Yapboz

Yapboz

Son dakika yapboz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan yapboz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan yapboz haber sayfamızda...

Yapboz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 200 yapboz haberi bulunmuştur.
4 bin dolar dolu zarfı mideye indirdi! Hayatının en pahalı yemeğinin tadını çıkardı
4 bin dolar dolu zarfı mideye indirdi! Hayatının en pahalı yemeğinin tadını çıkardı Cecil adındaki köpek, sahiplerinin mutfak tezgahının üzerine bıraktığı, 4 bin dolar nakit para dolu zarfı 'atıştırmalık' niyetine mideye indirdi. Hayatının en pahalı yemeğini yiyen köpek daha sonra biraz kestirmek için kanepeye koştu. Panik içinde kalan sahipleri ise, beklenmedik ve zorlu bir yapbozla baş başa kaldı.
6.01.2024 Dünya
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları
Oyun Nickleri 2024: En Havalı, İyi, Güzel, Yaratıcı, Türkçe, Yabancı, Kısa Oyun İsimleri ve Anlamları Bilgisayar ve akıllı telefonlarda oynanan oyunlar ve oyun konsolları son dönemlerde popüler hale geldi. LOL, PUBG, CS GO, Valorant gibi çok oyunculu video oyunları dünya ve Türkiye üzerinde en çok oynanan oyunlar arasında yer alıyor. Ancak oyunları oynarken kendinize öncelikle nick veya isim vermeniz gerek. Mobil, bilgisayar veya konsollardaki oyun nickleri de en az seçilen karakter kadar öneme sahiptir. İyi, yaratıcı, güzel ve havalı nickler ve anlamları oyunda öne çıkmanızı sağlar ve akılda kalıcılığı artırır. En havalı, iyi, güzel, yaratıcı, şekilli, Türkçe ve komik oyuncu isimleri önerileri için “Oyun Nickleri ve Anlamları 2024” içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Bakan Yumaklı: Kuraklık toplam tarımsal rekoltemizde kayba neden olmadı
Bakan Yumaklı: Kuraklık toplam tarımsal rekoltemizde kayba neden olmadı Bakan Yumaklı, Türk Devletleri Teşkilatı Tarımı konulu 2. Bakanlar Toplantısı'na katılmak üzere bulunduğu Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de Türkiye'de son dönemde tarım alanında yapılan önemli düzenlemeler ile ilgili televizyon canlı yayınında değerlendirmelerde bulundu. Bakan Yumaklı burada yaptığı konuşmasında yaşanan kuraklığın toplam tarımsal rekoltede bir kayba neden olmadığını dile getirdi.
26.09.2023 Ekonomi
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
‘Ah be insan’
‘Ah be insan’ Hepimizin hayatında bir melek vardır; koruyup kollayan, ihtiyacımız olduğunda yüreğini uzatan.
24.09.2023 Kültür Sanat
ABD, Çin ve Türkiye’de e-ticaret
ABD, Çin ve Türkiye’de e-ticaret E-ticaret kanunu yüce Meclis’ten geçeli bir sene oluyor. Yaklaşık 6 aydır da yürürlükte. E-ticaret işiyle uğraşanlar, kanunun etkilerinin hissedilmeye başlandığını, özellikle aşırı reklam harcamalarıyla oluşturulan giriş engellerinin azaldığını söylüyor. Kanun ile ilgili son safha Anayasa Mahkemesi’ne yapılan itiraz. Mahkeme tüm tarafları dinledi ve yakında kararını verecek.
11.07.2023 Milliyet Rekabet
Kılıçdaroğlu: MEB'i, Merkez Bankası gibi bağımsız bir yapıya dönüştüreceğiz
Kılıçdaroğlu: MEB'i, Merkez Bankası gibi bağımsız bir yapıya dönüştüreceğiz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Eğitimde yapacağım en büyük devrim; Milli Eğitim Bakanlığı'nı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası gibi bağımsız bir yapıya dönüştürerek, içine asla siyasetin girmeyeceği bir kurum haline getirmektir" dedi.
8.05.2023 Gündem
Günlük bin 500 euro ceza
Günlük bin 500 euro ceza İtalyan mahkemesi Alman oyuncak şirketine verdiği yüklü miktar ceza ile gündem oldu. Oyuncak markası  Ravensburger, Venedik’teki Gallerie dell’Accademia tarafından Leonardo da Vinci’nin ikonik “Vitruvius Adamı” çizimini içeren yapbozlar üretmesi nedeniyle mahkemeye verildi.
