Son Dakika Korona Virüs

Son Dakika Korona Virüs

Son dakika son dakika korona virüs haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan son dakika korona virüs gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan son dakika korona virüs haber sayfamızda...

Son Dakika Korona Virüs

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.111 son dakika korona virüs haberi bulunmuştur.
Son Dakika: Korona virüs kabusu devam ediyor! Panik zirve yaptı...
Son Dakika: Korona virüs kabusu devam ediyor! Panik zirve yaptı... Son dakika haberlerine göre dünyaya diz çöktüren koronavirüs, hız kesmeden yayılmaya ve ülkelerin kabusu olmaya devam ediyor. Çin'in Wuhan kendinde doğup dünyaya yayılan virüsle ilgili dehşete düşüren haberler gelmeye devam ediyor. Aşı cephesinden olumlu gelişmeler yaşanmasına rağmen salgının yarattığı panik bitmek bilmiyor. Virüsten en kötü etkilenen, en fazla vaka ve can kaybının görüldüğü ABD'den gelen fotoğraflar ise dünyayı şoka uğrattı. İşte son dakika haberinin detayları...
18.11.2020 Dünya
Son Dakika: Korona virüs kabusunda umut artıyor! İkinci aşı da geldi
Son Dakika: Korona virüs kabusunda umut artıyor! İkinci aşı da geldi İlk koronavirüs aşısını bulan BioNTech şirketinden sonra, bir müjde de Moderna'dan geldi. Şirket yaptıkları deneylerde yüzde 95'in üstünde başarı yakaladıklarını duyurarak detayları paylaşmaya başladı. DSÖ de aşılara ilişkin açıklama yaptı.
17.11.2020 Dünya
Son dakika... Korona virüs aşısında sevindiren gelişme! Başarı oranı yüzde 94.5
Son dakika... Korona virüs aşısında sevindiren gelişme! Başarı oranı yüzde 94.5 Gelen son dakika haberine göre, ABD'li ilaç şirketi Moderna Inc tarafından yapılan klinik araştırmada, üretilen korona virüs aşısının yüzde 94,5 etkili olduğu açıklandı.
16.11.2020 Dünya
Son Dakika: Korona virüs aşısının mucidi Şahin'den 'normalleşme' tarihi!
Son Dakika: Korona virüs aşısının mucidi Şahin'den 'normalleşme' tarihi! Koronavirüs aşısını bulan BioNTech şirketinin CEO'su Prof. Uğur Şahin, tüm dünyanın umudu haline gelen aşıya ilişkin tarihler paylaştı. Şahin, herkesin merak ettiği "Normale ne zaman dönülecek?" sorusunun yanıtını verdi.
16.11.2020 Dünya
Son Dakika: Korona virüs yasağı başladı! İlk cezalar kesildi
Son Dakika: Korona virüs yasağı başladı! İlk cezalar kesildi Gelen son dakika haberine göre; İçişleri Bakanlığı, 81 ile Koronavirüs genelgesi gönderdi. Buna göre, bugünden itibaren tüm illerde vatandaşların özellikle yoğun olarak bulunduğu valilik ve kaymakamlıklarca duyurulan cadde ve sokaklar (özellikle trafiğe kapalı olanlar), ihtiyaç duyulan meydanlar ve toplu taşıma araç durakları gibi alanlarda, sigara içmek yasaklanıyor. Valilerce salgının seyri takip edilerek, 65 yaş ve üzerindekilerin 10.00­-16.00 saatleri dışında sokağa çıkmamalarına dair kısıtlamaya gidiliyor. Öte yandan bir ilde uygulanan bileklik tedbiri koronavirüsle mücadelede etkili oldu.
12.11.2020 Gündem
Son dakika: Çirkin saldırı! Vaka sayısı artarken bu yaşandı
Son dakika: Çirkin saldırı! Vaka sayısı artarken bu yaşandı Son dakika korona virüs haberlerine göre; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gazeteci Muharrem Sarıkaya’ya koronavirüs testi pozitif çıkan ve evde karantinada kalması gerekirken düğün dernek gezenleri engellemek için ‘elektronik bileklik’ uygulaması getirileceğini açıkladı. Öte yandan bir ilde vaka sayıları artmaya devam edince polis ekipleri denetimlerini sıklaştırdı. Batman'da ise bir filyasyon doktoruna saldırı yaşandı.
