Martin Skrtel

Martin Skrtel

Son dakika Martin Skrtel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Martin Skrtel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Martin Skrtel haber sayfamızda...

Martin Skrtel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 996 martin skrtel haberi bulunmuştur.
Martin Skrtel tarafsız kalacağını açıkladı! Önce film sonra Fenerbahçe maçı
Martin Skrtel tarafsız kalacağını açıkladı! Önce film sonra Fenerbahçe maçı Spartak Trnava'dan geçen sezon ayrılan Fenerbahçe'nin eski yıldızı Martin Skrtel açıklamalarda bulundu. Bu arada Skrtel'in futbolculuk hayatını anlatan belgesel film, saha içine kurulan dev ekranda taraftarlara izletildi.
5.10.2023 Fenerbahçe
Acun Ilıcalı açıkladı! Basel - Trabzonspor maçı şifresiz yayınlanacak
Acun Ilıcalı açıkladı! Basel - Trabzonspor maçı şifresiz yayınlanacak Trabzonspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu Play-Off rövanşında Basel ile deplasmanda oynayacağı maç hakkında Acun Ilıcalı bir açıklama yaptı. Acun Ilıcalı, Basel - Trabzonspor maçının şifresiz yayınlanacağını duyurdu.
20.02.2023 Trabzonspor
Martin Skrtel depreme duyarsız kalmadı
Martin Skrtel depreme duyarsız kalmadı Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir'de forma giyen Slovak savunmacı Martin Skrtel, Türkiye’de yaşanan depreme duyarsız kalmadı. Depremzedelere yardımında bulunan Martin Skrtel, Türk halkına geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
20.02.2023 Dünyadan Futbol
Tolgay Ali Arslan'dan 'dürüm' cevabı! 'Derbide Fenerbahçe favori'
Tolgay Ali Arslan'dan 'dürüm' cevabı! 'Derbide Fenerbahçe favori' Udinese'nin tecrübeli futbolcusu Tolgay Ali Arslan suskunluğunu bozdu. Alman asıllı orta saha, Beşiktaş'tan ayrıldığı süreçte ortaya atılan 'soyunma odasında dürüm yedi' iddialarına cevap verdi. Yıldız futbolcu, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde sarı-lacivertlileri favori gösterdi.
25.09.2022 İtalya Serie A
ÖZEL - Ufuk Sarıca'dan 2019 benzetmesi! Transfer yorumu
ÖZEL - Ufuk Sarıca'dan 2019 benzetmesi! Transfer yorumu Pınar Karşıyaka ile şampiyonluklar yaşayan, Euroleague’de oynama başarısı gösteren Coach Ufuk Sarıca bu yıl kadroyu neredeyse tamamen değiştirdiklerini belirtirken zaman istedi, oyuncuların sezon içinde gelişim göstermesi durumunda her şeyin mümkün olacağını söyledi.
25.09.2022 Basketbol
UEFA'dan izin çıktı! Avrupa'da tribünler ayaklanıyor
UEFA'dan izin çıktı! Avrupa'da tribünler ayaklanıyor Bir çok stadyumda kale arkası tribünler koltuksuz hale getiriliyor. UEFA’nın izniyle Avrupa kupalarında da seyirciler artık maçları ayakta izlemeye başladı. Temsilcilerimizin statlarında benzer görüntüleri göreceğimiz günler de çok uzakta olmasa gerek.
25.09.2022 Futbol
Roger Federer efsanesi veda etti! Gözyaşları sel oldu
Roger Federer efsanesi veda etti! Gözyaşları sel oldu Laver Cup’ta jübile maçına çıkan Roger Federer, tenisi resmen bıraktı. 20 grand slam şampiyonluğuna sahip olan efsane isim kortlara veda ettiği karşılaşmada ağlarken, partneri Nadal da gözyaşlarını tutamadı, duygusal anlar uzun süre devam etti.
25.09.2022 Tenis
Galatasaray'da Mathias Ross'tan transfer itirafı! 'Vücudum nefes nefese kaldı'
