Kuru Üzüm

Kuru Üzüm

Son dakika Kuru üzüm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kuru üzüm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kuru üzüm haber sayfamızda...

Kuru Üzüm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.642 kuru üzüm haberi bulunmuştur.
“Üreticide 2 lira 50 kuruş olan limon, 18 lira 36 kuruşa markette satıldı”
“Üreticide 2 lira 50 kuruş olan limon, 18 lira 36 kuruşa markette satıldı” Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Üreticide 2 lira 50 kuruş olan limon 18 lira 36 kuruşa, 3 lira 50 kuruş olan portakal 23 lira 53 kuruşa, 115 lira olan kuru incir 506 lira 20 kuruşa, 13 lira 33 kuruş olan kabak 47 lira 90 kuruşa markette satıldı” dedi.
1.03.2024 Ekonomi
Nokul yemek için Karadeniz’e gitmenize gerek yok! Ustası nokulun sırrını verdi
Nokul yemek için Karadeniz’e gitmenize gerek yok! Ustası nokulun sırrını verdi Karadeniz mutfağının eşsiz lezzetlerinden biri olan nokul, özellikle Karadeniz bölgesinde oldukça popülerdir. Ancak, Karadeniz'e gitmeden de bu lezzeti evinizde kolayca hazırlayabilirsiniz. Ustası tarafından verilen nokul tarifi ile misafirlerinize değişik lezzetler veya çayın yanına evinize yapabilirsiniz.
9.02.2024 Yemek
Bakan Şimşek Manisa iş dünyası ile buluştu: Manisa’mız ülke ekonominse önemli katkılar sunuyor
Bakan Şimşek Manisa iş dünyası ile buluştu: Manisa’mız ülke ekonominse önemli katkılar sunuyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Manisa iş dünyası ile bir araya geldi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Salonunda gerçekleşen toplantıda Bakan Şimşek izlenen mali politikaları Manisa iş dünyası ile paylaşırken, iş dünyasının talep ve sorunlarını da dinledi. Ana hedeflerinin fiyat istikrarı olduğunu kaydeden Bakan Şimşek haziran ayıyla birlikte enflasyonda düşüş yaşayacaklarını da sözlerine ekledi.
7.02.2024 Ekonomi
Küresel ihracattan alınan pay arttı
Küresel ihracattan alınan pay arttı Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin küresel ihracattan aldığı payın 2023 Eylül sonu itibarıyla yüzde 1,06 seviyesine yükseldiğini açıkladı.
30.01.2024 Uzmanpara
Köpeklerinizi yanlış gıdayla zehirlemeyin
Köpeklerinizi yanlış gıdayla zehirlemeyin İnsanların kendi yiyeceklerinin tümünden köpeklerine de vermelerinin zehirlenmelere neden olduğu belirtildi.
22.01.2024 Dünya
TZOB Başkanı Bayraktar, üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını değerlendirdi
TZOB Başkanı Bayraktar, üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını değerlendirdi Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 2023 yılında ve aralık ayında üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını değerlendirdi.
3.01.2024 Ekonomi
Çocuklarda başarıyı 10'a katlıyor! Okula bu meyveyle gönderin, süper zihin açıcı
Çocuklarda başarıyı 10'a katlıyor! Okula bu meyveyle gönderin, süper zihin açıcı Özellikle çocuklar için zihin açıcı takviyeler büyük önem taşıyor. Hafıza güçlendirici meyveler okul başarısı için önemli. İşte gelişimi destekleyen, hafızayı güçlendiren o yiyecek.
18.12.2023 Genel Sağlık
'Depremin acısını çalışarak unutuyoruz'
'Depremin acısını çalışarak unutuyoruz' Gaziantep 'in İslahiye ilçesinde depremzede kadınlar, belediyenin kurduğu kooperatifin çatısı altında sebze ve meyveleri işleyerek üretim yapıp, geçimlerini sağlıyor.
7.12.2023 Haberler
'Depremin acısını çalışarak unutuyoruz'
'Depremin acısını çalışarak unutuyoruz' Gaziantep 'in İslahiye ilçesinde depremzede kadınlar, belediyenin kurduğu kooperatifin çatısı altında sebze ve meyveleri işleyerek üretim yapıp, geçimlerini sağlıyor.
