Shanghai

Shanghai

Son dakika Shanghai haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Shanghai gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Shanghai haber sayfamızda...

Shanghai

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 942 shanghai haberi bulunmuştur.
Kocaeli'de geminin çarptığı liman işletmesinden açıklama: Operasyonlarımız kesintisiz devam etmektedir
Kocaeli'de geminin çarptığı liman işletmesinden açıklama: Operasyonlarımız kesintisiz devam etmektedir Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Hong Kong bandıralı YM Witness isimli geminin rıhtıma yanaşması sırasında meydana gelen ve üç vincin devrilmesi sırasında bazı konteynerlerin denize düştüğü kazayla ilgili Evyapport Liman İşletmesi tarafından yapılan açıklamada, "Olay neticesinde can kaybı ve yaralanma yaşanmamış olması en büyük tesellimizdir. İskelemizde tank ve konteyner terminal operasyonlarımız kesintisiz olarak devam etmektedir" ifadeleri yer aldı.
17.03.2024 Gündem
Fenerbahçe'ye kötü haber! Melissa Vargas defteri kapandı
Fenerbahçe'ye kötü haber! Melissa Vargas defteri kapandı Filenin Sultanları'yla tarihi başarılar elde eden Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye geri dönüşüyle ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. İtalyan gazeteci Vargas ile ilgili son durumu aktardı.
29.01.2024 Fenerbahçe
Nicolas Anelka resmen açıklandı! İstanbul'a geri döndü
Nicolas Anelka resmen açıklandı! İstanbul'a geri döndü Fransız efsane Nicolas Anelka, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'un yeni CEO'su oldu. İstanbul ekibi, Anelka'yı resmen duyurdu.
25.01.2024 1.Lig
Nicolas Anelka, Türkiye'ye geri döndü! İstanbul ekibiyle anlaşmaya vardı
Nicolas Anelka, Türkiye'ye geri döndü! İstanbul ekibiyle anlaşmaya vardı Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen dünyaca ünlü isim Nicolas Anelka'nın yeniden Türkiye'ye dönmeye hazırlandığı öğrenildi.
25.01.2024 1.Lig
Sven-Goran Eriksson'dan üzen açıklama: En iyi ihtimalle bir yıllık ömrüm kaldı
Sven-Goran Eriksson'dan üzen açıklama: En iyi ihtimalle bir yıllık ömrüm kaldı 2001 ile 2006 yılları arasında İngiltere Milli Takımı'nı çalıştıran 75 yaşındaki teknik adam, sağlık durumuyla ilgili korkutan bir açıklama yaptı.
11.01.2024 Dünyadan Futbol
Sevilla, Quique Sanchez Flores ile anlaştı!
Sevilla, Quique Sanchez Flores ile anlaştı! La Liga ekiplerinden Sevilla'nın yeni teknik direktörü Quique Sanchez Flores oldu.
18.12.2023 İspanya La Liga
Galatasaray için Hulk iddiası! Girişimler başladı
Galatasaray için Hulk iddiası! Girişimler başladı Transfer dönemi için şimdiden çalışmalarına başlayan Galatasaray'da flaş bir isim gündeme geldi. Sarı-kırmızılıların Hulk için girişimlere başladığı iddia edildi.
28.11.2023 Galatasaray
Galatasaray Çağdaş Faktöring'de başantrenörlüğe Milos Paden getirildi
Galatasaray Çağdaş Faktöring'de başantrenörlüğe Milos Paden getirildi Galatasaray Çağdaş Faktoring'de Alper Durur'dan boşalan başantrenörlük görevine Milos Paden getirildi.
9.10.2023 Basketbol
Didier Drogba, Galatasaray'a transfer sürecini anlattı! Gökhan Töre yalanladı
Didier Drogba, Galatasaray'a transfer sürecini anlattı! Gökhan Töre yalanladı Galatasaray'ın eski yıldızlarından Didier Drogba suskunluğunu bozdu. Eski futbolcunun açıklamalarına Gökhan Töre cevap verdi.
3.10.2023 Galatasaray
Beşiktaş'ta tüm odak Neftçi Bakü maçında!
Beşiktaş'ta tüm odak Neftçi Bakü maçında! Beşiktaş ile Neftçi Bakü arasında perşembe günü oynanacak Konferans Ligi 3. ön eleme karşılaşması Neftçi Arena’ya alındı. Azeri ekibi büyük önem verdiği ilk maçı kazanarak tura ortak olmanın hesaplarını yapıyor.
6.08.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Roberto Pereyra'ya son teklif!
Beşiktaş'tan Roberto Pereyra'ya son teklif! Beşiktaşlı yöneticiler, Pereyra’nın menajeri Pastorello ile dün pazarlık masasına oturdu ancak maddi konularda henüz anlaşma sağlanamadı. Beklemeye geçen siyah-beyazlıların, Oxlade Chamberlain’le de görüşme halinde oldukları aktarıldı.
2.08.2023 Beşiktaş
Beşiktaş, Rebic'in ardından bir transferi daha bitiriyor! 5 milyon euro
Beşiktaş, Rebic'in ardından bir transferi daha bitiriyor! 5 milyon euro Transfer döneminde Daniel Amartey, Jean Onan ve son olarak Ante Rebic'i kadrosuna katan siyah-beyazlılar bir yıldızı daha kadrosuna katmaya yakın. Beşiktaş yıldız oyuncunun transferi için 5 milyon euroyu gözden çıkarmış durumda.
