Sabit

Sabit

Son dakika sabit haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sabit gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sabit haber sayfamızda...

Sabit

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.734 sabit haberi bulunmuştur.
MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI 2024 MAYIS: TCMB (Merkez Bankası) faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI 2024 MAYIS: TCMB (Merkez Bankası) faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) 2024 yılı faiz kararı toplantı takvimi yayımlandı. Her ay faiz kararı açıklaması yapılırken son olarak Nisan ayında duyurulan politika faizi yüzde 50'de sabit kaldı. Gözler Mayıs Merkez Bankası PPK toplantısı kararında! Merkez Bankası Mayıs faiz kararı ne zaman açıklanır?
7.05.2024 Bilgi Rehberi
Maya yoksa dert etmeyin! Süte 15 tane ekleyince yoğurt taş gibi oluyor
Maya yoksa dert etmeyin! Süte 15 tane ekleyince yoğurt taş gibi oluyor Yoğurt mayalamak istiyorsunuz ancak mayanız yok mu? Dert etmenize gerek yok. Maya olmadan taş gibi yoğurt mayalayabileceğiniz bir yöntem var. İşte maya olmadan taş gibi yoğurt mayalamanın sırrı.
7.05.2024 Püf Noktası
Bakır faiz indirimi umuduyla yükseldi
Bakır faiz indirimi umuduyla yükseldi Londra'da bakır fiyatları, ABD'nin bu yıl faiz indirimine ilişkin yenilenen umutlarla desteklenerek 10.000 dolar/tonluk kilit direnç seviyesinin üzerine çıktı.
7.05.2024 Uzmanpara
Avustralya faizi değiştirmedi
Avustralya faizi değiştirmedi Avustralya Merkez Bankası (RBA) piyasa beklentileri doğrultusunda üst üste 4'üncü toplantısında da faiz oranında değişikliğe gitmedi.
7.05.2024 Uzmanpara
Dolar bugün kaç liradan işlem görüyor?
Dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL haftanın ikinci işlem gününe 32.23’ün üzerinde başladı.
7.05.2024 Uzmanpara
Altın fiyatlarında son durum ne?
Altın fiyatlarında son durum ne? Geçtiğimiz iki haftayı düşüşle tamamlayan altın fiyatları yeni haftanın ilk işlem gününde yükseliş gösterdi. Peki bugün piyasada son durum ne? İşte detaylar...
7.05.2024 Uzmanpara
Enflasyon, dezenflasyon ve deflasyon
Enflasyon, dezenflasyon ve deflasyon Enflasyonun düşeceğine dair son günlerde yapılan tahminler ve açıklamalar halkımızın bir kısmında önümüzdeki dönemde fiyatların gerileyeceği yolunda bir beklenti yarattı ama doğru bir beklenti değil bu.
7.05.2024 Ekonomi
Türkiye bataryada üretim üssü olacak
Türkiye bataryada üretim üssü olacak Bakan Kacır Türkiye’yi batarya ve enerji depolama teknolojileri gibi yenilikçi teknoloji alanlarında küresel ölçekteki mega yatırımların merkezi haline getireceklerini söyledi.
7.05.2024 Kültür Sanat
Kurbanlık fiyatları açıklandı! İşte büyükbaş ve küçükbaşlarda son durum
Kurbanlık fiyatları açıklandı! İşte büyükbaş ve küçükbaşlarda son durum Kurban Bayramı için sayılı günler kala, kurban fiyatları da merak konusu oldu. Et fiyatlarında yaşanan artış kurbanlıklara da yansıdı. Kurbanlık hayvan yetiştiricileri, bu yıl Kurban Bayramı’nda büyükbaş bir kurbanlığın fiyatının 130 bin TL ila 250 bin TL arasında olacağını belirtirken, adaklık küçükbaş kurbanlıklar ise 10 - 20 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.
