Sakar Şakir

Sakar Şakir

Son dakika Sakar Şakir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sakar Şakir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sakar Şakir haber sayfamızda...

Sakar Şakir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 40 sakar şakir haberi bulunmuştur.
Sakar Şakir filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Sakar Şakir filmi nerede çekildi?
Sakar Şakir filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Sakar Şakir filmi nerede çekildi? Sakar Şakir filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Türk sinemasının efsane yapımları arasında yer alan Sakar Şakir filmi, bu akşam televizyon ekranlarında olmaya hazırlanıyor. Filmi izlemek isteyenler ise Sakar Şakir filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Sakar Şakir filmi nerede çekildi?
4.02.2024 Bilgi Rehberi
Sakar Şakir filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Sakar Şakir filmi nerede çekildi?
Sakar Şakir filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Sakar Şakir filmi nerede çekildi? Sakar Şakir filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Türk sinemasının efsane yapımları arasında yer alan Sakar Şakir filmi, bu akşam televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Filmi izlemek isteyenler ise Sakar Şakir filmi konusu nedir ve oyuncuları kimler? Sakar Şakir filmi nerede çekildi?
1.01.2024 Bilgi Rehberi
SAKAR ŞAKİR OYUNCULARI/KARAKTERLER: Sakar Şakir filmi nerede, konusu nedir, ne zaman çekildi?
SAKAR ŞAKİR OYUNCULARI/KARAKTERLER: Sakar Şakir filmi nerede, konusu nedir, ne zaman çekildi? Sakar Şakir filmi, yerli komedi türündeki yapımlar arasında yer alıyor. Filmin başrollerinde ise Kemal Sunal, Adile Naşit, Ali Şen yer alıyor. Fim, 1977 yılında vizyona girmiştir. Peki, Sakar Şakir filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
19.11.2023 Cadde
Çöpçüler Kralı oyuncuları: Çöpçüler Kralı filmi ne zaman, nerede çekildi? Çöpçüler Kralı konusu ve oyuncu kadrosu...
Çöpçüler Kralı oyuncuları: Çöpçüler Kralı filmi ne zaman, nerede çekildi? Çöpçüler Kralı konusu ve oyuncu kadrosu... Kemal Sunal ve Şener Şen filmlerinden Sakar Şakir, 1977 yılında sinema severlerin beğenisine sunuldu. Çöpçüler Kralı filmi oyuncu kadrosu ve konusu ilgi çekmeye devam ediyor. Çöpçüler Kralı oyuncuları kim?
29.08.2023 Cadde
Rıza Pekkutsal kimdir, öldü mü, neden öldü? Rıza Pekkutsal rol aldığı filmler ve hayatı
Rıza Pekkutsal kimdir, öldü mü, neden öldü? Rıza Pekkutsal rol aldığı filmler ve hayatı Yeşilçam oyuncusu Rıza Pekkutsal hayatını kaybetti. Uzun yıllar filmlerde oyuncu olarak ve seslendirme sanatçısı olarak yer alan Rıza Pekkutsal'ın çok sayıda filmi mevcuttur. Özellikle Kemal Sunal ile olan filmleri herkes tarafından izlenmişti. Peki, Rıza Pekkutsal kimdir, kaç yaşında öldü?
17.08.2022 Bilgi Rehberi
Kemal Sunal kimdir, nereli? Kemal Sunal ne zaman, kaç yaşında, neden öldü? işte filmleri
Kemal Sunal kimdir, nereli? Kemal Sunal ne zaman, kaç yaşında, neden öldü? işte filmleri 11 Kasım 1944'de İstanbul'da doğan Kemal Sunal, Türk oyuncu, yapımcı, senarist ve komedyendir. 3 Temmuz 2000 tarihinde hayatını kaybetti. Oynadığı karakterlerle Türk sinema tarihine damga vuran Kemal Sunal, "Aslında 10 Kasım doğumluyum. Ama Atam'ın vefat ettiği günde doğum günü kutlayamam, sevinemem, gülemem. 11 Kasım doğum günümdür" demiştir. Peki Kemal Sunal filmleri neler, Kemal Sunal'ın ölüm nedeni nedir?