1.08.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni transferi Ante Rebic İstanbul'a geldi
Beşiktaş'ın yeni transferi Ante Rebic İstanbul'a geldi Beşiktaş'ın her konuda anlaştığı yıldız futbolcu Ante Rebic, siyah-beyazlı ekiple üç yıllık sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a geldi. İşte detaylar...
30.07.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ante Rebic transferi bitti! Sıra yeni yıldızlarda
Beşiktaş'ta Ante Rebic transferi bitti! Sıra yeni yıldızlarda Siyah-beyazlıların her konuda anlaştığı Ante Rebic üç yıllık sözleşme imzalamak üzere bugün özel uçakla İstanbul’a gelecek. Beşiktaş, Hırvat yıldızın hemen ardından Bakhtiyor Zaynutdinov, Matias Vargas ve Roberto Pereyra’yı da renklerine bağlamak için yoğun çaba harcıyor.
30.07.2023 Beşiktaş
Beşiktaş rotasını Uzak Doğu'ya çevirdi! 2+1 yıllık anlaşma
Beşiktaş rotasını Uzak Doğu'ya çevirdi! 2+1 yıllık anlaşma Kevin N'Koudou ve Nathan Redmond'un ayrılığı sonrasında kanat arayan Beşiktaş rotasını Uzak Doğu'ya çevirdi. İspanyol futbolcu ile 2+1 yıllık sözleşme konusunda el sıkışıldı.
21.07.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ın Matias Vargas için yaptığı teklifin mali detayları belli oldu!
Beşiktaş'ın Matias Vargas için yaptığı teklifin mali detayları belli oldu! Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ın Shanghai Port'ta forma giyen Matias Vargas için sunduğu transfer teklifi belli oldu.
21.07.2023 Beşiktaş
Türk üniversiteleri arasında Hacettepe, Leiden’da ilk sırada
Türk üniversiteleri arasında Hacettepe, Leiden’da ilk sırada Hollanda’da yer alan Leiden Üniversitesi’ndeki Bilim ve Teknoloji Çalışmaları Merkezi (CWTS) tarafından hazırlanan CWTS Leiden Sıralaması, dünya çapında 1400’den fazla üniversitenin bilimsel performansına ilişkin önemli bilgiler sunuyor.
30.06.2023 Eğitim
Çin’in ilk yerli yolcu uçağı uçuşunu gerçekleştirdi
Çin’in ilk yerli yolcu uçağı uçuşunu gerçekleştirdi Çin’in ilk yerli yolcu uçağı C919 ilk uçuşunu Shanghai-Pekin arasında gerçekleştirdi.
28.05.2023 Dünya
Muğla’nın okçuları dünya 3’üncüsü
Muğla’nın okçuları dünya 3’üncüsü Çin’in Shanghai kentinde düzenlenen Okçuluk Dünya Kupası’nın 2. ayağında Muğla Büyükşehir Belediyesi okçuları Hazal Burun ve Emircan Haney’in de aralarında bulunduğu Türkiye Milli takımı dünya üçüncüsü oldu.
18.05.2023 Ege
Mimaride “Metonim”
Mimaride “Metonim” Nesnelerin doğrudan değil, bağlamsal temsili ve dolaylı olarak tanımlanmaları anlamına gelen “metonim”, mimaride de sıklıkla kullanılan bir olgu. Metonim sayesinde yapılar kullanıcılarına bazı mesajlar verebiliyor ve onlarla bağ kurabiliyor.
1.05.2023 Mimarlık
Çin hisse endeksleri 1 ayın zirvesinde
Çin hisse endeksleri 1 ayın zirvesinde Çin hisse senedi endeksleri 1 ayın en yüksek seviyesine çıktı.
7.04.2023 Uzmanpara
Boğaz’ın büyüsüne kapıldı
Boğaz’ın büyüsüne kapıldı “İstanbul çok özel. Boğaz'ın bir büyüsü var. İstanbul’a çok daha fazla ziyaretçi gelmesini sağlayacağını düşündüğümüz Peninsula stilini ve dokuşunu eklemek istedik.”
7.04.2023 Milliyet Executive
Tesla'nın Çin'deki üretimi yükseldi
Tesla'nın Çin'deki üretimi yükseldi Çin Otomobil Üreticileri Derneği’nin verilerine göre Tesla’nın Shanghai fabrikası mart ayında yıllık yüzde 35 artışla 88 bin 869 araç teslim etti.
5.04.2023 Uzmanpara
YÖK'ten, doktora öğrencilerine yurt dışında araştırma desteği
YÖK'ten, doktora öğrencilerine yurt dışında araştırma desteği Yükseköğretim Kurulu'nca (YÖK) araştırma görevlisi konumundaki 100 doktora öğrencisine, 'Temel Bilimlerde Genç Beyinler Projesi' kapsamında tez konuları hakkında yurt dışında araştırma yapmaları için kişi başı aylık 20 bin TL'ye kadar destek verilecek.
23.03.2023 Gündem
Beşiktaş'ta 3 transfer birden! Fenerbahçe'nin yıldızına sunulacak teklif belli oldu
Beşiktaş'ta 3 transfer birden! Fenerbahçe'nin yıldızına sunulacak teklif belli oldu Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta ara transfer ve tescil döneminin sona ermesinin ardından çalışmalar sona ermedi. Siyah-beyazlılar, sezon sonunda kadrosuna katmak istediği 3 yıldız için bonservis bedeli ödemeden transferleri tamamlamak için harekete geçti.
7.03.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Shanghai ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.