Tki

Tki

Son dakika TKİ haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan TKİ gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan TKİ haber sayfamızda...

Tki

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.119 tki haberi bulunmuştur.
TFF Tahkim Kurulu'ndan Feyyaz Uçar ve Ertuğrul Doğan kararı!
TFF Tahkim Kurulu'ndan Feyyaz Uçar ve Ertuğrul Doğan kararı! TFF Tahkim Kurulu, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar'a verilen para cezasını kaldırdı. Öte yandan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'a verilen para cezası ise onandı.
16.02.2024 Süper Lig
Kömür çuvallarında taş! Vali'den vatandaşa çağrı
Kömür çuvallarında taş! Vali'den vatandaşa çağrı Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, kentte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılan kömür çuvallarında, 'kabul edilebilir düzeyin üstünde' taş çıkmasıyla ilgili açıklama yaptı.
27.01.2024 Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! İhtiyaç sahibi hanelere kömür yardımı yapılacak
Resmi Gazete'de yayımlandı! İhtiyaç sahibi hanelere kömür yardımı yapılacak İhtiyaç sahibi hanelere ısınma amaçlı kömür yardımı yapılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.
28.04.2023 Gündem
Bakan Dönmez, "Hem çalışanlarımız hem de bölge insanı 2 bin konteynerlik kent planlanıyor'
Bakan Dönmez, "Hem çalışanlarımız hem de bölge insanı 2 bin konteynerlik kent planlanıyor' Adıyaman'da deprem felaketinin ardından yaraların sarılması için sahadaki çalışmaları yerinde inceleyen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, kontrollü olarak üretimi durdurulan 290 petrol kuyusundan 286'sının yeniden üretime alındığını açıkladı. Elektrik ve doğalgaz arzıyla ilgili çalışmaları da aktaran Dönmez, "Amacımız hayatı bir an önce normalleştirebilmek. Enerjiyle ilgili yapılması gerekenleri süratle yerine getirmektir" dedi.
23.02.2023 Ekonomi
Yüzyılın madeni leonardite devlet yatırımı geliyor
Yüzyılın madeni leonardite devlet yatırımı geliyor Kahramanmaraş’ın Elbistan ve Afşin ilçelerindeki linyit sahalarından çıkarılan ve yüzyılın madeni olarak adlandırılan leonarditten 600 bin litre sıvı ve toz hümik asit üretimi için 2 bakanlık ortaklığında fizibilite çalışması yapılacak.
28.10.2022 Ekonomi
Maden faciasıyla ilgili Bakan Dönmez'den yeni açıklama
Maden faciasıyla ilgili Bakan Dönmez'den yeni açıklama Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Amasra'da grizu patlamasının olduğu ocakta yangının büyük oranda kontrol altına alındığını belirterek, "Havayla temasını kesmek üzere iki baraj kapısı inşa edildi. Şu anda da yangın sönümlenmek üzere. Giderek şiddetini azaltıyor" dedi.
17.10.2022 Gündem
Bartın'da maden faciası! Hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu
Bartın'da maden faciası! Hayatını kaybedenlerin kimlikleri belli oldu Bartın'da Türkiye Taşkömürü Kurumu'na ait maden ocağında patlama meydana geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu," Bu patlamadan hemen sonra sağ çıkan, kurtarılan toplam 58 madencimiz. Şu anda aşağıda değerlendirdiğimiz arama kurtarma çalışmalarıyla kurtarılmaya çalışılan 15 madencimiz, olayın olduğu ilk saatten itibaren gerek Enerji Bakanlığı'nın ekipleri ve gerek buradaki ekipleri anında arama kurtarma çalışmalarına başladılar" dedi.
15.10.2022 Gündem
'Futbol sadece futbol değildir'
'Futbol sadece futbol değildir' Altınordu’da 2012 yılından bu yana teknik direktörlük görevini üstlenen, şampiyonluklar yaşatan ve Süper Lig’in kıyısından dönen Hüseyin Eroğlu, “Burada çok değerli işlere imza attık. Avrupa’da ses getirdik, ülkemizde örnek olduk. Artık hayallerimi daha ileriye taşımak istiyorum” dedi
1.06.2022 Ege
Kömürden ‘mavi hidrojen’ üretilecek
Kömürden ‘mavi hidrojen’ üretilecek Türkiye’den iklim değişikliği ile mücadele için önemli adım geliyor. Sera gazı emisyonuna yol açmayan temiz enerji için kömürden ‘mavi hidrojen’ üretilecek.
28.05.2022 Ekonomi
Survivor Sercan kimdir, kaç yaşında, nereli? Sercan Yıldırım evli mi, eşi Nihan Yönel kim?
Survivor Sercan kimdir, kaç yaşında, nereli? Sercan Yıldırım evli mi, eşi Nihan Yönel kim? Survivor 2022 yarışmacıları arasında bulunan Sercan Yıldırım hakkında meraklı arayış başladı. Geçtiğimiz yıla damga vuran Survivor Sercan bu yıl da Survivor kadrosunda yer alıyor. İzleyiciler ise Survivor Sercan hakkında bilgi almak için arayışa geçiyor. Peki Survivor Sercan Yıldırım kimdir, kaç yaşında? 2022 Survivor Sercan Yıldırım evlendi mi, eşi kim? İşte biyografisi...
13.03.2022 Cadde
Bakan Dönmez açıkladı! Cumhuriyet tarihi rekoru kırıldı