11.11.2021 Cadde
Kemal Sunal nereli, kaç yaşında öldü? Kemal Sunal'ın hayatı ve filmleri!
Kemal Sunal nereli, kaç yaşında öldü? Kemal Sunal'ın hayatı ve filmleri! Usta sanatçı Kemal Sunal ölüm yıldönümünde anılıyor. Ölümünün 21. Yılında Zincirlikuyu Mezarlığı’ndaki kabri başında anılan Kemal Sunal film çekimleri için Trabzon’a giderken uçakta kalp krizi geçirerek hayata veda etmişti. Peki, Kemal Sunal nereli ve ne zaman öldü? İşte usta sanatçının hayatı.
10.11.2021 Gündem
Kemal Sunal ölüm tarihi ne zaman, kaç yaşında, neden öldü, mezarı nerede? Kemal Sunal kaç filmde oynadı, nereli, eşi kim, kaç çocuğu var?
Kemal Sunal ölüm tarihi ne zaman, kaç yaşında, neden öldü, mezarı nerede? Kemal Sunal kaç filmde oynadı, nereli, eşi kim, kaç çocuğu var? Türk sinema - tiyatro tarihinin unutulmaz isimlerinden biri olan Kemal Sunal'ın hayatını haberimize ekledik. Milyonlarca vatandaş Kemal Sunal filmlerini hala izliyor. Başarılı oyunculuğuyla ve neşesiyle güldürmeyi çok seven Kemal Sunal'ın ölüm tarihi ne zaman, Kemal Sunal kaç yaşında ve neden öldü soruları merakla araştırılıyor. Aynı zamanda Kemal Sunal nereli, eşi kim, kaç çocuğu var soruları da yoğun ilgi görenler arasında. Peki Kemal Sunal kaç filmde oynadı, filmleri neler? İşte Kemal Sunal biyografisi haberimizde...
30.01.2021 Cadde
Yeşilçam Filmleri: En Unutulmaz Ve En Sevilen Eski Türk Filmleri
Yeşilçam Filmleri: En Unutulmaz Ve En Sevilen Eski Türk Filmleri Yeşilçam denilince akla usta oyuncuların yer aldığı eski Türk sineması gelmektedir. Birbirinden güzel Türk filminin yer aldığı Yeşilçam filmleri ünümüzde halen daha izlenmektedir. Özellikle Yeşilçam’ın en önemli aktörlerinden Kemal Sunal ve Şener Şen gibi sanatçıların yer aldığı filmler oldukça fazla beğenilmektedir. Yeşilçam filmleri internette de en çok izlenen Türk sinemalarından bir tanesidir. Peki Yeşilçam filmleri nelerdir? Yeni ve eski en çok izlenen Yeşilçam filmleri hangileridir? İşte, tüm detaylar.
27.01.2021 Kültür Sanat
Kemal Sunal ne zaman ve neden öldü? Kemal Sunal doğum tarihinde anılıyor!
Kemal Sunal ne zaman ve neden öldü? Kemal Sunal doğum tarihinde anılıyor! Kemal Sunal 76. yaş doğum gününde büyük özlemle anılıyor. 10 Kasım 1944'de doğan Kemal Sunal kalp krizinden dolayı hayatını kaybetti. Başarılı oyunculuğuyla adını hafızalara kazıyan Kemal Sunal'ın ölüm tarihi ise 3 Temmuz 2000...İşte Kemal Sunal sözleri, filmleri ve biyografisi haberimizde...
11.11.2020 Cadde
Süt fabrikasındaki kazanda banyo yaptı! Bakanlıktan açıklama geldi
Süt fabrikasındaki kazanda banyo yaptı! Bakanlıktan açıklama geldi Konya'da üretim yapan bir süt fabrikasından gelen görüntüler mide bulandırdı. Tesiste Uğur Turgut isimli şahıs süt kazanının içine girerek süt banyosu yaptığı anları kamera kaydına alarak paylaştı. Çekilen görüntüleri, eğlence amaçlı sosyal medya platformunda paylaştı. Halk sağlığını tehlikeye atan görüntülerin ardından Tarım ve Orman Bakanlığı harekete geçti. Söz konusu işletmeye ekipler yönlendirildi.
