Scarface

Scarface

Son dakika Scarface haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Scarface gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Scarface haber sayfamızda...

Scarface

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 83 scarface haberi bulunmuştur.
Kartel infazlara başladı! Canlı yayın silahlarla basıldı, ülkede gardiyanlar rehin alınıyor
Kartel infazlara başladı! Canlı yayın silahlarla basıldı, ülkede gardiyanlar rehin alınıyor Uyuşturucu çeteleriyle mücadele için olağanüstü hal ilan edilen Ekvador'da tansiyon yükselmeye devam ediyor. Silahlı çete üyeleri canlı yayın sırasında televizyon stüdyosunu bastı, spikerin cebine patlayıcı madde koydukları görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Yanı sıra, hapishanelerde gardiyanların rehin alındığı, bazılarının ise infaz edildiği kan dondurucu görüntüler de ortaya çıktı.
10.01.2024 Dünya
'Fito' kayboldu, Ekvador karıştı! Olağanüstü hal ve sokağa çıkma yasağı ilan edildi
'Fito' kayboldu, Ekvador karıştı! Olağanüstü hal ve sokağa çıkma yasağı ilan edildi Latin Amerika ülkesi Ekvador'da hapishanelerde çıkan isyanlar ve ülkenin en büyük uyuşturucu çetesi liderlerinden Adolfo Macías Villamar'ın tutulduğu cezaevinden kaybolması ardından, 60 günlük olağanüstü hal ilan edildi.
9.01.2024 Dünya
Çetelerin silahlı savaşı! Çocuk parkının yanı başında kaos
Çetelerin silahlı savaşı! Çocuk parkının yanı başında kaos Çaldıkları araçlarıyla takibe başladılar, silahlarını çıkartıp üst üste ateşlediler. Çocuk parkının yanı başında tehlike saçtılar.
18.12.2023 Dünya
Ünlü çift ayrıldı mı? 'Duygularını korumaktan yoruldum'
Ünlü çift ayrıldı mı? 'Duygularını korumaktan yoruldum' 2017'de evlenmelerinin ardından 2020 yılında ayrılıp, tekrardan bir araya gelen Cardi B ve Offset çifti; çalkantılı ilişkileriyle gündeme geldi. İkili, göndermeli paylaşımlarda bulunarak birbirlerini takipten çıktı. Ünlü çiftin ayrılıp ayrılmadığı, merak konusu oldu.
7.12.2023 Cadde
Los Angeles'ta seri katil paniği! 'Bu gece yalnız uyumayın'
Los Angeles'ta seri katil paniği! 'Bu gece yalnız uyumayın' ABD'de dört günde 3 evsizi hayattan koparan seri katilin ortaya çıkması sonrası adeta alarm durumuna geçildi. Kurbanlarına uyudukları sırada yaklaşan katille ilgili yapılan açıklamada ise, "Bu gece yalnız uyumayın" uyarısı yapıldı.
2.12.2023 Dünya
Türk Dj'in korkunç ölümü! İngiltere'de işkence görmüş cesedi bulunmuştu
Türk Dj'in korkunç ölümü! İngiltere'de işkence görmüş cesedi bulunmuştu Cesedi ormanda bulunan ve çeteler tarafından işkence edilerek hayata gözlerini yuman ünlü DJ Koray Alpergin'in kendisiyle beraber kaçırılan kız arkadaşına söylediği son söz, "aşkım, sessiz ol" oldu.
1.12.2023 Dünya
Kocasını 2. kattan attı, dakikalarca başında bekledi! 'Beni aldatmanın bedeli bu'
Kocasını 2. kattan attı, dakikalarca başında bekledi! 'Beni aldatmanın bedeli bu' Bursa'da G.K. (33), kendisini aldattığı şüphesiyle tartıştığı kocası Y.U.'yu evlerinin ikinci katındaki pencereden boşluğa itti. Metrelerce yükseklikten düşerek yaralanan ve yerde hareketsiz şekilde yatan kocasının yanına elinde bıçakla gelerek bir süre başında bekleyen G.K., bu sırada kendisini telefonla görüntüleyen komşularına da tepki göstererek, ''Beni aldatmanın bedeli bu, erkek olun karınıza sahip çıkın'' dedi.