7.12.2023 Ekonomi
Aşurenin rengi değişiyorsa böyle yapın! Kararmayan tam ölçülü aşure tarifi
Aşurenin rengi değişiyorsa böyle yapın! Kararmayan tam ölçülü aşure tarifi Aşure, birçok malzemenin bir araya gelerek oluşturduğu zengin bir çorba veya tatlıdır. Birçok malzemenin bir araya gelerek oluşturulan aşure yapımında karşılaşılan problemlerin başında kararma gelir. Aşureniz kararıyorsa bir de böyle deneyin.
3.11.2023 Yemek
Çekilen, çürüyen dişi yeniden çıkarttı! Bu ilacın tek dozu bile yetiyor
Çekilen, çürüyen dişi yeniden çıkarttı! Bu ilacın tek dozu bile yetiyor Artık çürüyen ya da çekilen dişlerin yerini protez ya da implant dişlerle telafi etmek zorunda kalmayabilirsiniz. Üstelik bunun için tek doz ilaç yetebilecek. Japonya'daki Kyoto Üniversitesi'nde yapılan yeni bir çalışma, diş eksikliği sorunu yaşayan birçok kişi için umut olacak türden.
2.11.2023 Genel Sağlık
Aç karnına kuru üzüm yemenin nelere faydası var? Vücuda resmen reset atıyor
Aç karnına kuru üzüm yemenin nelere faydası var? Vücuda resmen reset atıyor Tatlı tadıyla herkesin severek tükettiği kuru üzümün sağlığa etkili faydaları bulunuyor. Cildi iyileştiren, hızlı kilo vermeye yarayan bu kuru meyveyi aç karnına tüketmenin ise bakın nasıl faydaları var.
1.11.2023 Genel Sağlık
Üretici ile market arasındaki fiyat farkı büyüyor
Üretici ile market arasındaki fiyat farkı büyüyor Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ekim ayında üretici ile market arasındaki fiyat farkının en fazla yüzde 683 ile limonda görüldüğünü belirterek, “Limondaki fiyat farkını yüzde 234 ile kuru soğan, yüzde 214,8 ile marul, yüzde 200,4 ile maydanoz, yüzde 197,8 ile kırmızı mercimek ve yüzde 191,4 ile elma takip etti” dedi.
1.11.2023 Ekonomi
Kuru üzüm üretiminde açık ara lideriz
Kuru üzüm üretiminde açık ara lideriz Kuru üzüm üretiminde ve ihracatında açık ara dünya lideri olan Türkiye’nin 2022/23 sezonu 1 Eylül 2022’de başlayan çekirdeksiz kuru üzüm ihracatı 110 ülkeye ulaştı ve 426 milyon dolar olarak gerçekleşti.
28.10.2023 Ege
Umm Ali tatlısı nasıl yapılır? Umm Ali tatlısı malzemeleri ve tarifi...Masterchef'te Umm Ali tatlısı yapılıyor!
Umm Ali tatlısı nasıl yapılır? Umm Ali tatlısı malzemeleri ve tarifi...Masterchef'te Umm Ali tatlısı yapılıyor! Masterchef'te bu akşam Mısır mutfağından yemekler yapılacak. Mısır mutfağından Umm Ali tatlısı bu akşam Masterchef'ta hazırlanacak. Umm Ali tatlısının tarifi ve malzemeleri ise merak ediliyor. Peki Umm Ali tatlısı nasıl yapılır?
18.10.2023 Bilgi Rehberi
Demir eksikliği yaşayanlar için şifa deposu olan o kür! Günde bir kaşık yeterli oluyor
Demir eksikliği yaşayanlar için şifa deposu olan o kür! Günde bir kaşık yeterli oluyor Demir eksikliği, vücudun yeterli miktarda demir almadığı veya demiri etkili bir şekilde kullanamadığı bir sağlık durumudur. Günümüzde yaygın bir sağlık problemi haline gelen demir eksikliği halsizlik, yorgunluk, baş ağrısı gibi çeşitli semptomlara nenden olur. Demi eksikliği yaşayanlarıngünde bir kasşık yemesi gereken o tarifi sizin için derledik…
4.10.2023 Alternatif Tıp
TZOB Genel Başkanı Bayraktar: "Üzümün kıymetini bilelim"
TZOB Genel Başkanı Bayraktar: "Üzümün kıymetini bilelim" Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Üzümümüzün kıymetini bilelim, üzüm ülkemize hiç ithalat yapmadan net 500 milyon dolar ihracat geliri olan bir ürünümüz." dedi.