28.09.2020 Gündem
Son dakika.. Korona virüs raporunda dikkat çeken detay! Vali doğruladı
Son dakika.. Korona virüs raporunda dikkat çeken detay! Vali doğruladı Gelen son dakika haberine göre Sağlık Bakanlığı, Türkiye'nin son koronavirüs tablosunu açıkladı. Bölge bölge açıklanan korona virüs tablosunda bir önceki güne göre İstanbul'da dikkat çeken bir değişim meydana geldi.
23.09.2020 Gündem
Son dakika: Korona virüs aşısında yeni tarih! 1 ay kaldı...
Son dakika: Korona virüs aşısında yeni tarih! 1 ay kaldı... Son dakika haberlere göre, Korona virüs aşısıyla ilgili her gün yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Dünyanın umutla beklediği korona virüs aşısıyla ilgili bir açıklama daha geldi. ABD'li ilaç firması Pfizer, üzerinde çalıştıkları yeni tip korona virüs (covid-19) aşısının etkili olup olmadığını ekim sonuna kadar tespit edebileceklerini açıkladı.
15.09.2020 Dünya
Son dakika... Korona virüs siyasilere de bulaştı!
Son dakika... Korona virüs siyasilere de bulaştı! Korona virüs siyasette de yayılıyor. Binali Yıldırım ve eşi ile CHP’li Faik Öztrak’ın ardından Bülent Arınç ve eşinin testleri de pozitif çıktı. Korona virüse yakalanan milletvekili sayısı 14. Çok sayıda belediye başkanı tedavi altında.
11.09.2020 Siyaset
Son dakika: Korona virüs vaka sayılarındaki artış sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş çağrı
Son dakika: Korona virüs vaka sayılarındaki artış sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş çağrı Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "Türkiye Sigorta Tanıtım Töreni"nde konuştu. Maske, temizlik ve mesafe kuralına uymaya davet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Vazgeçin bu dönemde şu düğünlerden, yemekli merasimlerden. Nikah törenleriyle bu işleri bitirmek suretiyle bu dönemi gelin atlatalım. Ülkemiz bu salgın sürecinden, diğer alanlarla birlikte ekonomide de güçlenerek çıkacaktır. Bunun için milletimizin tüm fertlerinin tam bir seferberlik içinde tedbirlere sarılması gerekiyor' dedi.
7.09.2020 Siyaset
Son dakika... Korona virüs çocukları öldürüyor! İşte alarm veren 5 şehir...
Son dakika... Korona virüs çocukları öldürüyor! İşte alarm veren 5 şehir... Gelen son dakika haberine göre Sağlık Bakanlığı, 24-30 Ağustos tarihlerini içeren haftalık Kovid-19 raporunu yayımladı. Rapora göre, Kovid-19 nedeniyle vefat eden 6326 kişinin yüzde 62’sini erkekler, yüzde 38’ini kadınlar oluşturdu. Ölümlerin yüzde 71’i 65 yaş ve üzeri kişilerde gerçekleşti. Kovid-19 nedeniyle 15 yaş ve altında 12 çocuk hayatını kaybetti. 2 yaş altında 6 çocuk, 2-4 yaş arasında 1 çocuk, 5-14 yaş arasında 5 çocuk, 15-24 yaş arasında 10, 25-49 yaş arasında 397 kişi yeni tip koronavirüs nedeniyle can verdi. Öte yandan Türkiye'de son 24 saatte toplam vaka sayısının 279 bin 806, can kaybının 6 bin 673, ağır hasta sayısının 1102'ye yükseldiği açıklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Son hafta günlük hasta sayısı en çok artan illerimiz Van, Karaman, Erzincan, Çankırı ve Kayseri" dedi.
7.09.2020 Gündem
Son dakika: Korona virüs haritası paylaşıldı! Bölgede yaşayanlar dikkat...
