Nuh Tepesi

Nuh Tepesi

Son dakika Nuh Tepesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nuh Tepesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nuh Tepesi haber sayfamızda...

Nuh Tepesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 44 nuh tepesi haberi bulunmuştur.
‘Üzerine para verdim’
‘Üzerine para verdim’ Hande Doğandemir, ‘Dayı Şov’a konuk oldu.
31.01.2022 Cadde
Nürnberg’in en iyisi “Fabian”
Nürnberg’in en iyisi “Fabian” Nürnberg Türkiye-Almanya Film Festivali’nde ödüller dağıtıldı. Alman sinemasının usta ismi Dominik Graf’in “Fabian oder der Gang die Hunde” adlı filmi festivalde En İyi Film Ödülü aldı.
26.07.2021 Kültür Sanat
“Erkek senaristler kadın karakter üzerine düşünmüyor”
“Erkek senaristler kadın karakter üzerine düşünmüyor” Hande Doğandemir yeni dizisi “Hükümsüz”de kadın cinayetlerini çözen bir avukatı oynuyor. Doğandemir için dizinin en kıymetli yanı iki kadın karakteri merkezine alıyor olması
2.05.2021 Pazar
‘Nasipse adayız’ ödülleri topladı
‘Nasipse adayız’ ödülleri topladı Sinema Yazarları Derneği’nin önceki gece çevrimiçi olarak dağıtılan ödüllerinde, Ercan Kesal’ın “Nasipse Adayız” filmi, En İyi Film, En İyi Yönetim ve En İyi Senaryo dahil beş dalda ödül alarak öne çıktı
30.03.2021 Kültür Sanat
Cittaslow Metropol adayı
Cittaslow Metropol adayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir’in dünyada ilk “Cittaslow Metropol” olmaya aday olduğunu açıkladı. Uluslararası Cittaslow Genel Kurulu’nda konuşan Soyer, “4 milyonu aşkın yurttaşımızla ilk Sakin Büyükşehir olmak için çalışmaya gönüllü oluyoruz. Umarım daha iyi bir dünyanın temellerini atmaya yardımcı oluruz. Büyük şehirler sadece sorunların kaynağı değil, aynı zamanda yenilik ve ekonominin de itici güçleridir. Cittaslow felsefesinin bu dev şehirlerdeki yaşamı iyileştirme gücüne sahip olduğuna inanıyoruz” diye konuştu.
24.10.2020 Ege
Açıkhava Sinema Günleri başlıyor
Açıkhava Sinema Günleri başlıyor İzmir Büyükşehir Belediyesi Açıkhava Sinema Günleri bugün başlıyor...
4.09.2020 Ege
HBO kanalında  boy gösterecek
HBO kanalında boy gösterecek Ali Atay, Haluk Bilginer ve Hande Doğandemir’in başrolünde yer aldığı ‘Nuh Tepesi’ filmi, ‘Game Of Thrones’ ile ‘True Detective’ gibi efsane yapımları yayınlayan ABD’deki HBO kanalında ekrana gelecek.
13.08.2020 Cadde
Ali Atay'a oğlu Fiko uğurlu geldi
Ali Atay'a oğlu Fiko uğurlu geldi Hazal Kaya ile mutlu bir evlilik sürdüren, geçtiğimiz kasım ayında baba olan 44 yaşındaki oyuncu ve yönetmen Ali Atay'a, oğlu Fikret Ali uğurlu geldi.
12.08.2020 Cadde
Sinema salonunda geri sayım
Sinema salonunda geri sayım Sinema salonları perdeyi açmak için 1 Temmuz’a sıkı hijyen önlemleri ile hazırlanıyor. Ortak alanlar temizleniyor, havalandırma sistemi değiştiriliyor
14.06.2020 Ekonomi
“Toplum olarak depresyondayız”
“Toplum olarak depresyondayız” Cuma günü gösterime giren “Nuh Tepesi” ile karşımıza çıkan Hande Doğandemir, “Bir süredir toplum olarak ciddi bir depresyonun içerisindeyiz. Sosyal medyada gördüğümüz bütün o profiller depresyonun bir sonucu” diyor.
8.03.2020 Pazar
Ödüllü film Nuh Tepesi yarın vizyonda
Ödüllü film Nuh Tepesi yarın vizyonda Birçok festivalden ödülle dönen Ali Atay, Haluk Bilginer ve Hande Doğandemir’in başrolünü paylaştığı ‘Nuh Tepesi’, yarın Türkiye’de vizyona girecek
5.03.2020 Cadde
Gezici’nin yerlileri
Gezici’nin yerlileri Ankara Sinema Derneği’nin Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlediği Gezici Festival’in Türkiye Sineması bölümünde bu yıl yine festivallerde öne çıkan, ödül kazanan, tartışılan yeni yerli filmler seyirciyle buluşacak.
26.11.2019 Kültür Sanat
'Nuh Tepesi'nin özel gösteriminde kriz!
'Nuh Tepesi'nin özel gösteriminde kriz! 56. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında Adana Altın Koza Film Festivali’nde 'En İyi Film' ödülünü alan 'Nuh Tepesi'nin özel gösterimi yapıldı.
