Kaşkaloğlu Göz Hastanesi

Kaşkaloğlu Göz Hastanesi

Son dakika Kaşkaloğlu Göz Hastanesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kaşkaloğlu Göz Hastanesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kaşkaloğlu Göz Hastanesi haber sayfamızda...

Kaşkaloğlu Göz Hastanesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 150 kaşkaloğlu göz hastanesi haberi bulunmuştur.
Tek operasyonla tedavi edilebiliyor
Tek operasyonla tedavi edilebiliyor Kaşkaloğlu Göz Hastanesi hekimlerinden Op. Dr. Sedat Selim, trifokal göz içi lenslerinin hem katarakt hem de görme kusurlarının tedavisinde tek operasyonla başarılı sonuçlar verdiğini söyledi.
9.11.2023 Ege
Erken tedavi önemli
Erken tedavi önemli Kaşkaloğlu Göz Hastanesi Hekimlerinden Prof. Dr. Tansu Erakgün, görme kaybı nedenleri arasında en sık rastlanan sarı nokta hastalığının tedavisinde erken tanının önemli olduğunu söyledi.
8.09.2023 Ege
Çok yaşa İzmir
Çok yaşa İzmir İzmir’in kurtuluşunun 100’üncü yılını kutlayan iş dünyası temsilcileri, İzmirlilik ruhunun önemine dikkat çekti. Kentin ve Türkiye’nin geleceği için yorulmadan yatırımlarını sürdüreceklerini belirtti, “Bağımsızlığımızın sembolü olan 9 Eylül’ü kutluyoruz” dedi
9.09.2022 Ege
Akdeniz tipi beslenme gözleri de koruyor
Akdeniz tipi beslenme gözleri de koruyor Yapılan araştırmalar sonucunda zeytinyağı, balık, taze sebze, meyveler ile et ve et ürünlerini kapsayan Akdeniz tipi beslenmenin göz rahatsızlıklarını azalttığı kanıtlandı.
19.08.2022 Ege
22 yıldır sağlığa yatırım yapıyor
22 yıldır sağlığa yatırım yapıyor 2000 yılından bu yana binlerce insana ışık olan Kaşkaloğlu Göz Hastanesi, sektördeki 22’nci yaşını kutluyor. 
16.06.2022 Ege
Gözyaşı kanal tıkanıklığında lazer tedavisi
Gözyaşı kanal tıkanıklığında lazer tedavisi Kaşkaloğlu Göz Hastanesi hekimlerinden Op. Dr. Lale Geribeyoğlu, göz yaşarması, ağrı, kızarıklık ve şişlik ile kendini belli eden gözyaşı kanal tıkanıklığında; hastalığın durumuna göre ilaç tedavisi ve lazer uygulaması gerçekleştirdiklerini belirtti.
27.05.2022 Ege
Şaşılık tedavisinde başarılı sonuç
Şaşılık tedavisinde başarılı sonuç Kaşkaloğlu Göz Hastanesi Kurucusu Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu, hem çocuklarda hem de erişkinlerde oluşabilen şaşılık tedavisinde gözlük, ameliyat ve botox tedavisi uygulandığını söyledi.
13.05.2022 Ege
Göz bozukluklarına modern çözümler
Göz bozukluklarına modern çözümler Kaşkaloğlu Göz Hastanesi Kurucusu Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu, gelişen teknolojiyle birlikte göz bozukluklarında lazer ve göz içi mercek tedavisinin başarılı sonuçlar verdiğini söyledi.
1.04.2022 Ege
Omicron varyantı gözü de etkiliyor
Omicron varyantı gözü de etkiliyor İngiliz bilimadamlarının yaptığı araştırma, Omicron varyantının halk arasında pembe göz ya da kırmızı göz hastalığı olarak bilinen Konjonktivit hastalığına da yol açtığını ortaya koydu.
21.01.2022 Ege
Gözünüzü sık sık kaşıyorsanız dikkat!
Gözünüzü sık sık kaşıyorsanız dikkat! Kaşkaloğlu Göz Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Bilgehan Sezgin Asena, gözlerini çok ovuşturan kişilerin görme bozukluğuna neden olan keratokonus hastalığı açısından risk grubunda yer aldığını söyledi.
24.12.2021 Ege
Akıllı lenslerle daha kaliteli görüş
Akıllı lenslerle daha kaliteli görüş Kaşkaloğlu Göz Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Bilgehan Sezgin Asena, halk arasında ‘Akıllı Lens’ olarak bilinen trifokal göz içi lenslerin, uzak, orta ve yakın mesafede büyük görüş kolaylığı sağladığını söyledi.
11.10.2021 Ege