Son dakika: Korona virüs haritası paylaşıldı! Bölgede yaşayanlar dikkat... Gelen bir son dakika haberine göre; Sağlık Bakanlığı Türkiye'nin son 24 saatlik corona virüs tablosunu açıkladı. Bölge bölge açıklanan corona virüs tablosunda yeni vaka sayısı rakamları dikkatlerden kaçmadı. Özellikle Ankara'nın içinde bulunduğu Batı Anadolu bölgesinde artan sayılar endişelendirdi.
5.09.2020 Gündem
Son dakika! Korona virüs haritasında gösterip tek tek uyardı! Yaş grubu 30'a indi!
Son dakika! Korona virüs haritasında gösterip tek tek uyardı! Yaş grubu 30'a indi! Türkiye'de koronavirüs vakalarının en çok görüldüğü ilde yüzde 100 doluluk oranına ulaşıldı. Yatakların tamamı dolu olan yoğun bakımda, genç hasta sayısının fazla olması dikkat çekti. İşte detaylar...
5.09.2020 Gündem
Son dakika: Korona virüs için ek genelde! Cuma gününden itibaren 81 ilde müsaade edilmeyecek
Son dakika: Korona virüs için ek genelde! Cuma gününden itibaren 81 ilde müsaade edilmeyecek Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine "Kovid-19 Tedbirleri" konulu ek genelge gönderdi. Genelgeyle, 14 ilde izin verilmeyen sokak/köy düğünü, sünnet düğünü, kına gecesi, nişan gibi etkinlikler cumadan itibaren ülke genelinde uygulanacak. Düğünler nikah merasimi şeklinde yapılabilecek, düğün ve nikahlar en fazla 1 saatte tamamlanacak. Nikahlarda oyun oynanması ve dans edilmesine, toplu yemek dahil olmak üzere her türlü yiyecek-içecek servisi/ikramı yapılmasına izin verilmeyecek. Düğünler nikah merasimi şeklinde yapılabilecek, düğün ve nikahlar en fazla 1 saatte tamamlanacak.
3.09.2020 Gündem
Son dakika: Korona virüs vakaları ile ilgili Bakan Koca'dan yeni uyarı!
Son dakika: Korona virüs vakaları ile ilgili Bakan Koca'dan yeni uyarı! Gelen son dakika haberine göre, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüs vakaları ile ilgili yeni bir uyarı yaptı.
7.07.2020 Gündem
Son dakika | Korona virüs rehberi güncellendi! İşte yeni kurallar...
Son dakika | Korona virüs rehberi güncellendi! İşte yeni kurallar... Gelen son dakika haberine göre, corona virüs salgını ile ilgili yeni bir karar daha alındı. Sağlık Bakanlığı corona virüs rehberini güncellendi. Buna göre vaka görülme sıklığı yüzde ikinin altında olan bölgelerde cerrahi işlemlerde Kovid-19 testi istenmeyecek. İşte yapılan değişikliğin ardından yeni kurallar...
30.06.2020 Gündem
Son dakika... Korona virüs alarmı! İşte sokak sokak korkutan artışın sebebi...
Son dakika... Korona virüs alarmı! İşte sokak sokak korkutan artışın sebebi... Gelen son dakika haberine göre, Türkiye’de normalleşme süreciyle artmaya başlayan vaka sayılarının sebebi merak edilirken, vatandaşların uyarıları dinlememesi ve dikkatsiz davranması öne çıkıyor. Yurdun pek çok noktasında vaka artışları yaşanırken, yeni karantina haberleri de gelmeye başladı.
26.06.2020 Gündem
Corona virüs mücadelesinde hastalara, onların şefkatli elleri şifa dağıttı
Corona virüs mücadelesinde hastalara, onların şefkatli elleri şifa dağıttı Türkiye'nin corona virüs salgınıyla mücadelesinde onlar aslında sağlık sisteminin gizli gücü oldu. Hastayla en çok temas eden şefkatli eller hemşireler, cephenin ‘akıncı birlikleri’ olarak bu görünmez düşmanla savaştı. 12 Mayıs Dünya Hemşire Günü ve Hemşireler Haftasında, hepsinin tek isteği var: “Vatandaşlarımız salgın bitti diye düşünmesin, evlerinde kalmaya devam etsinler. Zira düşman hala kapıda.”
