Bereket konvoyu Bosna Hersek'te
Bereket konvoyu Bosna Hersek'te İstanbul Bayrampaşa Belediyesinin "Kardeşlik Sınır Tanımaz" sloganıyla 6...
12.08.2010 Dünya
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Gündem
Irak’a tarihi ziyaret
Irak’a tarihi ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram sonrasında Irak’a tarihi bir ziyaret gerçekleştirecek.
11.04.2024 Gündem
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den Sergen Yalçın cevabı: Görüşeceğiz
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den Sergen Yalçın cevabı: Görüşeceğiz Antalyaspor'da başkan Sinan Boztepe, Beşiktaş'ın gündeminde yer aldığı iddia edilen Teknik Direktör Sergen Yalçın ile ilgili açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Antalyaspor
Türkiye 100 ülkeye tohum ihraç ediyor
Türkiye 100 ülkeye tohum ihraç ediyor Türkiye’den 100’ün üzerinde ülkeye tohum ihraç ediliyor. 2023’te 249.6 milyon dolar ithalata karşı, 326.8 milyon dolar ihracat yapıldı. Dünya tohumcuları 2025’te Türkiye’de toplanacak.
6.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Bir kapıyı kaparlar, biz 10 tane başka kapı açarız
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Bir kapıyı kaparlar, biz 10 tane başka kapı açarız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, temaslarda bulunmak üzere geldiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde iftar programına katıldı. Güzelyurt’ta düzenlenen program öncesinde açıklamalarda bulunan Yılmaz, buruk bir Ramazan yaşadıklarını belirterek, “Gazze'de Ramazan'da dahi katliamlarla karşı karşıya kalan Gazzeli kardeşlerimizin de acısını buradan bir kez daha paylaşıyoruz. Bu acıların yaşanmaması adına Türkiye Cumhuriyeti olarak her türlü gayreti sarf ediyoruz. Bundan sonra da sarf edeceğiz. Öncelikle insani yardımların ulaştırılması ardından da kalıcı bir barışın, huzurun sağlanması için her türlü çabayı sarf ediyoruz” dedi.
5.04.2024 Gündem
HÖH Lideri Cevdet Çakırov: Bulgaristan'daki seçimlerde ciddi destek bekliyoruz
HÖH Lideri Cevdet Çakırov: Bulgaristan'daki seçimlerde ciddi destek bekliyoruz Bulgaristan'da çoğunluğunu Türklerin oluşturduğu Hak ve Özgürlükler Hareketi Genel Başkanı (HÖH) Cevdet Çakırov, Bulgaristan’daki genel seçimler için Türkiye’de yaşayan soydaşlardan destek isteyerek, "Hep beraber ciddi bir destek bekliyoruz, çağrıda bulunuyoruz" dedi.
5.04.2024 Gündem
Türk Hava Yolları 2023’te taşıdığı yolcu sayısını açıkladı
Türk Hava Yolları 2023’te taşıdığı yolcu sayısını açıkladı Türk Hava Yolları, 2023 yılına ilişkin finansal sonuçlarını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. 2023 yılında 83,4 milyon yolcu taşıyan havayolu şirketi, geçen yıla göre yurt içi kapasitesini yüzde 23,5, yurt dışı kapasitesini ise yüzde 16 artırdı.
4.04.2024 Ekonomi
‘Şehir eşkıyalarına nefes aldırmayız’
‘Şehir eşkıyalarına nefes aldırmayız’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin geleceğinde teröre yer olmadığını belirterek “Her kim şiddeti, kaosu, eşkiyalığı, vandallığı bir hak arama yolu olarak görürse karşısında devletimizin çelikten yumruğunu bulacaktır” dedi.
4.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehir eşkıyalarına nefes aldırmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehir eşkıyalarına nefes aldırmayacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik mensupları ile iftar programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Dağdaki eşkıyaya nasıl müsaade etmiyorsak, kendini devletten, hukuktan üstün gören şehir eşkıyalarına da nefes aldırmayacağız." ifadelerini kullandı.
3.04.2024 Gündem
‘Hatayı millette aramayacağız’
‘Hatayı millette aramayacağız’ Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan MYK’da seçim sonuçları masaya yatırıldı. Toplantıda AK Parti’nin hatayı millette aramak gibi bir geleneğinin asla olmadığı belirtilerek, sorumluluktan kaçılmayacağı vurgulandı.
3.04.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 31 Mart açıklaması: Milletimiz demokratik duruştan geri adım atmadı
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 31 Mart açıklaması: Milletimiz demokratik duruştan geri adım atmadı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan 31 Mart yerel seçim açıklaması geldi. Kurtulmuş "Milletimiz demokratik duruştan geri adım atmadı" dedi.
2.04.2024 Gündem
'Ankara'yı birlikte yönetmeye devam edeceğiz'
'Ankara'yı birlikte yönetmeye devam edeceğiz' Ankara'da resmi olmayan sonuçlara göre yeniden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, "Ankara halkı 5 yıllık hizmetimizi onayladı.
