Walison Fonseca

Walison Fonseca

Son dakika Walison Fonseca haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Walison Fonseca gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Walison Fonseca haber sayfamızda...

Walison Fonseca

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15 walison fonseca haberi bulunmuştur.
Survivor Walison kimdir? Survivor 2023 Walison Fonseca kaç yaşında, nereli, eşi kim?
Survivor Walison kimdir? Survivor 2023 Walison Fonseca kaç yaşında, nereli, eşi kim? Daha önce MasterChef'ten tanıdığımız Walison Fonseca, bu yıl Survivor'da boy gösterecek. Brezilyalı yarışmacı hakkında daha fazla bilgi alınmak isteniyor ve "Walison Fonseca kimdir, kaç yaşında ve nereli?" soruları geliyor.
17.01.2023 Cadde
Acun Ilıcalı paylaştı! 'Survivor 2023'ten ilk görüntüler
Acun Ilıcalı paylaştı! 'Survivor 2023'ten ilk görüntüler Çekimleri Dominik'te gerçekleşen, Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor', yeni formatıyla ekrana dönüyor. Nisa Bölükbaşı'nın tartışmalı 'All Star' şampiyonluğunun ardından fenomen yarışmanın yeni sezonunda üç ayrı takım boy gösterecek. Aylarca sürecek zorlu mücadeleden ilk görüntüler geldi.
14.01.2023 Cadde
Kahkaha dolu gala
Kahkaha dolu gala Başrollerini Gonca Vuslateri ve Öznur Serçeler’in üstlendiği, kadrosunda Pelin Öztekin, Emre Dinler, Merve Sarıtaş, Emre Bulut, Walison Fonseca, Nurseli İdiz ile Köksal Engür’ün yer aldığı ‘Allah Yazdıysa Bozsun’un galası, Kanyon Cinemaximum’da yapıldı.
13.05.2022 Cadde
Masterchef kim elendi, Ebru mu Walison mı? 11 Ekim Masterchef elenen yarışmacısı belli oldu
Masterchef kim elendi, Ebru mu Walison mı? 11 Ekim Masterchef elenen yarışmacısı belli oldu Masterchef'in dünn yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Bir hafta boyunca 6 isim eleme potasına girdi. Masterchef'in eleme bölümünde ilk turda en iyi 3 tabağı yapan isim elemeden kurtuldu. Ebru, Sefa ve Walison ise son turda yarışmaya devam etmek için yarıştılar. Peki 11 Ekim Masterchef kim elendi?
12.10.2020 Cadde
MasterChef Walison Fonseca kimdir? Walison Fonseca'nın eşi Melisa Pınar kimdir?
MasterChef Walison Fonseca kimdir? Walison Fonseca'nın eşi Melisa Pınar kimdir? MasterChef 2020 kadrosuna yedeklerden katılan Walison Fonseca, sempatik tavırları ve az biraz Türkçesi ile takım arkadaşları, şefler ve ekran başındaki izleyiciler tarafından oldukça beğeniliyor. Bu hafta yarışmaya dahil olan Walison bu hafta gerçekleşen ikinci takım oyunun ardından yarışmanın çok zor olduğunu ve gitmek istediği tarzında açıklamalar nedeniyle eleme esnasında bazı takım arkadaşları tarafından ismi yazılmıştı. Danilo Zanna tarafından gitmek istiyor musun sorusuna hayır yanıtı veren Walison hakkında merak edilenleri sizler için derledik.
26.09.2020 Cadde
MasterChef Walison kimdir, kaç yaşında? MasterChef Walison evli mi, eşi kim, nereli?
MasterChef Walison kimdir, kaç yaşında? MasterChef Walison evli mi, eşi kim, nereli? MasterChef 2020 kadrosuna bu akşam yedeklerden dahil olacak olan Walison Fonseca kimdir sorusu yarışmanın takipçileri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Büyük finale kadar gelen ve büyük finalde son 16'ya kalma şansını kaybeden Walison Fonseca'nın kaptanlık oyununda nasıl bir performans sergileyeceği büyük merak konusu! Peki Walison Fonseca kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? İşte merak edilenler...
21.09.2020 Cadde
Masterchef'te kim elendi? 20 Eylül Masterchef Türkiye'de elenen isim belli oldu! İşte yeni yarışmacı...
Masterchef'te kim elendi? 20 Eylül Masterchef Türkiye'de elenen isim belli oldu! İşte yeni yarışmacı... Masterchef eleme bölümü dün akşam yayınlandı. Bu hafta Masterchef eleme potasında Özgül, Serhat, Selin, Berker, Sefa ve Tanya vardı. 6 isimden birinin Masterchef rüyası eleme potasında son buldu. Peki 20 Eylül'de Masterchef'te kim elendi?