Galatasaray'da Mathias Ross'tan transfer itirafı! 'Vücudum nefes nefese kaldı' Galatasaray'ın transfer döneminin son gününde kadrosuna kattığı Mathias Ross açıklamalarda bulundu. Danimarkalı savunmacı transfer süreci hakkında dikkat çekici ifadeler kullandı. Mathias Ross'un itirafı dikkat çekti.
25.09.2022 Galatasaray
Mauro Icardi ve Juan Mata damga vurdu! Okan Kocuk'un hatası dikkat çekti
Mauro Icardi ve Juan Mata damga vurdu! Okan Kocuk'un hatası dikkat çekti Galatasaray, Süper Lig'e verilen milli arada İstanbulspor'la karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'ndaki müsabakada Juan Mata ve Mauro Icardi forma giydi. Sarı-kırmızılıların yıldızları performanslarıyla maça damga vurdu. Öte yandan Okan Kocuk'un hatası İstanbulspor'a golü getirdi.
25.09.2022 Galatasaray
Stefan Kuntz'dan çarpıcı açıklama! 'Yüzümüze yumruğu yedik, nakavt olmadık'
Stefan Kuntz'dan çarpıcı açıklama! 'Yüzümüze yumruğu yedik, nakavt olmadık' A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, "Maçtan sonra da söylediğim gibi bu aldığımız skor, boks maçı benzetmesi yapacak olursak yüzümüze yumruğu yedik, nakavt olmadık. Oyuncularımızla bir kez daha analiz yaptık. 3 noktada mükemmel olmadığımızı söyledik. Bu noktada Lüksemburg maçını kapatıp, bu konuyu önümüzdeki karşılaşmaya odaklanmak istiyorum" dedi.
25.09.2022 Milli Takım
Martin Skrtel'den itiraf! 'Pişman değilim'
Martin Skrtel'den itiraf! 'Pişman değilim' Premier Lig devi Liverpool'un efsane futbolcularından Martin Skrtel, İngiltere basınına açıklamalarda bulundu. Bir dönem ülkemizde Fenerbahçe ve Başakşehir formaları da giyen Martin Skrtel çarpıcı ifadeler kullandı.
Bertrand Traore resmen Başakşehir'de! İşte ilk sözleri
Bertrand Traore resmen Başakşehir'de! İşte ilk sözleri Medipol Başakşehir anlaşma sağladığı ve dün İstanbul'a getirdiği Bertrand Traore ile sözleşme imzaladı.
22.08.2022 Basaksehir
Mesut Özil'in imzası sonrası ortaya çıktı! Fenerbahçe ve Premier Lig detayı
Mesut Özil'in imzası sonrası ortaya çıktı! Fenerbahçe ve Premier Lig detayı Sürpriz bir hamleyle Mesut Özil’i kadrosuna katan Başakşehir, son 8 yıldır süren transfer geleneğini devam ettirdi.Adeta yıldızların yeniden parladığı bir noktada olan turuncu-lacivertliler 2022-23 sezonunun da en merak edilen takımları arasına girdi.
17.07.2022 Basaksehir
Bakan Kasapoğlu: Bir hayali gerçeğe dönüştürdük
Bakan Kasapoğlu: Bir hayali gerçeğe dönüştürdük Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cudi Cup'ın açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu, "Bir hayalin gerçekleştiğini ve bu hayalin gerçeğe dönüşmesinin heyecanını paylaşıyoruz. Hiçbir hayal sadece o hayali kurarak gerçekleşmez. Hayallerin gerçeğe dönüşmesinin tek bir kuralı vardır; inanmak" dedi.
17.05.2022 Tenis
Bursaspor zirveden dibi gördü! Ertuğrul Sağlam'dan duygu yüklü açıklama
Bursaspor zirveden dibi gördü! Ertuğrul Sağlam'dan duygu yüklü açıklama Süper Lig'de 2009-2010 sezonunda mutlu sona ulaşan ve Türkiye'nin 5. şampiyonu olan Bursaspor'un Spor Toto 2. Lig'e düşmesi büyük uyandırdı. Efsane oyuncuların tepkisinden sonra bir açıklama da Bursaspor'u mutlu sona ulaştıran Ertuğrul Sağlam'dan geldi. İşte detaylar...
17.05.2022 Futbol
