Kaçak Av

Kaçak Av

Son dakika kaçak av haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kaçak av gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kaçak av haber sayfamızda...

Kaçak Av

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 751 kaçak av haberi bulunmuştur.
Kaçak avlanmış tam 8 ton istavrit balığı ele geçirildi
Kaçak avlanmış tam 8 ton istavrit balığı ele geçirildi İstanbul Yenikapı'da Sahil Güvenlik ekipleri boy yasağına aykırı şekilde avlanmış 8 ton istavrit balığı ele geçirdi. Kaçak su ürünleri avcılığı yapan 6 şahsa 123 bin 298,TL idari para cezası uygulandı.
26.03.2024 Haberler
Kaçak avlanmış tam 8 ton istavrit balığı ele geçirildi
Kaçak avlanmış tam 8 ton istavrit balığı ele geçirildi İstanbul Yenikapı'da Sahil Güvenlik ekipleri boy yasağına aykırı şekilde avlanmış 8 ton istavrit balığı ele geçirdi. Kaçak su ürünleri avcılığı yapan 6 şahsa 123 bin 298,TL idari para cezası uygulandı.
26.03.2024 Gündem
Baharın müjdecisi! Tuz Gölü için bir efsane
Baharın müjdecisi! Tuz Gölü için bir efsane Türkiye'nin 2’nci büyük gölü olan Tuz Gölü, bahar ve yaz aylarında yaklaşık binlerce flamingoya ev sahipliği yapıyor.
19.03.2024 Gündem
Nesli tükenme tehlikesi altında! Muğla'da görüntülendi
Nesli tükenme tehlikesi altında! Muğla'da görüntülendi Muğla'da nesli tükenme tehlikesi altındaki karakulak ile 2 yavrusu, ormana yerleştirilen fotokopana takıldı. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden Dr. Yasin İlemin, "Bu nadir yabani kedi türü ülkemizin güneybatısına (Muğla-Antalya) sıkışmış ve dünyadaki diğer karakulak popülasyonlarından izole bir şekilde tüm olumsuzluklara rağmen hayatta kalmaya çalışıyor" dedi.
22.01.2023 Gündem
Kaçak bıldırcın avlayan 2 kişi suçüstü yakalandı
Kaçak bıldırcın avlayan 2 kişi suçüstü yakalandı Yapılan bir ihbarı değerlendiren Kayseri Doğa Koruma ve Milli Park Müdürlüğü ekipleri yasa dışı av yaparak bıldırcın avlayan 2 kişiyi suçüstü yakaladı.
11.10.2022 Gündem
Hatay’da dehşet! Kaçak avcılar, av koruma memurunu öldürdü
Hatay’da dehşet! Kaçak avcılar, av koruma memurunu öldürdü Hatay’da ormanda kaçak avcıların Hatay Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'nde görevli av koruma memurlarına tüfekle açtığı ateşte Mehmet Ali Koşar (43) hayatını kaybetti, M.A. yaralandı.
11.09.2022 Gündem
29 kuş türü ve 5 memeli, av listesinde
29 kuş türü ve 5 memeli, av listesinde Merkez Av Komisyonu'nun (MAK), 29 kuş türü ve 5 memeli yaban hayvanı türünün avlanmasına izin verdiği 2022-2023 av sezonu, 20 Ağustos'ta başlıyor. Koruma altındaki elmabaş patka ve üveyik kuşlarının olduğu kararı, 'çağ dışı ve insan türünün vahşiliği' olarak değerlendiren kuş gözlemcileri ve doğa savunucuları, avcılığın tamamen iptalini istedi.
11.08.2022 Gündem
Van'da kaçak avlanan 1,3 ton inci kefali ele geçirildi
Van'da kaçak avlanan 1,3 ton inci kefali ele geçirildi Van Gölü'nün tuzlu ve sodalı suyunda yaşayabilen inci kefalinin üreme göçü sürerken, Muradiye polisi de Bendimahi Çayı'nda kaçak avlanmaya karşı denetim yaptı. Denetimde, 550 kilosu canlı 1 ton 320 kilo inci kefali ele geçirildi.
19.05.2022 Gündem
Yer Bayrampaşa... Tonlarcası ele geçirildi
Yer Bayrampaşa... Tonlarcası ele geçirildi Bayrampaşa Sebze ve Meyve Hali’nde kaçak avlanıldığı belirlenen 150 çuval içerisinde toplam 5 ton kara kıllı midye ele geçirildi. Canlı oldukları belirlenen midyeler denize bırakılırken, midyeleri kaçak avlayan ve naklini yapanlara idari para cezası uygulandı.
5.01.2022 Gündem
Kaçak avcılar, koruma altındaki yaban keçisini vurdu
Kaçak avcılar, koruma altındaki yaban keçisini vurdu Tunceli'de kaçak avcılar tarafından nesli tükenme tehlikesi atında bulunan bir dağ keçisi vuruldu.
2.01.2022 Haberler
Drone'la yakalandılar! Göz açtırılmıyor, 2 kişi ormanda...
Drone'la yakalandılar! Göz açtırılmıyor, 2 kişi ormanda... Doğa Korumu ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün kaçak avcılara karşı kullandığı drone ile Bursa'da kaçak avlanan 2 kişi, havadan tespit edildi. Drone ile uzun süre havadan takip edilerek yakalanan avcılara para cezası uygulandı.
19.07.2021 Gündem
Muğla'da karakulak fotokapan tarafından görüntülendi
Muğla'da karakulak fotokapan tarafından görüntülendi Muğla'da nesli tükenme tehlikesi altındaki karakulak, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde (MSKÜ) Öğretim Görevlisi Dr. Yasin İlemin tarafından araziye yerleştirilen fotokapan tarafından görüntülendi.
