ölümünde flaş gelişme! Taksici ifade verdi
Son dakika: Gülay Uygun'un ölümünde flaş gelişme! Taksici ifade verdi Son dakika haberlere göre, Ankara'da Aleyna Çakır'ın (21) evde ölü bulunmasının ardından gözaltına alınıp serbest bırakılan Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un (48) ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor. Uygun'un olay yerine taksi ile gittiği belirlenirken, şoförün emniyette ifadesinin alındığı öğrenildi.
21.09.2020 Gündem
Son dakika... Ümitcan Uygun'dan Aleyna Çakır itirafı!
Son dakika... Ümitcan Uygun'dan Aleyna Çakır itirafı! Türkiye'nin konuştuğu Aleyna Çakır olayında son dakika gelişmesi yaşandı. Ümitcan Uygun, Aleyna Çakır'ın ölümüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Çok alkollü olduğunu belirten Uygun, özür diledi. İşte Aleyna Çakır olayında yaşanan son dakika haberleri...
21.09.2020 Haberler
Aleyna Çakır kimdir, neden öldü? Ümitcan Uygun neler dedi? Müge Anlı açıklama yaptı
Aleyna Çakır kimdir, neden öldü? Ümitcan Uygun neler dedi? Müge Anlı açıklama yaptı Aleyna Çakır, Ankara'nın Keçiören ilçesinde 3 Haziran 2020 tarihinde bir evde ölü olarak bulunmuştu. Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheli olarak gösterilen Ümitcan Uygun gözaltına alınıp serbest bırakıldı. Geçtiğimiz günlerde ise Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun ölü olarak bulundu. Peki Aleyna Çakır olayı nedir?
20.09.2020 Gündem
Gülay Uygun'un eşi: Ölmeden önce beni arayıp 'hakkını helal et' dedi
Gülay Uygun'un eşi: Ölmeden önce beni arayıp 'hakkını helal et' dedi Ankara'da da Aleyna Çakır'ın evde ölü bulunmasının ardından gözaltına alınıp serbest bırakılan Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor. Gülay Uygun'un eşi Durak Uygun, eşinin ölmeden önce kendisini arayarak helallik istediğini ileri sürerek, "Türkiye Cumhuriyeti'nin polisi, savcısı, hakimi, jandarması inanıyorum ki doğruyu bulacak" dedi.
19.09.2020 Gündem
Parmak izleri olayı çözecek
Parmak izleri olayı çözecek Aleyna Çakır’ın ölümüyle ilgili suçlanan Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun dağlık alanda başından vurulmuş olarak bulundu. Olayın intihar mı cinayet mi olduğunu silahtaki parmak izleri aydınlatacak.
19.09.2020 Gündem
Aleyna Çakır olayı nedir, kaç yaşındaydı, neden öldü? Ümitcan Uygun ne dedi, Aleyna Çakır olayında son durum nedir?
Aleyna Çakır olayı nedir, kaç yaşındaydı, neden öldü? Ümitcan Uygun ne dedi, Aleyna Çakır olayında son durum nedir? Aleyna Çakır ile ilgili detaylar gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. Aleyna Çakır, haziran ayında Ankara'da evde ölü olarak bulunmuştu. Ümitcan Uygun, Aleyna Çakır'ın ölü bulunması olayı ile ilgili gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı. Peki Aleyna Çakır olayı nedir, neden öldü?
18.09.2020 Gündem
Son dakika... Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun toprağa verildi!
Son dakika... Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun toprağa verildi! Ankara’da Aleyna Çakır'ın (21) evde ölü bulunması olayı ile ilgili gözaltına alınıp serbest bırakılan Ümitcan Uygun'un dün akşam dağlık alanda başından silahla vurulmuş halde ölü bulunan annesi Gülay Uygun (48), toprağa verildi.
18.09.2020 Gündem
Aleyna Çakır neden öldü, Aleyna Çakır kimdir? İşte çok konuşulan olay hakkında iddialar
Aleyna Çakır neden öldü, Aleyna Çakır kimdir? İşte çok konuşulan olay hakkında iddialar Aleyna Çakır haberleri yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Milyonlarca vatandaş, Aleyna Çakır kimdir, neden öldü? sorularına cevap arıyor. Gece gelen son dakika haberine göre Aleyna Çakır olayına yönelik iddialar peş peşe geldi. İşte son durum...
18.09.2020 Gündem
Son dakika... Müge Anlı'dan Ümitcan Uygun'a cevap: Olayın peşini bırakmayacağım
Son dakika... Müge Anlı'dan Ümitcan Uygun'a cevap: Olayın peşini bırakmayacağım Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheli olarak gösterilen Ümitcan Uygun'un annesi dün akşam ormanlık alanda "Ölümümden Müge Anlı sorumludur" yazılı bir notla ölü bulundu. Bugün canlı yayında konu hakkında konuşan Müge Anlı, "Tehdit ediliyoruz ama olayın peşini bırakmayacağız" dedi.
18.09.2020 Gündem
Müge Anlı'dan Ümitcan Uygun'a cevap: Olayın peşini bırakmayacağım
Müge Anlı'dan Ümitcan Uygun'a cevap: Olayın peşini bırakmayacağım Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheli olarak gösterilen Ümitcan Uygun'un annesi dün akşam ormanlık alanda "Ölümümden Müge Anlı sorumludur" yazılı bir notla ölü bulundu. Bugün canlı yayında konu hakkında konuşan Müge Anlı, "Tehdit ediliyoruz ama olayın peşini bırakmayacağız" dedi.
18.09.2020 Haberler
Aleyna Çakır olayında şüpheli sıfatı ile ifade veren Ümit Can Uygun'un annesi ölü bulundu! Ümit Can Uygun kimdir?
Aleyna Çakır olayında şüpheli sıfatı ile ifade veren Ümit Can Uygun'un annesi ölü bulundu! Ümit Can Uygun kimdir? Aleyna Çakır'ın şüpheli ölümünün ardından sosyal medyada Aleyna Çakır'ı bayıltana kadar dövdüğü ve canlı yayın açarak bu görüntüleri yayınlayan Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun dün akşam saatlerinde dağlık alanda başından vurulmuş halde bulundu. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Gülay Uygun'un intihar notu bırakarak canına kıydığı belirlendi. Olayın ardından Gülay Uygun'un kocası Ümit Can Uygun açıklamalarda bulundu. Peki Ümit Can Uygun kimdir kaç yaşında, ne iş yapar?
18.09.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gülay Uygun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.