Martin Skrtel futbolu bırakacağını açıkladı! İşte nedeni
Martin Skrtel futbolu bırakacağını açıkladı! İşte nedeni Kariyerinde Liverpool, Fenerbahçe ve Başakşehir gibi takımlarda oynayan Martin Skrtel sosyal medya hesabından futbolu bırakacağını açıkladı.
17.05.2022 Fenerbahçe
ÖZEL | Başakşehir’in CEO’su Mustafa Eröğüt açıkladı! Emre Belözoğlu için Avrupa şartı
ÖZEL | Başakşehir’in CEO’su Mustafa Eröğüt açıkladı! Emre Belözoğlu için Avrupa şartı Başakşehir’in CEO’su Mustafa Eröğüt, performansıyla büyük alkış alan Teknik Direktör Emre Belözoğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Eröğüt ayrıca kulübün eski teknik adamları Aykut Kocaman, Okan Buruk hakkında konuştu. Yabancı kuralı içinse "Artılı kurala çok karşıyız. Kim formayı hak ediyorsa hoca onlara görev verebilmeli." dedi.
10.04.2022 Basaksehir
Skrtel’in ailesine küfür ortalığı karıştırdı
Skrtel’in ailesine küfür ortalığı karıştırdı Slovan Bratislava-Spartak Trnava maçında bir rakip taraftar Martin Skrtel’in tüm ailesinin kanserden ölmesi yönünde hakarette bulunması, Slovakya’nın konuştuğu konu oldu.
27.02.2022 Dünyadan Futbol
Transfer | Martin Skrtel resmen Spartak Trnava'da
Transfer | Martin Skrtel resmen Spartak Trnava'da Son olarak Medipol Başakşehir forması giyen Martin Skrtel, ülkesi Slovakya'nın takımlarından Spartak Trnava ile sözleşme imzaladı.
14.08.2021 Futbol
Martin Skrtel, Spartak Trnava’ya imza attı
Martin Skrtel, Spartak Trnava’ya imza attı Martin Skrtel 17 yıl sonra ülkesine geri döndü, Spartak Trnava’ya imza attı. Fenerbahçe ve Başakşehir’in eski futbolcusu için ilginç bir tanıtım gerçekleştirildi.
14.08.2021 Dünyadan Futbol
Son dakika - Skrtel’den Hamsik'e ‘Trabzon’ uyarısı
Son dakika - Skrtel’den Hamsik'e ‘Trabzon’ uyarısı Slovakya Milli Takımı’ndan arkadaşı Marek Hamsik’e seslenen Martin Skrtel, “Kazandığınızda Trabzon’da tanrı gibi olursunuz ama başarısızlık durumunda işler bir hayli kötüleşir. Bu yüzden Marek’in başarısı için duacıyım” dedi
2.07.2021 Trabzonspor
Attila Szalai, Fenerbahçe'nin ikinci Macar oyuncusu oldu
Attila Szalai, Fenerbahçe'nin ikinci Macar oyuncusu oldu Fenerbahçe'nin Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol takımından kadrosuna kattığı Attila Szalai, kulüp tarihinin ikinci Macar futbolcusu oldu.
18.01.2021 Fenerbahçe
Son Dakika | Okan Buruk'tan Martin Skrtel açıklaması!
Son Dakika | Okan Buruk'tan Martin Skrtel açıklaması! Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor ile karşı karşıya gelen Başakşehir'in teknik direktörü Okan Buruk, karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.
13.01.2021 Basaksehir
Son dakika | Başakşehir, Skrtel'in sözleşmesini feshetti
Son dakika | Başakşehir, Skrtel'in sözleşmesini feshetti Başakşehir, sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Martin Skrtel’in sözleşmesinin karşılıklı anlaşarak feshedildiğini TFF’ye bildirdi.
13.01.2021 Basaksehir
Medipol Başakşehir, kupada tur peşinde
Medipol Başakşehir, kupada tur peşinde Medipol Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda yarın sahasında Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek.
12.01.2021 Türkiye Kupası

Benzer Haber Etiketleri

Martin Skrtel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.