21.09.2020 Cadde
'MasterChef Türkiye'de para ödülünü kazanan takım belli oldu
'MasterChef Türkiye'de para ödülünü kazanan takım belli oldu TV8 ekranlarının sevilen yarışması 'MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde, takımlar kadınlar ve erkekler olarak ikiye ayrıldı. Verilen sürede en iyi yemekleri yapan takım, 10 bin TL'lik ödülün sahibi oldu.
22.08.2020 Cadde
Karakolluk olan Walison Fonseca'dan açıklama!
Karakolluk olan Walison Fonseca'dan açıklama! 'MasterChef Türkiye 2020' yarışmasıyla ünlenen Walison Fonseca, yüksek sesli müzik nedeniyle komşuları Ali G. ile tartışma yaşadı. İhbar üzerine polisler olay yerine geldi, konuyla ilgi soruşturma başlatıldı. Walison, yaptığı açıklamada, "Bu şahıs pandemi döneminde taşındığım evden 15 gün içinde tekrar taşınma kararı almama neden oldu. Eşim bornozluyken içeriye girmeye çalışıp, 'Öldüreceğim seni' diye bağırdı" dedi.
21.08.2020 Cadde
MasterChef Walison Fonseca kimdir, kaç yaşında? Ne iş yapıyor?
MasterChef Walison Fonseca kimdir, kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Walison Fonseca bu sene MasterChef'e damga vuran yarışmacıların başında geliyor. 16 kişilik kadroya kalabilmek için büyük bir mücadele sarf eden Walison Fonseca'nın hayat hikayesi bir hayli merak ediliyor. Peki MasterChef Walison Fonseca kimdir?
13.08.2020 Cadde
MasterChef Walison kimdir? MasterChef'ın Brezilyalı yarışmacısı Walison Fonseca kaç yaşında, evli mi, mesleği ne?
MasterChef Walison kimdir? MasterChef'ın Brezilyalı yarışmacısı Walison Fonseca kaç yaşında, evli mi, mesleği ne? MasterChef Walison'un yaşamı izleyiciler tarafından araştırılıyor. Türkiye'de final turu TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. 16 kişinin arasına girmek için yarışmacılar birbirleri ile rekabet ediyorlar. İşte MasterChef Walison Fonseca'nın yaşamı...
10.08.2020 Cadde
Masterchef'te üçlü elemelerde kimler kazandı? İşte Masterchef Türkiye düelloları kazananlar...
Masterchef'te üçlü elemelerde kimler kazandı? İşte Masterchef Türkiye düelloları kazananlar... Masterchef Türkiye'de 3'lü düellolar ekranlara geliyor. TV8'de yayınlanan programda kazanan yarışmacıların kimler olduğu izleyyiciler tarafından araştırılıyor. 3'lü düellolarda en iyi yemeği yapan isimler bir üst tura çıkıyor. İşte Masterchef'te üçlü elemelerde kimler kazandı?
28.07.2020 Cadde
MasterChef Walison Fonseca kimdir, evli mi? Masterchef'in Brezilyalı yarışmacısı Walison Fonseca kaç yaşında?
MasterChef Walison Fonseca kimdir, evli mi? Masterchef'in Brezilyalı yarışmacısı Walison Fonseca kaç yaşında? MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu başladı. Yarışmanın ön eleme turuna damga vuran isimler arasında Walison Fonseca yer aldı. Brezilyalı yarışmacının yaşamı gündemde merak konusu oldu. İşte TV8'de yayınlanan MasterChef yarışmasına katılan Walison Fonseca'nın yaşamı ile ilgili detaylar...
20.07.2020 Cadde
'Survivor'ın yeni adayı' MasterChef 2020'ye Walison Fonseca damgası
'Survivor'ın yeni adayı' MasterChef 2020'ye Walison Fonseca damgası Cemal Can Canseven'in şampiyonluk ipini göğüslediği 'Survivor'ın ardından 'MasterChef Türkiye 2020', TV8 ekranlarında başladı. Brezilyalı oyuncu Walison Fonseca, henüz ilk bölümden gündem oldu. Az bildiği Türkçe ile şeflerin karşısına çıkan yarışmacı, ön eleme turunu geçerek adından söz ettirmeyi başardı.
20.07.2020 Cadde
Denizli’nin değerini tüm dünya tanıyacak
Denizli’nin değerini tüm dünya tanıyacak Denizli Giyim Sanayicileri Derneği’nin bir projesi olan Denizli Fashion Week, 6. sezonunda büyük bir değişim geçirdi.
25.11.2023 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Walison Fonseca ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.