Son Dakika Coronavirüs Haberleri

Son Dakika Coronavirüs Haberleri

Son dakika son dakika coronavirüs haberleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan son dakika coronavirüs haberleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan son dakika coronavirüs haberleri haber sayfamızda...

Son Dakika Coronavirüs Haberleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 834 son dakika coronavirüs haberleri haberi bulunmuştur.
Bakan Koca'dan son dakika açıklaması! İşte 2. dönem stratejisi...
Bakan Koca'dan son dakika açıklaması! İşte 2. dönem stratejisi... Gelen bir son dakika haberine göre; Corona Virüs Bilim Kurulu video konferans yöntemiyle toplandı. Bakan Koca toplantının ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, "İyileşen hasta sayımız, toplam hasta sayımızın yüzde 70'ine ulaştı. 141 bin 475 hastamızdan 98 bin 889'u sağlığına kavuştu. " ifadelerini kullandı. Açıklamalarına PCR testi ile devam eden Bakan Koca, "Haftaya 150 bin kişiye PCR testi yapılacak. Test yapılacak kişiler belirlendi." dedi.
13.05.2020 Gündem
Muhtarın korona vakalarını gizlediği mahallede tarama devam ediyor
Muhtarın korona vakalarını gizlediği mahallede tarama devam ediyor Van'ın Başkale ilçesi Örmetaş Mahallesi'nde, koronavirüs vakalarını gizlediği gerekçesiyle muhtar Mikail Duman'ın görevden alınıp, hakkında soruşturma açılmasını ardından karantina devam ederken, sağlık ekipleri tarafından yapılan test işlemleri dün akşam itibarıyla sona erdi. .
21.04.2020 Gündem
Son dakika: 'Corona yüzünden 40 gündür evdeydim, emeğim boşa gitti!' Akılalmaz...
Son dakika: 'Corona yüzünden 40 gündür evdeydim, emeğim boşa gitti!' Akılalmaz... Son dakika haberlere göre, Şanlıurfa’da mevsimlik tarım işçileri, corona virüs tedbirleri kapsamında şart koşulan seyahat izin belgesini almak için İlçe Tarım Müdürlükleri önünde kuyruklar oluşturdu. Polis ekipleri, sosyal mesafeye aldırış etmeden yoğunluk oluşturanları uyardı.
16.04.2020 Gündem
Alanya'da villada partiye 31 bin 500 lira 'sosyal mesafe' cezası
Alanya'da villada partiye 31 bin 500 lira 'sosyal mesafe' cezası Antalya'nın Alanya ilçesinde villada parti yapan 10 kişiye, yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedbirlerine aykırı hareket ettikleri gerekçesiyle toplam 31 bin 500 lira para cezası kesildi.
15.04.2020 Gündem
Corona virüs nedeniyle yoğun bakımda olan Boris Johnson'ın bu görüntüsü çok konuşulmuştu!
Corona virüs nedeniyle yoğun bakımda olan Boris Johnson'ın bu görüntüsü çok konuşulmuştu! Corona virüs nedeniyle yoğun bakımda tedavi altında olan İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın bisikletiyle korumalar eşlik etmeden yaptığı market alışverişi görüntüleri tekrar gündeme geldi. Görüntüleri sosyal medyada izleyen kullanıcılar, karantinada olan Boris Johnson dışarı çıktığını sanarak bu anları paylaştı.
7.04.2020 Gündem
Son dakika: Corona virüs mücadelesinde ilginç yöntem! WhatsApp grubu...
Son dakika: Corona virüs mücadelesinde ilginç yöntem! WhatsApp grubu... Son dakika haberlere göre, Rize Valisi Kemal Çeber, koronavirüs tedbirleri kapsamında kent girişlerinde oluşturulan kontrol noktalarını aşmak isteyenlerin, aralarında oluşturdukları WhatsApp grupları ile haberleştiklerinin tespit edildiğini açıkladı. Vali Çeber, ‘Şu köyden geçin orada uygulama yok veya varış noktasına 2 saat kala şu ilacı için, ateşiniz düşüyor, kontrole yakalanmıyorsunuz' gibi örnekleri maalesef görüyoruz. Bir taraftan da bunlarla mücadele ediyoruz” dedi.
