Jaap Uilenberg

Jaap Uilenberg

Son dakika jaap uilenberg haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan jaap uilenberg gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan jaap uilenberg haber sayfamızda...

Jaap Uilenberg

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 183 jaap uilenberg haberi bulunmuştur.
ÖZEL | Şenes Erzik: Hugh Dallas sızdırmış olabilir!
ÖZEL | Şenes Erzik: Hugh Dallas sızdırmış olabilir! TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, “VAR kayıtlarının sızdırılması ilginç bir konu. Bunu kimin yaptığı konuşuluyor. Bence başlarındaki kişiye, Hugh Dallas’a soracaksınız bunu. O sızdırmış olabilir” ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Süper Lig
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı Türkiye’de yabancı hakem sesleri her geçen gün daha çok çıkmaya başlarken, bu konuda yüz yıllık geleneğe sahip Yunanistan dünyada öne çıkan ülke konumunda bulunuyor. Hemen her milletten hakemin düdük çaldığı Komşu’daki uzun periyot, önemli bir deneyimi önümüze seriyor.
24.03.2024 Futbol
TFF'den son dakika açıklaması! Gündemdeki tüm iddialara cevap
TFF'den son dakika açıklaması! Gündemdeki tüm iddialara cevap Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla gündemde yer alan tüm iddialara yanıt verdi.
9.11.2023 Futbol
Son dakika haberi: Cüneyt Çakır gerçeği ortaya çıktı! TFF'den ilk açıklama
Son dakika haberi: Cüneyt Çakır gerçeği ortaya çıktı! TFF'den ilk açıklama MHK'nin 12 hakemin görevine son vermesinin ardından gözler Cüneyt Çakır'a çevrildi. Özellikle Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus'un affedilip yeniden göreve döneceği iddia edilmiş fakat bu olay gerçekleşmemişti. Milliyet Gazetesi yazarı Attila Gökçe, MHK'nin Cüneyt Çakır kararını ve sonrasında yaşananları kaleme aldı. İşte ayrıntılar...
14.04.2022 Futbol
TFF'den Uilenberg açıklaması!
TFF'den Uilenberg açıklaması! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), geçtiğimiz günlerde yazılı bir açıklama yayımlayarak Merkez Hakem Kurulu'na yaptığı eğitim danışmanlığı görevinden istifa eden Jaap Uilenberg'e cevap verdi.
9.04.2022 Süper Lig
TFF'de Nihat Özdemir'in istifanın perde arkası! 'Bir saat bile durmak istemiyorum'
TFF'de Nihat Özdemir'in istifanın perde arkası! 'Bir saat bile durmak istemiyorum' Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, yönetim toplantısında, çok yorulduğunu, üzerine çok gelindiğini ifade etti, “Aileme, işime ayıracak vaktim olmuyor. Torunlarımı göremiyorum. O kadar çalıştık, karşılığı bu olmamalıydı” diyerek istifasını verdi.
5.04.2022 Süper Lig
Jaap Uilenberg, TFF MHK Eğitim Danışmanlığı’ndan istifa etti
Jaap Uilenberg, TFF MHK Eğitim Danışmanlığı’ndan istifa etti Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg, TFF MHK Eğitim Danışmanlığı görevinden ayrıldı. Uilenberg, "Bugünden itibaren bu Merkez Hakem Kurulu Başkanı ve Merkez Hakem Kurulu ile işbirliğimi sonlandırıyorum" dedi.
4.04.2022 Süper Lig
2022 FIFA hakem listesi güncellendi
2022 FIFA hakem listesi güncellendi Hakem Zorbay Küçük ilk kez FIFA kokartı alırken, Halil Umut Meler Elit kategoriye yükseldi.
3.01.2022 Süper Lig
Mert Aydın yazdı: Kim bu Elleray?
Mert Aydın yazdı: Kim bu Elleray? Son yıllarda Türk futbolunu konuşurken neredeyse futbolcu ve teknik adamlardan çok hakemlerden bahsediyoruz. Çocuklar sanki futbolcu değil, hakem kartları biriktirecek hale geldi. Her hafta hakemlerin açıklanması en çok beklenen olay. Böyle olunca hakem sorununun çözümü de en önemli şey halini alıyor.
