The New York Times

The New York Times

Son dakika The New York Times haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan The New York Times gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan The New York Times haber sayfamızda...

The New York Times

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.705 the new york times haberi bulunmuştur.
Misillemelerin boyutu ortaya çıktı
Misillemelerin boyutu ortaya çıktı Son günlerde özellikle İran, İsrail’in kendisine düzenlediği saldırının hiçbir zarara yol açmadığını savunsa da, uydu görüntüleri aksini ortaya çıkardı. Aynı şekilde İsrail’de de vurulan üssün pisti de zarar görmüş...
22.04.2024 Dünya
Beyoncé’den ikinci perde
Beyoncé’den ikinci perde “Ben bir kadınım ve düşündüğümde konuşmalıyım” diyen Beyoncé, 29 Mart’ta çıkan “Cowboy Carter” albümüyle çok şey söylüyor ve tartıştırıyor.
30.03.2024 Pazar
Gisele Bündchen'den Tom Brady'yi aldattığı iddiasına cevap!
Gisele Bündchen'den Tom Brady'yi aldattığı iddiasına cevap! Brezilyalı süper model Gisele Bündchen, emekli NFL yıldızı Tom Brady ile 13 yıllık evliliğinin bitmesi sonrası gündeme gelen 'ihanet' iddiası hakkında konuştu. Yıllara maydan okuyan 43 yaşındaki güzel, jiu-jitsu eğitmeni Joaquim Valente ile ilişkisini de anlattı.
28.03.2024 Cadde
Apple Vision Pro ABD’de piyasaya çıktı
Apple Vision Pro ABD’de piyasaya çıktı ABD’deki Apple mağazaları 3.499 dolarlık Vision Pro’yu bugün satmaya başlıyor.
3.02.2024 Teknoloji
Google, YouTube'da 100 çalışanı işten çıkardı
Google, YouTube'da 100 çalışanı işten çıkardı Google, video platformu YouTube'da 100 çalışanı işten çıkararak ana şirket tarafından kısa süre önce duyurulan yüzlerce işten çıkarmaya yenilerini ekledi.
18.01.2024 Uzmanpara
ABD medyasından flaş iddia! CIA özel ekip kurdu, hedefte Hamas'ın kritik isimleri var
ABD medyasından flaş iddia! CIA özel ekip kurdu, hedefte Hamas'ın kritik isimleri var ABD merkezli The New York Times gazetesi, CIA tarafından Hamas’ın Gazze’deki üst düzey isimlerinin yerinin tespit edilmesi amacıyla yeni bir ekip kurulduğuna dair flaş bir iddiaya yer verdi. İşte detaylar...
13.01.2024 Dünya
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Orta Doğu'da gerilim yüksek! Doğrudan toplantı odasını vurdular
Orta Doğu'da gerilim yüksek! Doğrudan toplantı odasını vurdular Lübnan’daki suikast ve İran’daki bombalı saldırı sonrası bölgede gerilim had safhada. Tansiyonun düşürülmesi adına görüşmeler yapılırken, ne İran’ın ne de Hizbullah’ın Gazze’deki savaşı genişletecek bir adım atmayacağı tahmin ediliyor.
5.01.2024 Dünya
'Cumhuriyetin Mimarları' Kitabı
'Cumhuriyetin Mimarları' Kitabı Yıldız Entegre, Cumhuriyet’in 100. yılında, mimari alanda önemli izler bırakacak “Cumhuriyetin Mimarları” adlı eseri sektöre ve Türkiye’ye kazandırdı.
1.01.2024 Mimarlık
Haaretz'ten itiraf gibi haber: İsrailliler de kabul etti!
Haaretz'ten itiraf gibi haber: İsrailliler de kabul etti! Ülkenin önde gelen gazetelerinden Haaretz’in yayımladığı araştırmaya göre, Gazze’deki hava saldırılarında sivil ölüm oranı, 20. yüzyılda tüm dünyada yaşanan çatışmalardakilerden bile daha yüksek.
11.12.2023 Dünya
NYT yazdı: ABD'den İsrail'e 'küçük bomba' tavsiyesi
NYT yazdı: ABD'den İsrail'e 'küçük bomba' tavsiyesi ABD merkezli “The New York Times” (NYT) gazetesi, Washington’ın İsrail’e 'sivil kayıplarının azaltılması amacıyla' bazı önerilerde bulunduğunu yazdı.
6.11.2023 Dünya
Dış basında Cumhuriyet
Dış basında Cumhuriyet Genç Cumhuriyetin devrimlerine, Musul sorununa ve Lozan zaferine bir de dış basının perspektifinden bakalım. İşte 1923 ile 1930 arasında arşivlerden örnekler.
29.10.2023 Pazar
Gazze içinde ‘sınırlı’ operasyon
Gazze içinde ‘sınırlı’ operasyon İsrail’in Gazze’ye yönelik hava saldırıları sürerken, Gazze içinde ‘sınırlı kara operasyonları’ düzenlendiği öğrenildi. Operasyon sonucu çok sayıda ölü ve yaralıdan söz ediliyor.
24.10.2023 Dünya
Rehineler Hamas’ı böldü!
Rehineler Hamas’ı böldü! İsrail-Filistin geriliminde en çok merak edilen konulardan biri Hamas'ın ele geçirdiği rehinelerin durumu... Hamas, rehin aldığı bir İsrailli kadın ile 2 çocuğunu dün serbest bırakırken, yapılanma içinde farklı görüşler yüzünden ayrılıkların olduğu belirtiliyor.
