Toplam Borç

Toplam Borç

Son dakika toplam borç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan toplam borç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan toplam borç haber sayfamızda...

Toplam Borç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.513 toplam borç haberi bulunmuştur.
KAĞITHANE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA İŞLEM GÖREN VE 2018 YILI VERGİ BORCU BULUNAN MÜKELLEFLERE AİT İSİM LİSTESİ
KAĞITHANE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA İŞLEM GÖREN VE 2018 YILI VERGİ BORCU BULUNAN MÜKELLEFLERE AİT İSİM LİSTESİ KAĞITHANE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDA İŞLEM GÖREN VE 2018 YILI VERGİ BORCU BULUNAN MÜKELLEFLERE AİT İSİM LİSTESİ SIRA SİCİL MUHATAP ADRES  TOPLAM BORÇ 1 456155 SARIYER IŞIK EĞİTİM HİZMETLERİ  ÇELİKTEPE MH İNÖNÜ CD 22 1 KAĞITHANE  5...
21.12.2023 Resmi İlanlar
Ahmet Nur Çebi: Hakkımı helal ediyorum!
Ahmet Nur Çebi: Hakkımı helal ediyorum! Başkan Ahmet Nur Çebi mali kongrede camiaya veda etti, “Acı, tatlı günlerimiz oldu. Ne olursa olsun birbirimizi hep sevdik. Ben bu sevgiyle buradan gitmek istiyorum. Hepinizden helallik istiyorum. Ben de Beşiktaş’a ve Beşiktaşlılara hakkımı helal ediyorum” dedi.
3.12.2023 Beşiktaş
ALEMDAR VERGİ DAİRESİNDEN
ALEMDAR VERGİ DAİRESİNDEN ALEMDAR VERGİ DAİRESİNDEN Aşağıda adı soyadı (unvanı ) ile vergi ve ceza nevileri yazılı Alemdar Vergi Dairesi’ne ait vergi mükellefleri adına tanzim olunan ödeme emirleri 213 sayılı Vergi Usul Kanununun 93 ve müteakip maddeleri gereğince posta ile bilinen adreslerinde bulunamadığından tebliğ yapılamamıştır...
22.11.2023 Resmi İlanlar
İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ
İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ   Ümraniye Vergi Dairesi Müdürlüğü mükelleflerine ait bu ilan listesinde adı, soyadı ve unvanı yazılı mükellefler adına salınan vergi ve cezalara tahakkuk eden miktarlara tanzim olunan ödeme emirleri, ilgililerin bilinen adreslerinde bulunamamaları nedeniyle posta yolu ile tebliğ edilemediğinden 213 sayılı V...
15.11.2023 Resmi İlanlar
İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ
İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ İSTANBUL VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞINDAN İLANEN TEBLİĞ         Ana Vergi Türü Vergi Kodu   Vergi Aslı Borcu Toplamı           Vergi Dönemi   Ceza Tutarı Toplam Borç Vergi No Soyad Ad/Unvanı Adres Ceza Türü Ana Takip Dosya No Takip Dosya No 1250360725 ERHAN AYTEKİN ( 8600387557 BORSAN ENDÜSTRİYEL MAKİNA İÇ VE DIŞ TİC LTD ŞTİ...
14.11.2023 Resmi İlanlar
Fenerbahçe'nin toplam borcu açıklandı!
Fenerbahçe'nin toplam borcu açıklandı! Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Kasım ayı Olağan Toplantısı'nde kulübün toplam borcu açıklandı
5.11.2023 Fenerbahçe
Tek ekrandan 7/24 tahsilat
Tek ekrandan 7/24 tahsilat Sanal pos hizmeti veren 20 bankayı tek ekranda birleştiren Ödüyo, işletmelerin hem müşterilerinden hem de bayilerinden tahsilatlarını 7/24, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilmesini sağlıyor.
12.09.2023 Kobi
ABD vatandaşlarının kredi borcu ‘1 trilyon doları’ aştı
ABD vatandaşlarının kredi borcu ‘1 trilyon doları’ aştı Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) ekonomiye ilişkin gelecek kaygıları vatandaşların kredi borçlanmalarının tavan yapmasına yol açtı.
13.08.2023 Ekonomi
Karşıyaka'da Azat Yeşil dönemi
Karşıyaka'da Azat Yeşil dönemi Karşıyaka Spor Kulübü'nün olağanüstü genel kurulunda Azat Yeşil yeni başkan seçildi. Azat Yeşil tek liste olarak yönetime gelirken, Turgay Büyükkarcı başkanlığındaki eski yönetim ise mali ve idari olarak ibra edilmedi.
12.08.2023 Kayserispor
Konutların bedeli hibe seviyesinde
Konutların bedeli hibe seviyesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş ve Hatay’ın ardından dün de Adıyaman’da kalıcı konutların temel atma törenine katıldı. Erdoğan, “Deprem konutları vatandaşlara hibe seviyesinde bir usulle teslim ediliyor” dedi.
28.03.2023 Gündem
Trabzonspor'un toplam borcu açıklandı!
Trabzonspor'un toplam borcu açıklandı! Trabzonspor’un yeni başkanının seçileceği olağanüstü genel kurul başladı. Trabzonspor'un toplam borcu açıkladı.
25.03.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'da şampiyonluk maliyetleri katladı
Trabzonspor'da şampiyonluk maliyetleri katladı Trabzonspor’un 47’nci dönem faaliyet raporuna göre, bordo mavili takımın şampiyonluk yaşadığı 2021-22 sezonu sonrasında futbolcu maliyetleri 13 milyon Euro, son 1 yılda kulüplere olan borcu 118 milyon TL, menajerle olan borcu da 40 milyon TL arttı.
