Riff Cohen

Riff Cohen

Son dakika Riff Cohen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Riff Cohen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Riff Cohen haber sayfamızda...

Riff Cohen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 32 riff cohen haberi bulunmuştur.
Beyoğlu’nda kültür yolu mevsimi
Beyoğlu’nda kültür yolu mevsimi Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 30 Eylül’de başlıyor. Festival 15 gün boyunca şehrin her köşesine sanatı getirecek.
28.09.2023 Kültür Sanat
30. İstanbul Caz Festivali müzikseverlere kapılarını açtı
30. İstanbul Caz Festivali müzikseverlere kapılarını açtı İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 30. İstanbul Caz Festivali, popüler ve yeni isimlerle dolu zengin bir programla başladı. Takeshı's Cashew: Florıan Feıt grubuyla açılışı yapılan festival 07-19 Temmuz tarihleri arasında devam edecek.
7.07.2023 Gündem
Şehirde rüzgâr ‘caz’dan yana esecek
Şehirde rüzgâr ‘caz’dan yana esecek İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın organize ettiği İstanbul Caz Festivali, 30. yılında da dopdolu bir programla müzikseverlerle buluşacak. Pek çok yerli ve yabancı ismi bir araya getirecek festival 7-19 Temmuz tarihleri arasında şehrin havasını değiştirecek.
2.07.2023 Kültür Sanat
Şehrin yaz ajandası
Şehrin yaz ajandası Yaza giriş yaparken şehrin dört bir yanından yükselen müziğin ritmine kapılmanın, festival ve açıkhava konserlerinin tadını çıkarmanın tam zamanı. Yazın coşkusunu yükseltecek bu konserlere ajandanızda yer açın.
10.06.2023 Pazar
Simge Sağın 'Ne Güzel' ile neyi başardı, neyi eksik bıraktı?
Simge Sağın 'Ne Güzel' ile neyi başardı, neyi eksik bıraktı? 'Yankı' ile Türkçe pop'un gelmiş geçmiş en klas hit'lerinden birine imza atan Simge Sağın, 2022 yazını 'Ne Güzel' ile kapattı. Yeni Simge Sağın şarkısı 'Ne Güzel' gerçekten adı gibi 'güzel' mi? Simge Sağın 'Ne Güzel' ile neyi başardı, neyi eksik bıraktı?
24.08.2022 Müzik
Indie rüzgârı yaklaşıyor
Indie rüzgârı yaklaşıyor Indie pop’un gözde grubu “Oscar and the Wolf”, 27 Mayıs’ta Enter The Music Festivali kapsamında KüçükÇiftlik Park’ta sevenleriyle buluşuyor.
15.05.2022 Kültür Sanat
‘Türkçenin tınısına bayıldık’
‘Türkçenin tınısına bayıldık’ İsmini Maraş Dondurması’ndan alan İsrailli grup Marsh Dondurma’nın kurucusu Dotan Yogev Milliyet’e konuştu: “İnsanlar ismimizi telaffuz etmekte zorlanıyor, bazıları ‘dordunma’ ve ‘dumdumra’ diyor...”
14.01.2021 Kültür Sanat
Marsh Dondurma ve Cohen’den şarkı
Marsh Dondurma ve Cohen’den şarkı İsmini Maraş dondurmasından alan İsrailli bando Marsh Dondurma ve Riff Cohen birlikte ‘Sukkar Sukkar’ şarkısını cover’ladı.
8.01.2021 Kültür Sanat
İsrailli grup Marsh Dondurma ve Riff Cohen'den ortak çalışma
İsrailli grup Marsh Dondurma ve Riff Cohen'den ortak çalışma Marsh Dondurma ve Riff Cohen’in yeni single'ı bu karanlık ve belirsiz zamanlarda sizi gülümsetecek ve ayaklarınızı harekete geçirecek.
7.01.2021 Kültür Sanat
"Doğu ile Batı’ya dokunabilen bir albüm oldu"
"Doğu ile Batı’ya dokunabilen bir albüm oldu" Türkiye'de de geniş bir hayran kitlesi bulunan İsrailli müzisyen Riff Cohen, üçüncü albümü "Quelle Heure Est-il"i geçtiğimiz günlerde yayımladı. Yeni çalışmasınıdaha elektrikli ve daha 2020'ye ait bir çalışma olarak tanımlayan Riff Cohen ile üçüncü albümünü ve kültürler arası etkileşimini konuştuk.
16.11.2020 Kültür Sanat
Riff Cohen'den yeni albüm geliyor
Riff Cohen'den yeni albüm geliyor Ortadoğu ve Kuzey Afrika geleneksel müzikleriyle, rock müziğini başarılı bir şekilde harmanlayarak ülkemizde de kendisine sıkı bir hayran kitlesi oluşturan Riff Cohen, uzun bir aradan sonra yepyeni bir albüm yayınlıyor. “Quelle Heure Est- Il" (?What Time Is It) adındaki albüm sanatçının son üç yıldır üzerinde çalıştığı üçüncü albümü. Bu albüm, iki yıl içinde iki kez doğum yaptıktan, büyükanne ve büyükbabasını kaybettikten ve 14 evliliğinin bitişinden sonra yeni bir Riff sunuyor bizlere. Albüm sanatçının yalnızlık, doğum, ölüm, kadınlık ve hayattaki anlam arayışını konu alıyor.
