Mahmut Recevik

Mahmut Recevik

Son dakika Mahmut Recevik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mahmut Recevik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mahmut Recevik haber sayfamızda...

Mahmut Recevik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 94 mahmut recevik haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA | Borussia Dortmund'un yıldızı, Galatasaray'a geliyor! Eski yönetici duyurdu
SON DAKİKA | Borussia Dortmund'un yıldızı, Galatasaray'a geliyor! Eski yönetici duyurdu Sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticisi Mahmut Recevik, Bundesliga devinin yıldızının önümüzdeki sezon Galatasaray'a transfer olacağını ileri sürdü.
10.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz kabri başında anıldı
Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz kabri başında anıldı Galatasaray Kulübü'nün 37'nci Başkanı Mustafa Cengiz, vefatının 2'nci yıl dönümünde kabri başında anıldı.
28.11.2023 Galatasaray
Dursun Özbek: Dosta, düşmana korku veriyoruz
Dursun Özbek: Dosta, düşmana korku veriyoruz Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, eski başkan Burak Elmas ile birlikte oybirliğiyle ibra oldu. Doğum gününde en büyük hediyeyi aldığını söyleyen Özbek, “Hep birlikte tek yumruk olmanın görüntüsü bu. Dosta düşmana şimdi korku veriyoruz” diye konuştu.
26.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'da 2023 yılı bütçesi onaylandı!
Galatasaray'da 2023 yılı bütçesi onaylandı! Galatasaray Spor Kulübü Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı sona erdi. Toplantıda son olarak 2023 bütçesi görüşüldü ve kabul edildi.
25.03.2023 Galatasaray
Son Dakika: Galatasaray'da istifa kararı
Son Dakika: Galatasaray'da istifa kararı Galatasaray'da pandemi koşulları gerekçe gösterilerek seçimin iptal edilmesinin ardından istifa geldi.
6.05.2021 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yönetici Mahmut Recevik'in istifasını istedi
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, yönetici Mahmut Recevik'in istifasını istedi Galatasaray Yönetimi'nde çıkan çatlak sesler bugün başka bir boyut kazandı.
20.04.2021 Galatasaray
Son dakika - Galatasaray'da Mustafa Cengiz'den flaş karar! Toplantının perde arkası ortaya çıktı
Son dakika - Galatasaray'da Mustafa Cengiz'den flaş karar! Toplantının perde arkası ortaya çıktı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Mustafa Cengiz ve yöneticilerin Türk Telekom Stadyumu'nda yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı.
19.04.2021 Galatasaray
Son dakika - Galatasaray'da yönetici Mahmut Recevik'in istifası istendi
Son dakika - Galatasaray'da yönetici Mahmut Recevik'in istifası istendi Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz'in çağrısıyla gerçekleştirilen olağanüstü toplantıda, yönetici Mahmut Recevik'in istifasının istenildiği öğrenildi. Toplantıda söz alanların talepleri üzerine konuşan Recevik'in de özür dilediği ifade edildi.
18.04.2021 Galatasaray
Son dakika - Galatasaray yalanlamayı yalanladı!
Son dakika - Galatasaray yalanlamayı yalanladı! Galatasaray, Başkan Mustafa Cengiz’in MİLLİYET’te yer alan konuşmalarını sert bir dille yalanlamıştı. Ancak yönetici Mahmut Recevik, “Clubhouse”da, 498 kişi karşısında yaptığı konuşmada haberi doğrulayıp kendi yalanlamalarını yalanladı
18.04.2021 Galatasaray
Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den flaş karar! Yöneticiler resmen açıkladı
Son dakika Galatasaray haberleri: Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den flaş karar! Yöneticiler resmen açıkladı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Sarı Kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz ve yöneticilerin Türk Telekom Stadyumu'nda yaptığı görüşmenin tüm detayları ortaya çıktı. Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik ile Okan Böke ise dün gece yaptıkları açıklamada bu iddiaları 1. ağızdan doğruladılar. İşte Galatasaray'daki son dakika gelişmesi...
17.04.2021 Galatasaray
Milliyet'te Haftanın Özeti (9 Nisan 2021)
Milliyet'te Haftanın Özeti (9 Nisan 2021) İşte Türkiye'de ve dünyada bu haftanın öne çıkan haber başlıkları;
9.04.2021 Haberler
Son dakika - TFF'den Galatasaraylı yönetici Mahmut Recevik'e suç duyurusu
Son dakika - TFF'den Galatasaraylı yönetici Mahmut Recevik'e suç duyurusu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Galatasaraylı yönetici Mahmut Recevik hakkında, Galatasaray-Antalyaspor maçı sonrası kendilerine küfür ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Hakkında soruşturma başlatılan Recevik’in önümüzdeki günlerde şüpheli sıfatıyla ifade vermesi için savcılığa çağırılması bekleniyor.