5.11.2020 Haberler
Sakar Şakir nerede, ne zaman, kaç yılında çekildi? Sakar Şakir filmi konusu ve oyuncuları…
Sakar Şakir nerede, ne zaman, kaç yılında çekildi? Sakar Şakir filmi konusu ve oyuncuları… Türk sinemasının efsane ismi Kemal Sunal'ın en sevilen filmlerinden olan Sakar Şakir, bu akşam ekranlara geliyor. Bakırköy ilçesinin Yeşilköy semtinde çekilen Sakar Şakir'in yönetmen koltuğunda Natuk Baytan oturuyor. 100 dakikalık filmde Kemal Sunal'a Ali Şen eşlik ediyor. İşte filmle ilgili ayrıntılar...
2.09.2020 Cadde
Sakar Şakir filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Sakar Şakir filmi kaç yılında çekildi?
Sakar Şakir filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Sakar Şakir filmi kaç yılında çekildi? Kemal Sunal'ın sevilen filmleri arasında yer alan Sakar Şakir bu akşam yeniden ekrana gelecek. Sakarlığı ile nam salmış olan Şakir'e Hasan amcasından miras kalır. Haberi alır almaz yola koyulan Şakir, otobüste film boyunca bir türlü anlaşamayacağı Gardırop Fuat ile tanışır. İstanbul'a indiğinde Amcasından kalan mirası Şakir'e vermek istemeyen akrabası Hacı Şen, türlü dümenler ile Şakir'i mirastan men etmek ister. Yaşanan olayların ardından son olarak Şakir, kendi dükkanını da patlatır. İşte Sakar Şakir filmi konusu ve oyuncu kadrosu
22.06.2020 Cadde
Çukur bu akşam var mı? Ne zaman yayınlanacak?
Çukur bu akşam var mı? Ne zaman yayınlanacak? Her pazartesi günü ekrana gelen Çukur'un bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Birkaç dizinin ekrana dönmesiyle birlikte beklentiler iyice artarken 'Çukur ne zaman yayınlanacak?' sorusu sık sık soruluyor.
22.06.2020 Gündem
Sakar Şakir filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Sakar Şakir filmi kaç yılında çekildi?
Sakar Şakir filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Sakar Şakir filmi kaç yılında çekildi? Sakar Şakir filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Kemal Sunal'ın sevilen filmleri arasında yer alan Sakar Şakir filminde sakarlığı ile nam salan Şakir köyde sakarlıkları ile dikkat çekmiştir. Amcasından kendisine miras kaldığını öğrenmesinin ardından İstanbul'un yolunu tutan Şakir, yolculuk esnasında tanıştığı Gardırop Fuat karakteri ile yaşadıkları maceralar konu alınıyor. Peki Sakar Şakir filminin konusu ve oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor?
1.04.2020 Gündem
Adile Naşit'in ölüm yıl dönümü | Adile Naşit filmleri
Adile Naşit'in ölüm yıl dönümü | Adile Naşit filmleri Türk Sineması'nın usta isimlerinden Adile Naşit'in bugün ölüm yıl dönümü. 1987 yılında aramızdan ayrılan Adile Naşit filmleriyle günümüzde de izlenmeye devam etmektedir. İşte Adile Naşit'in hayatı ile ilgili merak edilenler...
11.12.2019 Gündem
Kemal Sunal filmleri | Kemal Sunal'ın hayatı...
Kemal Sunal filmleri | Kemal Sunal'ın hayatı... Kemal Sunal doğum yıldönümünde anılıyor. 10 Kasım doğumlu olan usta sanatçı Kemal Sunal, bugünün Atatürk'ün ölüm yıldönümünü olması nedeniyle doğum gününü 11 Kasım olarak kutluyordu. İşte doğum günü anısına Kemal Sunal'ın hayatı ve filmleri ile ilgili merak edilenler...
