Setien

Setien

Son dakika setien haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan setien gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan setien haber sayfamızda...

Setien

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 73 setien haberi bulunmuştur.
İspanya'dan flaş transfer iddiası! 'Arda Güler için Real Madrid'e teklif'
İspanya'dan flaş transfer iddiası! 'Arda Güler için Real Madrid'e teklif' Real Madrid'de sakatlığını atlatan ve Mallorca maçının kadrosuna dahil edilen Arda Güler için İspanya'dan flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. La Liga ekibinin Real Madrid'e Arda Güler için resmi teklif hazırlığında olduğu öne sürüldü.
6.01.2024 İspanya La Liga
Beşiktaş'tan Sergen Yalçın bombası! Heyecanlandıran gelişme
Beşiktaş'tan Sergen Yalçın bombası! Heyecanlandıran gelişme Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından yerli ve yabancı alternatifler ile görüşmeler sürüyor. Siyah-beyazlılarda Sergen Yalçın sesleri yükselmeye başladı.
25.12.2023 Beşiktaş
Eski Beşiktaşlı, Fenerbahçe yolunda! Transfer görüşmeleri başladı
Eski Beşiktaşlı, Fenerbahçe yolunda! Transfer görüşmeleri başladı Fenerbahçe'de transfer çalışmalarına hız veren kurmayların flaş bir hamlede bulunduğu iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin, Beşiktaş'ın eski yıldızı ile görüşmelerde bulunduğu belirtildi.
17.12.2023 Fenerbahçe
Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu'ndan Faruk Koca sözleri
Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu'ndan Faruk Koca sözleri Süper Lig'de Hatayspor ile karşılaşmaya hazırlanan Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
17.12.2023 Ankaragücü
Fenerbahçe Beko'nun gündemindeydi! Zalgiris'ten ayrılığa yeşil ışık
Fenerbahçe Beko'nun gündemindeydi! Zalgiris'ten ayrılığa yeşil ışık Dimitris Itoudis'le yollarını ayırdıktan sonra Sarunas Jasikevicius'u başantrenörlük görevine getiren Fenerbahçe Beko'nun Zalgiris'in yıldızı ile ilgilendiği iddia edilmişti. Litvanya ekibinden ayrılığa yeşil ışık geldi.
Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol: Daha önce de Türk takımlarıyla görüşmelerim oldu
Samsunspor Teknik Direktörü Gisdol: Daha önce de Türk takımlarıyla görüşmelerim oldu Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un Teknik Direktörü Markus Gisdol, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.12.2023 Samsunspor
Beşiktaş'tan Quique Setien iddialarına yanıt! 'Teklif aldım' demişti
Beşiktaş'tan Quique Setien iddialarına yanıt! 'Teklif aldım' demişti Beşiktaş'ta teknik direktör Rıza Çalımbay'ın geleceği tartışma konusu olurken Quique Setien iddiaları gündeme gelmişti. Siyah-beyazlı ekipte iddialara yanıt geldi. İşte detaylar...
17.12.2023 Beşiktaş
Quique Setie: İki takım da bizi zorladı
Quique Setie: İki takım da bizi zorladı Galatasaray, 2022 Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada Villarreal'i konuk etti. Karşılaşmayı konuk ekip Villarreal 4-3 kazandı. İspanyol ekibinde Teknik Direktör Quique Setien maçın ardından konuştu.
7.12.2022 Futbol
Quique Setie: İki takım da bizi zorladı
Quique Setie: İki takım da bizi zorladı Galatasaray, 2022 Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada Villarreal'i konuk etti. Karşılaşmayı konuk ekip Villarreal 4-3 kazandı. İspanyol ekibinde Teknik Direktör Quique Setien maçın ardından konuştu.
7.12.2022 İspanya La Liga
Quique Setien: Çok fiziksel bir maç oldu
Quique Setien: Çok fiziksel bir maç oldu Villarreal Teknik Direktörü Quique Setien, Fenerbahçe’nin hazırlık maçında çok iyi oynadığını söyledi.
3.12.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe özel maçta Villarreal'i 2-1 mağlup etti
Fenerbahçe özel maçta Villarreal'i 2-1 mağlup etti 2022 Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe özel maçta Villarreal ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler rakibini 2-1'lik skorla mağlup etti.
3.12.2022 Fenerbahçe
Vedat Muriqi transferi için devreye girdiler! Dudak uçuklatan bonservis