9.11.2020 Kültür Sanat
Simge Sağın kimdir, kaç yaşında ve nereli?
Simge Sağın kimdir, kaç yaşında ve nereli? Simge Sağın zaman zaman isminden söz ettirmeyi başarıyor. Ünlü şarkıcı son olarak bikinisiyle verdiği pozla gündeme geldi. Ve bir kez daha Simge Sağın kimdir, kaç yaşında ve nereli? sorusu sorulmaya başlandı.
26.08.2020 Gündem
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Hafta sonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
8.11.2018 Cumartesi
Riff Cohen kimdir?
Riff Cohen kimdir? Riff Cohen'in adını özellikle son yıllarda daha sık duymaya başladık. Riff Cohen kimdir? İşte Riff Cohen hakkında mutlaka bilmeniz gerekenler...
7.11.2018 Müzik
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Haftasonu plan yapmadıysanız; konser, tiyatro, sinema gibi aktivite planlarının yer aldığı haftanın etkinlik programına göz atmanızı tavsiye ediyoruz...
20.04.2018 Cumartesi
Riff Cohen için geri sayım başladı
Riff Cohen için geri sayım başladı İsrailli şarkıcı Riff Cohen, nisan ayında 4 konserlik turne için Türkiye'ye gelecek.
13.02.2017 Cadde
Yağmur altında Azealia Banks
Yağmur altında Azealia Banks Geçen yıl 8 binin üzerinde festivalcinin katılımıyla ilki gerçekleşen, %100 Music Presents: Parkfest, önceki gece İstanbul Küçükçiftlik Park’ta binlerce müzikseveri bir araya getirdi.
16.05.2016 Gündem
Parkfest’in yıldızı Azealia Banks
Parkfest’in yıldızı Azealia Banks Geçen yıl 8 binin üzerinde festivalcinin katılımıyla ilki gerçekleşen, %100 Music Presents: Parkfest, açık hava festivali sezonunu açacak.
28.03.2016 Gündem
%100 Music Presents: Parkfest
%100 Music Presents: Parkfest Geçtiğimiz sene 8 bin’in üzerinde festivalcinin katılımıyla ilki gerçekleşen, %100 Music Presents: Parkfest, bu yıl da şehrin ilk açık hava festivali olacak.
28.03.2016 Kültür Sanat
ParkFest'in yıldızları açıklandı
ParkFest'in yıldızları açıklandı Geçtiğimiz sene 8 bin’in üzerinde festivalcinin katılımıyla ilki gerçekleşen, %100 Music Presents: Parkfest, bu yıl da şehrin ilk açık hava festivali olacak.
16.02.2016 Kültür Sanat
“Benzinliktede kuafördeki televizyonda da olmak istedim”
“Benzinliktede kuafördeki televizyonda da olmak istedim” Geçtiğimiz yıl “Sadece müzik düşünmek istiyorum” diyordu. Öyle de oldu... Bir senede ilk albümünü yayınladı Kalben. Şimdi de “Büyük kalabalıklarla şarkı söylemek için bu yola çıktık. Benzinlikte de kuafördeki televizyonda da olmak istedim” diyor
12.02.2016 Cumartesi
Simge Sağın kimdir?
Simge Sağın kimdir? Simge Sağın ekranların fenomen programı Beyaz Show'a konuk oluyor. Kanal D ekranlarının yıllardır vazgeçilmez programı Beyaz Show'da Simge Sağın'ın sergileyeceği performans merak ediliyor. Peki Simge Sağın kimdir? İşte Simge Sağın ile ilgili bilinmeyenler..
18.12.2015 Gündem
Simge Sağın kimdir?
Simge Sağın kimdir? Simge Sağın bu akşam ekranların sevilerek izlenen programı 3 Adam'a konuk oluyor. TV 8 ekranlarının Çarşamba akşamları kahkahası bol programı 3 Adam'ın bu haftaki konukları arasında Simge Sağın, Buray, Seda Akgül ve Saba Tümer bulunuyor. Peki Simge Sağın kimdir? İşte Simge Sağın ile ilgili bilinmeyenler..
2.12.2015 Gündem
‘Cem Karaca şarkısı cover’layacağız’
‘Cem Karaca şarkısı cover’layacağız’ Seyircilerin bağış yaparak katıldığı Nilüfer Müzik Festivali sona erdi. İlk gün sahne alan İngiliz grup Oi Va Voi sorularımızı yanıtladı
6.09.2015 Gündem
Nilüfer Festivali başlıyor
Nilüfer Festivali başlıyor Türkiye’nin en yeni müzik festivali Nilüfer Müzik Festivali 5-6 Eylül’de Bursa’da gerçekleşecek.
29.08.2015 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Riff Cohen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.