Tulsa

Tulsa

Son dakika Tulsa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tulsa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tulsa haber sayfamızda...

Tulsa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 84 tulsa haberi bulunmuştur.
ABD'de bir kadını öldüren katil, saatler sonra idam edilecek
ABD'de bir kadını öldüren katil, saatler sonra idam edilecek ABD’nin Oklahoma eyaletinde 1995 yılında bir kadını bıçaklayarak öldüren Jemaine Cannon bugün idam edilecek.
20.07.2023 Dünya
Gece 02.30'da dehşet: Anne uyan kardeşimi öldürdüm!
Gece 02.30'da dehşet: Anne uyan kardeşimi öldürdüm! ABD'de ismi açıklanamayan 12 yaşındaki kız, 9 yaşındaki kardeşini uyurken feci şekilde öldürdü. Olayın detayları ise kan dondurdu.
1.06.2023 Dünya
Hollywood’da bir ‘mit’ yıkıldı mı?
Hollywood’da bir ‘mit’ yıkıldı mı?  ‘Rocky’ ve ‘Rambo’ filmleriyle bir güç simgesi olarak hafızalara kazınan Sylvester Stallone’nin şimdi ailesiyle reality şov yapması, Hollywood’da yaratılan imajları tartışmaya açtı.
28.05.2023 Cadde
Sylvester Stallone: Arnold Schwarzenegger ile aynı galakside olmaya dayanamıyorduk!
Sylvester Stallone: Arnold Schwarzenegger ile aynı galakside olmaya dayanamıyorduk! Son dönemde 1997 yılında evlendiği Jennifer Flavin ile boşanmanın eşiğinden dönmesiyle gündeme gelen Hollywood yıldızı Sylvester Stallone, meslektaşı Arnold Schwarzenegger ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bir zamanlar birbirlerinden nefret ettiklerini söyleyen ünlü isim, Schwarzenegger'ın kendisini 'kötü şöhretli' bir filmde rol alması için nasıl kandırdığını da anlattı.
17.11.2022 Cadde
‘Rocky olmadan önce perişandım’
‘Rocky olmadan önce perişandım’ ABD’li aktör Sylvester Stallone, 1976’da senaryosunu yazıp başrolünü oynadığı Oscar ödüllü “Rocky” filmiyle hem ünlü hem zengin olmuştu.
11.11.2022 Dünya
Sylvester Stallone ile Jennifer Flavin boşanıyor!
Sylvester Stallone ile Jennifer Flavin boşanıyor! İtalyan kökenli Amerikalı oyuncu Sylvester Stallone ile 25 yıllık eşi, eski manken Jennifer Flavin'in boşanacağı, dilekçede yazılanlarla beraber ortaya çıktı. İkilinin yeni köpekleri yüzünden kavga ettiği ve bunun boşanmalarına sebep olduğu iddia edilirken; Hollywood yıldızı cephesinden bu iddialarla ilgili açıklama geldi. Flavin ise, "30 yılı aşkın ilişkimize her zaman değer vereceğim" diye konuştu. İşte detaylar...
26.08.2022 Cadde
Jetgiller’in evi satıldı
Jetgiller’in evi satıldı Oklahoma’nın Tulsa şehrinde yer alan, “Jetgiller evi” 415 bin dolara satıldı...
17.07.2022 Kültür Sanat
Çin: ABD, evindeki silahlı şiddetle yüzleşmeli
Çin: ABD, evindeki silahlı şiddetle yüzleşmeli Çin Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zhao Lijian, ABD’de neredeyse her gün yaşanan silahlı saldırılara değinerek, “Silahlar ABD'deki çocuklar ve gençlerin en büyük katili. ABD, evindeki silahlı şiddetle yüzleşmeli” dedi.
7.06.2022 Dünya
ABD'de hastaneye silahlı saldırı: 4 ölü
ABD'de hastaneye silahlı saldırı: 4 ölü ABD'nin Oklahoma eyaletindeki bir hastanede gerçekleştirilen silahlı saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti, birkaç kişi de yaralandı.
2.06.2022 Dünya
ABD'de hastaneye silahlı saldırı! 4 Ölü
ABD'de hastaneye silahlı saldırı! 4 Ölü ABD'nin Oklahoma Eyaleti'ndeki Tulsa'da bir hastaneye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda dört kişi vurularak öldürüldü.
2.06.2022 Dünya
Amanda Zahui resmen Fenerbahçe Öznur Kablo'da
Amanda Zahui resmen Fenerbahçe Öznur Kablo'da Fenerbahçe Öznur Kablo, 27 yaşındaki pivot Amanda Zahui'yi kadrosuna kattığını açıkladı.
Son dakika... Biden, Tulsa Katliamı'nın 100. yıl dönümünde kurbanları andı
Son dakika... Biden, Tulsa Katliamı'nın 100. yıl dönümünde kurbanları andı ABD Başkanı Joe Biden, 1921 yılında 300'e yakın siyahinin silahlı beyazlar tarafından öldürüldüğü Tulsa Katliamı'nın 100. yıl dönümünde, "Bugün anavatanımıza yönelik en ölümcül tehdit DEAŞ ya da El Kaide değil, beyaz ırkçılıktır." dedi.
1.06.2021 Dünya
Bob Dylan Merkezi 2022’de açılacak
Bob Dylan Merkezi 2022’de açılacak Tulsa’daki Bob Dylan Merkezi, 10 Mayıs 2022 tarihinde kapılarını müzikseverlere açacak.
