Ortak Açıklama

Ortak Açıklama

Son dakika ortak açıklama haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ortak açıklama gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ortak açıklama haber sayfamızda...

Ortak Açıklama

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.440 ortak açıklama haberi bulunmuştur.
Prof. Dr. Atmaca'dan 'teleferikte sabotaj' değerlendirmesi
Prof. Dr. Atmaca'dan 'teleferikte sabotaj' değerlendirmesi Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, teleferik kazasına yönelik sabotaj iddialarına ilişkin, "Her türlü şey sabotaja açıktır. O cıvataları biri gevşetir mi, bu her yerde mümkün" dedi.
16.04.2024 Haberler
Teleferik kazasında 'sabotaj' değerledirmesi! Uzman isim net konuştu
Teleferik kazasında 'sabotaj' değerledirmesi! Uzman isim net konuştu Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, teleferik kazasına yönelik sabotaj iddialarına ilişkin, "Her türlü şey sabotaja açıktır. O cıvataları biri gevşetir mi, bu her yerde mümkün" dedi.
16.04.2024 Gündem
Kanserle mücadele eden Kral Charles halkın karşısına çıktı!
Kanserle mücadele eden Kral Charles halkın karşısına çıktı! İngiltere Kralı III. Charles, geçtiğimiz aylarda kansere yakalandığını açıklamıştı. Tedavisi devam eden Kral, Kraliçe Camilla Parker Bowles ile birlikte Paskalya ayini için düzenlenen törene katıldı. Bu, Charles'ın kanser teşhisi almasının ardından yer aldığı ilk büyük etkinlik oldu.
2.04.2024 Cadde
Kansere yakalandığını duyurmuştu! Kate Middleton ile Prens William'dan ortak açıklama
Kansere yakalandığını duyurmuştu! Kate Middleton ile Prens William'dan ortak açıklama Aylardır nerede olduğu merak edilen Galler Prensesi Kate Middleton, geçtiğimiz günlerde yayınladığı video mesaj ile kansere yakalandığını duyurmuştu. "Sağlık ekibim kemoterapi sürecinden geçmemi tavsiye etti ve şu anda bu tedavinin ilk aşamalarındayım" diyerek tedaviye başladığını söyleyen Prenses ile eşi Prens William adına ortak bir açıklama yayınlandı.
27.03.2024 Cadde
Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek! Dışişleri'nden açıklama
Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek! Dışişleri'nden açıklama Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve MİT Başkanı İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek.
13.03.2024 Gündem
Dışişleri Sözcüsü Keçeli: Gazze’deki işlenen tüm suçların sorumlusu İsrail hükümetidir
Dışişleri Sözcüsü Keçeli: Gazze’deki işlenen tüm suçların sorumlusu İsrail hükümetidir Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, “Gazze’deki Filistin halkına karşı işlenen tüm suçların sorumlusu İsrail hükümetidir” dedi.
9.03.2024 Gündem
Türkiye ve ABD'den ortak açıklama: Gazze'deki insani krizin üstesinden derhal gelinmeli
Türkiye ve ABD'den ortak açıklama: Gazze'deki insani krizin üstesinden derhal gelinmeli Türkiye ve ABD'den ortak açıklama geldi. Açıklamada 'Taraflar (Gazze'de) çatışmanın sona erdirilmesine yönelik bir yol bulunması ve insani krizin derhal üstesinden gelinmesinin önemini vurgulamıştır" ifadeleri yer aldı.
9.03.2024 Haberler
Türkiye ve ABD'den ortak açıklama: Gazze'deki insani krizin üstesinden derhal gelinmeli
Türkiye ve ABD'den ortak açıklama: Gazze'deki insani krizin üstesinden derhal gelinmeli Türkiye ve ABD'den ortak açıklama geldi. Açıklamada 'Taraflar (Gazze'de) çatışmanın sona erdirilmesine yönelik bir yol bulunması ve insani krizin derhal üstesinden gelinmesinin önemini vurgulamıştır" ifadeleri yer aldı.
9.03.2024 Gündem
Şükrü Genç, CHP'den istifa ederek bağımsız aday oldu
Şükrü Genç, CHP'den istifa ederek bağımsız aday oldu CHP'de yeniden aday gösterilmeyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, partisinden istifa ettiğini açıklayarak seçimlere bağımsız aday olarak gireceğini belirtti.
20.02.2024 Haberler
Şükrü Genç, CHP'den istifa ederek bağımsız aday oldu
Şükrü Genç, CHP'den istifa ederek bağımsız aday oldu CHP'de yeniden aday gösterilmeyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, partisinden istifa ettiğini açıklayarak seçimlere bağımsız aday olarak gireceğini belirtti.
20.02.2024 Gündem
Demet Özdemir, Aleyna Tilki'nin eski sevgilisi Kadir Güneş ile aşk mı yaşıyor?
Demet Özdemir, Aleyna Tilki'nin eski sevgilisi Kadir Güneş ile aşk mı yaşıyor? Şarkıcı Oğuzhan Koç'tan geçtiğimiz mayıs ayından anlaşmalı olarak boşandıktan sonra Yunan DJ Sergio ile yeni bir ilişkiye yalkan açtığı konuşulan oyuncu Demet Özdemir, son olarak İtalyan sevgilisinden de ayrılmıştı. Özdemir'in adı şimdilerde Aleyna Tilki'nin eski sevgilisi Kadir Güneş ile anılıyor.
20.02.2024 Cadde
İstanbul'da aday krizi! CHP’li başkan Genel Merkez’e tepki gösterdi: 17 aday içinden en sonuncusu atandı
İstanbul'da aday krizi! CHP’li başkan Genel Merkez’e tepki gösterdi: 17 aday içinden en sonuncusu atandı 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala CHP'de aday tartışmaları devam ederken Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, 17 aday arasından en sonuncusunun atandığını belirterek, CHP Genel Merkezi'nin aday tercihine tepki gösterdi.
18.02.2024 Gündem
12 yıl sonra yeni sayfa! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sisi'den İsrail'e net uyarı