7.05.2024 Ekonomi
'Ülkemizi 'Bölgesel batarya üretim üssü' haline getirmeyi amaçlıyoruz'
'Ülkemizi 'Bölgesel batarya üretim üssü' haline getirmeyi amaçlıyoruz' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır Tuzla'da Ampherr Batarya Teknolojileri fabrikası açılış törenine katıldı. Burada bir konuşma yapan Bakan Kacır, "Bugün dünyada batarya üretim kapasitesi 2.6 terawatt saat düzeyindeyken, 2030'a geldiğimizde bu rakamın 3.5 misline yani 9 terawatt saate ulaşacağı öngörülüyor. Bu tabloda elektrikli araçlar ve mobilite sektöründeki öncü olma iddiamızı kuvvetlendirmek ve pazar payımızı artırarak ülkemizi, 'Bölgesel batarya üretim üssü' haline getirmeyi amaçlıyoruz." dedi.
6.05.2024 Ekonomi
S. Arabistan petrolde fiyat artışına gitti
S. Arabistan petrolde fiyat artışına gitti Suudi Arabistan, Asya'ya sattığı en önemli ham petrolünün fiyatını üst üste üçüncü ay artırdı.
6.05.2024 Uzmanpara
Dolar bugün kaç TL?
Dolar bugün kaç TL?  Dolar/TL haftanın ilk işlem gününe 32.33’ün üzerinde başladı.
6.05.2024 Uzmanpara
Altın fiyatları haftaya nasıl başladı?
Altın fiyatları haftaya nasıl başladı? Geçtiğimiz hafta ortasında ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz kararı ve cuma günü ABD’de işsizlik rakamları piyasalarda yönü tayin etti. Altın fiyatları geçtiğimiz haftayı düşüşle tamamladı. Peki yeni haftada piyasada son durum ne? İşte detaylar...
6.05.2024 Uzmanpara
İstanbul'da heyecanlandıran 'ilk' ateş! Açılan yeni kuyulardan doğal gaz çıkarıldı
İstanbul'da heyecanlandıran 'ilk' ateş! Açılan yeni kuyulardan doğal gaz çıkarıldı Türkiye’nin en büyük özel sektör doğal gaz arama ve üretim şirketi TBNG’nin Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi’nin desteğiyle hazırladığı yeni sondaj programı kapsamında, İstanbul'da açtığı yeni kuyulardan gaz çıkarılmaya başlandı. İlk ateşin yakılmasıyla birlikte çıkarılan doğal gaz dağıtıma hazır hale geldi.
5.05.2024 Gündem
İki bölgede 4 PKK'lı etkisiz hale getirildi
İki bölgede 4 PKK'lı etkisiz hale getirildi Terör örgütlerine yönelik başarılı operasyonlar devam ederken toplam 4 teröristin daha etkisiz hale getirildiği bildirildi.
5.05.2024 Gündem
Şarkıcı Metin Işık ve oğluna verilen cezanın gerekçesi açıklandı
Şarkıcı Metin Işık ve oğluna verilen cezanın gerekçesi açıklandı Kayseri'de 5 kişinin yaralandığı kavgada şarkıcı Metin Işık (57), eşi Gülbahar Işık ve oğlu Mustafa Işık'ın yargılandığı davada sanık Mustafa Işık’a verilen 42,5 yıl ile Metin Işık’a verilen 4 yıl hapis cezası kararının gerekçesi açıklandı.
5.05.2024 Gündem
Sabit ve hareketli kara hedefleri tam isabetle vuruldu
Sabit ve hareketli kara hedefleri tam isabetle vuruldu Bayraktar TB2, ASELFLIR-500 ile hedefleri işaretledi, MAM-L ve KMC + CİRİT ile hem sabit hem de hareketli kara hedefleri vurularak test başarıyla tamamlandı.
