Jest Electric

Jest Electric

Son dakika Jest Electric haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jest Electric gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jest Electric haber sayfamızda...

Jest Electric

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24 jest electric haberi bulunmuştur.
Yüzde yüz elektrikli e-ATA’yı tanıttı
Yüzde yüz elektrikli e-ATA’yı tanıttı Karsan, yeni %100 elektrikli model ailesi e-ATA’yı tanıttı. Kalabalık şehirlerin çevreci otobüs ihtiyaçlarını karşılamak üzere pazara sunulan e-ATA serisi 10, 12 ve 18 metre uzunluğunda üç farklı model olarak pazardaki yerini aldı.
25.09.2021 Otomobil
800 ilave çalışan istihdam edecek
800 ilave çalışan istihdam edecek Karsan son olarak, Oyak Renault ile 2022’nin sonundan itibaren geçerli olmak üzere mevcut Megane Sedan üretimi için 5 yıllık anlaşma imzaladı. İki şirket arasında yapılan iş birliği ile yıllık 55.000 adetlik üretim hacminin oluşması bekleniyor. Karsan, Megane Sedan üretimi için proje süresince Oyak Renault adına 210 milyon TL yatırım yapacak ve üretilen araç başına da bir gelir elde edecektir. Bu anlaşmanın bir katkısı da 800 civarında ilave çalışan istihdamı olacak.
10.08.2021 Otomobil
Jest Electric Avrupa pazarının lideri
Jest Electric Avrupa pazarının lideri Karsan’ın yüzde 100 elektrikli modeli Jest Electric, 2020 yılında kendi sınıfında yüzde 43 pazar payı elde ederek Avrupa’da pazarın lideri oldu. Avrupa’da pazara sunulduğu ilk yıl olan 2019 yılında kendi segmentinde yüzde 24 pazar payı elde etmeyi başaran Jest Electric’in, 2020’deki pazar payı yüzde 43’e ulaştı. Böylece Jest Electric, 3,5-6 ton arası elektrikli minibüs sınıfındaki rakiplerini geride bırakarak 2020 yılında Avrupa pazarının lideri olmayı başardı.
19.06.2021 Otomobil
Atak Electric dünya ile buluşuyor
Atak Electric dünya ile buluşuyor Karsan, Amerika ve Avrupa’nın gerçek yol koşullarına hazır ilk Seviye 4 otonom özelliklerine sahip otobüsü Otonom Atak Electric’in teknik detaylarını ve sahip olduğu teknolojileri kamuoyuyla paylaştı.
2.03.2021 Otomobil
Romanya’ya yeni elektrikli araçlar
Romanya’ya yeni elektrikli araçlar Geçtiğimiz yıl Romanya’nın Suceava kenti için düzenlenen elektrikli minibüs ihalesini kazanan Karsan, bu kapsamda 10 adet Jest Electric aracını kente teslim etti. Karsan; hizmet vermeye başlayan 10 adet Jest Electric’e ek olarak, ihale sözleşmesinde opsiyonel olarak yer alan 7 adet Jest Electric için de sipariş aldı. Karsan bu araçları ise 2021’in ilk çeyreğinde kent belediyesine teslim edecek.
30.01.2021 Otomobil
Karsan’dan Fransız devine 5’inci Jest Electric!
Karsan’dan Fransız devine 5’inci Jest Electric! Karsan, Fransa’nın en büyük taşımacılık şirketlerinden SAVAC Grubu’na 5’inci Jest Electric’i teslim etti. Geçtiğimiz dönemde firmaya 4 adet Jest Electric teslimatı gerçekleştiren Karsan’ın 5’inci teslimatında, Jest Electric’in olumlu geri dönüşler alması ve sorunsuz şekilde hizmet vermesi etkili oldu. Fransa’daki Ekonomik Faaliyet Bölgeleri’ne ulaşımı sıfır emisyonlu Jest Electric’lerle sağlayan SAVAC Grubu, böylece eko-mobilite farkındalığına katkıda bulunmayı hedefliyor.
26.12.2020 Otomobil
Romanya’ya 20 elektrikli araç teslim etti!