Vedat Muriqi transferi için devreye girdiler! Dudak uçuklatan bonservis Kiralık geçirdiği dönemin ardından bonservisiyle transfer olduğu Mallorca'da sezona çok iyi başlayan eski Fenerbahçeli Vedat Muriç'in talipleri artarken Kosovalı golcünün bonservis bedeli de belirlenmiş durumda.
11.11.2022 İspanya La Liga
Barcelona 1 yılda hocaları için 20 milyon euro ödedi
Barcelona 1 yılda hocaları için 20 milyon euro ödedi Ciddi borç yükü nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Barcelona'da son 1 yılda teknik direktörler için ödenen tazminat ve fesih bedelleri dudak uçuklattı.
23.01.2021 Futbol
Son dakika | Sporda 2020 yılı böyle geçti!
Son dakika | Sporda 2020 yılı böyle geçti! 2020 yılını uğurlamaya hazırlanıyoruz. Kovid-19 sporu da sekteye uğrattı. ABD'li efsane basketbolcu Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna, California'daki helikopter kazasında hayatını kaybetti. Futbol efsanesi Diego Armando Maradona da hayata gözlerini yumdu. İşte sporda 2020'nin olayları...
15.12.2020 Skorer
Setien, Barcelona'ya dava açacağını açıkladı
Setien, Barcelona'ya dava açacağını açıkladı   Teknik direktör Quique Setien, eski kulübü Barcelona'ya dava açacağını duyurdu.
17.09.2020 İspanya La Liga
Barcelona'da Luis Suarez krizi! Messi'nin ardından...
Barcelona'da Luis Suarez krizi! Messi'nin ardından... Barcelona'da Messi krizi sürerken Luis Suarez ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör Ronald Koeman'ın planları arasında yer almayan Uruguaylı golcü ile yolların ayrılması bekleniyor.
31.08.2020 İspanya La Liga
Ne oluyor kardeşim ne bu tantana? Messi nereye gidiyor?
Ne oluyor kardeşim ne bu tantana? Messi nereye gidiyor? 2020 sen nelere kadirsin. Başımıza gelmeyen kalmadı, en sonunda bu da oldu. Messi, Barcelona’ya veda ediyor. Ekmeğini yediği suyunu içtiği kulüpten neden ayrılıyor Messi? Nereye gidecek Messi? Hepsi, sadece Molatik’te!
26.08.2020 Spor
Massimo Moratti açıkladı! "Messi'ye teklif yapıldı"
Massimo Moratti açıkladı! "Messi'ye teklif yapıldı" Bayern Münih'e Şampiyonlar Ligi'nde 8-2 mağlup olan Barcelona'da Messi ile ilgili kriz büyüyor. Inter'in eski başkanı Massimo Moratti ilginç bir detayı açıkladı
24.08.2020 İspanya La Liga
Luis Suarez, Barcelona'da kalmak için yedek beklemeyi kabul edecek
Luis Suarez, Barcelona'da kalmak için yedek beklemeyi kabul edecek İspanya ekibi Barcelona'da forma giyen Uruguaylı forvet Luis Suarez, takımda kalmak için yedek beklemeyi kabul edebileceğini söyledi.
23.08.2020 İspanya La Liga
Kulübeler maestrolara emanet
Kulübeler maestrolara emanet Ülkemizde olduğu gibi birçok futbol kulübü takımını efsane futbolcularına emanet etmiş durumda. Ronald Koeman’ın Barcelona’nın hocası olarak açıklanmasının ardından gözlerimizi saha kenarına çevirdik
22.08.2020 Cumartesi
Barcelona, Messi'nin kalması için her şeyi yapıyor!
Barcelona, Messi'nin kalması için her şeyi yapıyor! Barcelona, yıldız futbolcusu Messi'yi takımda tutma adına elinden geleni yapmaya başladı.
20.08.2020 İspanya La Liga
Son dakika | Barcelona, Ronald Koeman'ı resmen açıkladı
Son dakika | Barcelona, Ronald Koeman'ı resmen açıkladı İspanya'nın Barcelona Kulübü, teknik direktörlük görevine Ronald Koeman'ı getirdi.
19.08.2020 İspanya La Liga
Son dakika | Barcelona Başkanı Bartomeu, Ronald Koeman'ı resmen açıkladı!
Son dakika | Barcelona Başkanı Bartomeu, Ronald Koeman'ı resmen açıkladı! Barcelona Başkanı Bartomeu, yeni teknik direktör olarak Ronald Koeman isminde karar kıldıklarını duyurdu. Öte yandan başkan, Messi'nin takımda kalacağını açıkladı.
18.08.2020 Futbol
Son dakika | Barcelona'da Eric Abidal ile yollar ayrıldı
Son dakika | Barcelona'da Eric Abidal ile yollar ayrıldı Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'e 8-2 tarihi skorla yenilen Barcelona'da sportif direktör Eric Abidal ile yollarını ayırdığını açıkladı.
18.08.2020 İspanya La Liga
Son dakika | Barcelona, Quique Setien'in görevine son verdi!
Son dakika | Barcelona, Quique Setien'in görevine son verdi! Barcelona, teknik direktör Quique Setien'in görevine son verildiğini açıkladı
17.08.2020 İspanya La Liga

Benzer Haber Etiketleri

Setien ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.