5.05.2024 Haberler
Sabit ve hareketli kara hedefleri tam isabetle vuruldu
Sabit ve hareketli kara hedefleri tam isabetle vuruldu Bayraktar TB2, ASELFLIR-500 ile hedefleri işaretledi, MAM-L ve KMC + CİRİT ile hem sabit hem de hareketli kara hedefleri vurularak test başarıyla tamamlandı.
5.05.2024 Ekonomi
7 bin kilometre uzaklıkta başlayan aşk! Iğdır'a gelin geldi
7 bin kilometre uzaklıkta başlayan aşk! Iğdır'a gelin geldi Iğdırlı Erdinç Teker (44), iş için gittiği 7 bin kilometre uzaklıktaki Afrika ülkelerinden Ruanda'da tanıştığı Rachel Mushımıyamana (26) ile Türk gelenek ve göreneklerine göre evlendi.
5.05.2024 Gündem
Evlenip borç ödemek yerine dünya turuna çıktılar! ‘Ev, araba alın, çocuk yapın’
Evlenip borç ödemek yerine dünya turuna çıktılar! ‘Ev, araba alın, çocuk yapın’ Son zamanlarda, evlenip borç ödemek yerine, dünya turuna çıkarak hayallerinin peşinden koşan pek çok çift görüyoruz. Karantina sürecinde evlenerek hayatı sorgulamaya başlayan Suna-Berkan Kıyak, çifti de onlardan biri. Çift, işlerini ve evlerini geride bırakarak hayallerini gerçekleştirecekleri bir dünya turuna çıktılar. Otostop çekerek 2 gün boyunca kamyon kasasında seyahat de ettiler, evsizlerle sokakta da yattılar. Aileleri ‘Gitmeyin, ev alın, çocuk yapın’ dese de onlar hayallerinin peşinden gitmeye devam ediyor.
4.05.2024 Yaşam
Bakan Kacır açıkladı: Kritik teknolojileri üreten Türkiye'yi inşa ediyoruz
Bakan Kacır açıkladı: Kritik teknolojileri üreten Türkiye'yi inşa ediyoruz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ısrarı, iddiası ve güçlü liderliğiyle, ekonomik ve siyasi bağımsızlığımızın teknolojik bağımsızlığımızdan geçtiği anlayışıyla kritik teknolojileri üreten ve geliştiren Türkiye'yi inşa ediyoruz. Milli Teknoloji Hamlesi hedeflerimiz doğrultusunda; savunma sanayimizin başrolde olduğu bir dönüşüme tanıklık ediyoruz. Geçmişin acı tecrübeleri bize gösterdi ki; ateş çemberi içerisinde güvenli bir liman olan Türkiye'nin bekası ancak ve ancak savunma sanayisinde milli ve özgün teknolojiler geliştirerek mümkündür" dedi.
4.05.2024 Ekonomi
Beşiktaş - Rizespor maçı sonrası eski hakemden penaltı tepkisi! 'VAR için net bir kanıt'
Beşiktaş - Rizespor maçı sonrası eski hakemden penaltı tepkisi! 'VAR için net bir kanıt' Beşiktaş, Süper Lig'in 35'inci haftasında Rizespor'u konuk etti. Ali Şansalan'ın tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
3.05.2024 Beşiktaş
Olaylı İzmir derbisi davasında sanık için istenen ceza belli oldu
Olaylı İzmir derbisi davasında sanık için istenen ceza belli oldu İzmir'de, Göztepe ile Altay arasında olayların çıktığı ve Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın işaret fişeğiyle yaralandığı derbiye ilişkin davada karar çıktı.
3.05.2024 Gündem
ABD'de tarım dışı istihdam beklentilerin altında
ABD'de tarım dışı istihdam beklentilerin altında Piyasaların merakla beklediği ABD'nin tarım dışı istihdam verisi ekonomistlerin tahminlerinin altında geldi.
3.05.2024 Uzmanpara
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), enflasyon üzerindeki yukarı yönlü risklere karşı ihtiyatlı duruşunu yineledi.
3.05.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Sabit ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.