Romanya’ya 20 elektrikli araç teslim etti! Karsan, Romanya’nın Dej Belediyesi’ne 14 adet Atak Electric ve 6 adet Jest Electric teslimatı gerçekleştirdi. Böylece, Dej Belediyesi’ne ait toplu taşıma sistemlerinin modernize edilmesi kapsamında Avrupa Birliği Bölgesel Kalkınma Fonu desteğiyle açılan ihalenin kazananı olan Karsan, 20 elektrikli aracın da teslimatını gerçekleştirmiş oldu.
21.12.2020 Otomobil
Romanya Karsan'dan vazgeçmiyor!
Romanya Karsan'dan vazgeçmiyor! Karsan, Romanya’nın Beclean kentinde gerçekleşen elektrikli minibüs ihalesini kazandı. Yakın zamanda Romanya’nın Suceava şehri için düzenlenen 10 adetlik elektrikli minibüs ihalesini de alan Karsan, son olarak Beclean kentinde hizmet vermek üzere 8 adet Jest Electric aracın teslim edilmesini kapsayan anlaşmayı imzaladı. Kazandığı ihale doğrultusunda Jest Electric araçlarının yıl sonuna kadar kente teslimini sağlayacak olan Karsan, 2013’ten bu yana yer aldığı Romanya pazarındaki gücünü arttırıyor.
2.08.2020 Otomobil
BMW ve Karsan’dan iş birliği!
BMW ve Karsan’dan iş birliği! Karsan’ın BMW i batarya teknolojisiyle donatılan aracı Jest Electric, Avrupalı seçkin taşıma şirketlerinin gözdesi olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda Karsan Jest Electric, Almanya’da BMW fabrika personelinin taşıma operasyonlarını gerçekleştiren Stanglmeier şirketinin de tercihi oldu. Karsan’ın Almanya bayisi Quantron tarafından gerçekleşen teslimatla bir adet Jest EV, dünyaca ünlü Alman otomotiv üreticisi BMW’nin Münih’teki tesis kampüsü içerisinde personel taşınmasında kullanılmaya başlandı.
4.07.2020 Otomobil
Elektrikli minibüs Romanya yollarında!
Elektrikli minibüs Romanya yollarında! Karsan, geçtiğimiz yıl Romanya’nın Suceava kentine gerçekleştirdiği 5 adetlik teslimatın ardından, bu yıl da 10 adetlik elektrikli minibüs ihalesini kazanarak, satış sözleşmesini imzaladı. Anlaşma kapsamında, 10 adet Jest Electric’i 2020 yılı sonuna kadar Suceava’ya teslim edecek olan Karsan, böylelikle yıl sonu itibariyle 21 adet Jest Electric’i Romanya yollarıyla buluşturmuş olacak.
29.06.2020 Otomobil
Karsan, Portekiz'e elektrikli minibüs satacak!
Karsan, Portekiz'e elektrikli minibüs satacak! Portekiz’in Coimbra şehri için düzenlenen toplu taşıma ihalesini kazanan Karsan, sunduğu sessiz yolculuklarla geleceğe ışık tutan 9 adet Jest Electric aracını ülkeye teslim etmeye hazırlanıyor.
27.05.2020 Otomobil
Elektrikli modelleri İstanbul'da görücüye çıktı!
Elektrikli modelleri İstanbul'da görücüye çıktı! Karsan, 8. Busworld Türkiye Fuarı’na tamamen elektrikli ürün gamıyla katıldı. Yüzde 100 elektrikli toplu taşıma araçları Jest Electric ve Atak Electric’i fuarda sergiledi. Busworld ziyaretçileri ayrıca, Jest Electric’i test etme şansı da yakaladı.
6.03.2020 Otomobil
Elektrikli araçlar toplu ulaşıma göz kırpıyor
Elektrikli araçlar toplu ulaşıma göz kırpıyor Elektrikli araçların kullanımı dünya genelinde artmaya devam ederken, verimliliği ve çevre dostu olması gibi özellikleri bu araçları toplu ulaşım için de cazip kılıyor.
6.03.2020 Ekonomi
İstanbul’da görücüye çıkacaklar!