‘Yeni doğan bebekte  göz sağlığı çok önemli’
‘Yeni doğan bebekte göz sağlığı çok önemli’ Kaşkaloğlu Göz Hastanesi Kurucusu Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu, yeni doğan bebeklerin üçte birinde bir veya iki gözde sulanma olduğunu belirtti, “Nedeni, gözyaşı kanalının doğuştan dar olması” dedi
16.08.2021 Ege
Retina dekolmanı  körlüğe yol açıyor
Retina dekolmanı körlüğe yol açıyor Kaşkaloğlu Göz Hastanesi hekimlerinden Prof. Dr. Tansu Erakgün, retina dekolmanının erken tedavi edilmediği takdirde körlüğe neden olabileceğini söyledi
6.08.2021 Ege
Aşırı kilo ve diyabete dikkat
Aşırı kilo ve diyabete dikkat Kaşkaloğlu Göz Hastanesi hekimlerinden Prof. Dr. Tansu Erakgün, diyabetik retinopati hastalığının görme sorunlarına yol açabildiğini ifade etti
16.07.2021 Ege
Akıllı lens görme  kolaylığı sağlıyor
Akıllı lens görme kolaylığı sağlıyor Prof. Dr. Kaşkaloğlu, “Uzman hekimlerce uygulanan çok odaklı lensler başarılı sonuçlar veriyor” dedi
18.06.2021 Ege
Daha iyi görmenin mümkün olması ameliyatları artırdı
Daha iyi görmenin mümkün olması ameliyatları artırdı Prof. Dr. Mahmut Kaşkaloğlu, ülkemizde de giderek artan yaşlı nüfusa paralel olarak, katarakt ameliyatının daha çok yapıldığını dile getirdi.
21.05.2021 Ege
Sarı nokta hastalığının çözümü erken tanı
Sarı nokta hastalığının çözümü erken tanı Kaşkaloğlu Göz Hastanesi hekimlerinden Prof. Dr. Tansu Erakgün, görme kaybı nedenleri arasında en sık rastlanan sarı nokta hastalığının tedavisinde erken tanının önemli olduğunu söyledi.
7.05.2021 Ege
Göz problemlerine tek operasyonla müdahale
Göz problemlerine tek operasyonla müdahale Kaşkaloğlu Göz Hastanesi hekimlerinden Op. Dr. Sedat Selim, trifokal göz içi lenslerinin hem katarakt hem de görme kusurlarının tedavisinde tek operasyonla başarılı sonuçlar verdiğini söyledi.
19.04.2021 Ege
Retina dekolmanında erken tedavinin önemi
Retina dekolmanında erken tedavinin önemi Retina tabakasının yırtılması sonucu meydana gelen retina dekolmanının en önemli hastalıklarından biri olduğunu vurgulayan Kaşkaloğlu Göz Hastanesi hekimlerinden Prof. Dr. Tansu Erakgün, erken müdahale edilmediği takdirde körlükle sonuçlandığı uyarısında bulundu.
10.04.2021 Ege
Doğru beslenme gözleri de korur!
Doğru beslenme gözleri de korur! Kaşkaloğlu Göz Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Bilgehan Sezgin Asena, Avrupa’nın farklı ülkelerinde 5 bin kişi üzerinde yapılan araştırmaya göre Akdeniz tipi beslenmenin yine yaşlanmayla birlikte görülen sarı nokta hastalığında olumlu etkileri olduğunu söyledi.
12.03.2021 Ege
Ameliyatsız göz  kapağı estetiği
Ameliyatsız göz kapağı estetiği Kaşkaloğlu Göz Hastanesi’nden Op. Dr. Lale Geribeyoğlu, hem cilt lekeleri hem de kırışıklık ve sarkmaların tedavisi için kullanılan plazma tedavisiyle ameliyatsız olarak göz kapağı estetiği uygulamaları yapılabildiğini söyledi.
12.02.2021 Ege
Kuru göze lazer tedavisi
Kuru göze lazer tedavisi Kaşkaloğlu Göz Hastanesi hekimlerinden Op...
31.01.2021 Ege
Göz kuruluğuna karşı Omega 3
Göz kuruluğuna karşı Omega 3 Kaşkaloğlu Göz Hastanesi hekimi Op. Dr. Lale Geribeyoğlu, yapılan araştırmalara göre Omega 3 alanlarda göz kuruluğu belirtilerinin azaldığına dikkat çekti.
22.01.2021 Ege
Körlüğe yol açabilir
Körlüğe yol açabilir Kaşkaloğlu Göz Hastanesi hekimlerinden Prof...
10.01.2021 Ege
Erken tedaviyle gözünüzü kurtarın
Erken tedaviyle gözünüzü kurtarın Kaşkaloğlu Göz Hastanesi Hekimlerinden Op...
3.01.2021 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Kaşkaloğlu Göz Hastanesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.