Trnasfer

Trnasfer

Son dakika trnasfer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan trnasfer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan trnasfer haber sayfamızda...

Trnasfer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 29 trnasfer haberi bulunmuştur.
Anadolu Efes'ten EuroLeague'in yıldızına kanca!
Anadolu Efes'ten EuroLeague'in yıldızına kanca! Turkish Airlines EuroLeague'de bu sezon hedeflerinden uzak kalan ancak play-in umutlarını sürdüren Anadolu Efes'te gelecek sezon için çalışmalar başladı. Lacivert-beyazlıların, EuroLeague'de gösterdiği performansla dikkat çeken yıldız isme kanca attığı ortaya çıktı.
Harry Kane hakkında flaş transfer açıklaması! 'Anlaşma çok yakın'
Harry Kane hakkında flaş transfer açıklaması! 'Anlaşma çok yakın' Uzun yıllardır Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da forma giyen Harry Kane, Alman devi Bayern Münih'e trnasfer olmak üzere. Yıldız futbolcu hakkında konuşan teknik direktör Ange Postecoglou, 'Anlaşma çok yakın' sözlerini kullandı.
Tottenham'dan Fenerbahçe'ye transfer! 62 milyon euroluk yıldız gündemde
Tottenham'dan Fenerbahçe'ye transfer! 62 milyon euroluk yıldız gündemde Gelecek sezon trnasfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, iddialı bir kadro kurmak için harekete geçti. Sarı-lacivertli kurmaylar, Premier Lig ekiplerinden Tottenham'da forma giyen 62 milyon euroluk yıldız futbolcuyu gündemine aldı.
20.06.2023 Fenerbahçe
Avrupa devlerinin Merih Demiral'a yakın ilgi! Milli yıldız paylaşılamıyor
Avrupa devlerinin Merih Demiral'a yakın ilgi! Milli yıldız paylaşılamıyor İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'da forma giyen milli futbolcu Merih Demiral'ın takımdaki geleceği henüz belli olmadı. Atalanta'nın geçen sezon 20 milyon Euro bonservis ödediği yıldız stoperi 3 Avrupa devi kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.
11.06.2023 İtalya Serie A
Barcelona'dan Galatasaray'a! Transfer için Real Betis de devrede
Barcelona'dan Galatasaray'a! Transfer için Real Betis de devrede Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılıların Barcelona'da forma giyen oyuncuyla ilgilendiği iddia edildi. Sarı-kırmızılıların transferdeki rakibinin Real Betis olduğu vurgulandı.
11.03.2023 Galatasaray
ÖZEL - Galatasaray'da Kaan Ayhan gerçekleri! Beşiktaş'a neden transfer olmadığı ortaya çıktı
ÖZEL - Galatasaray'da Kaan Ayhan gerçekleri! Beşiktaş'a neden transfer olmadığı ortaya çıktı Galatasaray'ın yeni transferi Kaan Ayhan, yaz döneminde gelecekti, olmayınca büyük hayal kırıklığı yaşadı. Çocukluğundan beri G.Saraylı olan futbolcu, “gönlünde yatan Aslan”a koşa koşa geldi. Tecrübeli savunmacının Beşiktaş'a transferinin neden gerçekleşmediği de ortaya çıktı.
30.01.2023 Galatasaray
Premier Lig'de Michy Batshuayi pişmanlığı! Transfer için Fenerbahçe rakip olmuştu
Premier Lig'de Michy Batshuayi pişmanlığı! Transfer için Fenerbahçe rakip olmuştu Fenerbahçe'nin Chelsea'den kadrosuna kattığı Michy Batshuayi sarı-lacivertli formayla gösterdiği performansla taraftarların beğenisini kazandı. Belçika Milli Takımı'nın Uluslar Ligi aday kadrosuna davet edilen tecrübeli futbolcu ülkesi adına etkili bir oyun sergiledi. Bu arada Premier Lig ekibinde Michy Batshuayi pişmanlığı başladı.
26.09.2022 Fenerbahçe
İrfan Can Eğribayat gerçeği ortaya çıktı! Slovacko listesine yazılmıştı
İrfan Can Eğribayat gerçeği ortaya çıktı! Slovacko listesine yazılmıştı Fenerbahçe'de bu akşam oynanacak olan Slovacko maçının listesine yazılan yeni transfer İrfan Can Eğribayat ile ilgili gerçek ortaya çıktı.
4.08.2022 Fenerbahçe
Son dakika haberi: Fenerbahçe ve Beşiktaş peşine düştü! Gözler Ukrayna'ya çevrildi
Son dakika haberi: Fenerbahçe ve Beşiktaş peşine düştü! Gözler Ukrayna'ya çevrildi Spor Toto Süper Lig'de bu sezon hedeflerinin uzağında kalan Fenerbahçe ve Beşiktaş, gelecek seozn için çalışmalarına başladı. Süper Lig'in iki devinin Ukraynalı futbolcuyu trnasfer etmek için harekete geçtiği iddia edildi. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
16.03.2022 Fenerbahçe
Son dakika transfer haberi: Galatasaray'da bir ayrılık daha! Menajeri yalanlamadı, işte yeni takımı