14.05.2021 Kültür Sanat
Amerikan futbolu turnuvasında arbede yaşandı
Amerikan futbolu turnuvasında arbede yaşandı   ABD’de Lockheed Martin Armed Forces (Silahlı Kuvvetler) Bowl karşılaşması sonunda Mississippi Eyalet Üniversitesi ve Tulsa takımları arasında arbede çıktı. Çıkan kavgada 4 oyuncunun yaralandığı ifade edildi.
1.01.2021 Diğer
Yasak bitti! Boeing 737 MAX 20 ay sonra ilk kez uçtu
Yasak bitti! Boeing 737 MAX 20 ay sonra ilk kez uçtu Amerika Birleşik Devletleri merkezli Boeing firmasının 737 MAX uçağı, modeldeki teknik sorunlardan kaynaklanan iki büyük kazanın ardından ilk kez havalandı. Uçağın ilk yolcuları medya temsilcileri oldu.
3.12.2020 Ekonomi
ABD'de başkan adayıydı! Corona virüsten öldü
ABD'de başkan adayıydı! Corona virüsten öldü ABD'deki 2012 seçimlerinde başkanlık için Cumhuriyetçi Partiden aday adayı olan ve uzun yıllar siyasette yer alan Herman Cain, corona virüs (Covid-19) nedeniyle hayatını kaybetti.
30.07.2020 Dünya
Yeni salgınlar kapıda
Yeni salgınlar kapıda Koronavirüs salgını sırasında dünya genelinde aşı uygulamaları sekteye uğradı, milyonlarca çocuk bulaşıcı hastalık riskiyle karşı karşıya kaldı
17.07.2020 Dünya
Seçime 16 hafta kala Trump'tan flaş değişiklik
Seçime 16 hafta kala Trump'tan flaş değişiklik ABD Başkanı Donald Trump, kasımda yapılacak 2020 başkanlık seçimleri için kampanya menajeri olarak Bill Stepien'i atadığını bildirdi.
16.07.2020 Dünya
Rolling Stones'dan Trump'a şarkılarını kullanmama uyarısı
Rolling Stones'dan Trump'a şarkılarını kullanmama uyarısı Son dakika haberine göre, rock efsanesi Rolling Stones, ABD Başkanı Trump'ı, mitinglerinde şarkılarını çalmama konusunda uyardı ve aksi halde dava açacaklarını açıkladı.
29.06.2020 Dünya
Pakistan’da 97 kişinin öldüğü uçak faciası: Kaza nedeni  Kovid-19
Pakistan’da 97 kişinin öldüğü uçak faciası: Kaza nedeni Kovid-19 Pakistan’da geçen ay yaşanan 97 kişinin öldüğü uçak kazasının nedeni olarak Kovid-19 salgını gösterildi. Kazaya ilişkin yürütülen soruşturmaya göre uçağın iki pilotu, uçuş boyunca yeni tip koronavirüsle ilgili konuşmaktan görevlerine konsantre olamadı
25.06.2020 Dünya
Trump'ın danışmanı itiraf etti: Corona virüs vakaları...
Trump'ın danışmanı itiraf etti: Corona virüs vakaları... ABD'nin bir numaralı salgın hastalıklar yetkilisi Dr. Fauci, "Rakamlar, bir günde 30 bin yeni vaka olduğunu gösteriyor. Bu beni kaygılandırıyor. Önümüzdeki iki hafta Texas, Florida, Arizona ve diğer eyaletlerde gördüğümüz artışları durdurmakta hayati önem taşıyor" dedi.
24.06.2020 Dünya
Trump'ın konuşmasından şarkı sözü olur mu?
Trump'ın konuşmasından şarkı sözü olur mu? How I Met Your Mother'da Ted Mosby'yi canlandıran Josh Radnor, ABD Başkanı Donald Trump'ın miting konuşmasının sözlerini gitar eşliğinde seslendirmiş. Oldukça enteresan bir haber...
23.06.2020 Geyik
Trump baltayı taşa vurdu! Beyaz Saray 'şaka' dedi...
Trump baltayı taşa vurdu! Beyaz Saray 'şaka' dedi... Corona virüs salgınının başlamasıyla ilk kez seçim mitingi yapan ve hayal kırıklığına uğrayan ABD liderinin "Testleri yavaşlatın" sözleri, büyük gürültü kopardı.
22.06.2020 Dünya
Son dakika... Trump kendini dağıttı, derbeder oldu! Alay ettiler...
Son dakika... Trump kendini dağıttı, derbeder oldu! Alay ettiler... Son dakika haberine göre, corona virüs salgını sonrasında ilk mitingini Oklahoma eyaletinin Tulsa kentinde gerçekleştiren ABD Başkanı Donald Trump derbeder... Katılımın beklenenden çok daha düşük olduğu miting dönüşünde Trump'ın dalgın ve moralsiz hali gündem yarattı. K-Pop hayranlarının ve TikTok kullanıcıların sahte bilet rezervasyonu yaparak salonun boş kalmasını sağladığı miting sonrasında ABD Başkanı alay konusu oldu.
22.06.2020 Dünya
‘Şakaydı o şaka!’
‘Şakaydı o şaka!’ ABD Başkanı Trump, pandemi sonrası ilk seçim mitingini Tulsa’da düzenledi. Başkan, “Yetkililere Kovid-19 testlerinin azaltılması gerektiğini söyledim” derken, Beyaz Saray “Bu sözler şaka!” açıklaması yaptı.
22.06.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tulsa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.