Ladin

Ladin

Son dakika ladin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ladin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ladin haber sayfamızda...

Ladin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.571 ladin haberi bulunmuştur.
Kilosu 600 lira! Doğada nadir bulunuyor
Kilosu 600 lira! Doğada nadir bulunuyor Antalya'nın Akseki ilçesinde doğada kendiliğinden yetişen ve bölgede yaşayanların "göbek" adını verdiği "kuzugöbeği mantarı" toplanmaya başlandı. Toroslar'da yetişen ve diğer türlerine göre nadir bulunan, bölgedekiler için son yıllarda iyi bir gelir kaynağı haline gelen kuzugöbeği mantarı, kilogramı 550-600 liraya kadar alıcı buluyor.
15.04.2024 Ekonomi
İstanbul'da masaya yatırılan iki plan! ABD basını Hakan Fidan'ın Blinken'a ne söylediğini yazdı
İstanbul'da masaya yatırılan iki plan! ABD basını Hakan Fidan'ın Blinken'a ne söylediğini yazdı ABD Dışişleri Bakanı Blinken savaşın başından beri tam 4 defa Orta Doğu'ya geldi. Bölgeye gitmeden önce Türkiye'de temaslarda bulunan Blinken'ın Bakan Fidan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmeler dünyada ses getirdi.
7.01.2024 Dünya
Cami skandalı faşist bakanı çıldırttı! Genelkurmay başkanı 'Beni tehdit etme' diye bağırdı
Cami skandalı faşist bakanı çıldırttı! Genelkurmay başkanı 'Beni tehdit etme' diye bağırdı Camide Yahudi duası okuduktan sonra görevden alınan İsrail askerleri Tel Aviv'i karıştırdı. Faşist bakan Genelkurmay Başkanı Halevi'ye öfke kusarken, meclisteki bir diğer tartışma dünya basısında ses getirdi.
20.12.2023 Haberler
Cami skandalı faşist bakanı çıldırttı! Genelkurmay başkanı 'Beni tehdit etme' diye bağırdı
Cami skandalı faşist bakanı çıldırttı! Genelkurmay başkanı 'Beni tehdit etme' diye bağırdı Camide Yahudi duası okuduktan sonra görevden alınan İsrail askerleri Tel Aviv'i karıştırdı. Faşist bakan Genelkurmay Başkanı Halevi'ye öfke kusarken, meclisteki bir diğer tartışma dünya basısında ses getirdi.
20.12.2023 Dünya
Cami skandalı faşist bakanı çıldırttı! Genelkurmay başkanı 'Beni tehdit etme' diye bağırdı
Cami skandalı faşist bakanı çıldırttı! Genelkurmay başkanı 'Beni tehdit etme' diye bağırdı Camide Yahudi duası okuduktan sonra görevden alınan İsrail askerleri Tel Aviv'i karıştırdı. Faşist bakan Genelkurmay Başkanı Halevi'ye öfke kusarken, meclisteki bir diğer tartışma dünya basısında ses getirdi.
20.12.2023 Haberler
Bin Ladin’in mektubu sosyal medyayı karıştırdı
Bin Ladin’in mektubu sosyal medyayı karıştırdı El Kaide’nin 2011’de öldürülen lideri Usame bin Laden’in 2002’de ABD halkına yazdığı bir mektup, Filistin’deki savaş sonrası sosyal medyada milyonlarca kez paylaşılırken ortalığı da karıştırdı.
18.11.2023 Dünya
Cumhuriyet'in simgesi mavi ladin, Demirören Medya bahçesinde
Cumhuriyet'in simgesi mavi ladin, Demirören Medya bahçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü'nce, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Demirören Haber Ajansı'na teslim edilen mavi ladin fidanı, Demirören Medya Ankara binasının bahçesinde toprakla buluştu.
10.11.2023 Gündem
Türk düşmanı senatör köşeye sıkıştı! ABD basını dalga geçti
Türk düşmanı senatör köşeye sıkıştı! ABD basını dalga geçti Türkiye'nin her fırsatta karşısına çıkan ve şu sıralar yolsuzlukla suçlanan ABD'li Senatör Bob Menendez evinde bulunan ve rüşvet olduğu iddia edilen para ve altınlar için bir açıklama daha yaptı. Menendez'in açıklaması ABD basınında dalga konusu olurken Washington Post konuyla ilgili Menendez'in ağzından yazılmış gibi bir haber yayınladı.
