Namık Sevik

Namık Sevik

Son dakika Namık Sevik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Namık Sevik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Namık Sevik haber sayfamızda...

Namık Sevik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 232 namık sevik haberi bulunmuştur.
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için haydi görev başına!
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için haydi görev başına! Dile kolay; tam 69 yıldır dimdik ayakta sizlerle ortaklaşa kurduğumuz ve her sene üstüne yeni bir tuğla koyduğumuz geleneksel Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri bu yıl yine nefesleri kesecek. Elde ettikleri inanılmaz başarılarla Türk halkının göğsünü kabartan adaylar 2023’ün en iyisi olmak için sevenlerinden oy bekleyecek.
29.02.2024 Skorer
Namık Sevik bugün anılıyor
Namık Sevik bugün anılıyor Türk spor basınının duayeni ve Milliyet Spor Servisi’nin unutulmaz müdürü Namık Sevik’i, ölümünün 37. yıldönümünde bugün anacağız.
21.08.2023 Diğer
Namık Sevik yarın anılıyor
Namık Sevik yarın anılıyor Türk spor basınının duayeni ve Milliyet Spor Servisi’nin unutulmaz müdürü Namık Sevik’i, ölümünün 37. yıldönümünde yarın anacağız.
20.08.2023 Diğer
Milliyet'in gurur gecesi! Sporun 'Oscar'ları sahiplerini buldu
Milliyet'in gurur gecesi! Sporun 'Oscar'ları sahiplerini buldu Volkswagen Arena’da düzenlenen gecede Dünya Şampiyonu cimnastikçimiz Adem Asil, Yılın Sporcusu kategorisinde birincilik kürsüsüne oturdu. 2022’nin en iyisi olan milli sporcumuz ödülünü Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan aldı.
5.05.2023 Skorer
Gillette Milliyet Spor Ödülü Kazananlar 2023✨69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödüllerini kim kazandı?
Gillette Milliyet Spor Ödülü Kazananlar 2023✨69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödüllerini kim kazandı? Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu. Bu sene 69.'su düzenlenen ödül töreni yaklaşık 8 yıldır Gillette iş birliği ile düzenleniyor. 2023 Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni adayları ve ödül kazananları listesi spor severler tarafından araştırılıyor. İşte, 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülü kazananlar...
4.05.2023 Bilgi Rehberi
NAMIK SEVİK ÖDÜLÜ: HALİL ÖZER
NAMIK SEVİK ÖDÜLÜ: HALİL ÖZER Namık Sevik Ödülü'ne gazeteci Halil Özer layık görüldü. Özer ödülünü Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır'ın elinden aldı. Bayındır, "Sayın Bakanım, hanımefendiler, beyefendiler hepinizi saygıyla selamlıyorum. Çok değerli bir ödülü açıklıyorum. Ödülü çok yakın bir dostum ve arkadaşım ve Türkiye'nin en iyi Galatasaray muhabiri aynı zamanda Fenerbahçeli olan değerli dostum Halil Özer'e veriyorum" dedi. Halil Özer ise duygularını şöyle dile getirdi: Yıllarca bu ödül töreni için çalışırdık. Namık abi adına bu ödülü almak beni çok mutlu etti. Herkese teşekkürler, iyi akşamlar."
3.05.2023 Programlar
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri ödüllerini aldı.
3.05.2023 Skorer
Haydi görev başına
Haydi görev başına Dile kolay; tam 68 yıldır dimdik ayakta sizlerle ortaklaşa kurduğumuz ve her sene üstüne yeni bir tuğla koyduğumuz geleneksel Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri bu yıl yine nefesleri kesecek. Elde ettikleri inanılmaz başarılarla Türk halkının göğsünü kabartan birbirinden başarılı altı aday 2022'nin en iyisi olmak için sevenlerinden oy bekleyecek.
20.01.2023 Skorer
Güle güle Nihat ağabey
Güle güle Nihat ağabey Spor gazeteciliğinin duayenlerinden ve Milliyet’in simge isimlerinden Nihat Geven’i 83 yaşında kaybettik. Milliyet gazetesinde aralıksız olarak 50 yıl çalışan ve TSYD Adana Şubesi’nin 25 yıl başkanlığını yapan Geven, TSYD Adana Şubesi Tesisleri’ne ismi verilerek ölümsüzleştirilmişti.
3.12.2022 Gündem
Milliyet yazarları önceki gün kaybettiğimiz duayen gazeteci-sunucu Halit Kıvanç’ı yazılarıyla anıyor
Milliyet yazarları önceki gün kaybettiğimiz duayen gazeteci-sunucu Halit Kıvanç’ı yazılarıyla anıyor En ünlü en üretken en saygın sunucuydu / ALİ EYÜBOĞLU 1983’te Zeki Müren, “Gitme Sana Muhtacım” şarkısını o yılın Türkiye Güzeli Neşe Erberk’le dans ederek söylerken, Halit Abi de çekimin sürprizini yapıp, Ajda Pekkan’ı dansa kaldırdığında pist ünlülerle dolmuştu...
27.10.2022 Gündem
Namık Sevik anıldı
Namık Sevik anıldı Türk spor basınının duayeni ve Milliyet’in unutulmaz spor müdürü Namık Sevik vefatının 36. yıl dönümünde mezarı başında anıldı.
22.08.2022 Diğer
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Volkswagen Arena’da düzenlenen gecede Olimpiyat Şampiyonu okçumuz Mete Gazoz, Yılın Sporcusu kategorisinde birincilik kürsüsüne oturdu. 2021’nin en iyisi olan milli sporcumuz ödülünü Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan aldı.
1.04.2022 Skorer
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. 'Yılın sporcusu' Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz seçildi. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü ise Dünya Etnospor Konfederasyonu'na verildi.