12.05.2020 Gündem
Antalya'da, yasağa rağmen denize girdiler
Antalya'da, yasağa rağmen denize girdiler Antalya'da, corona virüs önlemleri kapsamında denize girmenin geçici olarak yasaklandığı Konyaaltı Sahili'nde yüzen Mehmet Yeşifçi'ye para cezası uygulandı. Lara Örnekköy Plajı'nda denize giren 3 kişi ise çektikleri görüntüleri sosyal medyadan paylaştı.
6.05.2020 Gündem
Son dakika: Corona virüs bulaştıran hayvan olabilir! Ülkemizde görüldü
Son dakika: Corona virüs bulaştıran hayvan olabilir! Ülkemizde görüldü Son dakika haberlere göre, Kuzeydoğa Derneği ekibinin Sarıkamış Allahuekber Dağları'nda fotokapanla görüntülediği, Covid-19'un yaban hayatından insana geçişindeki ara tür olabileceği değerlendirilen rakun köpeğinin Türkiye'deki ilk kaydı, bilimsel literatüre girdi. KuzeyDoğa Derneği ekibi: Bu Türkiye için çok önemli bir kayıt ama sevindirici bir gelişme değil. Rakun köpeği ile ilgili acilen bir eylem planına ve detaylı araştırmaya ihtiyaç var.
1.05.2020 Gündem
Ateşi yüksek çıkınca hemen test yapıldı! Bir de maske takmışlar...
Ateşi yüksek çıkınca hemen test yapıldı! Bir de maske takmışlar... Çorum'da kurusıkı tabancayla girdikleri evde Irak uyruklu Roya Majet'in (31) 4 bin lirasını gasbeden 2 kişi ile onlara yardımcı olan Irak uyruklu Ayla E.H. tutuklandı. Cezaevine gönderilmeden önce sağlık kontrolünden geçirilen Ayla E.H.'ın ateşi 38 derece ölçülünce corona virüs testine tabi tutuldu. Testi negatif çıkan kadın cezaevine gönderildi.
11.04.2020 Gündem
Son dakika! Aytaç Yalman’ın eşi Belma Yalman corona virüsten hayatını kaybetti
Son dakika! Aytaç Yalman’ın eşi Belma Yalman corona virüsten hayatını kaybetti Gelen bir son dakika haberine göre; corona virüsten ölen Kara Kuvvetleri eski Komutanı Aytaç Yalman'ın eşi Belma Yalman da hayatını kaybetti.
8.04.2020 Gündem
Nissibi Köprüsü'nde corona virüs denetimi
Nissibi Köprüsü'nde corona virüs denetimi Türkiye'nin üçüncü en büyük asma köprüsü olan Adıyaman'ın Gerger ilçesindeki Nissibi Köprüsü'nde, jandarma ve sağlık görevlileri tarafından yapılan corona virüs denetimleri havadan görüntülendi.
8.04.2020 Gündem
Son dakika haberler: Sokakta bir garip corona testi! İl Sağlık Müdürlüğü yalanladı ama...
Son dakika haberler: Sokakta bir garip corona testi! İl Sağlık Müdürlüğü yalanladı ama... Son dakika haberlere göre, İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, İl Sağlık Müdürlüğü'nde görevli iki sağlık çalışanı, vatandaşlara sokakta corona virüs testi yaptı. Sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından İl Sağlık Müdürlüğü, böyle bir uygulamalarının olmadığını, bir vaka için giden ekibin kendilerini gören vatandaşlara test yaptığı açıklamasında bulundu.
7.04.2020 Gündem
Son dakika! İşte 65 yaş üzeri keyfi dışarı çıkana verilecek para cezası...
Son dakika! İşte 65 yaş üzeri keyfi dışarı çıkana verilecek para cezası... İçişleri Bakanlığı, 65 yaş ve üstü olanlar ile kronik rahatsızlığı bulunanların ikametlerinden dışarı çıkmalarının, park, bahçe gibi açık alanlarda dolaşmalarının sınırlandırıldığını bildirdi. Gelen bir son dakika haberine göre; Erzincan’da 65 yaş üzeri keyfi dışarı çıkana 3 bin 150 TL ceza uygulanacak. Bu cezanın diğer illerde de uygulanması bekleniyor.
22.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Korona Virüs ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.