27.11.2023 Gündem
Köhne berberin arkasından 'Scarface' İmparatorluğu çıktı! Günde 145 bin liralık kazanç
Köhne berberin arkasından 'Scarface' İmparatorluğu çıktı! Günde 145 bin liralık kazanç Londra'da ikinci el çamaşır makinesi satan bir dükkanın yanındaki berbere baskın yapan polisler gözlerine inanamadı. Edmund ve Edward isimli Arnavut gangsterlerin yakalandığı filmlerde karşılaşabileceğiniz operasyonun ayrıntıları 'yok artık' dedirtti.
26.11.2023 Dünya
Oyuncu Mark Margolis yaşamını yitirdi!
Oyuncu Mark Margolis yaşamını yitirdi! 'Breaking Bad' dizisinde canlandırdığı 'Hector Salamanca' karakteriyle hafızalara kazınan, 2012 yılında Emmy ödülüne aday gösterilen ABD'li aktör Mark Margolis'ten acı haber geldi.
5.08.2023 Cadde
83 yaşındaki ünlü aktöre 29 yaşındaki hamile sevgilisinden kısıtlama geldi!
83 yaşındaki ünlü aktöre 29 yaşındaki hamile sevgilisinden kısıtlama geldi! 'Scarface', 'The Godfather' ve 'The Devil's Advocate' gibi efsane filmlerin oyuncusu Al Pacino'nun, geçtiğimiz seneden beri aşk yaşadığı genç sevgilisinden haftalar sonra çocuk sahibi olacağı ortaya çıkmıştı. Tüm dünyada gündem olan olayın ardından Noor Alfallah (29), Al Pacino'ya (83) bir yasak koydu.
4.06.2023 Cadde
83 yaşındaki oyuncunun genç aşkı hamile! Babalık testinin sonucu belli oldu
83 yaşındaki oyuncunun genç aşkı hamile! Babalık testinin sonucu belli oldu 'Scarface', 'The Godfather' ve 'The Devil's Advocate' gibi efsane filmlerin oyuncusu Al Pacino'nun, geçtiğimiz seneden beri aşk yaşadığı genç sevgilisinden haftalar sonra çocuk sahibi olacağı ortaya çıkmıştı. Tüm dünyada gündem olan olayın ardından, Hollywood yıldızının 'sevgilisini hamile bırakabileceğine inanmadığı' için Alfallah'tan babalık testi istediği ve genç kadının da bu talebi yerine getirdiği iddia edildi.
3.06.2023 Cadde
Al Pacino 83 yaşında baba oluyor! 29'luk sevgilisi hamile
Al Pacino 83 yaşında baba oluyor! 29'luk sevgilisi hamile 'Scarface', 'The Godfather' ve 'The Devil's Advocate' gibi efsane filmlerin oyuncusu Al Pacino'nun, geçtiğimiz seneden beri aşk yaşadığı genç sevgilisinden haftalar sonra çocuk sahibi olacağı ortaya çıktı. Bu, ünlü ismin dördüncü çocuğu olacak.
2.06.2023 Cadde
Al Pacino'dan 'Baba' ve Harrison Ford itirafları!
Al Pacino'dan 'Baba' ve Harrison Ford itirafları! 1992 yapımı 'Scent of a Woman' (Kadın Kokusu) filmi ile 'En iyi Erkek Oyuncu' Oscar'ını kazanan Al Pacino, katıldığı programda kariyerine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 'The Godfather' (Baba) filminden neredeyse kovulacağını söyleyen 82 yaşındaki Hollywood yıldızı, reddettiği rol ve meslektaşı Harrison Ford'la ilgili sözleriyle de adından söz ettirdi.
22.04.2023 Cadde
Yeniden çevrim modası geçmez
Yeniden çevrim modası geçmez Sinemanın orijinal fikirlerini yıllar yıllar önce izledik mi yoksa fikir kısırlığı hep vardı da o yüzden mi yeniden çevrimler sürekli karşımıza çıkıyor?
17.07.2022 Kültür Sanat
Bob Saget'ın vefat etmeden iki ay önce kendi ölümünü anlattığı ortaya çıktı
Bob Saget'ın vefat etmeden iki ay önce kendi ölümünü anlattığı ortaya çıktı Amerikan televizyon dizisi "Bizim Ev"deki bekar baba rolüyle tanınan komedyen ve oyuncu Bob Saget, 9 Ocak'ta hayatını kaybetmişti. Saget'in vefat etmeden iki ay önce bir podcast yayınında kendi ölümüne dair yaptığı açıklamalar gündem oldu.
