Nefes

Nefes

Son dakika nefes haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan nefes gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan nefes haber sayfamızda...

Nefes

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 37.135 nefes haberi bulunmuştur.
TSK terör örgütüne nefes aldırmıyor
TSK terör örgütüne nefes aldırmıyor Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Cumhurbaşkanı Recep tayyip Erdoğan’ın Bağdat ve Erbil’e ziyarette bulunduğu 22 Nisan Pazartesi günü Irak’ın kuzeyinde eskiden terör örgütünün üslendiği bölgelerde alan hakimiyetini sağladığının mesajını verdi.
25.04.2024 Gündem
Irak’tan PKK için ‘mülteci’ formülü
Irak’tan PKK için ‘mülteci’ formülü Kalkınma Yolu projesinin hayata geçirilmesi ve Türkiye ile ilişkilere büyük önem veren Irak yönetimi, terör örgütü PKK’nın Irak’taki silahlı gücüne son vermek için formül arıyor.
25.04.2024 Gündem
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor
Son dakika... Yunanistan'da gökyüzü kızıla büründü! Tekirdağ'dan giriş yaptı, İstanbul'a geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan çeşitli uyarıların ardından Atina'daki çöl tozu şimdi Türkiye'ye geliyor. Tekirdağ'dan giriş yapan çöl tozu yurdun batı ve iç kesimlerinde tam 3 gün boyunca etkili olacak. Peki Türkiye'deki şehirlerde Atina gibi olur mu? CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen açıkladı.
24.04.2024 Gündem
İstanbul’da çöl tozu alarmı! 'Misafirliğe gelenler nefes alamayıp geri dönüyorlar'
İstanbul’da çöl tozu alarmı! 'Misafirliğe gelenler nefes alamayıp geri dönüyorlar' Türkiye’ye Afrika Üzerinden gelen çöl tozları ve sıcak hava dalgası yaşlı ve çocukları etkiliyor. Çocuklar ve yaşlılar çok daha fazla etkilenirken, uzmanlar maskesiz dışarı çıkılmaması, pencereleri kapalı tutma konusunda uyarılarda bulundu.
24.04.2024 Gündem
'Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! 'Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında'
'Taş Kağıt Makas'ta heyecan dorukta! 'Artık sıra gerçek suçluların hak ettikleri cezayı almalarında' 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', yeni bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 8’inci bölümünde, Umut’un Harun Yakar ve Kadri Palaz’ı köşeye sıkıştırdığı anlar izleyiciyle buluşacak.
24.04.2024 Cadde
Doktorların ‘yaşaması imkansız’ dediği bebek mucizeyi yarattı
Doktorların ‘yaşaması imkansız’ dediği bebek mucizeyi yarattı  Adana’da annesi trafik kazasında hayatını kaybeden ve annenin karnından sezaryenle alınan erkek bebek, solunum cihazı olmadan nefes alması sağlanarak hayati tehlikeyi atlattı. Doktorların ‘yaşaması imkansız’ olarak nitelendirdiği bebek, birkaç hafta sonra taburcu edilecek.
24.04.2024 Gündem
Nefes kesen manzara! Burası ne Colorado Kanyonu ne de Kapadokya
Nefes kesen manzara! Burası ne Colorado Kanyonu ne de Kapadokya Su ve rüzgar erozyonunun etkisiyle milyonlarca yıllık doğa harikası Kırmızı Periler Diyarı, keşfedilmeyi bekliyor.
24.04.2024 Gündem
SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI? Survivor All Star 2024 iletişim ödülü oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da haftanın eleme adayları belli oldu!
SURVİVOR İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI? Survivor All Star 2024 iletişim ödülü oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da haftanın eleme adayları belli oldu! Survivor'da iletişim ödülü oyunu için Mavi ve Kırmızı takım apayrı bir mücadele içine girdiler. Birleşme partisinin ardından haftanın son eleme adayı da belli oldu. Yarışmacıların sayılarının azalması eleme potasına güçlü isimlerin girmesine neden olurken nefes kesen mücadele ise hız kesmeden devam ediyor. Peki, Survivor iletişim ödülünü kim kazandı? Survivor All Star 2024 iletişim ödülü oyununu hangi takım kazandı? İşte Survivor'da haftanın eleme adayları...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı. “TRT 46. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği” programına katılan Yılmaz ""Çocukların hayatına kast edenlerin hesap vermesi için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
Gören telefona sarıldı! 23 Nisan'da Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri
Gören telefona sarıldı! 23 Nisan'da Türk Yıldızları'ndan nefes kesen gösteri Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Antalya'da gösteri uçuşu yaptı.
23.04.2024 Gündem
Türk Yıldızları’nın nefes kesen gösterisi on binlerce vatandaşı sahillere doldurdu
Türk Yıldızları’nın nefes kesen gösterisi on binlerce vatandaşı sahillere doldurdu Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Antalya'da gösteri gerçekleştirdi. On binlerce insan dünyaca ünlü sahile akın ederken, tim nefes kesen akrobatik hareketler sergiledi.
23.04.2024 Haberler
Berberde korkunç an! Traş olurken dili boğazına kaçtı
Berberde korkunç an! Traş olurken dili boğazına kaçtı Bursa’da tıraş olduğu sırada dili boğazına kaçan kişiyi berberi kurtardı. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansırken tıraşa devam eden kahraman berber o anları anlattı.