4.04.2020 Gündem
SON DAKİKA: Prof. Dr. Ercüment Ovalı'dan heyecanlandıran corona virüs açıklaması: Birkaç hafta içinde...
SON DAKİKA: Prof. Dr. Ercüment Ovalı'dan heyecanlandıran corona virüs açıklaması: Birkaç hafta içinde... Corona virüs tedavisi üzerinde çalışma yürüten Prof. Dr. Ercüment Ovalı, "Bilimsel verilere göre şu an elimizdeki en etkili tedavi ile karşı karşıya olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi. Bakan Varank'ın sorusu üzerine Prof. Dr. Ercüment Ovalı, "Aslında bu çok klasik bir tedavi, gerçekten işe yarayabilir. Ama yüzde yüz mü, bu sorunun cevabını önümüzdeki birkaç haftada verebileceğim" ifadelerini kullandı.
2.04.2020 Gündem
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü Türkiye'nin merak ettiği soruyu cevapladı: Corona virüs için aşı...
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü Türkiye'nin merak ettiği soruyu cevapladı: Corona virüs için aşı... Sağlık Bakanlığı Corona Bilim Kurulu Üyesi Prof.Dr. Tevfik Özlü, milliyet.com.tr instagram canlı yayınında soruları cevapladı. Profesör Özlü, "Dünya'daki bütün ülkelere göre Türkiye iyi durumda. Genç nüfusun fazla olması bir avantaj." ifadelerini kullandı. Sokağa çıkma yasağı hakkında konuşan Özlü, "Hangi aşamada hangi tedbiri alacağımızı iyice hesaplamalıyız. Biz ilk kararları aldığımızda abartıyorlar diyenler vardı. Bugün aynı insan neden OHAL kararı almıyorsunuz diyorlar. Sonda alınması gereken kararı başta alıp travmaya sebep olmamalıyız." dedi. Özlü aşı ile ilgili ise, "Aslında birçok aşı hazır. İnsan çalışmaları başlatıldı. Bu noktaya bu hızda gelinmesi büyük başarı." değerlendirmesinde bulundu.
31.03.2020 Gündem
Son dakika: Corona virüsü testi pozitif çıktı! Mahkeme karıştı
Son dakika: Corona virüsü testi pozitif çıktı! Mahkeme karıştı Hukuk Mahkemesi hakimi B.Y.L.’un 35 yaşındaki bankacı eşi dün corona virüs teşhisiyle hastaneye başvurdu. Testin pozitif çıkması üzerine hakimin bankacı eşi hastaneye yatırıldı. Bunun üzerine hakim B.Y.L. ve mahkeme personeli de karantina altına alındı.
20.03.2020 Gündem
Koronavirüs son durum nedir? Coronavirüs bulaşıcı mı, belirtileri neler? İşte coronavirüs haritası
Koronavirüs son durum nedir? Coronavirüs bulaşıcı mı, belirtileri neler? İşte coronavirüs haritası Son dakika koronavirüs haberleri gelmeye devam ediyor. Çin’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin 872’ye yükseldi. Ayrıca Çin’de yapılan araştırma, koronavirüsün (Kovid - 19) SARS’tan bin kat daha bulaşıcı olduğunu ortaya çıkardı. Uzmanlar koronavirüsün, vücutta AIDS’e neden olan HIV ve Ebola gibi çok saldırgan hareket ettiğini açıkladı. Peki koronavirüs belirtileri nelerdir? Coronavirüs bulaşıcı mı, nasıl bulaşır? İşte son dakika coronavirüs haberleri ve coronavirüs haritası...
1.03.2020 Gündem
Koronavirüs nasıl bulaşır? Corona virüsü belirtileri nelerdir? Son dakika coronavirüs haberleri
Koronavirüs nasıl bulaşır? Corona virüsü belirtileri nelerdir? Son dakika coronavirüs haberleri Son dakika koronavirüs haberleri gelmeye devam ediyor. Çin’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında hayatını kaybedenlerin sayısı 2 bin 872’ye yükseldi. Ayrıca Çin’de yapılan araştırma, koronavirüsün (Kovid - 19) SARS’tan bin kat daha bulaşıcı olduğunu ortaya çıkardı. Uzmanlar koronavirüsün, vücutta AIDS’e neden olan HIV ve Ebola gibi çok saldırgan hareket ettiğini açıkladı. Peki koronavirüs belirtileri nelerdir? Coronavirüs bulaşıcı mı, nasıl bulaşır? İşte son dakika coronavirüs haberleri...