Son dakika transfer haberi: Galatasaray'da bir ayrılık daha! Menajeri yalanlamadı, işte yeni takımı Ocak ayı transfer dönemi öncesinde Galatasaray'da hareketli saatler yaşanıyor. Sarı Kırmızılılarda yapılacak transferler kadar takımdan ayrılacak isimler de büyük önem taşıyor. Bu bağlamda Sarı Kırmızılılarda bir ayrılık daha yaşanmak üzere. Yıldız futbolcunun menajeri transferi iddialarını yalanlamazken girişimler de başladı. İşte Galatasaray'daki son dakika gelişmesinin ayrıntıları...
15.12.2021 Galatasaray
Boluspor, Felipe Trevizan Martins'i transfer etti
Boluspor, Felipe Trevizan Martins'i transfer etti TFF 1. Lig takımlarından Beypiliç Boluspor, 33 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusu Felipe Trevizan Martins'i renklerine bağladı.
13.09.2020 1.Lig
Crystal Palace, Batshuayi'yi kiraladı
Crystal Palace, Batshuayi'yi kiraladı Crystal Palace, Chelsea'den forvet oyuncusu Michy Batshuayi'yi kiralık olarak kadrosuna kattı. 
Transfer haberleri | Jody Lukoki resmen Yeni Malatyaspor'da
Transfer haberleri | Jody Lukoki resmen Yeni Malatyaspor'da Yeni Malatyaspor, Ludogorets'ten Kongolu Jody Lukoki ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
23.07.2020 Yeni Malatyaspor
Fabio Paratici: Transferde para değil takas olacak
Fabio Paratici: Transferde para değil takas olacak Juventus Sportif Direktörü Fabio Paratici, önümüzdeki dönemde kulüplerin NBA'deki gibi takas yöntemiyle transfer yapacağını iddia etti.
1.07.2020 İtalya Serie A
İşte Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları...
İşte Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları... Geçtiğimiz haftalarda Ersun Yanal ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de tek gündem yeni teknik direktör. Ali Koç ve yönetiminin görüştüğü isimler belli oldu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Son dakika transfer haberleri | Real'den Mbappe için 200 milyon euro
Son dakika transfer haberleri | Real'den Mbappe için 200 milyon euro PSG'nin 5-0 galip geldiği Montpellier mücadelesinde oyundan çıktığı için hocası Thomas Tuchel'e tavır alan 21 yaşındaki yıldız Kylian Mbappe, özür dilemeyeceğini açıkladı. Uzun süredir zaten onun peşinde olan İspanyol devi de Fransız golcü için para musluklarını sonuna kadar açtı.
1.07.2020 İspanya La Liga
Futbolda ara transfer dönemi yarın başlıyor
Futbolda ara transfer dönemi yarın başlıyor Futbolda "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi Türkiye'de yarın başlayacak.
1.07.2020 Süper Lig
Çaykur Rizespor'da Aatif Chahechouhe'dan iyi haber
Çaykur Rizespor'da Aatif Chahechouhe'dan iyi haber Çaykur Rizespor'un Faslı futbolcusu Aatif Chahechouhe sakatlıktan kurtulup takımla beraber antrenmanlara başladı. Oyuncunun Galatasaray maçında kadroda olacağı öğrenildi.
1.07.2020 Futbol
Krasic Avustralya'ya gidiyor
Krasic Avustralya'ya gidiyor Polonya'nın Lechia Gdansk takımında forma giyen Milos Krasic'e Sydney ekibinden transfer teklifi geldi, Sırp futbolcu kabul etti.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Emre Mor rekorları alt üst etti!
Emre Mor rekorları alt üst etti! Borussia Dortmund'un bonservisi için 10 milyon euro ödediği Emre Mor, hem kulübü Nordsjaelland'da hem de Danimarka'da rekorlara imza attı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Trabzon'un Waris'i!
Trabzon'un Waris'i! Sezon başında Spartak Moskova’dan 6 milyon euroya Trabzonspor’a gelen Majeed Waris, satılacaklar listesine kondu ama kurallar buna engel oldu.
30.06.2020 Trabzonspor
Kerem Gönlüm: Benim için son şampiyon G.Saray
Kerem Gönlüm: Benim için son şampiyon G.Saray Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı, Anadolu Efes'te sözleşmesi sona eren Kerem Gönlüm'e 1+1 yıllık imza attırdığını açıkladı. Tecrübeli isim imzanın ardından yaptığı açıklamalarla Fenerbahçeli taraftarlardan tepki toplayacak gibi...
1.07.2020 Basketbol
Carlos'tan Yalçın Ayhan açıklaması!
Carlos'tan Yalçın Ayhan açıklaması! Roberto Carlos, Sivasspor ile trnasfer için görüşecek olan Yalçın Ayhan hakkında açıklama yaptı.
Huntelaar'dan transfer açıklaması
Huntelaar'dan transfer açıklaması Schalke'nin Hollandalı golcüsü, son dönemlerde adının Liverpool ile anılmasıyla ilgili konuştu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Vakıfbank, Ceren'le sözleşme yeniledi!
Vakıfbank, Ceren'le sözleşme yeniledi! Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nin son şampiyonu VakıfBank'ta transfer çalışmaları sürüyor.
1.07.2020 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Trnasfer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.