4.04.2023 Kültür Sanat
Dünyanın hâlini minyatürler anlatıyor
Dünyanın hâlini minyatürler anlatıyor Murat Palta, x-ist’teki yeni sergisi ‘Logarithmic Growth’ta geçmişten bugüne uzanıp ortak bir payda üzerinde yaşananları minyatürlere aktarıyor. Bu bilgiyle de gelecek üzerine öngörülerini paylaşıyor.
5.02.2023 Kültür Sanat
Göz doktoru icat etti, ana dili gibi konuşan Türkler anlattı! İşte Esperanto'nun sırrı
Göz doktoru icat etti, ana dili gibi konuşan Türkler anlattı! İşte Esperanto'nun sırrı Hangi milletten ve hangi ırktan olduğu fark etmeksizin dünya üzerindeki herkesin konuşabildiği bir dil yaratma fikriyle ortaya çıkan yapay dil Esperanto'yu günümüzde yaklaşık 1,5 milyon kişi konuşuyor. Öyle ki bu dili ana dili gibi kullananlar bile var. Yalnızca 16 kurala sahip ve Türkiye'den pek çok kişinin öğrenip konuştuğu Esperanto'yu, "Türkçeye benzeyen yanları var" diyen Türk esperantistlerden dinledik.
4.02.2023 Gündem
Yeni bir uygulamayla yaşadığınız yerin milyonlarca yıl önceki durumunu görebileceksiniz
Yeni bir uygulamayla yaşadığınız yerin milyonlarca yıl önceki durumunu görebileceksiniz Dünya'daki kara parçalarının dinozorlar zamanında ve hatta dinozorlardan çok önceki zamanlarda nasıl göründüğünü gösteren etkileşimli bir harita oluşturuldu.
30.12.2022 Dünya
“Eğitimde de  Türkiye’ye örnek olacağız”
“Eğitimde de Türkiye’ye örnek olacağız” İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir’in her alanda olduğu gibi eğitimde de Türkiye’ye örnek olmak zorunda olduğunu söyledi.
23.11.2022 Ege
Milliyet yazarları önceki gün kaybettiğimiz duayen gazeteci-sunucu Halit Kıvanç’ı yazılarıyla anıyor
Milliyet yazarları önceki gün kaybettiğimiz duayen gazeteci-sunucu Halit Kıvanç’ı yazılarıyla anıyor En ünlü en üretken en saygın sunucuydu / ALİ EYÜBOĞLU 1983’te Zeki Müren, “Gitme Sana Muhtacım” şarkısını o yılın Türkiye Güzeli Neşe Erberk’le dans ederek söylerken, Halit Abi de çekimin sürprizini yapıp, Ajda Pekkan’ı dansa kaldırdığında pist ünlülerle dolmuştu...
27.10.2022 Gündem
‘TTB’nin kapısına kilit vurulmalı’
‘TTB’nin kapısına kilit vurulmalı’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) sınır ötesi operasyonlarında kimyasal silah kullandığı iddialarına sert tepki göstererek, Türk Tabipler Birliği’nin (TTB) kapısına kilit vurulmasını, başta TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı olmak üzere benzer düşüncede olanların Türk vatandaşlığından çıkarılmasını istedi.
26.10.2022 Siyaset
'Kimyasal silah' iddiası! Bahçeli: TTB Başkanı vatandaşlıktan çıkarılmalı
'Kimyasal silah' iddiası! Bahçeli: TTB Başkanı vatandaşlıktan çıkarılmalı TSK'nın terör operasyonlarında kimyasal silah kullanıldığı iddialarına çok sert tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Tabipleri Birliği Başkanı'nın vatandaşlıktan çıkarılması gerektiğini söyledi.
25.10.2022 Haberler
'Kimyasal silah' iddiası! Bahçeli: TTB Başkanı vatandaşlıktan çıkarılmalı
'Kimyasal silah' iddiası! Bahçeli: TTB Başkanı vatandaşlıktan çıkarılmalı TSK'nın terör operasyonlarında kimyasal silah kullanıldığı iddialarına çok sert tepki gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Tabipleri Birliği Başkanı'nın vatandaşlıktan çıkarılması gerektiğini söyledi.