1.03.2020 Gündem
Çin'de polis evlere el koymaya başladı! İlk karantina ölümleri duyuruldu, gıda krizi büyüyor
Çin'de polis evlere el koymaya başladı! İlk karantina ölümleri duyuruldu, gıda krizi büyüyor Pekin yönetimi, Şanghay'da pandemi önlemleri kapsamında Mart ayı sonunda alınan karantina kararının ardından koronavirüs nedeniyle üç kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Ülkede ekonomi için alarm çanları çalmaya başlarken, polisin insanların evlerine el koymaya başladığına dair haberler geliyor.
18.04.2022 Dünya
Sahibi Kovid olan köpeği döverek öldürdü! Çin'de önlemler çığırından çıkıyor, temel ihtiyaç alarmı
Sahibi Kovid olan köpeği döverek öldürdü! Çin'de önlemler çığırından çıkıyor, temel ihtiyaç alarmı Şanghay'da bir sağlık çalışanının, sahibi Kovid-19 olduğu için evcil bir köpeği kürekle döverek öldürdüğü görüntüler öfkeye sebep oldu. Tamamı karantina altına alınan kentte, insanlar gıda dahil temel ihtiyaçlara ulaşamamaya başladı. Kentin üç bölge yöneticisi görevden alındı.
10.04.2022 Dünya
SON DAKİKA: Vaka sayısı 16 Şubat 2022 son durumu! Sağlık Bakanlığı'ndan bugünkü korona tablosu ve aşı haritası...
SON DAKİKA: Vaka sayısı 16 Şubat 2022 son durumu! Sağlık Bakanlığı'ndan bugünkü korona tablosu ve aşı haritası... Koronavirüs tablosunda son durum gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Tabloda vaka sayıları 90 bin sınırını aşmış durumda. Kovid-19 salgınına karşı uygulanan aşıda ise 144 milyona ulaşıldı. Güncel vaka ve vefat sayısı Bakanlıkça paylaşılıyor. Peki, bugünkü vaka sayısı kaç oldu?
16.02.2022 Gündem
Aşı karşıtları Başbakan'ı kovaladı! Hakaret edip üstüne sürdüler
Aşı karşıtları Başbakan'ı kovaladı! Hakaret edip üstüne sürdüler Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern'i taşıyan bir minibüs, ülke çapında yeni Kovid-19 kısıtlamalarının yürürlüğe girmesinin ardından, aşı karşıtları tarafından kovalandı ve yoldan sürüldü.
26.01.2022 Dünya
Pfizer CEO’su salgının bitişi için tarih verdi!
Pfizer CEO’su salgının bitişi için tarih verdi! Pfizer CEO’su Albert Bourla, Covid-19 salgını ile ilgili normal hayata dönüş için tarih verdi. Bourla, dünyayı kasıp kavuran Omicron varyantı hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.01.2022 Dünya
49 kat fazla! Uzmanlardan aşı uyarısı: Pandemi dönüşebilir
49 kat fazla! Uzmanlardan aşı uyarısı: Pandemi dönüşebilir Washington Post'un haberine göre, ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezlerinden (CDC) alınan ve aşı olanlarla olmayanların hastaneye yatış oranlarına ilişkin yeni veriler açıklandı. Uzmanlar, pandeminin endemiye dönüşebileceğini söylüyor.
22.01.2022 Dünya
Bunlara dikkat! Tüm Omicron semptomları açıklandı: Hapşırmak belirti mi?
Bunlara dikkat! Tüm Omicron semptomları açıklandı: Hapşırmak belirti mi? Uzmanların, koronavirüsün bugüne kadarki en bulaşıcı varyantı olduğunu belirttiği Omicron, tüm dünyada hızla yayılıyor. Bununla beraber hastalar hafif semptomlar gösterdiği için virüsün neden olduğu Covid-19 hastalığı sıklıkla grip ya da soğuk algınlığıyla karıştırılabiliyor.