16.02.2022 Cadde
Al Pacino 81 yaşında
Al Pacino 81 yaşında 1969 yılında adım attığı Hollywood’da 72 filmde rol alan, Oscar ödüllü ABD'li aktör Al Pacino, 81’inci yaşını kutladı.
26.04.2021 Cadde
En İyi Filmler: Imdb'de En Çok Beğeni Toplayan En Güzel Filmler
En İyi Filmler: Imdb'de En Çok Beğeni Toplayan En Güzel Filmler Sinema sektöründe pek çok güzel film bulunmaktadır. Özellikle IMDb puanı yüksek olan bu filmleri izleyerek çok keyifli dakikalar yaşayabilirsiniz. En iyi filmler listesinde birçok film yer almaktadır. Hem yerli hem de yabancı olan bu filmleri izleyerek çok güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Peki en iyi filmler hangileridir? IMDb puanı en çok izlenen filmler hangileridir? İşte izlemeniz gereken en iyi filmler.
27.01.2021 Kültür Sanat
10 parmağında 10 marifet: Oyuncu sporcu işletmeci
10 parmağında 10 marifet: Oyuncu sporcu işletmeci Canlandırdığı kötü karakterlere rağmen milyonların gönlüne giren Turgut Tunçalp, başarısının sırrını ve özel hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Cihangir’de bir mekan açan, şimdi de ilgilendiği spor dallarını bir araya getirecek bir proje üzerinde çalışan Tunçalp, çok sevdiği Alaçatı’da yeni sezon için enerji topluyor
11.08.2020 Ege
Scarface zamanın ruhuna uyacak
Scarface zamanın ruhuna uyacak “I Am Love” ve “Call Me by Your Name”in de aralarında olduğu filmlere imza atan İtalyan yönetmen Luca Guadagnino, Coen Kardeşler’in senaryosundan yola çıkarak yöneteceği yeni “Scarface” filmi hakkında konuştu.
15.07.2020 Kültür Sanat
‘Osmanlı Suriyesi’nden  göç eden bir adamın oğluyum’
‘Osmanlı Suriyesi’nden göç eden bir adamın oğluyum’ 14 -21 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek Uluslararası Göç Filmleri Festivali’nin Onursal Başkanı, kendisi de Suriye asıllı Süryani bir göçmen olan ve “Amadeus”la Oscar kazanan oyuncu F. Murray Abraham bir açıklama yaptı.
3.06.2020 Kültür Sanat
Yeni “Scarface” filminde Guadagnino imzası
Yeni “Scarface” filminde Guadagnino imzası Coen Kardeşler’in senaryosunu yazdığı yeni “Scarface” filmini, “I Am Love” ve “Call Me by Your Name” gibi filmlerde imzası bulunan Luca Guadagnino yönetecek.
18.05.2020 Kültür Sanat
Efsane film 'Scarface' yeniden çekiliyor
Efsane film 'Scarface' yeniden çekiliyor Brian De Palma’nın yönetmen koltuğunda oturduğu, Al Pacino’nun başrolünde yer aldığı 'Scarface' (Yaralı Yüz) filmi ile ilgili sinemaseverleri heyecanlandıran bir haber geldi.
16.05.2020 Cadde
'Benim adım Nusret, ben ne dersem o olur'
'Benim adım Nusret, ben ne dersem o olur' Nusret'in çalışanlarından şaşırtan açıklamalar geldi: Kendini mafya babası 'Tony Montana' sanıyordu... Günlerdir gündemden düşmeyen sosyete etçisi, konu hakkında açıklama yaptı.
11.11.2019 Cadde
Helikopterle kaçmıştı, yakalandı
Helikopterle kaçmıştı, yakalandı Fransa’daki Reau Cezaevi avlusundan helikopterle kaçan ünlü gangster Redoine Faid, başkent Paris’te bir evde ele geçirildi...
3.10.2018 Dünya
Eylül ayında Netflix'e gelen, izlemeye değer 8 film
Eylül ayında Netflix'e gelen, izlemeye değer 8 film Netflix'te seçenek çok fazla olsa da hepsi yüksek kaliteli yapımlar değil. Zaman ayırmaya değer ve güncel olan yapımlar ise 2018 Eylül ayı için şöyle:
5.09.2018 Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Scarface ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.