5.12.2021 Futbol
MHK değerlendirme semineri sona erdi! VAR çizgisi...
MHK değerlendirme semineri sona erdi! VAR çizgisi... Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulunun (MHK) düzenlediği ekim ayı değerlendirme seminerleri tamamlandı. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası sonrasında çok başarılı bulunan "VAR uygulamalarının" ve "müdahale çizgisinin", MHK Yaz Semineri'nde yapılan çalışmalarla Türkiye'de de aynı şekilde olması hedeflendi. 
15.10.2021 Futbol
Uilenberg'den Ali Palabıyık sözleri: Çok kötü yönetti!
Uilenberg'den Ali Palabıyık sözleri: Çok kötü yönetti! Merkez Hakem Kurulu (MHK) Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg, 8. haftadaki Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının tartışmalı kararlarını ekrana getirmedi. Uilenberg, molada gözlemcilerle yaptığı sohbette, “Ali Palabıyık kötü bir maç yönetti.” diyerek görüşünü ortaya koydu.
9.10.2021 Süper Lig
Son dakika - Uilenberg'ten Sergen Yalçın cevabı
Son dakika - Uilenberg'ten Sergen Yalçın cevabı MHK Eğitim Danışmanı Uilenberg, teknik direktör Sergen Yalçın'ı hedef göstermediğini bildirdi.
11.09.2021 Beşiktaş
Son dakika haberi: MHK yeni kuralları anlattı
Son dakika haberi: MHK yeni kuralları anlattı Merkez Hakem Kurulu Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg, bu sezon futbol oyun kurallarındaki değişimleri görüntülü analizlerle destekleyerek basın mensuplarına aktardı.
2.09.2021 Süper Lig
Başkan Nihat Özdemir'den hakemlere destek
Başkan Nihat Özdemir'den hakemlere destek Merkez Hakem Kurulu (MHK) Yaz Semineri'nin açılışı yapıldı. TFF Başkanı Nihat Özdemir, "Her bir ligde büyük heyecan yaşanırken, özellikle son haftalarda sizlerin performansı hepimizi çok mutlu etti. Zor şartlara rağmen, başarılı bir sezon geçirdiniz. Ancak, hatalar da oldu ve haklı eleştirilerle karşılaştınız. Eksiklerinizi tespit edip, bunlardan ders alarak, 2021-2022 sezonunda daha başarılı olacağınıza inanıyorum" dedi.
2.08.2021 Süper Lig
Son dakika - Galatasaray'da başkan adaylarının renk seçimi belli oldu
Son dakika - Galatasaray'da başkan adaylarının renk seçimi belli oldu Galatasaray'da olağan seçim genel kurul toplantısında kullanılacak oy pusulası için renk seçimi gerçekleştirildi.
7.06.2021 Galatasaray
Son dakika - Jaap Uilenberg'den milli takıma değişen oyun kurallarıyla ilgili eğitim
Son dakika - Jaap Uilenberg'den milli takıma değişen oyun kurallarıyla ilgili eğitim Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıklarını Almanya'da sürdüren A Milli Takım oyuncuları ve teknik heyetine, EURO 2020 öncesi değişen oyun kuralları hakkında bir sunum yapıldı. UEFA Hakem Kurulu Üyesi Jaap Uilenberg, ay-yıldızlılara şampiyonada geçerli olacak yeni oyun kurallarını anlattı. 
7.06.2021 Türkiye
ÖZEL - MHK'den Fırat Aydınus operasyonu! Kupa finali krizi
ÖZEL - MHK'den Fırat Aydınus operasyonu! Kupa finali krizi Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, hakemlikle ilgili önemli bir karara imza atıyor. Aktif hakemlik yaşamı Göztepe-Beşiktaş maçıyla biten 47 yaşındaki Fırat Aydınus’a müjde geldi. Öte yandan Aydınus'un MHK'ya kupa finali nedeniyle son derece içerlediği ve yakın çevresine kırgınlığını dile getirdiği belirtildi.