19.01.2022 Dünya
Son dakika... Johnson köşeye sıkıştı, ülke sallanıyor! 'Parti bitti Başbakan'
Son dakika... Johnson köşeye sıkıştı, ülke sallanıyor! 'Parti bitti Başbakan' Wall Street Journal'ın haberine göre, İngiltere, Başbakan Boris Johnson'ın Kovid-19 karantinaları sırasında Downing Caddesi'nde bir partiye katıldığı iddiaları ile çalkalanıyor. Muhalefet, Başbakan'ın bir an evvel istifa etmesini istedi, Johnson'dan açıklama geldi.
12.01.2022 Dünya
Sparta odaları! Çin'deki görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı
Sparta odaları! Çin'deki görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı Koronavirüs salgınını bastırmak için sık sık radikal ve sert önlemlere başvuran Pekin'in, binlerce insanı gece yarısı evinden zorla aldıktan sonra götürdüğü tesislerin fotoğrafları şok etkisi yarattı. Ülkede 20 milyon insanın evlerinden çıkması yasaklandı.
12.01.2022 Dünya
Mart başında çıkıyor! Dünyayı kasıp kavuran Omicron için geri sayım
Mart başında çıkıyor! Dünyayı kasıp kavuran Omicron için geri sayım Şu ana kadar görülen en bulaşıcı koronavirüs varyantı olan Omicron'la ilgili, Pfizer'den çok kritik bir açıklama geldi. DSÖ Avrupa Bölge Direktörü Kluge de "Önümüzdeki 6-8 hafta içinde bölge nüfusunun yüzde 50'sinden fazlasının Omicron ile enfekte olacağı tahmin ediliyor" dedi.
11.01.2022 Dünya
Yosun, topak ve taşlarla saldırdılar! Ölüm tehditleri yağıyor...
Yosun, topak ve taşlarla saldırdılar! Ölüm tehditleri yağıyor... Günlük vaka sayıların 300 bini aştığı ülkede Fransız politikacı, Macron'un aşısız insanların hayatlarını zorlaştırmak istediğini söylemesinin ardından evinin önünde aşı karşıtları tarafından saldırıya uğradı.
11.01.2022 Dünya
Son dakika: Yine Çin! İnanılmaz görüntüler
Son dakika: Yine Çin! İnanılmaz görüntüler Son dakika haberlere göre, en ufak bir salgın ihtimali karşısında dahi aldığı sert önlemlerle gündeme gelen Çin’de, bir gece yarısı insanlar zorla evlerinden alınarak karantina tesislerine götürüldü. İnsanların temel ihtiyaçları için bile dışarı çıkmasının yasak olduğu bölgede, dağıtımı yetkililer yapıyor ancak görevlilerin aksaması insanların açlıktan ölme noktasına gelmesine sebep oldu. Ülkede yiyecek için takaslar başladı.
4.01.2022 Dünya
Uzmanlardan 'hiper bulaşıcı' Omicron uyarısı! 'Maskenizi sakın gevşetmeyin'
Uzmanlardan 'hiper bulaşıcı' Omicron uyarısı! 'Maskenizi sakın gevşetmeyin' Dünyada birçok ülke, uzmanların eşi görülmemiş bir hızla patladığı ve 2022'nin ilk ayında birçok insanın günlük yaşamını değiştirebileceği konusunda uyardığı bir Kovid-19 dalgasının ortasında yeni yıla girdi. Uzmanlar da Omicron'un artık 'hiper bulaşıcı bir virüs' olduğunu ve maske kullanımının gevşememesi gerektiğini vurguladı.
2.01.2022 Dünya
Uçakta rezalet! 80 yaşındaki adama saldırdı, FBI devreye girdi
Uçakta rezalet! 80 yaşındaki adama saldırdı, FBI devreye girdi ABD'nin California eyaletinde emlakçı olarak çalışan bir kadın, 80 yaşında bir yolcunun yemeğini yemek için yüz maskesini çıkarmasının ardından kelimenin tam anlamıyla uçağı birbirine kattı. Olayda çok sayıda kişi yaralanırken, FBI devreye girdi.
28.12.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Coronavirüs Haberleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.