2.04.2024 Gündem
Bayram yaklaştı! Ramazanda tatlılarla sivrileşen göbeği eritmek mümkün
Bayram yaklaştı! Ramazanda tatlılarla sivrileşen göbeği eritmek mümkün Havaların ısınmasıyla birlikte ince kıyafetler giyilmeye başlandı. Ancak ramazan boyunca davetler ve kalabalık sofralarla yenen birbirinden lezzetli yemekler bazı bünyelerin kilo almasına neden oldu. Bu süreçte porsiyon kontrolüne dikkat ederek fazlalıklardan kurtulanlar olduğu gibi yemeklerin tadını çıkarmaya devam edenler de oldu. Siz ikinci gruptaysanız sakın üzülmeyin çünkü hâlâ geç kalmış sayılmazsınız. “İftar ila sahur arasında en az 2 litre su tüketirseniz bir haftada en az 2 kilo verebilirsiniz” diyen Uzman Diyetisyen Didem Yıldız Küçük, ramazanda tatlılarla sivrileşen göbeği eriten menüyü açıkladı.
1.04.2024 Genel Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim açıklaması: Gerekli adımları mutlaka atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim açıklaması: Gerekli adımları mutlaka atacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin AK Parti Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, 'Milletin sandıkta verdiği mesajları en isabetli, en objektif şekilde akıl ve vicdan terazimizde tartarak gerekli adımları mutlaka atacağız' dedi.
31.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika yerel seçim açıklaması: Gerekli adımları mutlaka atacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika yerel seçim açıklaması: Gerekli adımları mutlaka atacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim sonuçlarına ilişkin AK Parti Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Milletin sandıkta verdiği mesajları en isabetli, en objektif şekilde akıl ve vicdan terazimizde tartarak gerekli adımları mutlaka atacağız" dedi.
31.03.2024 Gündem
Galatasaray yönetimi, Kahramanmaraş'ta!
Galatasaray yönetimi, Kahramanmaraş'ta! Galatasaray yönetimi, Kahramanmaraş'ta konteyner kentte iftar yemeğinde bir araya geldi.
29.03.2024 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Siirt'te konuştu! 'Huzur içinde bir seçim yapıyoruz'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Siirt'te konuştu! 'Huzur içinde bir seçim yapıyoruz' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Siirt’in Kurtalan ilçesinde partisinin düzenlediği mitinge katıldı. Yılmaz, "Sandıklarda sandıklarımıza çok güçlü bir şekilde sahip çıkalım inşallah. Herkesin tercihine saygılıyız. Kim demokratik hakkını nasıl kullanıyorsa başımızın üstünde. Bir itirazımız yok. Ve herkese de hizmet etmeye hazırız. Bize oy versin, vermezsin. Herkese bugüne kadar hizmet ettik" dedi.
29.03.2024 Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Türkiye öncülük yapacak
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Türkiye öncülük yapacak Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı (TBMM) Numan Kurtulmuş, Sultanbeyli'de sivil toplum kuruluşları ile iftarda bir araya geldi. Kurtulmuş, "Dünyada zalime dur diyecek bir sistemin kurulması şarttır. Bunun için de Türkiye öncülük yapacaktır" açıklamasında bulundu.
28.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Ankara'da seçim çoktan bitti
Mansur Yavaş: Ankara'da seçim çoktan bitti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Bizden, Kırsal Kalkınma Desteği'ni en fazla alan yerler; arazisi nedeniyle Bala, Haymana, Polatlı, bu bölge. Hiçbir zaman, 'Ne kadar oy çıkmış' diye asla bakmadık. 'Ankara halkını zengin edeceğiz' demiştik, Kırsal Kalkınma Desteklerimiz aynen devam edecek, artırarak devam edeceğiz" dedi.
28.03.2024 Gündem
Bakan Güler duyurdu: Yılbaşından itibaren 644 terörist etkisiz hâle getirildi
Bakan Güler duyurdu: Yılbaşından itibaren 644 terörist etkisiz hâle getirildi Bakan Güler "Yılbaşından itibaren 644, 24 Temmuz 2015’ten bu yana 40 bin 213 terörist etkisiz hâle getirildi." açıklamasında bulundu.
27.03.2024 Gündem
Akşener'den Özel' yanıt: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık olmamıştır
Akşener'den Özel' yanıt: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık olmamıştır Geçtiğimiz günlerde Özgür Özel, İYİ Parti'nin Balıkesir, Edirne ve Ordu adaylarını çekilmesini istemişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Özgür Özel'in bu sözlerine çok sert tepki geldi: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık, bir ayıp asla olmamıştır. Bu kaçıncı.
27.03.2024 Haberler
Özel'in 'adaylarınızı çekin' çağrısına Akşener'den yanıt: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık olmamıştır
Özel'in 'adaylarınızı çekin' çağrısına Akşener'den yanıt: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık olmamıştır Geçtiğimiz günlerde Özgür Özel, İYİ Parti'nin Balıkesir, Edirne ve Ordu adaylarını çekilmesini istemişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Özgür Özel'in bu sözlerine çok sert tepki geldi: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık, bir ayıp asla olmamıştır. Bu kaçıncı.
27.03.2024 Galeri
'Adana pırıl pırıl bir geleceğe yelken açacak'
'Adana pırıl pırıl bir geleceğe yelken açacak' AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana’ya gelen Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile birlikte Adanalılarla buluştu.
27.03.2024 Gündem