Bakan Dönmez açıkladı! Cumhuriyet tarihi rekoru kırıldı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 2021’in enerji ve madencilik sektörü açısından başarılarla dolu olduğunu belirterek, “2021’de Cumhuriyet tarihinin rekorunu kırarak 5 milyar 930 milyon dolarlık maden ihracatı yaptık” dedi.
4.01.2022 Ekonomi
TKİ, Soma'da kömür panosu ihale edecek
TKİ, Soma'da kömür panosu ihale edecek Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ), Manisa'nın Soma ilçesinde bulunan Çerkez Sultaniye panosunun rödovans karşılığı işletilmesi için ihale edileceğini bildirdi.
28.10.2021 Ekonomi
Avrupa'daki gaz krizi kömür fiyatını 4 kat artırdı
Avrupa'daki gaz krizi kömür fiyatını 4 kat artırdı Avrupa'daki doğal gaz arz sıkıntısı, yenilenebilir kaynaklardan elektrik üretiminin düşmesi ve Avustralya ile Çin arasındaki gerginlik kıtada kömür fiyatlarını yaklaşık 4 kat artırdı.
4.10.2021 Ekonomi
Genç milli güreşçi Mert İlbars, dünya üçüncüsü oldu
Genç milli güreşçi Mert İlbars, dünya üçüncüsü oldu Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda Mert İlbars, grekoromen stil 60 kiloda dünya üçüncüsü olarak bronz madalya elde etti.
22.08.2021 Güreş
Ankara'da kamu konutu satışı
Ankara'da kamu konutu satışı Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre Ankara'nın Çankaya, Yenimahalle ve Keçiören ilçelerinde bulunan 271 adet kamu konutu, Hisar Emlak Müdürlüğünce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Ek Hizmet Binasında oluşturulacak komisyonlar huzurunda 2886 sayılı Kanunun 45. maddesi uyarınca açık teklif usulü ile sırasıyla ayrı ayrı ihale ile satılacak.
13.08.2021 Ekonomi
Müfettiş yardımcısı alınacak
Müfettiş yardımcısı alınacak Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu müfettiş yardımcısı alacak.
29.07.2021 Ekonomi
Eskişehirspor'un yeni teknik direktörü Cengiz Seçsev oldu
Eskişehirspor'un yeni teknik direktörü Cengiz Seçsev oldu TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da İlhan Var'dan boşalan teknik direktörlük görevine Cengiz Seçsev getirildi.
3.02.2021 1.Lig
MKE Ankaragücü, Arif Peçenek'i andı
MKE Ankaragücü, Arif Peçenek'i andı MKE Ankaragücü Kulübü, eski milli futbolcusu Arif Peçenek'i ölümünün 8. yılında andı.
29.01.2021 Ankaragücü
Muhtaç ailelere kömür yardımı bu yıl da devam edecek
Muhtaç ailelere kömür yardımı bu yıl da devam edecek İl ve ilçe sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıflarınca belirlenecek muhtaç ailelere kömür yardımı bu yıl da devam edecek.
13.01.2021 Ekonomi
Kahramanmaraş'ta kömür havzasında göçük meydana geldi
Kahramanmaraş'ta kömür havzasında göçük meydana geldi Kahramanmaraş'ta kömür havzasında meydana gelen göçükte can ve mal kaybı yaşanmadığı bildirildi.
26.12.2020 Gündem
Resmen yayımlandı! Atama kararları Resmi Gazete'de
Resmen yayımlandı! Atama kararları Resmi Gazete'de Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) Genel Müdür Yardımcılığı, Türkiye Elektrik Dağıtım (TEDAŞ) AŞ Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliği ile Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan müfettişliğe yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.
18.11.2020 Gündem
Son dakika...  Kömür ocağında çalışan işçiler için kıdem ve ihbar tazminat başvuruları başladı
Son dakika... Kömür ocağında çalışan işçiler için kıdem ve ihbar tazminat başvuruları başladı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Işıklar, Geventepe ve Atabacası kömür ocağında çalışan işçilerin kıdem ve ihbar tazminat başvurularının başladığını belirterek, başvuruların 28 Eylül Cuma gününe kadar TKİ’ye bağlı Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğüne yapılabileceğini söyledi.
6.08.2020 Ekonomi
5 BAL takımı Riva'da açıklama yaptı
5 BAL takımı Riva'da açıklama yaptı Bölgesel Amatör Ligde gruplarında 2 sırada olan 5 Bal takımı TFF'nin Riva’daki tesisleri önünde basın açıklamasında bulundu.
4.08.2020 Futbol
Ankaragücü'nden TFF'ye Süper Lig 2020-2021 sezonu isim talebi
Ankaragücü'nden TFF'ye Süper Lig 2020-2021 sezonu isim talebi Süper Lig ekibi yazılı açıklamayla Türkiye Futbol Federasyonu'na 2020-2021 futbol sezonuna Arif Peçenek isminin verilmesini teklif etti.
4.08.2020 Ankaragücü
İşçi çıkarma yasağı 11 ay devam edecek
İşçi çıkarma yasağı 11 ay devam edecek Koronavirüs salgınının istihdama etkilerinin azaltılması amacıyla hazırlanan ve Meclis'te bir Dijital Mecralar Komisyonu kurulmasını öngören kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda bazı değişikliklerle yasalaştı.
25.07.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tki ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.