9.04.2021 Süper Lig
Son dakika - Mustafa Cengiz: İnşallah Mayıs'ta savaşı biz kazanacağız
Son dakika - Mustafa Cengiz: İnşallah Mayıs'ta savaşı biz kazanacağız Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz açıklamalarda bulundu. Cengiz, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışıyla ilgili, "Yenildik, yenilebiliriz. Önemli olan savaşı kazanmak. Biz bir çatışma kaybettik. Olabilir. Daha da kaybedebiliriz ama bizim ana hedefimiz savaşı kazanmak. Mayısta bakacağız. İnşallah mayısta biz bu savaşı kazanacağız. İnanç, güven ve dua ile kazanacağız." dedi.
20.03.2021 Galatasaray
Mahmut Recevik ve Enzo Roco'nun cezaları onandı
Mahmut Recevik ve Enzo Roco'nun cezaları onandı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Galatasaray Kulübü idarecisi Mahmut Recevik'in 45 gün hak mahrumiyeti ve para cezasını onadı. Kurul ayrıca, Fatih Karagümrük'ün Şilili defans oyuncusu Enzo Roco'nun 3 maçtan men ve para cezasının da onandığını bildirdi.
14.01.2021 Süper Lig
PFDK'dan Emre Kılınç'a 2 maç ceza
PFDK'dan Emre Kılınç'a 2 maç ceza PFDK, Galatasaraylı Emre Kılınç'a 2 maç ceza verdi. Galatasaraylı yönetici Mahmut Recevik, 45 gün hak mahrumiyeti aldı.
7.01.2021 Süper Lig
Son dakika - Galatasaray'da Mbaye Diagne zorunlu olarak ilk 11'de!
Son dakika - Galatasaray'da Mbaye Diagne zorunlu olarak ilk 11'de! Konyaspor karşısına kadroyu tamamlayamayan Galatasaray, 19 futbolcuyla deplasmana gitti. Eksikler nedeniyle Diagne zorunlu olarak ilk 11’de yer alacak, hastalıktan kurtulan Babel de takımda olacak
5.01.2021 Galatasaray
Son dakika - Emre Kılınç ve Karim Hafez PFDK'ya sevk edildi
Son dakika - Emre Kılınç ve Karim Hafez PFDK'ya sevk edildi Galatasaraylı Emre Kılınç ve Yeni Malatyasporlu Karim Hafez PFDK'ya sevk edildi.
4.01.2021 Galatasaray
Son dakika - Galatasaray-Antalya maçında küfür protokolü karıştırdı
Son dakika - Galatasaray-Antalya maçında küfür protokolü karıştırdı Antalya maçında, Emre Kılınç’ın atılması sonrasında Galatasaraylı yöneticinin küfürleri, TFF yöneticisi İsmail Erdem’in stadı terk etmesine yol açtı. Ali Düşmez ise, “Ben başkanvekiliyim. TFF’yi temsil ediyorum” diyerek karşılaşmanın sonunu bekledi.
4.01.2021 Galatasaray
Galatasaray Yöneticisi Mahmut Recevik, TFF yöneticisinden özür diledi!
Galatasaray Yöneticisi Mahmut Recevik, TFF yöneticisinden özür diledi! Galatasaray Yöneticisi Mahmut Recevik yaptığı açıklamada TFF yöneticisinden özür diledi.
3.01.2021 Galatasaray
Son dakika - TFF yöneticisi: "Galatasaraylı yönetici bize küfür etti"
Son dakika - TFF yöneticisi: "Galatasaraylı yönetici bize küfür etti" TFF Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Erdem, Galatasaray - Antalyaspor maçı esnasında Galatasaraylı yönetici Mahmut Recevik'in TFF'ye küfür ettiğini söyledi.
3.01.2021 Galatasaray
Galatasaray'da 2020 kötü bitti
Galatasaray'da 2020 kötü bitti Galatasaray'da 2020 yılı oldukça kötü geçti. Takımın en başarılı ismi olan Fernando Muslera, yine 2020’de ayağını kırarken, Falcao 12 ay içerisinde tam üç kez sakatlandı ve toplamda 18 maç kaçırdı. Fatih Terim koronavirüs salgını nedeniyle zor günler yaşadı. Son olarak Omar Elabdellaoui olayı da kötü olayların son noktası olarak tarihe geçti.
2.01.2021 Galatasaray
Galatasaray'da Fatih Terim için Mahmut Recevik'ten tepki!
Galatasaray'da Fatih Terim için Mahmut Recevik'ten tepki! PFDK Galatasaray'da Fatih Terim'e 5 maç ceza verdi. Sarı - kırmızılıların yöneticisi Mahmut Recevik, duruma sosyal medya hesabından tepki gösterdi.
24.12.2020 Galatasaray
Başkan Mustafa Cengiz, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile  buluştu
Başkan Mustafa Cengiz, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile buluştu Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla sarı-kırmızılı tekerlekli sandalye basketbol takımıyla buluştu. 
3.12.2020 Galatasaray
Yok böyle bir blok! Galatasaray'da yöneticiler maça alınmadı...
Yok böyle bir blok! Galatasaray'da yöneticiler maça alınmadı... Galatasaray’da yöneticiler Mahmut Recevik ve Ömer Cansever’in Anadolu Efes maçına alınmadıkları ortaya çıktı.
15.10.2020 Galatasaray
Galatasaray Yönetim Kurulu Kalamış’ta bir araya geldi
Galatasaray Yönetim Kurulu Kalamış’ta bir araya geldi Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Toplantısı, Başkan Mustafa Cengiz başkanlığında Kalamış Tesisleri’nde gerçekleştirildi.
22.09.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Mahmut Recevik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.