30.03.2022 Diğer Sporlar
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
68. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 7. kez düzenlenen “68. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni muhteşem bir geceyle Volkswagen Arena’da yapıldı. 'Yılın sporcusu' Olimpiyat Şampiyonu Mete Gazoz seçildi. Erdoğan Demirören Büyük Ödülü ise Dünya Etnospor Konfederasyonu'na verildi.
31.03.2022 Skorer
Yok böyle bir yarış! Söz sırası sizde, 68. Gillette/Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri oylaması başlıyor
Yok böyle bir yarış! Söz sırası sizde, 68. Gillette/Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri oylaması başlıyor Erkek bakımının lider markası Gillette’in son altı yılda verdiği katkıyla yeni bir boyut ve heyecan kazanan Türkiye’nin en eski halk oylamasında solukları kesecek yarış için geri sayıma geçildi. Okurlarımız kullanacakları oylarla 2021’in en iyilerini seçecek, şeref kürsüsünü bir kez daha kendileri belirleyecek.
2.01.2022 Diğer
Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu!
Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu! Bu yıl 67.’si gerçekleşen Türkiye’nin en prestijli spor ödülleri Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Töreni, 29 Eylül 2021 Çarşamba günü Volkswagen Arena’da düzenlendi. Sporda 2020’in en iyileri, halk oylaması sonucunda ödüllerine kavuştu.
30.09.2021 Diğer
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu Dünya spor tarihinin en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan ve Gillette-Milliyet ortaklığında 6. kez düzenlenen “67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Muhteşem gecede 'Sporun Oscarları' sahiplerini buldu. Gecenin en çok merak edilen ödüllerinden biri olan 67. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülü'nü başarılı milli cimnastikçimiz İbrahim Çolak kazandı.
29.09.2021 Diğer
Namık Sevik Özel Ödülü: Milliyet Gazetesi Karikatüristi Haslet Soyöz
Namık Sevik Özel Ödülü: Milliyet Gazetesi Karikatüristi Haslet Soyöz 67. Gillette-Milliyet Namık Sevik Özel Ödülü'nü Milliyet Gazetesi Karikatüristi Haslet Soyöz kazandı. Ödülü Soyöz'e Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mete Belovacıklı takdim etti.
29.09.2021 Programlar
'Fenerbahçe’nin ilk Pereira’sı ve Milliyet’in ilk spor müdürü'
'Fenerbahçe’nin ilk Pereira’sı ve Milliyet’in ilk spor müdürü' Önceki gün Namık Sevik’in anma günüydü. Tayfun Bayındır ve birkaç kişi kabrindeydik. Normaldi… Geçen 35 yıl dostlarının büyük kısmını -Didi de dahil- kucaklayıp yanına koymuş, kalanları Çakaldağı’na tırmanamayacak kadar kocatmıştı çünkü. Zaten önemli olan mermer kabir değil, mermerden yüz kat, bin kat uzun ömürlü, gelecek nesillerdeki erdem sanatçılarının kötülüğü yontup atarak içinden insanlık anıtı çıkaracakları iyi, güzel huylarıydı. Namık dayımın mirası bunlardı...
22.08.2021 Futbol
Son dakika haberi: Namık Sevik'i yarın anıyoruz
Son dakika haberi: Namık Sevik'i yarın anıyoruz Türk spor basınının duayeni ve Milliyet Spor Servisi’nin unutulmaz müdürü Namık Sevik’i, ölümünün 35. yıldönümünde yarın anacağız.
19.08.2021 Diğer
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde oylama heyecanı!
67. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri'nde oylama heyecanı! Gurur ve sorumluluğu harman ettik, çalıştık, uğraştık 66 yılı alnımızın akıyla geride bıraktık... Şimdi aynı heyecanla 67. yıl için yola çıktık. Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri bu yıl 6. kez Gillette’in değerli iş birliği ile 7 kategoride start alıyor... Geleneğin yılmaz nöbetçileri değerli okurlarımız kullanacakları oylarla 2020’nin en iyilerini seçecek, şeref kürsüsünü bir kez daha kendileri belirleyecekler
1.05.2021 Futbol
Sami Kohen’le 70 yılda devrialem
Sami Kohen’le 70 yılda devrialem İlk günden bu yana Milliyet’in serüvenine ortak olan ve Türkiye’de dış haberciliğe damgasını vuran Sami Kohen’le tarihe not düşen kitabını konuştuk
28.02.2021 Pazar
Üniversite bitti kendimi Milliyet’te buldum
Üniversite bitti kendimi Milliyet’te buldum 1972 yılında başlayan Milliyet yolculuğum, 30 yılın ilk yarışına dek devam etti...
26.02.2021 Ege
Erdoğan Demirören Büyük Ödülü TVF'nin
Erdoğan Demirören Büyük Ödülü TVF'nin Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, “Sporun her alanında sponsor desteği sağlamak bize babamız Erdoğan Demirören’den kalan en önemli mirastır” derken, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ ise Erdoğan Demirören’in voleybola olan katkılarını hiçbir zaman unutmadıklarını söyledi.
6.11.2020 Skorer
Namık Sevik Özel Ödülü: Afşın Yakupoğlu
Namık Sevik Özel Ödülü: Afşın Yakupoğlu Milliyet Gazetesi'nin emektar gazetecisi Afşin Yakupoğlu 66. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Namık Sevik Özel Ödülü'nün sahibi oldu. Yakupoğlu, ödülü Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır'ın elinden aldı.
4.11.2020 Programlar

Benzer Haber Etiketleri

Namık Sevik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.