19.12.2022 Trabzonspor
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den EYT açıklaması
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati'den EYT açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili düzenleme konusunda, “Çalışmanın detayları Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından zamanı gelince kamuoyuna açıklanacaktır” dedi.
12.12.2022 Haberler
Beşiktaş’ta yüksek gerilim! Divan Kurulu toplantısında ağır eleştiri
Beşiktaş’ta yüksek gerilim! Divan Kurulu toplantısında ağır eleştiri Beşiktaş Kulübü’nde Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk’ün Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetimini hedef alan ağır eleştirileri Vodafone Park’ta gerçekleşen Divan Kurulu toplantısında gerilime yol açtı. Yamantürk’ün sözlerine yanıt veren Başkan Çebi sert ifadeler kullandı.
4.12.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ın borcu açıklandı: 6 milyar 264 milyon TL
Beşiktaş'ın borcu açıklandı: 6 milyar 264 milyon TL Beşiktaş'ın 2022 yılı 3. olağan divan kurulu toplantısı başladı. Başkan Ahmet Nur Çebi ve Yönetim Kurulu’nun hazır bulunduğu toplantıda siyah-beyazlı kulübün borcu açıklandı.
3.12.2022 Beşiktaş
Yeni Malatyaspor Başkanı Yaman: Transfer tahtasını açsak da iki dönem cezalıyız
Yeni Malatyaspor Başkanı Yaman: Transfer tahtasını açsak da iki dönem cezalıyız Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Yaman, transfer ile ilgili Spor Tahkim Mahkemesi'ndeki (CAS) açılan dava dosyalarına müdahale edeceklerini kaydederek, "Bu dönem değil, gelecek dönem transfer tahtasını açmaya çalışacağız. Geçmiş dönem borçlarından dolayı, bizim dönemimizde borç yok. Tahtayı açsak da iki dönem cezalıyız" dedi.
7.10.2022 1.Lig
Yargıtay'dan emsal karar! İcralık olanlar dikkat
Yargıtay'dan emsal karar! İcralık olanlar dikkat Yargıtay 6. Hukuk Dairesi, icra takiplerine ilişkin emsal nitelikte bir karara imza attı.
25.09.2022 Ekonomi
Çiftçi borçlarına 60 aylık taksit
Çiftçi borçlarına 60 aylık taksit Ziraat Bankası Kredi Risk İzleme ve Tasfiye Genel Müdür Yardımcısı Recep Türk, "Kredi borcunun tek seferde kapatanlardan temerrüt faiz talep edilmeyecek ya da toplam borç 60 aya kadar taksitlendirilecek" diye konuştu.
10.02.2022 Ekonomi
Son dakika: Ziraat Bankası'ndan çiftçilere ödeme kolaylığı!
Son dakika: Ziraat Bankası'ndan çiftçilere ödeme kolaylığı! Gelen son dakika haberine göre; Ziraat Bankası, kredi borcu takibe düşen çiftçiler için ödeme kolaylığı sağlayacak. 30 Kasım 2021'e kadar takibe düşen çiftçi kredileri 31 Mart'a kadar tek seferde ödenirse faiz alınmayacak. Tek seferde ödeme yapamayacak olan çiftçilere 60 ay faizsiz taksitlendirme imkanı verilecek.
9.02.2022 Ekonomi
Fenerbahçe güncel borcunu açıkladı! 5 milyar 977 milyon lira
Fenerbahçe güncel borcunu açıkladı! 5 milyar 977 milyon lira Fenerbahçe Kulübü'nün toplam borç ve yükümlülüğü 5 milyar 977 milyon TL olarak açıklandı
5.02.2022 Fenerbahçe
Örtülü Sermaye Nedir, Nasıl Hesaplanı? Örtülü Sermaye Ne İşe Yarar?
Örtülü Sermaye Nedir, Nasıl Hesaplanı? Örtülü Sermaye Ne İşe Yarar? Vergi mevzuatında yer alan önemli kavramlardan biri de örtülü sermaye olarak ifade edilmektedir. Bu kavram borçlanma maliyetinden kaynaklanan vergi matrahlarının aşınmasını önleyen bir güvenlik tedbiri olmaktadır. Peki, örtülü sermaye nedir, nasıl hesaplanır? Örtülü sermaye ne işe yarar? İşte, örtülü sermaye hakkında tüm detayları derledik.
17.01.2022 Eğitim
Çin'in dış borcu yükseldi
Çin'in dış borcu yükseldi Çin'in dış borcu 2021 yılının üçüncü çeyreğinde 16,7 milyar dolar artış gösterdi ve eylül sonu itibarıyla toplam borç 2,7 trilyon dolar seviyesine ulaştı.
3.01.2022 Uzmanpara
Son dakika: Bakan Nebati'den asgari ücret açıklaması: Beklentiyi karşılayacak bir artış planlıyoruz
Son dakika: Bakan Nebati'den asgari ücret açıklaması: Beklentiyi karşılayacak bir artış planlıyoruz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Meclis'te devam eden bütçe görüşmelerinde yaptığı açıklamada "Cari açıkta yıl sonunda müjdeli rakamları göreceğiz." ifadelerini kullandı. Bakan Nebati'nin açıklamalarında milyonların merakla beklediği asgari ücret rakamlarına dair de bilgiler vardı. Nebati konuya ilişkin, "Asgari ücrete ilişkin de görüşmeler devam etmekte olup 2022 yılı için asgari ücrette herkesin beklentilerini karşılayacak bir artış yapmayı planlıyoruz." şeklinde konuştu.
9.12.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Toplam Borç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.