21.05.2021 Süper Lig
Son dakika - Jaap Uilenberg: "VAR sistemi kısa vadede kaldırılmayacak"
Son dakika - Jaap Uilenberg: "VAR sistemi kısa vadede kaldırılmayacak" MHK Değitim Danışmanı Jaap Uilenberg, hakem kararları, VAR sistemi ve tartışmalı pozisyonlarla ilgili sorulara cevap verdi. Uilenberg, "Monitörden pozisyonu izleyen hakem de hata yapabilir, o da insan. VAR sistemi kısa vadede kaldırılmayacak." ifadelerini kullandı.
11.03.2021 Süper Lig
MHK Semineri, çevrim içi yapıldı
MHK Semineri, çevrim içi yapıldı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından üst klasman hakemlerine yönelik gerçekleştirilen kasım ayı eğitim semineri tamamlandı.
11.11.2020 Futbol
MHK Danışmanı Uilenberg'den hakem kararları açıklaması!
MHK Danışmanı Uilenberg'den hakem kararları açıklaması! MHK Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg, hakem seminerleri, elleme oynama konusu ve tartışmalı pozisyonlar hakkında açıklamalarda bulundu. 
12.10.2020 Süper Lig
TFF Başkanı Nihat Özdemir: Bu sezon toplamda 2 bin 548 maç oynanacak
TFF Başkanı Nihat Özdemir: Bu sezon toplamda 2 bin 548 maç oynanacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat  Özdemir, bu sezon profesyonel liglerde çok yoğun bir sezon olacağını, Merkez  Hakem Kurulunun (MHK) yeni başkanı Serdar Tatlı ve hakemlere güvenlerinin sonsuz  olduğunu söyledi. 
7.09.2020 Süper Lig
MHK’de Serdar Tatlı dönemi
MHK’de Serdar Tatlı dönemi Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun bugün yapacağı toplantıdan sonra MHK’nin yeni başkanını Serdar Tatlı olarak açıklaması kesinleşirken, başkanvekilliği için de Metin Tokat ile Erol Ersoy isimleri netleşti
25.08.2020 Süper Lig
Cüneyt Çakır: "Kesinlikle seyircisiz olarak başlayacak"
Cüneyt Çakır: "Kesinlikle seyircisiz olarak başlayacak" Türk hakemliğinin yüz akı Cüneyt Çakır, koronavirüs günlerini Milliyet’e değerlendirdi, önemli mesajlar verdi.
10.04.2020 Süper Lig
Uilenberg'e ne gerek var!
Uilenberg'e ne gerek var! MHK'nin eğitim danışmanının hafta başında yapılan aylık hakem seminerinde kamuoyunu haftalardır meşgul eden kritik pozisyonları ele almadığı ortaya çıktı.
20.02.2020 Süper Lig
VAR dinlendi, fatura Serkan Tokat'a kesildi!
VAR dinlendi, fatura Serkan Tokat'a kesildi! Fenerbahçe - Aytemiz Alanyaspor maçının son dakikalarında yaşanan tartışmalı penaltı pozisyonu, TFF’nin tavrını değiştirdi. Karşılaşmanın görüntülerini izleyen ve Federasyon Başkanı Nihat Özdemir’in talimatı ile ilk kez VAR konuşmalarını dinleyen MHK Başkanı Zekeriya Alp, Başkanvekili Oğuz Sarvan ve kurul üyesi Ünsal Çimen, VAR hakemi Serkan Tokat ile orta hakem Ümit Öztürk’ü hatalı buldu. Tokat’ı İstanbul’a çağıran ve savunmasını isteyen MHK’nin, deneyimli hakeme uzunca bir süre maç vermeyeceği, 2020 yılı başında FIFA kokartını aldığı hakem Ümit Öztürk’ü ise bir kaç hafta dinlendireceği öğrenildi.
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Jaap Uilenberg ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.