27.09.2023 Dünya
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Ladin İsminin Anlamı Nedir? Ladin Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Ladin İsminin Anlamı Nedir? Ladin Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Genelde bir ağaç türü olarak bilinen Ladin, aynı zamanda kelime anlamı doğrultusunda değişik ifadelere sahiptir. Peki, Ladin isminin anlamı nedir? Ladin ne demek, ne anlama gelir detayları ile derledik.
25.09.2023 Eğitim
Erdoğan'ın sözleri İsveç medyasında yankılandı: Türkiye'ye boyun eğmekten omurgamız kırıldı
Erdoğan'ın sözleri İsveç medyasında yankılandı: Türkiye'ye boyun eğmekten omurgamız kırıldı ABD'ye gitmeden önce basına verdiği demeçte İsveç'in NATO üyeliği hakkında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri kısa sürede İsveç medyasında manşet oldu.
16.09.2023 Dünya
Biden törene katılmadı! ABD'nin en korkunç günü anıldı
Biden törene katılmadı! ABD'nin en korkunç günü anıldı ABD’nin New York kentinde 11 Eylül 2001’de İkiz Kuleler'e düzenlenen terör saldırılarının kurbanları, yıkılan İkiz Kuleler'in yerine inşa edilen anıt parkta anıldı. Törene ABD Başkanı Joe Biden katılmadı.
11.09.2023 Dünya
ABD askerlerine iğrenç emir! Afganistan'daki rezalet 11 Eylül'de ortaya çıktı
ABD askerlerine iğrenç emir! Afganistan'daki rezalet 11 Eylül'de ortaya çıktı 11 Eylül saldırılarının yıldönümünde yerel basına konuşan eski ABD askerleri Afganistan'da görev yaparken aldıkları skandal emri kamuoyu ile paylaştı.
11.09.2023 Dünya
11 Eylül 2001 saldırıları: Nasıl düzenlendi, kaç kişi öldü, sonrasında ne oldu?
11 Eylül 2001 saldırıları: Nasıl düzenlendi, kaç kişi öldü, sonrasında ne oldu? 11 Eylül 2001 Salı günü, saldırganlar Amerikan yolcu uçaklarını kaçırmış ve New York'taki iki gökdelene çarparak binlerce kişinin ölümüne neden olmuştu.
11.09.2023 Dünya
Tiryakiler tırnaklardan kendini ele veriyor! Severek içilen kahvenin akla gelmeyen 4 zararı
Tiryakiler tırnaklardan kendini ele veriyor! Severek içilen kahvenin akla gelmeyen 4 zararı Kahve evlerimizde, sosyalleşmek için dışarı çıktığımızda kısacası hayatımızın her alanında bambaşka çeşitleriyle vazgeçilmez bir tat. Kendimize gelmek, gün boyunca enerji toplamak için birkaç bardak kahve içmenin pek de zararlı olmadığını düşünürüz. Peki ya gerçek öyle değilse? Bakın çok fazla kahve tüketmek vücutta ne gibi etkiler yaratıyor.
11.09.2023 Genel Sağlık
Diyarbakır'da İtalyan köyü! 'Ana dilimiz gibi öğrendik, firmalar bizi işe aldı'
Diyarbakır'da İtalyan köyü! 'Ana dilimiz gibi öğrendik, firmalar bizi işe aldı' 3 ili birbirine bağlayan Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesi tam 11 yıl 'İtalyan köyü'ne ev sahipliği yaptı. Burada kendi dünyalarını kuran İtalyanlar bölge halkıyla çok kısa sürede kaynaştı. Onlarla birlikte Karakaya Barajı'nın yapımında çalışanlar, bugün bile ana dil seviyesinde İtalyanca konuşabiliyor. Hatta aralarında İtalyan firmalar tarafından yürütülen birçok projede çalışma fırsatı yakayalanlar da var.
11.09.2023 Yaşam
'Bin Ladin'in istediği Pentagon ve Beyaz Saray'dı!' Dördüncü uçak nereyi vuracaktı?