23.04.2024 Haberler
Aydilge: Görüşmeye geldiği gün hayatım değişti!
Aydilge: Görüşmeye geldiği gün hayatım değişti! Şarkıcı ve söz yazarı Aydilge, Dream Türk TV’de Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya’nın sunduğu ‘Müzik Evi’ programına konuk oldu. Şarkıcı, eşi Utku Barış Andaç’la nasıl tanıştığını anlattı.
23.04.2024 Cadde
Berberde korkunç an! Traş olurken dili boğazına kaçtı
Berberde korkunç an! Traş olurken dili boğazına kaçtı Bursa’da tıraş olduğu sırada dili boğazına kaçan kişiyi berberi kurtardı. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansırken tıraşa devam eden kahraman berber o anları anlattı.
23.04.2024 Gündem
Ekin Koç: 'Taş Kağıt Makas' gibi içinde başkaldırı olan hikayeleri severim!
Ekin Koç: 'Taş Kağıt Makas' gibi içinde başkaldırı olan hikayeleri severim! Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla gündemden düşmeyen 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu' dizisinin başrol oyuncularından Ekin Koç, "Kendimi tekrar etmekten kaçınmaya çalışırım" diyerek, karakteri Umut ve oyunculuk serüveni hakkında samimi açıklamalar yaptı.
23.04.2024 Cadde
Gazze'de İsrail saldırısında ölen annenin karnındaki bebek kurtarıldı
Gazze'de İsrail saldırısında ölen annenin karnındaki bebek kurtarıldı Sabrin Jouda isimli Gazzeli kız bebek, annesinin İsrail bombardımanında öldürülmesinin ardından dünyaya yetim olarak geldi.
23.04.2024 Dünya
SURVİVOR 4. ELEME ADAYI | Survivor All Star 2024 haftanın son dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor eleme adayları...
SURVİVOR 4. ELEME ADAYI | Survivor All Star 2024 haftanın son dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor eleme adayları... Survivor'da haftanın son dokunulmazlık oyunu için Mavi ve Kırmızı takım karşı karşıya geldi. Birleşme partisinin ardından haftanın son eleme adayı da kaybeden takımdan seçilecek. Yarışmacıların sayılarının azalması eleme potasına güçlü isimlerin girmesine neden olurken nefes kesen mücadele ise hız kesmeden devam ediyor. Peki, Survivor 4. ve son eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 haftanın son dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte Survivor eleme adayları...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Türk Yıldızlarının provası bile nefes kesti
Türk Yıldızlarının provası bile nefes kesti Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda gerçekleştirecekleri gösteri öncesi Antalya'da son prova uçuşlarını gerçekleştirdi.
22.04.2024 Haberler
İzmir'de rehine krizi: 3 saat direndi, böyle yakalandı
İzmir'de rehine krizi: 3 saat direndi, böyle yakalandı İzmir'in Konak ilçesinde eşi ve çocuklarını rehin alan cezaevi firarisi, 3 saat süren bekleyişin ardından nefes kesen operasyonla yakalandı.
22.04.2024 Haberler
İzmir'de rehine krizi: 3 saat direndi, böyle yakalandı
İzmir'de rehine krizi: 3 saat direndi, böyle yakalandı İzmir'in Konak ilçesinde eşi ve çocuklarını rehin alan cezaevi firarisi, 3 saat süren bekleyişin ardından nefes kesen operasyonla yakalandı.
22.04.2024 Gündem
Canını hiçe saydı, drift atan otomobilin üzerine atladı
Canını hiçe saydı, drift atan otomobilin üzerine atladı Edirne’de bir araya gelen Trakya’daki modifiyeli otomobilseverlerin gösterisi sırasında bir vatandaş canını hiçe sayarak drift atan otomobilin üzerine atladı, yürekleri ağza getirdi.
22.04.2024 Haberler
Yenilmez armada Bayer Leverkusen'de tarih yazan Türk: Devin Özek
Yenilmez armada Bayer Leverkusen'de tarih yazan Türk: Devin Özek Bundesliga'da 128 yıl sonra şampiyonluk ipini göğüsleyip bir ilki gerçekleştiren Bayer Leverkusen'de Xabi Alonso ve Türk asıllı yardımcısı Devin Özek tarihe adını altın harflerle yazdırdı.
22.04.2024 Almanya Bundesliga
'Taş Kağıt Makas' nefes kesiyor! Umut yolun sonunda mı?
'Taş Kağıt Makas' nefes kesiyor! Umut yolun sonunda mı? Kanal D’nin çarşamba akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'ndan yeni bir tanıtım filmi yayınlandı. Umut’un yanı sıra Harun Yakar ve Kadri Palaz’ın da başının belada olduğunun ekrana geldiği tanıtım yeni bölüme dair merakı arttırdı.
22.04.2024 Cadde
MHP’den DEM’li belediyelere tepki
MHP’den DEM’li belediyelere tepki MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin açılışında İstiklal Marşı’nın okutulmadığı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Meclisi’nde Türk bayrağının kaldırıldığı gibi iddialara ilişkin yazılı açıklama yaptı.
22.04.2024 Gündem
Misillemelerin boyutu ortaya çıktı
Misillemelerin boyutu ortaya çıktı Son günlerde özellikle İran, İsrail’in kendisine düzenlediği saldırının hiçbir zarara yol açmadığını savunsa da, uydu görüntüleri aksini ortaya çıkardı. Aynı şekilde İsrail’de de vurulan üssün pisti de zarar görmüş...
22.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Nefes ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.