İstanbul’da görücüye çıkacaklar! Karsan, 8. Busworld Türkiye Fuarı’na tamamen elektrikli ürün gamıyla katılacak. Marka bu kapsamda, bir yıl içerisinde geliştirerek seri üretime hazır hale getirdiği yüzde 100 elektrikli toplu taşıma araçları Jest Electric ve Atak Electric’i fuarda sergileyecek. Fuara katılan ziyaretçiler ayrıca, Karsan’ın fuar alanında kuracağı özel parkurda Jest Electric’i test edebilecek.
2.03.2020 Otomobil
Pistte ‘kavga’ çıktı
Pistte ‘kavga’ çıktı Elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın, Porsche’nin yeni elektriklisi Taycan’ın rekorunu eski modeliyle geçmesi, iki üretici arasında atışmalara neden oldu.
21.10.2019 Ekonomi
Kaza verilerine en çok bakan 3. ülkeyiz...
Kaza verilerine en çok bakan 3. ülkeyiz... Trafik kazalarını önleme konusunda halen çaba içerisinde olan Türkiye, Volvo’nun paylaşmaya başladığı kaza araştırma sonuçlarını en çok inceleyen üçüncü ülke oldu.
5.08.2019 Ekonomi
Yolların da çehresi değişiyor!
Yolların da çehresi değişiyor! Elektrikli ve “akıllı” araçlar için çalışmalar sürerken, otoyollar da buna ayak uydurmaya çalışıyor. Almanya’da ağır ticariler için “elektrikli otoyol” açılırken, Çin, akıllı yol test ediyor
20.05.2019 Ekonomi
Cesur satış hedefi: %60 modeller
Cesur satış hedefi: %60 modeller Toyota, Türkiye’de 2020’ye ilişkin iddialı bir satış hedefi koydu. 2020’de C-HR ve yeni nesil Corolla ile birlikte toplam satışlarında hibrit araçların oranının yüzde 60’a ulaşmasını öngörüyor.
18.02.2019 Ekonomi
Elektrikli araçları ucuzlatacak Türk
Elektrikli araçları ucuzlatacak Türk ABD’de bulunan Türk girişimci, elektrikli araç bataryalarının gücünü artırıp, “kobalt bağımlılığı”na son verecek fikri geliştirdi. Dr. Kenan Şahin’in, büyük şirketlerin peşinde olduğu buluşuyla, elektrikli araçların bataryaları da ucuzlayacak
12.11.2018 Ekonomi
Hibrit için çabaladı meyvesini topluyor
Hibrit için çabaladı meyvesini topluyor 8 ayda hibrit satışlarının önemli miktarlara ulaştığını söyleyen Toyota Türkiye Satış ve Pazarlama CEO’su Bozkurt, “Hibritle ilgili çalışmalarımızın meyvelerini topluyoruz” dedi.
23.09.2018 Ekonomi
BMC’den ‘Tuğra’lı başlangıç
BMC’den ‘Tuğra’lı başlangıç Türkiye’nin en büyük ticari araç üreticilerinden BMC, Almanya’da düzenlenen Hannover Ticari Araç Fuarı’nda ilk kez tanıttığı “Tuğra” adlı çekici ve kamyon serisiyle uzun bir aradan sonra bu pazara yeniden dönüş yaptı.
20.09.2018 Ekonomi
Türkiye otomotivin ‘Yeni 11’inde olacak
Türkiye otomotivin ‘Yeni 11’inde olacak Otomotiv endüstrisinin bundan sonraki küresel gelişiminde, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu ve “Yeni 11” olarak adlandırılan gelişmekte olan 11 pazarın önemli rol oynayacağına dikkat çekiliyor...
5.08.2018 Ekonomi
BMW’den Karsan’a ‘elektrik’  Jest’i
BMW’den Karsan’a ‘elektrik’ Jest’i Kendi geliştirdiği modellerle de dikkat çeken Karsan, “Jest” minibüsünün elektrikli versiyonu için dünyanın önde gelen üreticilerinden BMW ile anlaştı. Elektrikli Jest, BMW teknolojisini kullanacak
26.11.2017 Ekonomi
Hannover’e ‘ağır’ yerli çıkarması
Hannover’e ‘ağır’ yerli çıkarması 20-27 Eylül arasında Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenecek fuara, 100’den fazla Türk firması katılırken, yerli ağır ticari araç markaları, elektrikli ve yeni modelleriyle gövde gösterisine hazırlanıyor
16.09.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Jest Electric ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.