2.11.2019 Cadde
Ali Atay'a bir ödül daha
Ali Atay'a bir ödül daha Geçtiğimiz mayıs ayında Tribeca Film Festivali'nde 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü alarak büyük bir başarıya imza atan Ali Atay, bir ödüle daha layık görüldü.
28.10.2019 Cadde
23 ülkeden 83 film Boğaziçi’ne geliyor
23 ülkeden 83 film Boğaziçi’ne geliyor Bu yıl yedincisi düzenlenen Boğaziçi Film Festivali 18 Ekim’de sinemaseverleri ağırlamaya başlayacak. Ulusal ve uluslararası yarışmada önemli filmler jüri karşısına çıkarken festivalde 25 ülkeden 83 film beyazperdede olacak...
3.10.2019 Gündem
‘Kadın karakter yaratın’
‘Kadın karakter yaratın’ 26. Altın Koza Film Festivali’nin ödül töreninde ulusal jüri başkanı Serra Yılmaz, yarışmadaki kadın karakter azlığından dem vurdu ve sinemacıları eşitliği hikâyelere de taşımaya çağırdı
30.09.2019 Gündem
Altın Koza 'Nuh Tepesi'ne
Altın Koza 'Nuh Tepesi'ne 26. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nde ödüller dün Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
29.09.2019 Gündem
Altın Koza Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu
Altın Koza Film Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl düzenlenen 26. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında gerçekleştirilen "Ulusal Uzun Metraj Film" yarışması ödülleri törenle sahiplerini buldu. En iyi film ödülüne, yönetmenliğini Cenk Ertürk'ün yaptığı "Nuh Tepesi" layık görüldü.
28.09.2019 Gündem
Altın Koza’nın finalistleri
Altın Koza’nın finalistleri Bu yıl 23-29 Eylül’de gerçekleştirilecek 26. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali kapsamında yapılan Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nın finalistleri açıklandı.
6.09.2019 Gündem
‘Nuh Tepesi’ne New York'ta Tribeca Film Festivali’nde 2 ödül
‘Nuh Tepesi’ne New York'ta Tribeca Film Festivali’nde 2 ödül Cenk Ertürk'ün yönetmen ve senaristliğini üstlendiği; başrollerinde Haluk Bilginer, Ali Atay ve Hande Doğandemir’in bulunduğu ‘Nuh Tepesi’ filmi New York'ta Tribeca Film Festivali’nde iki ödülün sahibi oldu.
5.05.2019 Cadde
Hazal Kaya'dan takipçisine ayar: Haddiniz değil!
Hazal Kaya'dan takipçisine ayar: Haddiniz değil! Oyuncu Hazal Kaya, Tribeca Film Festivali'nde 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülüne layık görülen eşi Ali Atay'ı sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla tebrik etti. Bir takipçisi tarafından eleştirilen Kaya, kullanıcıya cevap verdi.
4.05.2019 Cadde
Hazal Kaya'dan takipçisine ayar: Haddiniz değil!
Hazal Kaya'dan takipçisine ayar: Haddiniz değil! Oyuncu Hazal Kaya, Tribeca Film Festivali'nde 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülüne layık görülen eşi Ali Atay'ı sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla tebrik etti. Bir takipçisi tarafından eleştirilen Kaya, kullanıcıya cevap verdi.
4.05.2019 Cadde
‘Nuh Tepesi’ne iki ödül
‘Nuh Tepesi’ne iki ödül Yönetmen Cenk Ertürk’ün ilk uzun metrajlı çalışması olan ve başrollerini Ali Atay ile Haluk Bilginer’in paylaştığı “Nuh Tepesi” (Noah Land), ilk gösterimini gerçekleştirdiği 18. Tribeca Film Festivali’nden iki ödülle döndü.
4.05.2019 Gündem
Elçin Sangu paylaştı: Görmeyen duymayan kalmasın
Elçin Sangu paylaştı: Görmeyen duymayan kalmasın Güzel oyuncu Tribeca Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görülen Ali Atay'ı twitter hesabından paylaştığı mesajla tebrik etti.
3.05.2019 Cadde
'Nuh Tepesi' filmi Tribeca Film Festivali’nde
'Nuh Tepesi' filmi Tribeca Film Festivali’nde Cenk Ertürk’ün yazıp yönettiği, Haluk Bilginer, Ali Atay ve Hande Doğandemir’in rol aldığı 'Nuh Tepesi' filminin dünya prömiyeri, New York’taki Tribeca Film Festivali’nde yapıldı.
27.04.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Nuh Tepesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.