12 yıl sonra yeni sayfa! Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sisi'den İsrail'e net uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İttihadiye Sarayı'nda Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile ortak basın toplantısı düzenledi. 12 yıl sonraki tarihi ziyarete damga vuran Gazze mesajları.
14.02.2024 Gündem
Kızıldeniz kaynıyor: Husilere müdahale!
Kızıldeniz kaynıyor: Husilere müdahale! ABD ve İngiltere, Kızıldeniz’de ticari gemileri hedef alan İran destekli Husilere yönelik hava saldırısı gerçekleşti. Gazze’deki savaşın bölgesel bir hale dönüşmesine yönelik endişeler arttı.
13.01.2024 Dünya
İş birliği için kapı aralandı
İş birliği için kapı aralandı Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Şubat 2021’de istifa ettiği CHP’ye dün “seçim iş birliğini” konuşmak için ziyarette bulundu.
5.01.2024 Gündem
CHP'de 'çalıştay' krizi: Manidar ve siyasi hesaplı
CHP'de 'çalıştay' krizi: Manidar ve siyasi hesaplı Eskişehir'de CHP Genel Merkezi iş birliği ile Sosyal Demokrasi Derneği'nin düzenleyeceği Yerel Yönetimler Çalıştayı, CHP'li belediyeler arasında gerginliğe neden oldu.
4.01.2024 Gündem
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa finali ne zaman, saat kaçta? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa finali yeni tarihinde nerede sahaya çıkacak?
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa finali ne zaman, saat kaçta? Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa finali yeni tarihinde nerede sahaya çıkacak? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bu akşam oynanması beklenen Süper Kupa Finali öncesinde 'pankart krizi' yaşandı. Taraftarlar 20.45'te başlaması beklenen maç hakkında araştırmaya geçti. Gündeme Galatasaray - Fenerbahçe maçı iptal mi, neden iptal oldu soruları geldi. Çok geçmeden iki kulüp ve Türkiye Futbol Federasyonu ortak açıklama yaptı. Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması beklenen Süper Kupa maçı ileri bir tarihe ertelendi. Peki Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman, hangi tarihte oynanacak?
1.01.2024 Bilgi Rehberi
Suudi Arabistan'da ne oldu? Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden bilgilendirme geldi
Suudi Arabistan'da ne oldu? Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden bilgilendirme geldi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden Galatasaray ve Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçının ertelenmesine giden süreçte yaşananlarla ilgili açıklama geldi.
30.12.2023 Gündem
Galatasaray ve Fenerbahçe yurda döndü! Taraftarlar havaalanına akın etti
Galatasaray ve Fenerbahçe yurda döndü! Taraftarlar havaalanına akın etti Süper Kupa'nın ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından Galatasaray ve Fenerbahçe kafileleri yurda döndü. İstanbul'daki taraftarlar, havaalanlarına akın etti. Fenerbahçe'de İsmail Kartal kısa bir açıklama yaparken Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk bir gazetecinin sorusuna yanıt verdi.
30.12.2023 Galatasaray
Siyasilerden Süper Kupa ile ilgili peş peşe paylaşımlar! 'Atatürk ülkemizin birleştirici değeridir'
Siyasilerden Süper Kupa ile ilgili peş peşe paylaşımlar! 'Atatürk ülkemizin birleştirici değeridir' Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Turkcell Süper Kupa maçının ertelenmesiyle ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya ve Sözcü Çelik'ten paylaşım geldi.
29.12.2023 Gündem
SON DAKİKA | Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finali ertelendi! Resmi açıklama geldi
SON DAKİKA | Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finali ertelendi! Resmi açıklama geldi Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'ta Galatasaray ile Fenerbahçe arasında bu akşam oynanması beklenen Süper Kupa maçı ileri bir tarihe ertelendi. İki takım gün içinde çıkan pankart ve tişört krizleri sebebiyle maça çıkmama kararı aldı. TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'den ortak açıklama geldi.
29.12.2023 Fenerbahçe
İmamoğlu’nun adaylık lansmanı ertelendi
İmamoğlu’nun adaylık lansmanı ertelendi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yeniden adaylığı için yarın Haliç Kongre Merkezi’nde yapılması planlanan lansman toplantısı şehit cenazeleri nedeniyle ertelendi.
26.12.2023 Gündem
Futbol zirvesinde net mesaj: Bir aradayız, birlikteyiz!
Futbol zirvesinde net mesaj: Bir aradayız, birlikteyiz! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de katıldığı Kulüpler Birliği toplantısı Riva’da yapıldı.
23.12.2023 Futbol
‘Partiler arası diyalog demokrasinin temel taşı’
‘Partiler arası diyalog demokrasinin temel taşı’ CHP lideri Özgür Özel, dün DEM Partisi Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Özel ve eş başkanlar yaklaşık 1.5 saat süren görüşmenin ardından birlikte basın mensuplarının karşısına geçip, ortak açıklama yaptı. Özel, şunları söyledi:
14.12.2023 Gündem
10 Yunan adasına 7 günlük vizede son durum: Resmi bildirim bekleniyor
10 Yunan adasına 7 günlük vizede son durum: Resmi bildirim bekleniyor Yunanistan'ın, Türk vatandaşlarına 10 Yunan adası için 7 günlük vize kolaylığı sağlayacağının açıklamasının ardından gözler resmi bildirime çevrildi.
13.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ortak Açıklama ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.