12.10.2023 Dünya
Ünlü rapçi ile ilişkisiyle çok konuşulmuştu! Güzel oyuncudan cinsellik itirafı
Ünlü rapçi ile ilişkisiyle çok konuşulmuştu! Güzel oyuncudan cinsellik itirafı Oyuncu Julia Fox, ABD'li magazin yıldızı Kim Kardashian'la evliliği biten Kanye West ile yaşadığı kısa süreli aşk sayesinde popülerliğini artırmıştı. Son verdiği röportajda rapçi ile ilişkisinden bahseden Fox, cinsellik konusundaki itirafıyla gündem oldu.
28.09.2023 Cadde
Ortak endişe...
Ortak endişe... BM Genel Kurul görüşmeleri öncesi konuşan liderlerin ortak endişesi Ukrayna’daki savaşın bir ‘Dünya Savaşı’na ya da nükleer savaşa dönüşmesi.
19.09.2023 Dünya
'Bin Ladin'in istediği Pentagon ve Beyaz Saray'dı!' Dördüncü uçak nereyi vuracaktı?
'Bin Ladin'in istediği Pentagon ve Beyaz Saray'dı!' Dördüncü uçak nereyi vuracaktı? ABD sınırları içinde gerçekleştirilen ve tarihin en büyük terör eylemlerinden birisi olan 11 Eylül saldırılarının üzerinden 22 yıl geçti. 11 Eylül, sadece ABD için değil, sonrasında yaşanan gelişmelerle birlikte tüm dünya için yüzyılın en travmatik olaylarından biri oldu. Saldırıların ardından ABD’nin terörle mücadeleyi gerekçe göstererek başlattığı işgal dalgasıyla birlikte bu saldırılar binlerce sivilin hayatını kaybetmesine sebep oldu. Olaylarla ilgili bugüne kadar pek bilinmeyen bir detay ise saldırının yıl dönümünde tekrar gündeme geldi.
11.09.2023 Dünya
Konuşamayan hastalar için müthiş gelişme! Türk profesör detayları anlattı
Konuşamayan hastalar için müthiş gelişme! Türk profesör detayları anlattı Bir grup bilim insanı, gönüllü hastalara dünyaca ünlü müzik grubu Pink Floyd’ın efsane şarkısı 'Another Brick in The Wall' şarkısını dinleterek beyin dalgalarını kaydetti. Ortaya ise devrim niteliğinde sonuçlar çıktı. Çalışmalarda yer alan Türk profesör de çalışmayla ilgili detayları DHA'ya anlattı.
28.08.2023 Gündem
Ekranlar nefesimizi mi kesiyor?
Ekranlar nefesimizi mi kesiyor? Ekranlar tarafından kuşatılmış haldeyiz. Düşünsenize aynı anda birisi size mesaj atıyor, diğeri sizi arıyor, başka biri de e-posta gönderiyor. Sinir bozucu bir e-postaya aceleyle yanıt verirken nefes alıp verme düzeniniz bozuluyor mu?
27.08.2023 Pazar
New York Times’tan ChatGPT’ye engel
New York Times’tan ChatGPT’ye engel The New York Times, OpenAI’ın web crawler’ı GPTBot’u engelledi. Bu, OpenAI’ın yapay zekâ modellerini eğitmek için yayındaki içerikleri kullanamayacağı anlamına geliyor.
26.08.2023 Dünya
Elon Musk rakiplerini yavaşlatıyor mu?
Elon Musk rakiplerini yavaşlatıyor mu? Twitter’ın ya da yeni adıyla X’in sahibi Elon Musk’ın platform üzerinden rakiplerini hedef aldığı iddia edildi. Mashable Türkiye’nin haberine göre, Twitter’ın, kullanıcıları, The New York Times ve Facebook gibi Musk’ın eleştirdiği ya da rakip gördüğü sitelere yönlendiren linklerin erişim hızını yavaşlattığı öne sürüldü.
18.08.2023 Ekonomi
Fed yetkilisinden faiz indirimi öngörüsü
Fed yetkilisinden faiz indirimi öngörüsü New York Fed Başkanı John Williams faiz oranlarının gelecek yıl düşmeye başlamasını beklediğini söyledi. Ancak Williams gelecek yılın ilk yarısında bir faiz indiriminin verilere ve enflasyona bağlı olacağını belirtti.
7.08.2023 Uzmanpara
Trump’ın gizli belgelerle ilgili ses kaydı ortaya çıktı
Trump’ın gizli belgelerle ilgili ses kaydı ortaya çıktı Amerikan haber kuruluşları, Donald Trump'ın Beyaz Saray'dan ayrıldıktan sonra gizli bilgileri içeren belgeleri sakladığını kabul ettiği bir ses kaydını yayınladı.
27.06.2023 Dünya
Putin'e toz kondurmadılar! Rus medyası kendini aştı
Putin'e toz kondurmadılar! Rus medyası kendini aştı Wagner lideri Prigojin'e açılan soruşturmanın düşürülmediği ortaya çıktı, Rus medyasında ekranlara ve internet sitelerine yansıyan haberler ise söze gerek bırakmadı.
26.06.2023 Dünya
Pentagon Belgeleri'ni sızdırmıştı! ABD'nin bir dönem en çok konuştuğu isim hayatını kaybetti
Pentagon Belgeleri'ni sızdırmıştı! ABD'nin bir dönem en çok konuştuğu isim hayatını kaybetti Vietnam Savaşı ile ilgili sırların yer aldığı Pentagon Belgeleri'ni sızdıran Daniel Ellsberg, 92 yaşında hayatını kaybetti.
16.06.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

The New York Times ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.