19.04.2021 Haberler
Karaman'da kaçak avlananlara ceza
Karaman'da kaçak avlananlara ceza Karaman'da kaçak avlanan 41 kişiye 106 bin 32 lira ceza uygulandı.
2.02.2021 Gündem
Kaçak avladıkları keçisinin derisini yüzüp, not bırakarak ipe astılar
Kaçak avladıkları keçisinin derisini yüzüp, not bırakarak ipe astılar Antalya’nın İbradı ilçesi Ürünlü Mahallesi'nde nesli tükenmekte olan dağ keçisini, yasak olmasına rağmen avlayan kaçak avcılar, içini boşalttıktan sonra kafası ve derisiyle çardağa astı. Keçinin üzerinde, kaçak avlanmanın önüne geçmek için bölgede mücadele eden muhtara yönelik tehdit notu yer aldı.
23.12.2020 Gündem
Son dakika... Kuş Cenneti'nde isyan ettiren görüntü
Son dakika... Kuş Cenneti'nde isyan ettiren görüntü Gelen son dakika haberine göre; UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde bulunan Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti'nde 32 ördeği kaçak avlayan 2 kişi suçüstü yakalandı.
16.12.2020 Gündem
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Akdeniz ve Ege'de haydutluğa asla 'eyvallah' etmeyiz
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Akdeniz ve Ege'de haydutluğa asla 'eyvallah' etmeyiz Gelen son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun'da Su Ürünleri Avcılık Sezonu’nun açılışında konuştu. Erdoğan, 'Türk milleti olarak biz ne hak yeriz ne de hakkımızı yediririz. Akdeniz ve Ege'de korsanlığa, haydutluğa asla 'eyvallah' etmeyiz.' dedi.
31.08.2020 Siyaset
Kırklareli'de martı ve karabatak avlayan 3 kişiye para cezası
Kırklareli'de martı ve karabatak avlayan 3 kişiye para cezası Kırklareli'nin Demirköy ilçesinde tüfekle martı ve karabatak avladığı tespit edilen 3 kişiye, 10 bin 929 TL idari para cezası uygulandı.
5.08.2020 Gündem
Sosyal medyadan paylaşınca ortaya çıktı
Sosyal medyadan paylaşınca ortaya çıktı Konya'nın Beyşehir ilçesinde, gölde devam eden su ürünleri avlanma yasağına rağmen tekne üzerinde oltayla avlanan ve bunu sosyal medyada paylaşan biri olta avcısı, diğeri ticari balık avcısı olan 2 kişiye su ürünleri kanununa muhalefet ettiği gerekçesiyle toplamda 9 bin lira idari para cezası uygulandı. Avcılara ayrıca sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden 6 bin 360 lira ceza kesildi.
6.05.2020 Haberler
Sosyal medyadan paylaşınca ortaya çıktı! 15 bin lira ceza kesildi
Sosyal medyadan paylaşınca ortaya çıktı! 15 bin lira ceza kesildi Konya'nın Beyşehir ilçesinde, gölde devam eden su ürünleri avlanma yasağına rağmen tekne üzerinde oltayla avlanan ve bunu sosyal medyada paylaşan biri olta avcısı, diğeri ticari  balık avcısı olan 2 kişiye su ürünleri kanununa muhalefet ettiği gerekçesiyle toplamda 9 bin lira idari para cezası uygulandı. Avcılara ayrıca sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden 6 bin 360 lira ceza kesildi.
6.05.2020 Gündem
Martı avına ceza yağdı
Martı avına ceza yağdı Manisa'nın Yunusemre ilçesinde kaçak avlanarak martı vurduğu belirlenen Özcan H.'ye, 16 bin 303 lira idari para cezası uygulandı.
27.04.2020 Haberler
Martıları öldüren kişiye 16 bin lira ceza
Martıları öldüren kişiye 16 bin lira ceza Manisa'nın Yunusemre ilçesinde kaçak avlanarak martı vurduğu belirlenen Özcan H.'ye, 16 bin 303 lira idari para cezası uygulandı.
27.04.2020 Gündem
Kaçak avcılara rekor ceza 59 milyon TL
Kaçak avcılara rekor ceza 59 milyon TL Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 2015-2019 yılları arasında, Kara Avcılık Kanunu’na aykırı davranan 46 bin 72 kişiye toplam 59 milyon 158 bin lira ceza kesildiğini bildirdi.
27.04.2020 Gündem
Bakan, kaçak avında
Bakan, kaçak avında Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, balıkçılarla Foça’dan denize açıldı. Yeni su ürünleri yasasıyla işini doğru yapanın yanında denizin bereketini kaçıranların ise peşinde olduklarını belirtti
17.03.2020 Ege
Suçüstü yakalandılar! Cezası 73 bin TL
Suçüstü yakalandılar! Cezası 73 bin TL Konya'da, Beyşehir Gölü'nde elektroşok cihazıyla 4 sazan balığı avlayan 2 kişiye 73 bin 747'şer TL para cezası kesildi.  
18.02.2020 Gündem
53 ton balığa el konuldu!
53 ton balığa el konuldu! Marmara Denizi'nde balıkçı teknelerine gece saatlerinde denetim yapıldı. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şubesi ekipleri, teknelerin evraklarını inceledi, yasal boyutun altında olan 53 ton balığa el konuldu. 
10.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kaçak Av ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.