'Bin Ladin'in istediği Pentagon ve Beyaz Saray'dı!' Dördüncü uçak nereyi vuracaktı? ABD sınırları içinde gerçekleştirilen ve tarihin en büyük terör eylemlerinden birisi olan 11 Eylül saldırılarının üzerinden 22 yıl geçti. 11 Eylül, sadece ABD için değil, sonrasında yaşanan gelişmelerle birlikte tüm dünya için yüzyılın en travmatik olaylarından biri oldu. Saldırıların ardından ABD’nin terörle mücadeleyi gerekçe göstererek başlattığı işgal dalgasıyla birlikte bu saldırılar binlerce sivilin hayatını kaybetmesine sebep oldu. Olaylarla ilgili bugüne kadar pek bilinmeyen bir detay ise saldırının yıl dönümünde tekrar gündeme geldi.
11.09.2023 Dünya
Bu da ağaçtan otomobil! Gören bir daha bakıyor
Bu da ağaçtan otomobil! Gören bir daha bakıyor 54 yaşındaki saz ustası Şentürk İyidoğan ile 73 yaşındaki mobilya ustası Bahattin Okurkan, yaptıkları projeyle fark yarattı.
2.09.2023 Gündem
İki usta 90 model Kartal'ı öyle bir tasarladı ki görenler gözlerine inanamadı
İki usta 90 model Kartal'ı öyle bir tasarladı ki görenler gözlerine inanamadı Gelişen teknolojiyle birlikte unutmaya yüz tutan el sanatlarına dikkat çekmek isteyen iki usta 90 model Kartal'ı öyle bir tasarladı ki görenler gözlerine inanamadı.
2.09.2023 Haberler
Köye gelen herkes duygulanıyor! İsimlerin olduğu fidanların sırrı
Köye gelen herkes duygulanıyor! İsimlerin olduğu fidanların sırrı Gümüşhane’nin Kelkit ilçesine bağlı Özen köyünde oturan Nizamettin Tural (44), köyde vefat eden her kadın için bölgedeki ağaçsız alanlara fidan dikiyor. Her fidana ölen kadınların isimlerinin bulunduğu plakalar yaptırıp asıyor.
6.08.2023 Gündem
Kuzey Kore'de yakalanan ABD askerine ne oldu? Annesi konuştu
Kuzey Kore'de yakalanan ABD askerine ne oldu? Annesi konuştu Kuzey Kore'de sınırında yakalanıp ülkeye götürülen ABD askeri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.
19.07.2023 Dünya
55 balinanın intiharı! Yaşadıkları talihsiz olay sonrası hayata veda ettiler
55 balinanın intiharı! Yaşadıkları talihsiz olay sonrası hayata veda ettiler İskoçya'da karaya vuran ve toplu şekilde intihar eden balinaların neden bilerek öldükleri belirlendi.
18.07.2023 Dünya
Harita ortaya çıktı! Türkiye'nin en yeşil kentleri
Harita ortaya çıktı! Türkiye'nin en yeşil kentleri Türkiye'deki toplam orman alanı, 2023 yılında 23 milyon 245 bin hektar oldu. Antalya, 1 milyon 177 bin hektar ile Türkiye'de en fazla ormana sahip kent. Yüz ölçümüne göre yüzde 72'si orman olan Karabük, kişi başına düşen 29 bin 426 metrekare orman alanı ile de Tunceli, ilk sırada yer alıyor.
9.06.2023 Gündem
Bir kol saatiydi, 'terörist işareti' oldu! Listenin başında Bin Laden var
Bir kol saatiydi, 'terörist işareti' oldu! Listenin başında Bin Laden var Dijital kol saati denildiğinde birçok kişinin aklına CASIO'nun ikonik F-91W tasarımı geliyor. Peki ilk kez üretildiği 1989 yılından bu yana kullanılmaya devam eden ve milyonlarca kişinin tercih ettiği bu saat modeli nasıl oldu da terör şüphesinin en belirgin işaretlerinden biri oldu?
3.06.2023 Dünya
FBI'dan kraliçe itirafı! Parkta öldüreceklermiş
FBI'dan kraliçe itirafı! Parkta öldüreceklermiş ABD Federal Soruşturma Bürosu’nun (FBI) yeni yayınladığı belgelere göre, Kraliçe 2. Elizabeth 1983'te ABD’ye yaptığı bir ziyaret sırasında bir suikast planıyla karşı karşıya kaldı.
26.05.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ladin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.