11.11.2019 Gündem
Yeşilçam’ın usta oyuncusu Abdi Algül vefat etti!
Yeşilçam’ın usta oyuncusu Abdi Algül vefat etti! Kemal Sunal komedilerinin unutulmaz karakter oyuncusu 86 yaşındaki Abdi Algül’ün, hayatını kaybettiği öğrenildi. Ses sanatçısı Onur Akay, Yeşilçam’ın usta oyuncusu Abdi Algül’ün vefat ettiğini duyurdu.
1.10.2019 Cadde
Sakar Şakir oyuncu kadrosu ve başrol oyuncuları
Sakar Şakir oyuncu kadrosu ve başrol oyuncuları Sakar Şakir filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Natuk Baytan'oın yönetmen koltuğunda oturduğu Sakar Şakir filmi 1977 yılında vizyona girdi. Usta oyuncu Kemal Sunal'a bu filmde Ali Şen, Adile Naşit, İhsan Yüce, Ayfer Feray gibi isimler eşlik ediyor. Peki Sakar Şakir filmi oyuncu kadrosunda hangi oyuncu hangi karaktere hayat veriyor?
4.09.2019 Gündem
Kemal Sunal'ın hayat hikayesi! Kemal Sunal ne zaman vefat etti?
Kemal Sunal'ın hayat hikayesi! Kemal Sunal ne zaman vefat etti? Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal, bugün aramızdan ayrılışının 19. yılında anılıyor. Sayısız filmiyle gönüllerde taht kuran usta sanatçımız ile ilgili tüm merak edilenleri bir araya getirdik. İşte ayrıntılar...
3.07.2019 Gündem
Sakar Şakir filmi konusu ve oyuncu kadrosu
Sakar Şakir filmi konusu ve oyuncu kadrosu Türk sinema tarihine damga vuran yapımlardan biri olan Sakar Şakir filmi 1977 yılında vizyona girdi. Kemal Sunal'ın başrollerinde yer aldığı filmi defalarca izlemiş olmamıza rağmen her izlediğimizde farklı tatlar almaya devam ediyoruz. Sakar Şakir filmi sakarlığı ile ün salan Şakir'e İstanbul'daki amcasından miras kalır. İstanbul'un yolunu tutan Şakir'in Gardırop Fuat ile maceraları konu alınır. Sakar Şakir bu akşam yeniden TV ekranında...
24.06.2019 Gündem
Adile Naşit kimdir? Adile Naşit gençliği ve hayatı
Adile Naşit kimdir? Adile Naşit gençliği ve hayatı Türk sinemasının unutulmaz ismi Adile Naşit kimdir? 57 yaşında aramızdan ayrılan Adile Naşit hayatı boyunca neler yaptı? Adile Naşit gençliği ve filmleri...
11.12.2018 Sanat
"Yeşilçam fimleri" açıkhava sinemasında seyirciyle buluşuyor
"Yeşilçam fimleri" açıkhava sinemasında seyirciyle buluşuyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür AŞ tarafından düzenlenen "Yeşilçam Film Günleri" kapsamında, 2 Eylül tarihine kadar her hafta cuma, cumartesi ve pazar günleri saat 21.30'da sevilen Türk filmleri ücretsiz olarak gösterilmeye devam edecek.
30.07.2018 Cadde
Adile Naşit eserleri
Adile Naşit eserleri Türk sinemasının efsane isimlerinden Adile Naşit son günlerde sıkça konuşuluyor. Peki Adile Naşit eserleri hangileridir? Adile Naşit hangi filmlerde oynamıştır? Adile Naşit aslen nerelidir? Adile Naşit'in gerçek adı nedir? İşte cevapları...
21.05.2019 Sanat
Tardu Flordun babasını gururla temsil ediyor!
Tardu Flordun babasını gururla temsil ediyor! "Yanıyorsun Fuat Abi" repliği ile zihinlere kazınan Macit Flordun'un oğlu Tardu Flordun, şimdilerde rol aldığı dizilerle baba mesleğini devam ettiriyor.
10.09.2016 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sakar Şakir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.