25.10.2022 Siyaset
Antik heykel parçacıkları, yapboz gibi birleştiriliyor
Antik heykel parçacıkları, yapboz gibi birleştiriliyor Antalya'da Myra ve Andriake kazılarının bu yılki bölümünde, 2020- 2021 yıllarında yapılan kazılarda ortaya çıkarılan heykel parçacıkları bir araya getiriliyor. Kazı Başkanı Prof. Dr. Nevzat Çevik, "Yaptığımız bu çalışma, ofiste kazı yapmak gibi. Binlerce parça, büyük bir antik yapboz gibi tamamlanıyor" dedi.
29.08.2022 Gündem
Antik heykel parçacıkları, yapboz gibi birleştiriliyor
Antik heykel parçacıkları, yapboz gibi birleştiriliyor Antalya'da Myra ve Andriake kazılarının bu yılki bölümünde, 2020- 2021 yıllarında yapılan kazılarda ortaya çıkarılan heykel parçacıkları bir araya getiriliyor. Kazı Başkanı Prof. Dr. Nevzat Çevik, "Yaptığımız bu çalışma, ofiste kazı yapmak gibi. Binlerce parça, büyük bir antik yapboz gibi tamamlanıyor" dedi.
29.08.2022 Gündem
Metropolis'te ilk kez toplu halde amfora ve su testileri bulundu
Metropolis'te ilk kez toplu halde amfora ve su testileri bulundu İzmir'in Torbalı ilçesinde, Metropolis Antik Kenti'ndeki kazı çalışmalarında açılan kuyuda, 1800 yıllık 150 amfora ve su testisi bulundu. Kazı Başkanı Prof. Dr. Serdar Aybek, Metropolis'te ilk kez toplu halde amfora ile su testileri bulunduğunu söyledi.
29.08.2022 Gündem
Akın’dan EPDK’ya eleştiri
Akın’dan EPDK’ya eleştiri CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, EPDK’nın yürürlüğe koyduğu “Elektrik Piyasasında Lisanssız Elektrik Üretim Yönetmeliğinde” yapılan değişiklikleri eleştirdi.
13.08.2022 Siyaset
Enerji krizinden kestirme çıkış var mı?
Enerji krizinden kestirme çıkış var mı? Karbonsuzlaşma zorunluluğumuzu arz güvenliğiyle beraber kotarabilmek için ne yazık ki bugünden yarına gerçekleşebilecek, mucizevi, yekpare bir çözüm yok. Bir parçayı çıkarırken yerine işlevsel başka bir parça koymamız, bir anlamda sistem mühendisliği yapmamız gerekiyor.
9.08.2022 Milliyet Enerji
Yaşlanırken beyninizi güçlü tutmanın 7 yolu
Yaşlanırken beyninizi güçlü tutmanın 7 yolu Siz yaşlanırken hafızanız ve genel bilişsel yeteneklerinizde bazı kayıplar olur. Ancak tıpkı fiziksel sağlığınızda olduğu gibi, yaşlanmanın beyniniz üzerindeki etkilerini azaltmanız mümkün. Yaşlandıkça beyni keskin tutmak ve yaşa bağlı işlevlerdeki düşüşü azaltmak için beyin plastisitesi artırmanız gerekiyor. İşte beyni güçlendirmek ve yaşlandıkça maksimum kabiliyetinde çalışmasına yardımcı olmak için 7 teknik. - PEMBENAR ÖZEL
18.05.2022 Genel Sağlık
Dakika, SMS ve internette Yapboz dönemi
Dakika, SMS ve internette Yapboz dönemi Turkcell, kullanıcıların kendilerine en uygun paketi oluşturabilmesine imkan tanıdıkları 'Turkcell Yapboz'u hayata geçirdiğini duyurdu.
29.03.2022 Ekonomi
Yol göstermeyi hiç bırakmadı!
Yol göstermeyi hiç bırakmadı! Hem çocuklara hem yetişkinlere kılavuzluk yapan "Küçük Prens" pek çoğumuzun başucu kitabı. Kitap, neredeyse dünyanın tüm dillerinde okura ulaştı. Şimdi de onun evrenine açılan yeni kapılar sunan bir sergiyle meraklılarını bekliyor.
11.01.2022 Kültür Sanat
Bu muhabbet kuşu konuşmuyor ama her oyuna katılıyor
Bu muhabbet kuşu konuşmuyor ama her oyuna katılıyor Bursa’da çocuklara hayvan sevgisi için alınan muhabbet kuşu konuşamıyor, ama her türlü oyuna katılıyor. Yapboz, balon ve tablet oyunlarında evin çocuklarıyla bir olan Maviş, ip üzerinde cambazlıktan da geri kalmıyor.
5.01.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yapboz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.