4.09.2023 Ekonomi
Elma fiyatı bahçeden markete giden yolda 5.5 kat arttı
Elma fiyatı bahçeden markete giden yolda 5.5 kat arttı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ağustos ayında üretici ile market arasındaki fiyat değişimlerini, bu değişimlerin nedenlerini, açıklanan mısır fiyatını, aylık ve yıllık girdi fiyatlarındaki değişimleri değerlendirdi.
2.09.2023 Ekonomi
Ağustosta fiyatı en fazla artan ürün belli oldu
Ağustosta fiyatı en fazla artan ürün belli oldu Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Ağustosta fiyatı en fazla artan ürün yüzde 45,9 ile kuru üzüm, en çok fiyat düşüşü ise yüzde 43,1 ile kuru soğanda görüldü” dedi.
1.09.2023 Ekonomi
Periyodik Tablo ve Cetveli: Periyodik Sistemde Kaç Tane Element Vardır? Periyodik Tablo ve Sıralaması Nasıldır?
Periyodik Tablo ve Cetveli: Periyodik Sistemde Kaç Tane Element Vardır? Periyodik Tablo ve Sıralaması Nasıldır? Kimyasal elementlerin sınıflandırılması ile oluşan periyodik tablo özellikle lise öğrencilerinin karşısına çıkan konulardan bir tanesidir. Özellikle p, k, s elementi en çok merak edilen elementlerdendir. Periyodik cetvel, periyodik çizelge, periyodik sistem, element tablosu gibi pek çok farklı isimle de bilinmektedir. Periyodik tablo grup, periyot ve bloklara göre ayrılmaktadır. Artan atom numaralarına göre sıralanan elementler atom yarıçapı, iyonlaşma enerjisi, elektronegatiflik özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Periyodik cetveldeki elementlerin özellikleri nelerdir? Periyodik tablo ve grup isimleri ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.08.2023 Eğitim
Yaş üzümde 200 milyon dolarlık hedef
Yaş üzümde 200 milyon dolarlık hedef Ege Yaş Sebze ve Meyve İhracatçıları Birliği tarafından Manisa'nın Alaşehir ilçesinde üretici İsmail Özer’e ait bağda üzüm kesim töreni ardından da ihracat töreni gerçekleştirildi.
22.08.2023 Kobi
Demir deposu besinler! Demir eksikliğine birebir geliyor
Demir deposu besinler! Demir eksikliğine birebir geliyor Demir eksikliği için önerilen besinler arasında susam, kırmızı et, beyaz et, brokoli, kivi, yumurta ve kinoa vardır. Kara üzüm ve kabak çekirdeği de yüksek demir içeren atıştırmalıklardandır. Demir eksikliğini uzun vadede beslenmenize demir içeren gıdalar ekleyerek giderebilirsiniz. Demir içeren en etkili ve lezzetli besinler hakkında merak edilen tüm ayrıntıları derledik.
7.08.2023 Alternatif Tıp
Depremin yaraları sarılmaya devam ediyor! Bakanlık çiftçilere yapılan destek miktarını açıkadı
Depremin yaraları sarılmaya devam ediyor! Bakanlık çiftçilere yapılan destek miktarını açıkadı Tarım ve Orman Bakanlığı, afet bölgesindeki çiftçilere depremin yaşandığı günden itibaren yapılan destek miktarını açıkladı.
5.08.2023 Gündem
Normal görünen o besinler şekeri yükseltiyor! Yükselen şekeri düşüren birbirinden etkili 10 besin
Normal görünen o besinler şekeri yükseltiyor! Yükselen şekeri düşüren birbirinden etkili 10 besin Tüketilen bazı besinler masum gibi görünseler bile yüksek oranda şeker içermeleri söz konusu olabilmektedir. Bu durumda ise tüketilen yiyecekler, özellikle şeker hastaları tarafından özenli bir şekilde seçilmelidir. Normal gibi görünen birçok besin, şekeri yükseltici bir etkiye sahip olabilmektedir. İşte, merak edilen tüm detaylar.
31.07.2023 Genel Sağlık
TZOB Başkanı Bayraktar: Markette fiyatı en çok artan ürün patlıcan oldu
TZOB Başkanı Bayraktar: Markette fiyatı en çok artan ürün patlıcan oldu Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, haziran ayında fiyatı en fazla artan ürünün markette patlıcan, üreticide sivri biber; fiyatı en fazla düşen ürününün ise markette karpuz, üreticide havuç olduğunu açıkladı.
5.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kuru Üzüm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.